Nasz serwis prowadzony przez Adriana Pionkę wraz naszymi partnerami wymienionymi w Polityce
Prywatności wykorzystuje pliki cookies zapisywane na Twoim urządzeniu i inne technologie do
zbierania i przetwarzania danych osobowych w celu personalizowania treści i reklam oraz analizowania
ruchu na stronie i w Internecie.
Przetwarzanie danych jest uzasadnione z uwagi na nasze usprawiedliwione potrzeby, co obejmuje między
innymi konieczność zapewnienia bezpieczeństwa usługi (np. sprawdzenie, czy do Twojego konta nie
loguje się nieuprawniona osoba), dokonanie pomiarów statystycznych, ulepszania naszych usług i
dopasowania ich do potrzeb i wygody użytkowników (np. personalizowanie treści w usługach) jak
również prowadzenie marketingu i promocji własnych usług Administratora. Dane te są przetwarzane do
czasu istnienia uzasadnionego interesu lub do czasu złożenia przez Ciebie sprzeciwu wobec
przetwarzania.
Dane osobowe będą przekazywane wyłącznie naszym podwykonawcom, tj. dostawcom usług informatycznych
i/lub partnerom wymienionym w
Polityce
Prywatności.
Przysługuje Ci prawo żądania dostępu do treści danych osobowych, ich sprostowania, usunięcia oraz
prawo do ograniczenia ich przetwarzania. Ponadto także prawo do cofnięcia zgody w dowolnym momencie
bez wpływu na zgodność z prawem przetwarzania, prawo do przenoszenia danych oraz prawo do wniesienia
sprzeciwu wobec przetwarzania danych osobowych. Posiadasz prawo wniesienia skargi do Prezesa Urzędu
Ochrony Danych Osobowych.
kunlu
Postów 550
Data rejestracji 04.08.2012
Punkty karne 0
Konkursy dodane 3
kunlu
Postów 550
Punkty karne 0
Konkursy dodane 3
kunlu
Postów 550
Punkty karne 0
Konkursy dodane 3
podbijam Wyświetl w wątku >>
kunlu
Postów 550
Punkty karne 0
Konkursy dodane 3
edit: oczywiscie chodzi mi o konnkurs aquafresh Wyświetl w wątku >>
Wypowiedź była edytowana 1 raz.
kunlu
Postów 550
Punkty karne 0
Konkursy dodane 3
i co z konkursem dino - hoop cola? Wyświetl w wątku >>
kunlu
Postów 550
Punkty karne 0
Konkursy dodane 3
kunlu
Postów 550
Punkty karne 0
Konkursy dodane 3
kunlu
Postów 550
Punkty karne 0
Konkursy dodane 3
kunlu
Postów 550
Punkty karne 0
Konkursy dodane 3
jak wygrywacie więcej bonów, to jakie adresy podajecie? znajomych i rodziny i też ich dane? jak to wygląda w praktyce ? Wyświetl w wątku >>
kunlu
Postów 550
Punkty karne 0
Konkursy dodane 3
podbijam! Wyświetl w wątku >>
kunlu
Postów 550
Punkty karne 0
Konkursy dodane 3
tak, chodzi mi tak ogólnie - że to nie 2000 zgłoszeń tylko 60 i 28 rowerów, tylko: 45 złoszeń i 1 rower, 60 zgłoszeń i 1 rower, 100 zgłoszeń i 1 rower, 76 zgłoszeń i 1 rower:)) a to robi wielką różnicę Wyświetl w wątku >>
kunlu
Postów 550
Punkty karne 0
Konkursy dodane 3
nie rozpatruj tego w ten sposób- w większośc dni konkursowych o 1 rower walczyło ok. 60-95 osób, dopiero w ostatnie dni codzienna liczba chętnych wynosiła kilkaset. Wyświetl w wątku >>
kunlu
Postów 550
Punkty karne 0
Konkursy dodane 3
ale z jakiego dnia? bo tam chyba codziennie było coś do wygrania? czy oni zbiorczo informują? Wyświetl w wątku >>
kunlu
Postów 550
Punkty karne 0
Konkursy dodane 3
I czy informowali jakoś o wynikach Dino - hoop cola?
Wyświetl w wątku >>
kunlu
Postów 550
Punkty karne 0
Konkursy dodane 3
masakra, a wystarczyłoby podawać nr paragonu...
(chociaż boję się pomyśleć, ile oni wygrywają, skoro mnie idzie jako tako, a zazwyczaj wysyłam 1-2 zgłoszenia...) Wyświetl w wątku >>
kunlu
Postów 550
Punkty karne 0
Konkursy dodane 3
naprawdę są ludzie, którzy mają tyle starterów?
omg, ja i moj jeden starter możeby im buty czyścić... Wyświetl w wątku >>
kunlu
Postów 550
Punkty karne 0
Konkursy dodane 3
kunlu
Postów 550
Punkty karne 0
Konkursy dodane 3
kunlu
Postów 550
Punkty karne 0
Konkursy dodane 3
wiem, że to głupie, ale mi zawsze tak głupio sprawdzać...
e: kurier własnie przyszedł, nei sprawdziłam przy nim, ale na szczęście jest okej Wyświetl w wątku >>
Wypowiedź była edytowana 1 raz.
kunlu
Postów 550
Punkty karne 0
Konkursy dodane 3
Dokładnie tak, czym innym jest cena na olx, za jaką ktoś CHCE sprzedać talerze, a czym innym, za jaką naprawdę pójdą.
I np. jeśli o mnie chodzi napis "knorr" BARDZO obniża ich wartość.
Tak jak sukienki Armaniego z widocznym logo Knorr nie chciałabym za darmo, tak nie zapłaciłabym za te talerze ceny "prawdziwych produktów villeroy" .
Wyświetl w wątku >>