Nasz serwis prowadzony przez Adriana Pionkę wraz naszymi partnerami wymienionymi w Polityce
Prywatności wykorzystuje pliki cookies zapisywane na Twoim urządzeniu i inne technologie do
zbierania i przetwarzania danych osobowych w celu personalizowania treści i reklam oraz analizowania
ruchu na stronie i w Internecie.
Przetwarzanie danych jest uzasadnione z uwagi na nasze usprawiedliwione potrzeby, co obejmuje między
innymi konieczność zapewnienia bezpieczeństwa usługi (np. sprawdzenie, czy do Twojego konta nie
loguje się nieuprawniona osoba), dokonanie pomiarów statystycznych, ulepszania naszych usług i
dopasowania ich do potrzeb i wygody użytkowników (np. personalizowanie treści w usługach) jak
również prowadzenie marketingu i promocji własnych usług Administratora. Dane te są przetwarzane do
czasu istnienia uzasadnionego interesu lub do czasu złożenia przez Ciebie sprzeciwu wobec
przetwarzania.
Dane osobowe będą przekazywane wyłącznie naszym podwykonawcom, tj. dostawcom usług informatycznych
i/lub partnerom wymienionym w
Polityce
Prywatności.
Przysługuje Ci prawo żądania dostępu do treści danych osobowych, ich sprostowania, usunięcia oraz
prawo do ograniczenia ich przetwarzania. Ponadto także prawo do cofnięcia zgody w dowolnym momencie
bez wpływu na zgodność z prawem przetwarzania, prawo do przenoszenia danych oraz prawo do wniesienia
sprzeciwu wobec przetwarzania danych osobowych. Posiadasz prawo wniesienia skargi do Prezesa Urzędu
Ochrony Danych Osobowych.
aneciatko
Postów 109
Data rejestracji 15.05.2012
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Nieaktualne Wyświetl w wątku >>
Wypowiedź była edytowana 1 raz.
aneciatko
Postów 109
Punkty karne 0
Konkursy dodane
mam odpowiedź od agencji prowadzącej konkurs dla Mola o możliwość publikacji zwycięskiej pracy i jej zgodność z regulaminem.
Pracy nikt nie z nas ujrzy - ale cytuję w calości:
Szanowna Pani,
Nawiązując do poniższego maila, informujemy, że komisja konkursowa oceniła
pracę konkursową Zwycięzcy nagrody głównej na maksymalną liczbę punktów.
Sumując punkty z zakupionych produktów wraz z punktami za zdobytą odpowiedź,
Laureatka otrzymała największą z możliwych liczbę punktów.
Laureatka konkursu, udzieliła odpowiedzi na Pytanie Konkursowe wg.
Regulaminu.
Komisja konkursowa oceniła odpowiedź na Pytanie Konkursowe biorąc pod uwagę
przede wszystkim oryginalność i kreatywność nadesłanego zgłoszenia a także
zgodność z obowiązującymi zasadami poprawności językowej oraz związek z
tematyką zdania konkursowego.
Wg. Regulaminu odpowiedź konkursowa:
1.Nie zawierała wulgaryzmów, treści obraźliwych, treści obscenicznych,
treści sprzecznych z prawem lub przyjętymi za obowiązujące normami
obyczajowymi.
2.Nie naruszała praw osób trzecich, w tym w szczególności praw autorskich,
praw własności przemysłowej, praw do wizerunku oraz dóbr osobistych osób
trzecich.
3.Nie zawierała więcej niż 1000 znaków.
Lureatka dopełniła wszystkich formalności które opisane są w regulaminie.
Regulamin nie przewiduje publikacji zgłoszeń uczestników.
pozdrawiamy
Zespół Obsługi Konkursu
P.S.
do takich odpowiedzi mój kolega ma zawsze jeden komentarz: "na końcu brakowało jeszcze 3-ech ..." (i tu wstawcie sobie co chcecie - chodzi o miłe słówko, gdy chce sie kogoś spławić) Wyświetl w wątku >>
aneciatko
Postów 109
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Z tego co widze, to raczej nie wygrywa w szanujacych sie agencjach, dlatego jestem zdziwiona, ze tu wygrala.
Dam Wam znac, co odpisali i czy odpisali, ale dobrze by bylo, gdyby jeszcze ktos oprocz mnie wyslal pytanie. Nie pomoze to teraz, ale mam nadzieje, ze w przyszlosci. Wyświetl w wątku >>
aneciatko
Postów 109
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Dziekuje za pomoc, tempo i bezproblemowosc Wyświetl w wątku >>
aneciatko
Postów 109
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Moze jestem pechowa, moze za czesto u nich wygrywam, wiec i prawdopodobienstwo wieksze.
W kazdym razie - dla zainteresowanych Mix Fix - Smolar uznal moja reklamacje, wiec jesli ktos ma podobny problem - napiszcie do nich.
Powodzenia i mam nadzieje, ze sie spotkamy na liscie laureatow Wyświetl w wątku >>
aneciatko
Postów 109
Punkty karne 0
Konkursy dodane
To nie jest też tak, że Smolar może "nie odpisać". Musi odpisać. To jest firma, która z nas żyje, podlega regulacjom, a na szczęście jeszcze w Polsce jest obowiązek odpisywania na reklamacje. Można ich oczywiście nie uznać, ale odpisać należy.
To jest moja kolejna akcja ze Smolarem, dlatego zastanawiam się, co to są za ludzie?
Wyobraźcie sobie, że np. wygrałam wodę w konkursie San Pellegrino. Miał to być zapas o wartości 120zł. Przyszła jedna mała paczuszka, a w niej plastikowe (nie szklane - czyli "po taniości") 6x1 litr oraz 7 razy po 0,5 litra. Wartość może 40zł po cenie sklepowej a nie hurtowej. Napisałam reklamację, a oni mi na to, że rzeczywiście, ale wysłali tyle, ile mieli, bo kolega się pomylił i źle zamówił! Nie wiedziałam, czy się śmiać, czy płakać. Pewnie pozostałe osoby tez tak zostały wyrolowane. Mnie mają dosłać brakujące, ale jak się ktoś sam nie upomni, to nie wiem, czy dostanie.
Jak dla mnie powinni zrobić kolejną edycję uwzględniając paragony od grudnia i tyle. Albo niech ten bohater, który przycwaniakował sponsoruje ze swojej pensji nagrody.
Na miejscu firmy Kruger nie zapłaciłabym im za usługę. Efekt odwrotny od zamierzonego. Wyświetl w wątku >>
aneciatko
Postów 109
Punkty karne 0
Konkursy dodane
W regulaminie jest godzina, ale 23:59. Dlatego nie uważam, że to pierdoła - choć każdy ma prawo do własnego osądu, tylko aroganckie złamanie naszych praw. Przedmiot sporu: 999zl. Tak sami go wycenili.
Dla mnie to kolejna Odsłona, w której Smolar pokazuje swoją twarz: jedno prawo do nas, drugie prawo dla nich.
Poświęciłam kilka godzin ze swojego życia na ten konkurs, miało być fajnie, ułożyłam kilka śmiesznych haseł i co? Chciałam wygrać konsolę dla chrześnicy. Ktoś poszedł się napić i oparł się o klawiaturę? Niech mi ktoś logicznie wytłumaczy po co ta strona została zamknięta? Czyżby znajomi króliczka już się zgłosili do konkursu? Czy to byłby problem, gdyby strona nawet dziś działała, a szanowna komisja nie brała by pod uwagę haseł wysłanych po terminie?
W każdym razie - udało im się mnie rozzłościć, więc jeśli z tego nie wybrną z klasą - składam na nich skargę.
A Wam i sobie Moi Kochani życzę, aby nas równo traktowano. Wyświetl w wątku >>
aneciatko
Postów 109
Punkty karne 0
Konkursy dodane
aneciatko
Postów 109
Punkty karne 0
Konkursy dodane
potrzebuję paragonów z produktami Wella (2 szt) z: