Nasz serwis prowadzony przez Adriana Pionkę wraz naszymi partnerami wymienionymi w Polityce
Prywatności wykorzystuje pliki cookies zapisywane na Twoim urządzeniu i inne technologie do
zbierania i przetwarzania danych osobowych w celu personalizowania treści i reklam oraz analizowania
ruchu na stronie i w Internecie.
Przetwarzanie danych jest uzasadnione z uwagi na nasze usprawiedliwione potrzeby, co obejmuje między
innymi konieczność zapewnienia bezpieczeństwa usługi (np. sprawdzenie, czy do Twojego konta nie
loguje się nieuprawniona osoba), dokonanie pomiarów statystycznych, ulepszania naszych usług i
dopasowania ich do potrzeb i wygody użytkowników (np. personalizowanie treści w usługach) jak
również prowadzenie marketingu i promocji własnych usług Administratora. Dane te są przetwarzane do
czasu istnienia uzasadnionego interesu lub do czasu złożenia przez Ciebie sprzeciwu wobec
przetwarzania.
Dane osobowe będą przekazywane wyłącznie naszym podwykonawcom, tj. dostawcom usług informatycznych
i/lub partnerom wymienionym w
Polityce
Prywatności.
Przysługuje Ci prawo żądania dostępu do treści danych osobowych, ich sprostowania, usunięcia oraz
prawo do ograniczenia ich przetwarzania. Ponadto także prawo do cofnięcia zgody w dowolnym momencie
bez wpływu na zgodność z prawem przetwarzania, prawo do przenoszenia danych oraz prawo do wniesienia
sprzeciwu wobec przetwarzania danych osobowych. Posiadasz prawo wniesienia skargi do Prezesa Urzędu
Ochrony Danych Osobowych.
kunlu
Postów 550
Data rejestracji 04.08.2012
Punkty karne 0
Konkursy dodane 3
https://www.e-kon...nagrod-przelewy.html
liczę na spokój tutaj Wyświetl w wątku >>
kunlu
Postów 550
Punkty karne 0
Konkursy dodane 3
http://www.zdrowy...go-odzywiania/wielki
miałam w nim wziąć udział, ale nic mi się nie zgadza z odpowiedziami
na stronie konkursu są takie niby porady żywieniowe i tam jest np. napisane, że powinno się pić dziennie 1,5 wody.
po czym pytanie konkursowe brzmi: ile wody dziennie powinno się pić: a: 1 litr, b. 2 litry, c. 3 litry
i praktycznie tak jest z każdym pytaniem - odpowiedzi nie zgadzają się z treściami zawartymi na ich stronie.
a Wy jak? mimo wszystko gracie? odpuściliście, próbował ktoś wyjaśnić to z organizatorem? zastanawiałam się, czy do niego nie napisać, tylko czy to by coś dało?
Wyświetl w wątku >>
kunlu
Postów 550
Punkty karne 0
Konkursy dodane 3
kunlu
Postów 550
Punkty karne 0
Konkursy dodane 3
totrochę tak jak z kołem - ktoś je kiedyś wynalazł, a używany go wszyscy. analogicznie jest z tekstami aktów prawnych.
jeśli chodzi o zwycięskie hasło - to nie podoba mi się, jest wtórne i mało błyskotliwe,, ale wydaje mi się, że nikt się nie będzie mógłl przyczepić do tego, że jest ukradzione (w zakresie przysięgi), bo to czy ta dalsza częśc o uczciwości konsumenckiej to już plagiat, to myślę, że jest to do wykazania. Wyświetl w wątku >>
Wypowiedź była edytowana 1 raz.
kunlu
Postów 550
Punkty karne 0
Konkursy dodane 3
kunlu
Postów 550
Punkty karne 0
Konkursy dodane 3
podbijam Wyświetl w wątku >>
kunlu
Postów 550
Punkty karne 0
Konkursy dodane 3
kunlu
Postów 550
Punkty karne 0
Konkursy dodane 3
oraz pytanie dot. konkursy Tołpa i Mariusz Przybylski w Hebe (http://www.hebe.p...ie-tolpa-przybylski) jak rozumiecie regulamin?
jest napisane, że trzeba dokonać zakupu produktów (tj. wynika z tego, że więcej niż 1, bez wskazania ile konkretnie, czyli teoretycznie min. 2), ale w dalszej cześci jest napisane, że 1 paragon uprawnia do zrecenzowania 1 produktu...
No i teraz nie wiem, czy jak kupię 1 produkt na konkurs, to czy w razie ew. wygranej mnie nie zdyskwalifikują... jak Wy rozumienie te zapisy regulaminu? Wyświetl w wątku >>
kunlu
Postów 550
Punkty karne 0
Konkursy dodane 3
kunlu
Postów 550
Punkty karne 0
Konkursy dodane 3
kunlu
Postów 550
Punkty karne 0
Konkursy dodane 3
żyję w jakiejś bańce, wydaje mi się, że skoro ja gram fair to wszyscy grają fair, a tu się okazuje, że ludzie wpadają na takie pomysły, o jakich mi się nie śniło..
ale co z tymi zwierzętami? paczka jest np. na Ramonę, tak jak np. przesyłka dla psa piosenkarki Kory ?:) Wyświetl w wątku >>
kunlu
Postów 550
Punkty karne 0
Konkursy dodane 3
kunlu
Postów 550
Punkty karne 0
Konkursy dodane 3
kunlu
Postów 550
Punkty karne 0
Konkursy dodane 3
kunlu
Postów 550
Punkty karne 0
Konkursy dodane 3
kunlu
Postów 550
Punkty karne 0
Konkursy dodane 3
kunlu
Postów 550
Punkty karne 0
Konkursy dodane 3
kunlu
Postów 550
Punkty karne 0
Konkursy dodane 3
oraz: czy kojarzycie jakiś konkurs, gdzie trzeba kupic domestos? w kaufie jest jakiś z chemią gospodarczą, ale domestosa nie ma na liście Wyświetl w wątku >>
kunlu
Postów 550
Punkty karne 0
Konkursy dodane 3
kunlu
Postów 550
Punkty karne 0
Konkursy dodane 3