Nasz serwis prowadzony przez Adriana Pionkę wraz naszymi partnerami wymienionymi w Polityce
Prywatności wykorzystuje pliki cookies zapisywane na Twoim urządzeniu i inne technologie do
zbierania i przetwarzania danych osobowych w celu personalizowania treści i reklam oraz analizowania
ruchu na stronie i w Internecie.
Przetwarzanie danych jest uzasadnione z uwagi na nasze usprawiedliwione potrzeby, co obejmuje między
innymi konieczność zapewnienia bezpieczeństwa usługi (np. sprawdzenie, czy do Twojego konta nie
loguje się nieuprawniona osoba), dokonanie pomiarów statystycznych, ulepszania naszych usług i
dopasowania ich do potrzeb i wygody użytkowników (np. personalizowanie treści w usługach) jak
również prowadzenie marketingu i promocji własnych usług Administratora. Dane te są przetwarzane do
czasu istnienia uzasadnionego interesu lub do czasu złożenia przez Ciebie sprzeciwu wobec
przetwarzania.
Dane osobowe będą przekazywane wyłącznie naszym podwykonawcom, tj. dostawcom usług informatycznych
i/lub partnerom wymienionym w
Polityce
Prywatności.
Przysługuje Ci prawo żądania dostępu do treści danych osobowych, ich sprostowania, usunięcia oraz
prawo do ograniczenia ich przetwarzania. Ponadto także prawo do cofnięcia zgody w dowolnym momencie
bez wpływu na zgodność z prawem przetwarzania, prawo do przenoszenia danych oraz prawo do wniesienia
sprzeciwu wobec przetwarzania danych osobowych. Posiadasz prawo wniesienia skargi do Prezesa Urzędu
Ochrony Danych Osobowych.
vazzz
Postów 814
Data rejestracji 18.06.2012
Punkty karne 0
Konkursy dodane
vazzz
Postów 814
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Zdecydowanie polecam tego użytkownika. Wyświetl w wątku >>
vazzz
Postów 814
Punkty karne 0
Konkursy dodane
vazzz
Postów 814
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Natomiast jeśli chodzi o te spodnie to była kompletna porażka. Zamówiłam szare w rozmiarze 2XS wersja petite. I były cienkie, tak obcisłe, że wyglądałam jak w rajtuzkach a na dodatek za długie. Więc zamówiłam granatowe w rozmiarze XS też wersja petite. A te są o wiele za duże, materiał jest zupełnie inny i tylko długość pasuje. Więc z całkiem fajnej nagrody zrobił się problem adidas Essentials 3-Stripes French Terry Cuffed Pants - Niebieski | adidas Poland Wyświetl w wątku >>
vazzz
Postów 814
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Ale niestety ich rozmiarówka żyje własnym życiem a odnośniki "Na podstawie liczby zwrotów rekomendujemy zakup większego/mniejszego rozmiaru" nijak się mają do stanu faktycznego. Wyświetl w wątku >>
vazzz
Postów 814
Punkty karne 0
Konkursy dodane
vazzz
Postów 814
Punkty karne 0
Konkursy dodane
No właśnie ja tak zrobiłam a mimo to dostałam nowy kod, który jest tylko na wybrane produkty a nie na wszystkie. Napisałam już do nich i czekam na odpowiedź, ale skoro inni dostawali bony takie jak wcześniej a ja taki "felerny" to jest to nie w porządku. Wyświetl w wątku >>
vazzz
Postów 814
Punkty karne 0
Konkursy dodane
No i Adidas- zanim jeszcze konkurs na dobre się rozpoczął to już wybrałam sobie spodnie. Oczywiście zanim wygrałam i dostałam bon to mój rozmiar został wyprzedany. Więc czekałam i czekałam a gdy w końcu się pojawił to szybko kliknęłam i dobrałam jeszcze czapkę z daszkiem. Przy spodniach była adnotacja, że ze względu na liczbę zwrotów polecają zamówić o rozmiar mniejsze. Tak też uczyniłam, wybrałam jeszcze opcję petite dla osób którym poskąpiono wzrostu i czekałam. No i oczywiście zamówienie okazało się kompletną porażką, bo spodnie i tak były za długie a na dodatek mega obcisłe, w niektórych miejscach nieestetycznie odstawały i były wykonane z bardzo cienkiego materiału. A z czapką było jeszcze gorzej, bo na zdjęciu miała złoto-beżowy kolor a okazała się być wściekle musztardowa a na dodatek jednocześnie jakby za mała i za szeroka. Nie wiem- może to ja jestem nieforemna(?). W każdym razie musiałam zwrócić zamówienie i spytałam na czacie jaką formę zwrotu mam kliknąć- bo jest albo przelew na konto albo bon. Dowiedziałam się, że ma kliknąć przelew (a dopłaciłam jakieś 30zł). Upewniałam się 100 razy czy w takim razie na pewno dostanę bon i za każdym razem była odpowiedź, że tak. Wysłałam więc zamówienie i czekam. Po tygodniu dostaję wiadomość, że moje zamówienie zostało odebrane i mam czekać na zwrot gotówki, który tego samego dnia dostałam. Ale bonu ani widu ani słychu. Odzywam się więc na czacie i okazuje się, że mój zwrot widnieje jako zakończony i o żadnym bonie nikt nic nie wie Ale mam czekać dwa dni robocze i wtedy dostanę bon. A po tym czasie przychodzi mail o treści "Drogi ..., Dziękujemy za kontakt z adidas Team. Załączony kod kuponu znajduje się na dole wiadomości e-mail dla 60 wartości". Piękna polszczyzna. Więc piszę w panice na czacie czy to na pewno wiadomość od nich i o co chodzi z tym "60 wartości". No i się okazuje, że niby to jest bon o wartości 60 Euro czyli, że wyjdzie trochę więcej niż te 250zł. Więc sobie myślę fajnie, to taka rekompensata za szkody moralne Więc wczoraj próbuję zrobić zakupy za ten bon- to ma być dla kogoś prezent, wbijam kod w odpowiednie miejsce a tam komunikat: "Ta promocja nie może być wykorzystana na te produkty, kliknij tutaj aby zobaczyć kwalifikujące się produkty" Więc miałam bon do wykorzystania na wszystko a w zamian dostałam taki, którego mogę użyć tylko na wybrane rzeczy! Zrobiłam więc interes życia. Wyświetl w wątku >>
vazzz
Postów 814
Punkty karne 0
Konkursy dodane
vazzz
Postów 814
Punkty karne 0
Konkursy dodane
vazzz
Postów 814