Nasz serwis prowadzony przez Adriana Pionkę wraz naszymi partnerami wymienionymi w Polityce
Prywatności wykorzystuje pliki cookies zapisywane na Twoim urządzeniu i inne technologie do
zbierania i przetwarzania danych osobowych w celu personalizowania treści i reklam oraz analizowania
ruchu na stronie i w Internecie.
Przetwarzanie danych jest uzasadnione z uwagi na nasze usprawiedliwione potrzeby, co obejmuje między
innymi konieczność zapewnienia bezpieczeństwa usługi (np. sprawdzenie, czy do Twojego konta nie
loguje się nieuprawniona osoba), dokonanie pomiarów statystycznych, ulepszania naszych usług i
dopasowania ich do potrzeb i wygody użytkowników (np. personalizowanie treści w usługach) jak
również prowadzenie marketingu i promocji własnych usług Administratora. Dane te są przetwarzane do
czasu istnienia uzasadnionego interesu lub do czasu złożenia przez Ciebie sprzeciwu wobec
przetwarzania.
Dane osobowe będą przekazywane wyłącznie naszym podwykonawcom, tj. dostawcom usług informatycznych
i/lub partnerom wymienionym w
Polityce
Prywatności.
Przysługuje Ci prawo żądania dostępu do treści danych osobowych, ich sprostowania, usunięcia oraz
prawo do ograniczenia ich przetwarzania. Ponadto także prawo do cofnięcia zgody w dowolnym momencie
bez wpływu na zgodność z prawem przetwarzania, prawo do przenoszenia danych oraz prawo do wniesienia
sprzeciwu wobec przetwarzania danych osobowych. Posiadasz prawo wniesienia skargi do Prezesa Urzędu
Ochrony Danych Osobowych.
vazzz
Postów 814
Data rejestracji 18.06.2012
Punkty karne 0
Konkursy dodane
vazzz
Postów 814
Punkty karne 0
Konkursy dodane
vazzz
Postów 814
Punkty karne 0
Konkursy dodane
vazzz
Postów 814
Punkty karne 0
Konkursy dodane
vazzz
Postów 814
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Jacek M.
Agnieszka B.
Roman K.
Magdalena S.
Ewa K.
Ewa B.
Sławomir O.
Joanna T.
Karolina P.
Jarosław O.
Jerzy F.
Kazimiera N.
Paulina G.
Zbigniew M.
Dorota K. Wyświetl w wątku >>
vazzz
Postów 814
Punkty karne 0
Konkursy dodane
vazzz
Postów 814
Punkty karne 0
Konkursy dodane
vazzz
Postów 814
Punkty karne 0
Konkursy dodane
vazzz
Postów 814
Punkty karne 0
Konkursy dodane
vazzz
Postów 814
Punkty karne 0
Konkursy dodane
vazzz
Postów 814
Punkty karne 0
Konkursy dodane
vazzz
Postów 814
Punkty karne 0
Konkursy dodane
vazzz
Postów 814
Punkty karne 0
Konkursy dodane
-Piłka od Avanti z konkursu na Circle K, DPD (może ktoś wie czy do przesyłki był dołączony protokół przekazania nagrody, który należało podpisać?) Wyświetl w wątku >>
Wypowiedź była edytowana 1 raz.
vazzz
Postów 814
Punkty karne 0
Konkursy dodane
vazzz
Postów 814
Punkty karne 0
Konkursy dodane
vazzz
Postów 814
Punkty karne 0
Konkursy dodane
vazzz
Postów 814
Punkty karne 0
Konkursy dodane
vazzz
Postów 814
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Dodatkowo TU wystąpiło o potwierdzenie winy do szanownego pana sprawcy, który sprawę olał. Wysłali mu ponaglenie na które również nie odpowiedział!
Tyle czasu mija a sprawa stoi w miejscu.
Dodatkowo okrutnie denerwuje poszukiwanie samochodu, bo to co robią sprzedawcy (i ci prywatni i ci z komisów) woła o pomstę do nieba. Nie mieści mi się w głowie jak można tak oszukiwać, kłamać i mataczyć. Człowiek ogląda zdjęcia (osoba która się na tym zna) a na miejscu okazuje się, że ten samochód wygląda jak zupełnie inny egzemplarz. Albo warczy jak tarpan a pan wesoło mówi, że przecież diesle głośno chodzą. Serio?
Ze zgrozą patrzę również na to co się dzieje na drogach. Ostatnio pewna pani z impetem wyjechała z bocznej uliczki tak, że musieliśmy ostro hamować i wykłócała się, że ona ma pierwszeństwo! Cofnęliśmy się żeby upewnić się patrząc na znaki i co? Oczywiście pani pierwszeństwa nie miała, ale była tak pewna siebie i butna, że przez jej lekkomyślność pewnie doprowadzi kiedyś do stłuczki. Albo taka na oko dwudziestoletnia dziewczyna- jedziemy sobie, przed nami jedzie inny samochód i autobus. Autobus włącza kierunkowskaz i skręca. Dziewczę jedzie za nami i widocznie wyznaje zasadę, że "całe życie na ryzyku", bo postanawia wyprzedzić na trzeciego i nie przeszkadza jej nawet podwójna ciągła i przejście dla pieszych!
Niemoc konkursowo-loteryjna również mnie denerwuje, i to, że internet nie działa od 3 dni a nikt się nie kwapi z naprawą. Wyświetl w wątku >>
vazzz
Postów 814
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Postanowiłam dziś pojechać do Drogerii Natura zrobić zakupy na konkurs Jordan. Pojechaliśmy, kupiliśmy co trzeba i wstąpiliśmy do pobliskiego sklepu. Przy wejściu chciałam kupić zdrapkę, ale zrezygnowałam i zostawiłam to na później. Oczywiście później już była kolejka, chłopak powiedział żebyśmy w niej nie stali, ale ja stwierdziłam, że szybko idzie, więc poczekamy. Po wyjściu wsiedliśmy do samochodu, przejechaliśmy kilkaset metrów i dojechaliśmy do świateł, gdzie zrobiło się czerwone. Staliśmy kilka sekund kiedy nagle z całym impetem ktoś w nas wjechał... Facet się zagapił a kiedy spojrzał przed siebie i zobaczył, że wszyscy stoją to POMYLIŁ GAZ Z HAMULCEM (sam przyznał to z lekkością policji) i z całą siłą w nas wjechał. My siłą rozpędu wjechaliśmy w samochód który stał przed nami, a finał tej akcji był taki, że tamte samochody nie były zbyt poszkodowane a nasz nadaje się do kasacji. Do tego trzeba było wezwać pogotowie do mojego chłopaka. Facet który był sprawcą nawet nie przeprosił i generalnie usiadł sobie na poboczu opalając się na słońcu i wesoło żartował z panią w której auto my uderzyliśmy. Im się nic nie stało. I cóż... to był nasz wymarzony samochód, który kupiliśmy półtora roku wcześniej. Sporo nas to kosztowało i nerwów i pieniędzy (nie był jakiś ultra drogi, ale dla nas był to spory wydatek). I sytuacja wygląda tak, że nie mamy auta, jesteśmy poobijani i posiniaczeni i będziemy na tym stratni finansowo i zdrowotnie. I mam też głupi żal do siebie, że gdybyśmy tam nie pojechali to nie byłoby tego wszystkiego ;/ Poza tym ostanie tygodnie miałam wręcz koszmarne a dziś była kumulacja tego wszystkiego ;/ Ciągle jest pod górkę, ciągle jest coś nie tak i wiecznie trzeba stawiać czemuś czoła tylko skąd brać na to wszystko siły? ;/ Wyświetl w wątku >>
vazzz
Postów 814
Punkty karne 0
Konkursy dodane