Nasz serwis prowadzony przez Adriana Pionkę wraz naszymi partnerami wymienionymi w Polityce
Prywatności wykorzystuje pliki cookies zapisywane na Twoim urządzeniu i inne technologie do
zbierania i przetwarzania danych osobowych w celu personalizowania treści i reklam oraz analizowania
ruchu na stronie i w Internecie.
Przetwarzanie danych jest uzasadnione z uwagi na nasze usprawiedliwione potrzeby, co obejmuje między
innymi konieczność zapewnienia bezpieczeństwa usługi (np. sprawdzenie, czy do Twojego konta nie
loguje się nieuprawniona osoba), dokonanie pomiarów statystycznych, ulepszania naszych usług i
dopasowania ich do potrzeb i wygody użytkowników (np. personalizowanie treści w usługach) jak
również prowadzenie marketingu i promocji własnych usług Administratora. Dane te są przetwarzane do
czasu istnienia uzasadnionego interesu lub do czasu złożenia przez Ciebie sprzeciwu wobec
przetwarzania.
Dane osobowe będą przekazywane wyłącznie naszym podwykonawcom, tj. dostawcom usług informatycznych
i/lub partnerom wymienionym w
Polityce
Prywatności.
Przysługuje Ci prawo żądania dostępu do treści danych osobowych, ich sprostowania, usunięcia oraz
prawo do ograniczenia ich przetwarzania. Ponadto także prawo do cofnięcia zgody w dowolnym momencie
bez wpływu na zgodność z prawem przetwarzania, prawo do przenoszenia danych oraz prawo do wniesienia
sprzeciwu wobec przetwarzania danych osobowych. Posiadasz prawo wniesienia skargi do Prezesa Urzędu
Ochrony Danych Osobowych.
fragles
Postów 1394
Data rejestracji 03.05.2006
Punkty karne 0
Konkursy dodane
ale podają adres skrytki to muszą ją mieć, płaci się raz, wiem bo mam Wyświetl w wątku >>
fragles
Postów 1394
Punkty karne 0
Konkursy dodane
W regulaminie jest do 32.08.11 (decyduje data stempla pocztowego) więc dzień nadania nie dotarcia, a gdzieś w połowie września oceniają więc dotrze.
Wyślij jeszcze raz Wyświetl w wątku >>
fragles
Postów 1394
Punkty karne 0
Konkursy dodane
nie masz żadnego dopisku na kopercie, w stylu Adresat nieznany itp. Wyświetl w wątku >>
fragles
Postów 1394
Punkty karne 0
Konkursy dodane
decydowała data stempla pocztowego,
a priorytet to nie rodzaj listu a usługa przyspieszająca dotarcie zarówno listu zwykłego jak i poleconego Wyświetl w wątku >>
fragles
Postów 1394
Punkty karne 0
Konkursy dodane
fragles
Postów 1394
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Też się zgadzam
Kiedyś jak był konkurs Wyborczej na nazwę dodatku kulturalnego (lata, lata temu) to na samym Dolnym Śląsku nazwę Co jest grane wymyśliło 123 osoby, dobrze pamiętam, bo jedna z nich to ja
Zero oryginalności.
Czasem ktoś wpadnie na hasło, które już dawno istnieje, co nie znaczy, że ten ktoś sobie zdawał z tego sprawę i popełnił plagiat, bo to nie było celowe działanie.
I Łysiakowi zdarzyło się tego doświadczyć, wcale nie przepraszał, tylko nazwę zostawił i dopisał, że dowiedział się, iż ktoś wcześniej to wymyślił, ale on nie wiedział... Wyświetl w wątku >>
fragles
Postów 1394
Punkty karne 0
Konkursy dodane
prawda Wyświetl w wątku >>
fragles
Postów 1394
Punkty karne 0
Konkursy dodane
fragles
Postów 1394
Punkty karne 0
Konkursy dodane
fragles
Postów 1394
Punkty karne 0
Konkursy dodane
fragles
Postów 1394
Punkty karne 0
Konkursy dodane
to gratulacje, bo ja mam Blow dość na długo, na mnóstwo zgłoszeń nic, ale konkurs taki dziwny, jedna stronka nic więcej. Nikt się nie chwalił to budziło wątpliwości. Wyświetl w wątku >>
fragles
Postów 1394
Punkty karne 0
Konkursy dodane
ja, myślę, że to nie miało znaczenia, bo to list zwykły, nie wymaga potwierdzenie odbierającego tylko szybciej idzie
Wyświetl w wątku >>
fragles
Postów 1394
Punkty karne 0
Konkursy dodane
nieaktualne Wyświetl w wątku >>
fragles
Postów 1394
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Wyświetl w wątku >>
fragles
Postów 1394
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Im zwykle wystarcza coś taiego : Wyrażam zgodę na przetwarzanie moich danych osobowy na potrzeby konkursu ... Wyświetl w wątku >>
fragles
Postów 1394
Punkty karne 0
Konkursy dodane
fragles
Postów 1394
Punkty karne 0
Konkursy dodane
One tak zawsze doradzają mimo, że list może mieć do 2 kg z wrażgo serca, żeby listonosz biduś (fakt szkoda listonoszy, niech im lepiej płacą) nie dźwigał. Ale skoro mają taka usługę to nie wiem do kogo pretensje. Mnie zawsze próbuję namówić, a list tańsze i o to tez pewnie chodzi. Wyświetl w wątku >>
fragles
Postów 1394
Punkty karne 0
Konkursy dodane
sorry miało byc ul. Krakowska Wyświetl w wątku >>
fragles
Postów 1394
Punkty karne 0
Konkursy dodane
kosmetyki oczywiście, pani mówiła, że rowery powiadomili już dawno Wyświetl w wątku >>
fragles
Postów 1394
Punkty karne 0
Konkursy dodane
dzwonili dzisiaj (Opole ul. Teatralna) Wyświetl w wątku >>