Reklama na e-Konkursy.info

Wyniki wyszukiwania

Szukano wśród postów użytkownika vazzz

vazzz

#7072841 Napisano: 05.01.2023 18:35:41 w Moje konkursowe początki...
Ale fajny temat! Moje konkursowanie zaczęło się już w zerówce. Mama rozwiązywała krzyżówki z gazet a ja szukałam haseł w encyklopedii PWN. Czy udało się wtedy coś wygrać? Chyba nie, ale dla mnie była to fajna zabawa. Później były pierwsze kroki w konkursach radiowych i moje pierwsze wygrane w katolickim radiu Józef- książki, religijne gazetki i zaproszenia do teatru, dzięki czemu dwa razy obejrzałam sztukę "Szaleństwa lisa Witalisa" w warszawskim teatrze Lalek Guliwer emotka  Następnie jak tylko zauważyłam jakieś akcje promocyjne to brałam w nich udział i tak trafiła się np. poduszko-torba Bounty czy kubki Nescafe (chyba na te drugie trzeba było wysłać smsa po północy). Jednak najwięcej wygranych miałam w tamtym okresie z magazyny Filipinka a największą z nich była mega paka kosmetyków, które zdobyły tytuł hitu roku. Wartość owej nagrody to 550zł (pamiętam to do dziś). W 2003 roku byłam też na antenie radia Eska gdzie wygrałam płytę zespołu The Darkness. Byłam tak podekscytowana, że na pytanie prowadzącego kogo chcę pozdrowić, zaczęłam niemal wrzeszczeć, że wszystkich maturzystów oraz mojego psa! emotka  Z sentymentem wspominam też akcję z batonami Snickers w których można było wygrać bony do nowego wówczas sklepu Cropp. Udało mi się tam całkiem nieźle obłowić i obkupić rodzinę w ubrania oraz akcesoria (wielką torbę na zakupy i frotki na rękę mamy do dziś). Wygrana  której w tamtych czasach marzyłam to były darmowe zakupy z Chwili dla Ciebie. Już ustalałam kogo na nie zabiorę (4 osoby) i jak rozdysponuję zadania. Niestety nie udało się, chociaż do samego końca trwania tego konkursu wysyłałam kartki pocztowe z naklejonym kuponem. Z sentymentem wspominam tamte czasy i nagrody, które wówczas mimo np. wielkiego logo sponsora sprawiały mi przeogromną radość. Wyświetl w wątku >>

vazzz

#7068454 Napisano: 15.12.2022 17:40:23 w Avanti
nanajka81 napisał(a):

oldziaczek napisał(a):

vazzz napisał(a):

Tak w nawiązaniu do tematu przewodniego obrazu, który należało opisać w etapie V powiem tylko, że chyba czas przestać kopać się z koniem. Kiedyś wystarczało mi jedno zgłoszenie by wygrać i to obojętnie czy była jedna/kilka nagród dziennie czy nawet jedna... tygodniowo. A teraz moja ostatnia wygrana u Avanti była w marcu i od tego czasu kompletna blokada. Bite dziewięć miesięcy bez żadnej wygranej u nich (nie licząc frytek, które wygrywał każdy). Już serio nie wiem co mam pisać ;/

Ja po ostatnich wygranych myślałam, że no chyba juz sie znowu lubimy emotka
Aż do sromotnych porażek w kolejnych etapach czitos i w pepsi lidl emotka

Nie ogarniam! Na nich serio nie ma żadnego klucza  emotka

ja też mam dość cheetosowego konkursu... zgłoszeń z 9, każde inne i żadne nie nagrodzone. odechciało mi się kombinować.

No, ale można wygrać w jednym konkursie, w innym ponieść porażkę, ale żeby przez prawie rok nie wygrać w żadnym to jest dopiero prawdziwa sztuka! Wyświetl w wątku >>
0 0

vazzz

#7068449 Napisano: 15.12.2022 17:25:55 w Avanti
Tak w nawiązaniu do tematu przewodniego obrazu, który należało opisać w etapie V powiem tylko, że chyba czas przestać kopać się z koniem. Kiedyś wystarczało mi jedno zgłoszenie by wygrać i to obojętnie czy była jedna/kilka nagród dziennie czy nawet jedna... tygodniowo. A teraz moja ostatnia wygrana u Avanti była w marcu i od tego czasu kompletna blokada. Bite dziewięć miesięcy bez żadnej wygranej u nich (nie licząc frytek, które wygrywał każdy). Już serio nie wiem co mam pisać ;/ Wyświetl w wątku >>
2 ZetZ, ameryka 0

vazzz

#7046818 Napisano: 14.09.2022 08:52:15 w Dziś nic nie wygrałem! To już było!
Czuję się jak prawdziwy przegryw przy tym wysypie nagród z Dino. Żeby na 1603 nagrody nie trafić żadnej to trzeba mieć na prawdę olbrzymią dawkę szczęścia. I do tego wydane ponad 60zł na piwo, którego nawet nie piję, no interes życia! Wyświetl w wątku >>
1 mia 0

vazzz

#7017739 Napisano: 12.09.2022 18:31:27 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
pioge7 napisał(a):

A ma ktoś nagrodę w dino Namysłów, sprawdzając na stronie a nie dostał SMS w sobotę? 

jestem poza domem i nie mam jak sprawdzić i nie wiem czy się łudzić czy nie …

U mnie brak smsów i na stronie brak wygranych ;/ Wyświetl w wątku >>
0 0

vazzz

#6880769 Napisano: 06.09.2022 09:49:04 w Dziś nic nie wygrałem! To już było!
Avanti już od rana dobija ;/ Wyświetl w wątku >>
0 0

vazzz

#6877561 Napisano: 22.08.2022 11:31:00 w Avanti

vazzz

#6877536 Napisano: 22.08.2022 11:10:58 w Dziś nic nie wygrałem! To już było!
Avanti- kiedyś wygrywałam niemal w każdym ich konkursie i to jednym zgłoszeniem. I obojętnie czy było 5 nagród dziennie, 3 czy nawet jedna. Udawało się nawet gdy była jedna nagroda tygodniowo. A teraz? A teraz jedno wielkie NIC a na dodatek nie umiem wyciągnąć wniosków co poszło nie tak ;/ Aż nie chce się wierzyć, że to przypadek. Wyświetl w wątku >>

vazzz

#6873396 Napisano: 01.08.2022 12:14:38 w moje dzisiejsze wygrane :)
Chyba nastąpił koniec świata, bo takie rzeczy przytrafiają się innym, ale nie mnie. Wygrałam nagrodę dzienną w loterii Whiskas. Jestem w absolutnym szoku.
Zgłoszenie wysłałam 25-go lipca. Wyświetl w wątku >>

vazzz

#6873140 Napisano: 30.07.2022 19:27:11 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
incendio12 napisał(a):

Czy po zgłoszeniu w Konkursie Wszystkie Smaki Lata Dino przychodzi potwierdzenia na maila? 

U mnie nic nie przyszło, tylko podziękowanie/potwierdzenie na stronie. Wyświetl w wątku >>
1 frodo 0

vazzz

#6872955 Napisano: 29.07.2022 11:04:15 w Smolar
Przed chwilą dostałam maila o pozytywnej weryfikacji oświadczenia z loterii Zdrapuj z Żywcem (zgłoszenie z 8-go czerwca). Wyświetl w wątku >>

vazzz

#6867154 Napisano: 28.06.2022 15:52:23 w Dziś nic nie wygrałem! To już było!
Już chyba na prawdę nadchodzi ten graniczny/krytyczny moment w którym trzeba dać sobie spokój z konkursami.  Wyświetl w wątku >>
0 0

vazzz

vazzz

#6858094 Napisano: 08.05.2022 16:23:44 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
ReneK napisał(a):

U mnie na KAKTUSIE SHAKE tym Nowym Smaku Pysznie Malinowym! data ważności 03.2024 i kod byl ! emotka WAZNE!Trzeba zachować paragon !do Nagrody Dziennej!i Głównej emotka

Ja wczoraj kupiłam Kaktusa z datą: 06/2023 i kod był. Dziś kupiłam cztery lody z datą 08/2023 i na wszystkich kodów brak. Wyświetl w wątku >>
0 0

vazzz

#6855643 Napisano: 25.04.2022 11:29:38 w Avanti
adamo86 napisał(a):

vazzz napisał(a):

adamo86 napisał(a):

margarittta napisał(a):

Avanti ma czas do dziś z piłkarskiego? emotka

Tak, za pierwszy tydzień

Są już wyniki na stronie.

943 osób z frytkami. A gdzie reszta? emotka  

Reszta jest... milczeniem emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

vazzz

#6855641 Napisano: 25.04.2022 11:24:45 w Avanti
adamo86 napisał(a):

margarittta napisał(a):

Avanti ma czas do dziś z piłkarskiego? emotka

Tak, za pierwszy tydzień

Są już wyniki na stronie. Wyświetl w wątku >>
0 0

vazzz

#6855640 Napisano: 25.04.2022 11:23:40 w Wyniki konkursów (tylko wyniki!!!)
Pojawiły się wyniki do konkursu Konkurs "Kibicuj z Lay’s"

Wyniki dostępne tutaj: https://kibicujzlays.lays.pl/#zwyciezcy Wyświetl w wątku >>
0 0

vazzz

vazzz

#6854864 Napisano: 20.04.2022 09:01:35 w Avanti
pati12b napisał(a):

vazzz napisał(a):

Heh, a ja dla odmiany nie mam nawet maila o wygranych frytkach ;o

to akurat nie musi być zły znak emotka

Dziękuję, ale wolę się na nic nie nastawiać, bo na powyższej wklejonej liście zwycięzców też mnie nie ma emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

vazzz

#6854857 Napisano: 20.04.2022 08:54:58 w Avanti
Heh, a ja dla odmiany nie mam nawet maila o wygranych frytkach ;o Wyświetl w wątku >>
0 0