Nasz serwis prowadzony przez Adriana Pionkę wraz naszymi partnerami wymienionymi w Polityce
Prywatności wykorzystuje pliki cookies zapisywane na Twoim urządzeniu i inne technologie do
zbierania i przetwarzania danych osobowych w celu personalizowania treści i reklam oraz analizowania
ruchu na stronie i w Internecie.
Przetwarzanie danych jest uzasadnione z uwagi na nasze usprawiedliwione potrzeby, co obejmuje między
innymi konieczność zapewnienia bezpieczeństwa usługi (np. sprawdzenie, czy do Twojego konta nie
loguje się nieuprawniona osoba), dokonanie pomiarów statystycznych, ulepszania naszych usług i
dopasowania ich do potrzeb i wygody użytkowników (np. personalizowanie treści w usługach) jak
również prowadzenie marketingu i promocji własnych usług Administratora. Dane te są przetwarzane do
czasu istnienia uzasadnionego interesu lub do czasu złożenia przez Ciebie sprzeciwu wobec
przetwarzania.
Dane osobowe będą przekazywane wyłącznie naszym podwykonawcom, tj. dostawcom usług informatycznych
i/lub partnerom wymienionym w
Polityce
Prywatności.
Przysługuje Ci prawo żądania dostępu do treści danych osobowych, ich sprostowania, usunięcia oraz
prawo do ograniczenia ich przetwarzania. Ponadto także prawo do cofnięcia zgody w dowolnym momencie
bez wpływu na zgodność z prawem przetwarzania, prawo do przenoszenia danych oraz prawo do wniesienia
sprzeciwu wobec przetwarzania danych osobowych. Posiadasz prawo wniesienia skargi do Prezesa Urzędu
Ochrony Danych Osobowych.
alita
Postów 353
Data rejestracji 11.08.2012
Punkty karne 0
Konkursy dodane
dostałam od nich odpowiedz, że nie będą informować przed 2 września Wyświetl w wątku >>
alita
Postów 353
Punkty karne 0
Konkursy dodane
alita
Postów 353
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Około 18 wysyłałam swoje zgłoszenie - zgłoszenie nr 2211, to chyba nie był dobry pomysł zostawianie tego paragonu na koniec... Wyświetl w wątku >>
alita
Postów 353
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Pytania sa podane w regulaminach
Jakie kolory kojarzą Ci się z Barceloną? i
Opisz swoja szaloną letnia przygodę. Wyświetl w wątku >>
alita
Postów 353
Punkty karne 0
Konkursy dodane
679 zł Wyświetl w wątku >>
alita
Postów 353
Punkty karne 0
Konkursy dodane
agroda III:
• zestaw kosmetyków Venus i Cztery Pory Roku (Venus: balsam do ciała regenerujący lipidy, balsam do ciała ujędrniający mikroalgi, pianka do golenia melon, żel do golenia z rumiankiem. Cztery Pory Roku: żel do usuwania skórek, odżywka do paznokci i skórek, glicerynowy kremy do rąk z poziomką, rozświetlający balsam do ciała)
• Liczba nagród: 200
• Wartość nagrody: 64 zł
• Nagroda będzie dostarczona przesyłką kurierską bezpośrednio do zwycięzcy.
u mnie niestety nic Wyświetl w wątku >>
alita
Postów 353
Punkty karne 0
Konkursy dodane
to drugi tydzień Wyświetl w wątku >>
alita
Postów 353
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Dziękuję Wyświetl w wątku >>
alita
Postów 353
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Czy ma ktoś może pod ręką e-maila do nich w sprawie konkursów, a najlepiej telefon?
Pozdrawiam Wyświetl w wątku >>
alita
Postów 353
Punkty karne 0
Konkursy dodane
alita
Postów 353
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Wyświetl w wątku >>
alita
Postów 353
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Chciałam wysłać dziś zgłoszenie, pomimo, że w pierwszym etapie nie brałam udziału- również wyskoczył komunikat, że jestem już laureatem. Może jest tak ało zgłoszeń w 2 etapie, że z automat nas wybiera Wyświetl w wątku >>
Wypowiedź była edytowana 1 raz.
alita
Postów 353
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Zapytaj u źródła. Często jest tak, że nawet jeśli karta podarunkowa jest już po terminie, wystarczy ją doładować jakąś kwotą np minimum 20 zł by stała się aktywna i żeby można było skorzystać z kwoty, która została na karcie niewykorzystana Wyświetl w wątku >>
alita
Postów 353
Punkty karne 0
Konkursy dodane
zgadza się Wyświetl w wątku >>
alita
Postów 353
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Wypowiedź była edytowana 1 raz.