Reklama na e-Konkursy.info

Wyniki wyszukiwania

Szukano wśród postów użytkownika kunlu

kunlu

#6102534 Napisano: 28.10.2015 17:58:08 w Biedronka
wątek o  przelewach już jest:

https://www.e-kon...nagrod-przelewy.html

liczę na spokój tutaj emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

kunlu

#6100948 Napisano: 26.10.2015 07:13:36 w TESCO konkursy
czy ktoś bierze udział w konkursie - zdrowy apetyt?

http://www.zdrowy...go-odzywiania/wielki

miałam w nim wziąć udział, ale nic mi się nie zgadza z odpowiedziami  

na stronie konkursu są takie niby porady żywieniowe i tam jest np. napisane, że powinno się pić dziennie 1,5 wody.

po czym pytanie konkursowe brzmi: ile wody dziennie powinno się pić: a: 1 litr, b. 2 litry, c. 3 litry

i praktycznie tak jest z każdym pytaniem - odpowiedzi nie zgadzają się z treściami zawartymi na ich stronie. 

a Wy jak? mimo wszystko gracie? odpuściliście, próbował ktoś wyjaśnić to z organizatorem? zastanawiałam się, czy do niego nie napisać,  tylko czy to by coś dało?

Wyświetl w wątku >>
0 0

kunlu

#6100716 Napisano: 25.10.2015 18:16:11 w Biedronka
mam 1 paragon - zupełnie nie mam weny emotka  oczywiście jestem zła na soebie, ze wszystko na ostatnią chwilę, a tak bardzo chciałam Leonka emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

kunlu

#6100352 Napisano: 24.10.2015 13:25:14 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
noisy0000 napisał(a):

giulietta napisał(a):

kunlunija napisał(a):

teksty aktów prawnych, uzasadnienia wyroków, decyzje administracyjne itp. nie podlegają prawu autorskiemu  

to znaczy, że można kraść? emotka  bo plagiat to kradzież cudzego utworu lub jego części.... z definicji jest umyślny czyli świadomy.....

No to w takim razie kradnijmy czyjeś hasła zamiast trudzić się wymyślając swoje i nie miejmy później do siebie wzajemnie pretensji, jak ktoś inny zdobędzie wartościową nagrodę naszym hasłem emotka  emotka emotka

absolutnie nie. chodziło mi o to, że teksty aktów są uważanee za hm, dobro ogólne, coś co może być używane zawsze, bez martwienia się, do kogo należą prawa autorskie, itd, 
totrochę tak jak z kołem - ktoś je kiedyś wynalazł, a używany  go wszyscy. analogicznie jest z tekstami aktów prawnych. 

jeśli chodzi o zwycięskie hasło - to nie podoba mi się, jest wtórne i mało błyskotliwe,, ale wydaje mi się, że nikt się nie będzie mógłl przyczepić do  tego, że jest ukradzione (w zakresie przysięgi), bo to czy ta dalsza częśc o uczciwości konsumenckiej to już plagiat, to myślę, że jest to do wykazania. Wyświetl w wątku >>
0 0

kunlu

#6100268 Napisano: 24.10.2015 07:54:51 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
teksty aktów prawnych, uzasadnienia wyroków, decyzje administracyjne itp. nie podlegają prawu autorskiemu   Wyświetl w wątku >>
0 0

kunlu

#6100162 Napisano: 23.10.2015 21:41:41 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
kunlunija napisał(a):

oraz pytanie dot. konkursy Tołpa i Mariusz Przybylski w Hebe (http://www.hebe.p...ie-tolpa-przybylski) jak rozumiecie regulamin?

jest napisane, że trzeba dokonać zakupu produktów (tj. wynika z tego, że więcej niż 1, bez wskazania ile konkretnie, czyli teoretycznie min. 2), ale w dalszej cześci jest napisane, że 1 paragon uprawnia do zrecenzowania 1 produktu...

No i teraz nie wiem, czy jak kupię 1 produkt na konkurs, to czy w razie ew. wygranej mnie nie zdyskwalifikują... jak Wy rozumienie te zapisy regulaminu?

podbijam Wyświetl w wątku >>
0 0

kunlu

#6099282 Napisano: 22.10.2015 18:34:51 w Co jest zbędne, co potrzebne a co mogłoby być??
Chciałam powiedzieć, że dzięki konieczności dodawania nowych konkursów, aby nie mięc blokad znacznie poprawiła się liczba dodanych konkursów!  To jest świetne i bardzo m i się podoba! Super krok! Wyświetl w wątku >>
0 0

kunlu

#6098282 Napisano: 21.10.2015 16:04:48 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
lethe napisał(a):

Ile dni W RZECZYWISTOŚCI czeka się na sms o ew. wygranej z Hot Wheels Carrefour? Ile czekaliście? Może być na prv

podpinam się pod pytanie! czy jeśli odpowiedź wysłałam 5 dni temu, tzn., że nie mam szansy na nagrodę?

oraz pytanie dot. konkursy Tołpa i Mariusz Przybylski w Hebe (http://www.hebe.p...ie-tolpa-przybylski) jak rozumiecie regulamin?

jest napisane, że trzeba dokonać zakupu produktów (tj. wynika z tego, że więcej niż 1, bez wskazania ile konkretnie, czyli teoretycznie min. 2), ale w dalszej cześci jest napisane, że 1 paragon uprawnia do zrecenzowania 1 produktu...

No i teraz nie wiem, czy jak kupię 1 produkt na konkurs, to czy w razie ew. wygranej mnie nie zdyskwalifikują... jak Wy rozumienie te zapisy regulaminu? Wyświetl w wątku >>
0 0

kunlu

#6097426 Napisano: 20.10.2015 19:05:59 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
łaciate - za ile kupujecie mleko? ostatnio widziałam w c4 1,99 zł za litr. gdzie są jeszcze dobre ceny? (mowa o litrowych opakowaniach, ew. tych mniejszych w dobrych cenach) emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

kunlu

#6097032 Napisano: 20.10.2015 16:03:50 w Biedronka
okej, jak znalazło sie swoje hasło na liscie to co dalej? trzeba czekać na jakieś powiadomienie ? Wyświetl w wątku >>
0 0

kunlu

#6091677 Napisano: 11.10.2015 13:43:09 w Smolar
giulietta napisał(a):

ale jak wygrywają osoby "prawdziwe" emotka  to żaden problem emotka   chodzi o nienagradzanie imionek, zwierząt, rybek itp.  emotka  a w loteriach bez PESELU czasem to zwierzęta wygrywają większość emotka

jak to zwierzęta wygrywają? o czym Wy mówicie?

żyję w jakiejś bańce, wydaje mi się, że skoro ja gram fair to wszyscy  grają fair, a tu się okazuje, że ludzie wpadają na takie pomysły, o jakich mi się nie śniło.. emotka

ale co z tymi zwierzętami? paczka jest np. na Ramonę, tak jak np. przesyłka dla psa piosenkarki Kory ?:) Wyświetl w wątku >>
0 0

kunlu

#6081059 Napisano: 25.09.2015 11:15:24 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
lethe napisał(a):

poprostuanette napisał(a):

lethe napisał(a):

czy z Łaciatego można już kupować opakowania promocyjne? ktoś do nich pisał? bo nie widzę regulaminu

mozna emotka

dzięki emotka   ale skąd to wiadomo? emotka czy to pewne info?

co to za konkurs łaciatego? nie widzę w aktualnych żadnego w bazie z laciatym emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

kunlu

#6080684 Napisano: 24.09.2015 19:05:55 w Biedronka
jestem wciekła, kupiłam produkty wedel na 3 paragony, dzisiaj chciałam wpisac, a konkurs był ...do wczoraj!! emotka (( Wyświetl w wątku >>
0 0

kunlu

#6080675 Napisano: 24.09.2015 18:55:43 w Agencje reklamowe/promocyjne - ogólna dyskusja
czy coś możecie powiedziec o agencji PMICambera? terminowi? czy rzetelnie oceniają itp? Wyświetl w wątku >>
0 0

kunlu

#6077495 Napisano: 21.09.2015 12:43:59 w Biedronka
czy oni dzwonią jeszcze raz jak się nie odbierze? Wyświetl w wątku >>
0 0

kunlu

#6076725 Napisano: 19.09.2015 10:03:24 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
kunlunija napisał(a):

czy w konkursie finish (http://www.e-konk...j.html#.VfxW31agvi4) trzeba zakupy zrobić w MAKRO? z regulaminu nic takiego mi nie wynika, ale ten zapis, zę mogą brac udział podmioty zarejestrowane w makro zbił mnie z tropu... emotka

oraz: czy kojarzycie jakiś konkurs, gdzie trzeba kupic domestos? w kaufie jest jakiś z chemią gospodarczą, ale domestosa nie ma na liście emotka

podbijam emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

kunlu

#6076717 Napisano: 19.09.2015 09:52:21 w Biedronka
z jakich dni były wczorajsze pralki? Wyświetl w wątku >>
0 0

kunlu

#6076566 Napisano: 18.09.2015 20:38:39 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
czy w konkursie finish (https://www.e-kon...j.html#.VfxW31agvi4) trzeba zakupy zrobić w MAKRO? z regulaminu nic takiego mi nie wynika, ale ten zapis, zę mogą brac udział podmioty zarejestrowane w makro zbił mnie z tropu... emotka

oraz: czy kojarzycie jakiś konkurs, gdzie trzeba kupic domestos? w kaufie jest jakiś z chemią gospodarczą, ale domestosa nie ma na liście emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

kunlu

#6070070 Napisano: 09.09.2015 14:23:57 w Intermarche
a właściwie, to jak to się stało, że zaczęli informować, skoro wczoraj jeszcze utrzymywali, że zwycięzcy zostali powiadomieni i teraz trwa weryfikacja?:D Wyświetl w wątku >>
0 0

kunlu

#6069942 Napisano: 09.09.2015 12:35:30 w Intermarche
czyil teraz informują te małe nagrody, a głowne już były wcześniej, taj? Wyświetl w wątku >>
0 0