Nasz serwis prowadzony przez Adriana Pionkę wraz naszymi partnerami wymienionymi w Polityce
Prywatności wykorzystuje pliki cookies zapisywane na Twoim urządzeniu i inne technologie do
zbierania i przetwarzania danych osobowych w celu personalizowania treści i reklam oraz analizowania
ruchu na stronie i w Internecie.
Przetwarzanie danych jest uzasadnione z uwagi na nasze usprawiedliwione potrzeby, co obejmuje między
innymi konieczność zapewnienia bezpieczeństwa usługi (np. sprawdzenie, czy do Twojego konta nie
loguje się nieuprawniona osoba), dokonanie pomiarów statystycznych, ulepszania naszych usług i
dopasowania ich do potrzeb i wygody użytkowników (np. personalizowanie treści w usługach) jak
również prowadzenie marketingu i promocji własnych usług Administratora. Dane te są przetwarzane do
czasu istnienia uzasadnionego interesu lub do czasu złożenia przez Ciebie sprzeciwu wobec
przetwarzania.
Dane osobowe będą przekazywane wyłącznie naszym podwykonawcom, tj. dostawcom usług informatycznych
i/lub partnerom wymienionym w
Polityce
Prywatności.
Przysługuje Ci prawo żądania dostępu do treści danych osobowych, ich sprostowania, usunięcia oraz
prawo do ograniczenia ich przetwarzania. Ponadto także prawo do cofnięcia zgody w dowolnym momencie
bez wpływu na zgodność z prawem przetwarzania, prawo do przenoszenia danych oraz prawo do wniesienia
sprzeciwu wobec przetwarzania danych osobowych. Posiadasz prawo wniesienia skargi do Prezesa Urzędu
Ochrony Danych Osobowych.
alamak
Postów 775
Data rejestracji 25.05.2012
Punkty karne 0
Konkursy dodane
alamak
Postów 775
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Aaaa, rozumiem. Ja ciągle jeszcze w powijakach konkursowych jestem Wyświetl w wątku >>
alamak
Postów 775
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Może zadzwoń do nich. Ja miałam podobną sytuację, zadzwoniłam, pani poinformowała żeby czekać cierpliwie, po czym po chwili kod został wysłany Wyświetl w wątku >>
alamak
Postów 775
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Wczoraj widziałam czyjś wpis o tym, że ludzie nie odsyłają danych bo nie wybrano jeszcze nagrody głównej (albo coś w tym stylu, bo niestety nie pamiętam dokładnie o co chodziło, a nie mogę znaleźć wpisu). Czy może mi ktoś wyjaśnić o co chodzi? Wyświetl w wątku >>
alamak
Postów 775
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Moje dziecko robi z tego przepisu http://www.mojewy...muffinki-z-coca-cola tylko trochę mniej cukru daje.
Zawsze się udają Wyświetl w wątku >>
alamak
Postów 775
Punkty karne 0
Konkursy dodane
No może i każde, ale w moim mieście nie ma Dino, i nie wiem gdzie szukać tego sklepu?? A widzisz może gdzieś spis wszystkich Dino, bo też nie mogę znaleźć? Wyświetl w wątku >>
alamak
Postów 775
Punkty karne 0
Konkursy dodane
alamak
Postów 775
Punkty karne 0
Konkursy dodane
alamak
Postów 775
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Dzięki, a w jakim sklepie je widziałeś? Wyświetl w wątku >>
alamak
Postów 775
Punkty karne 0
Konkursy dodane
A ja szukam i szukam w tej mojej paczce, ech Wyświetl w wątku >>
alamak
Postów 775
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Czy te paczki są jakoś specjalnie oznaczone? Wyświetl w wątku >>
Wypowiedź była edytowana 1 raz.
alamak
Postów 775
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Mnie odpisali że nie można rejestrować płatności wykonanych za granicą. Wyświetl w wątku >>
alamak
Postów 775
Punkty karne 0
Konkursy dodane
alamak
Postów 775
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Dobrze wiedzieć na przyszłość Wyświetl w wątku >>
alamak
Postów 775
Punkty karne 0
Konkursy dodane
A to w Rossmanie można zwracać? U mnie wisi kartka że zwrotów nie przyjmują Wyświetl w wątku >>
alamak
Postów 775
Punkty karne 0
Konkursy dodane
alamak
Postów 775
Punkty karne 0
Konkursy dodane
alamak
Postów 775