Nasz serwis prowadzony przez Adriana Pionkę wraz naszymi partnerami wymienionymi w Polityce
Prywatności wykorzystuje pliki cookies zapisywane na Twoim urządzeniu i inne technologie do
zbierania i przetwarzania danych osobowych w celu personalizowania treści i reklam oraz analizowania
ruchu na stronie i w Internecie.
Przetwarzanie danych jest uzasadnione z uwagi na nasze usprawiedliwione potrzeby, co obejmuje między
innymi konieczność zapewnienia bezpieczeństwa usługi (np. sprawdzenie, czy do Twojego konta nie
loguje się nieuprawniona osoba), dokonanie pomiarów statystycznych, ulepszania naszych usług i
dopasowania ich do potrzeb i wygody użytkowników (np. personalizowanie treści w usługach) jak
również prowadzenie marketingu i promocji własnych usług Administratora. Dane te są przetwarzane do
czasu istnienia uzasadnionego interesu lub do czasu złożenia przez Ciebie sprzeciwu wobec
przetwarzania.
Dane osobowe będą przekazywane wyłącznie naszym podwykonawcom, tj. dostawcom usług informatycznych
i/lub partnerom wymienionym w
Polityce
Prywatności.
Przysługuje Ci prawo żądania dostępu do treści danych osobowych, ich sprostowania, usunięcia oraz
prawo do ograniczenia ich przetwarzania. Ponadto także prawo do cofnięcia zgody w dowolnym momencie
bez wpływu na zgodność z prawem przetwarzania, prawo do przenoszenia danych oraz prawo do wniesienia
sprzeciwu wobec przetwarzania danych osobowych. Posiadasz prawo wniesienia skargi do Prezesa Urzędu
Ochrony Danych Osobowych.
danaaa
Postów 980
Data rejestracji 06.08.2012
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Nie ma już regulaminu na stronie, ale przed wysłaniem danych sprawdzałam i nie widziałam ograniczeń co do ilości nagród na 1 adres (osoby różne).
A przyszła tylko 1 walizka Wyświetl w wątku >>
danaaa
Postów 980
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Pakiet ważny 14 dni od dnia włączenia.Wyślij bezpłatnego SMS-a pod nr 80855 o treści KLIENT. Wyświetl w wątku >>
Wypowiedź była edytowana 1 raz.
danaaa
Postów 980
Punkty karne 0
Konkursy dodane
danaaa
Postów 980
Punkty karne 0
Konkursy dodane
To już kolejny konkurs z Żywca Zdrój, gdzie za wcześnie zamknęli możliwość zgłoszenia. Mam nadzieję, że jutro odblokują Wyświetl w wątku >>
danaaa
Postów 980
Punkty karne 0
Konkursy dodane
danaaa
Postów 980
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Catcat
U mnie kody są jeszcze dostępne , a nie będę brała udziału. Jeśli kod nie jest powiązany z osobą/numerem telefonu/@ podanym w aplikacji i może go wykorzystać w konkursie ktoś inny to mogę Wam oddać. Wyświetl w wątku >>
danaaa
Postów 980
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Szukaj w swojej poczcie, bo kody były też wysyłane na @ w dniu wygrania. Wyświetl w wątku >>
danaaa
Postów 980
Punkty karne 0
Konkursy dodane
1) "Wygrana w loterii "Męskie Granie 2023" to była tylko informacja o wygranej,
2) "Twój e-kod w loterii "Męskie Granie 2023" w tym był kod na zniżkę 3 zł,
dodatkowo te same kody pojawiały się w aplikacji Żabki, po zakupie piwa z kodem kod z aplikacji znikał.
Oba e-maile przychodziły prawie jednocześnie tuż po wygraniu. Wyświetl w wątku >>
danaaa
Postów 980
Punkty karne 0
Konkursy dodane
zarezerwowane/sprzedane Wyświetl w wątku >>
danaaa
Postów 980
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Loteria kończy się dzisiaj, a u siebie w aplikacji już jej nie widzę Wyświetl w wątku >>
danaaa
Postów 980
Punkty karne 0
Konkursy dodane
danaaa
Postów 980
Punkty karne 0
Konkursy dodane
danaaa
Postów 980
Punkty karne 0
Konkursy dodane
danaaa
Postów 980
Punkty karne 0
Konkursy dodane
danaaa
Postów 980
Punkty karne 0
Konkursy dodane
danaaa
Postów 980
Punkty karne 0
Konkursy dodane
danaaa
Postów 980
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Nie dostałam wczoraj losów po zakupach w Żabce z aplikacją na loterię Żywca i na loterię z Harnasiem (brałam na wspólnym paragonie).
Żappsy wpłynęły, a losów brak Wyświetl w wątku >>
danaaa
Postów 980
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Nieaktualne. Sprzedane Wyświetl w wątku >>
danaaa
Postów 980
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Musisz szukać poniżej Strefy piwosza, mniej więcej w miejscu, gdzie wcześniej była umieszczona loteria Żywiec Wyświetl w wątku >>
danaaa
Postów 980
Punkty karne 0
Konkursy dodane
na dzisiaj godz.22:00 w Warszawie Wyświetl w wątku >>