Reklama na e-Konkursy.info

Wyniki wyszukiwania

Szukano wśród postów użytkownika aneciatko

aneciatko

#6043446 Napisano: 12.07.2015 19:04:16 w SZUKAM....
kalka napisał(a):

aneciatko, bardzo możliwe, wydaje mi się, że prawo zabrania reklamowania napojów alkoholowych wysokoprocentowych 

Wlasnie tego sie obawiam. emotka
Delikatnie mówiac nieco oryginalny pomysl na nagrode - ologowac rower, zeby bez przerobek nie wolno bylo nim jezdzic ... Rozumiem, ze kolekcjonerski, ale watpie, zeby ktos ot tak go sobie postawil - chyba, ze ma jakas knajpke emotka
Wyświetl w wątku >>
0 0

aneciatko

#6043439 Napisano: 12.07.2015 18:42:41 w SZUKAM....
Czy wiecie o co chodzi w tym zapisie z regulaminu Sadówki? Czy to oznacza, ze nie za bardzo wolno jezdzic z rowerem z logo wodki?

1. Rower miejski stanowiący nagrodę ma charakter kolekcjonerski. W przypadku podjęcia przezLaureata decyzji o przystąpieniu do użytkowania roweru, koniecznym jest usunięcie przez
    Laureata we własnym zakresie oznaczeń marki „SADÓWKA”. Laureat będzie osobą wyłącznie
    odpowiedzialną za potencjalne konsekwencje prawne nieusunięcia tych oznaczeń i przejmuje
    w tym zakresie także ewentualną odpowiedzialność Organizatora. 
Wyświetl w wątku >>
0 0

aneciatko

#6037667 Napisano: 27.06.2015 18:04:25 w SZUKAM....
sylwik napisał(a):

aneciatko napisał(a):

Czy ktos, kto wysylal haslo na Kolastyne ( Smolar) przez strone dostal SMSa o nagrodzie? Widze (jakby) swoj nr na liscie, a smsa nie dostalam.

tak, ja wysyłałam przez stronę i dostałam smsa

Hm..., dzięki. Zadzwonię tam w pn. Wyświetl w wątku >>
0 0

aneciatko

#6037664 Napisano: 27.06.2015 17:42:04 w SZUKAM....
Czy ktos, kto wysylal haslo na Kolastyne ( Smolar) przez strone dostal SMSa o nagrodzie? Widze (jakby) swoj nr na liscie, a smsa nie dostalam. Wyświetl w wątku >>
0 0

aneciatko

#6036175 Napisano: 24.06.2015 12:18:20 w Paragony
nasto napisał(a):

Szukam skanu paragonu na zakup maszynki bic w Macro w terminie 28.04-11.05.2015 r. - zapłacę, swój dawno wyrzuciłam a tu niespodzianka  PRIV PILNE~!!!!!!!!!!!!

A czy do tego konkursu to
 - po piewsze nie trzeba było przypadkiem kupić prodkuktów  w konkretnym makro? (1 nagroda na sklep?)
- po drugie: prowadzić działalności gospodarczej?
- po trzecie: na paragonie mieć kod klienta zgodny z działalnością gospodarcza? Wyświetl w wątku >>
0 0

aneciatko

#6024733 Napisano: 29.05.2015 14:02:30 w SZUKAM....
Czy możecie mi podpowiedzieć w jaki sposób trzeba wysłać dane + paragon w konkursie Malmy? Czy jako odpowiedź na maila, czy pocztą? Zniknął gdzieś regulamin... Wyświetl w wątku >>
0 0

aneciatko

#6018315 Napisano: 17.05.2015 13:02:02 w SZUKAM....
Szukam info, ile w końcu trzeba kupić lodów do konkursu "Paryż z Carte d'Or" w Biedronce? W gazetce piszą o 2 opakowaniach, w regulaminie o 1. Czy ktoś może kontaktował się z organizatorem? Wolę uniknąć takiej akcji, jak w Polo z Hochlandem... Wyświetl w wątku >>
0 0

aneciatko

#6010531 Napisano: 28.04.2015 18:59:29 w Paragony
Kupię paragon na konkurs Carrefour Kamis z koszami pin=knikowymi i skuterami z niedzieli 26 kwietnia lub wcześniejszy.
Zrobiłam zakupy, ale w niewłaściwym sklepie emotka w sensie - spoza listy. A SMS już wysłałam. Wyświetl w wątku >>
0 0

aneciatko

#6009305 Napisano: 25.04.2015 10:21:46 w SZUKAM....
Czy udało się komuś ustalić, jak wyglądają wędliny, które należy kupić na konkurs w Groszku? Czy są pakowane, czy "na wagę"? I czy w ogóle ktoś je widział w sklepie?
Szukam bezskutecznie emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

aneciatko

#5996890 Napisano: 25.03.2015 20:26:52 w Intermarche
Monika11 napisał(a):

Vivacia napisał(a):

napisał(a):kaskaderka1 napisał(a):Macie może link do nowego konkursu z pralkami?
Gdzie można go zobaczyć?

Już jest na stronie Smolara opis i regulamin: http://www.smolar...ko-w-czystej-postaci

trzeba, czy nie trzeba wpisywać numer paragonu ?
bo w reg. znalazłam coś takiego 

SMS zgłoszeniowy powinien zawierać treść odpowiedzi uczestnika na zadaniekonkursowe, czyli po prefiksie INTER oraz nr dowodu zakupu, uczestnik powinien
bezpośrednio wpisać treść odpowiedzi na zadanie konkursowe (jak w powyższym
przykładzie). 

tylko, że "w powyższym przykładzie" nie ma żadnego nr dowodu zakupu, bo brzmi on tak: INTER.Tylko pranie z Persilem zapewnia mi pelna satysfakcje i komfort.

Pół regulaminu mówi o nr dowodu zakupu, drugie pół pokazuje przykłady bez tego numeru. Wyświetl w wątku >>
0 0

aneciatko

#5996333 Napisano: 24.03.2015 21:55:00 w Udane wymiany - polecane nicki:)
iaziaz napisał(a):

Polecam
aneciatko
rwas

szybko i sprawnie dziekuję emotka

A ja bardzo dziękuję i również polecam iaziaz emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

aneciatko

#5986396 Napisano: 02.03.2015 16:31:29 w TESCO konkursy
gryszelm napisał(a):

mkrzysiek napisał(a):

kaskaderka1 napisał(a):Czyli zmienili regulamin.Ja widziałam Krople Beskidu jeszcze wczoraj.

Dokładnie jeszcze wczoraj Kropla Beskidu,Nestea i cappy były w regulaminie

W regulaminie, który mi wyświetla się nadal jest Kropla Beskidu...i pozostałe napoje
4.3 Zakup promocyjny–każdy jednorazowy zakup minimum dwóch dowolnie wybranych produktów lub jednego czteropaku spośród następujących
marek: Coca-Cola, Coca-Cola Zero,Fanta, Sprite, Kropla Beskidu, Nestea i Cappy (w promocji biorą udział butelki plastikowe, butelki szklane,puszki oraz czteropaki wedle dowolnego wyboru uczestnika. Zakup promocyjny może być dokonany w dowolnym sklepie promocyjnym, w okresie trwania sprzedaży promocyjnej i udokumentowany jednym dowodem zakupu (paragonem).

Dzis znow nastapila cudowna zamiana regulaminu emotka  Przynajmniej na korzysc tym razem. Wyświetl w wątku >>
0 0

aneciatko

#5986111 Napisano: 02.03.2015 00:37:58 w TESCO konkursy
Smolar to mistrzowie podmiany regulaminów. Kilka razy miałam wątpliwą przyjemność się na to nabrać.
Informacja póki co jest jeszcze na plakatach, na stronie loterii i na stronie Smolara. Proponuję zrobić screena zanim zniknie. Wyświetl w wątku >>
0 0

aneciatko

#5985633 Napisano: 27.02.2015 22:47:26 w TESCO konkursy
wojowniczka napisał(a):

aneciatko napisał(a):

wojowniczka napisał(a):czy ktoś wysyłał zgloszenie do nestle? dostaliscie zwrotnego smsa? bo ja nie i nie wiem czy jeszcze raz próbować

Dostalismy

a jaki długi był sms? bo mój spory i nie dostałam wiadomości zwrotnej, teraz go skrocilam do trzech smsow i dostałam potwierdzenie, ale obawiam się, że mnie wyklucza:-/ bez sensu!!!

Pojedynczy, tzn. do 160. Ale to nie ma znaczenia. Rozpoznanie jest po prefiksie, wiec nawet przy dluzszym powinna byc co najmniej  zwrotka, bo prefiks jest przy pierwszym. Wyświetl w wątku >>
0 0

aneciatko

#5985631 Napisano: 27.02.2015 22:45:35 w TESCO konkursy
wojowniczka napisał(a):

aneciatko napisał(a):

wojowniczka napisał(a):czy ktoś wysyłał zgloszenie do nestle? dostaliscie zwrotnego smsa? bo ja nie i nie wiem czy jeszcze raz próbować

Dostalismy

a jaki długi był sms? bo mój spory i nie dostałam wiadomości zwrotnej, teraz go skrocilam do trzech smsow i dostałam potwierdzenie, ale obawiam się, że mnie wyklucza:-/ bez sensu!!!

Wyświetl w wątku >>
0 0

aneciatko

#5985623 Napisano: 27.02.2015 22:12:46 w TESCO konkursy
wojowniczka napisał(a):

czy ktoś wysyłał zgloszenie do nestle? dostaliscie zwrotnego smsa? bo ja nie i nie wiem czy jeszcze raz próbować

Dostalismy Wyświetl w wątku >>
0 0

aneciatko

#5980055 Napisano: 14.02.2015 17:40:23 w Paragony
Mam kody z maki szymanowskiej, ktore chetnie wymienie na paragony:
ABC "Wedlove"
Lotos "Redds i Lotos"
Laboo "Pokusa dla zmyslów"

Wyświetl w wątku >>
0 0

aneciatko

#5973307 Napisano: 29.01.2015 18:43:48 w Kaufland konkursy
zababu napisał(a):

Witam. Czy ktoś z Was pamięta jaka agencja przeprowadzała konkurs weź nagrody w obroty?? Pozdrawiam

Smolar Wyświetl w wątku >>
0 0

aneciatko

#5972455 Napisano: 27.01.2015 22:33:26 w SZUKAM....
dolly napisał(a):

aneciatko napisał(a):

Czy możecie mi podpowiedzieć, skąd wziąć załącznik do regulaminu/oświadczenie o które prosi Kiora do "Świątecznego konkursu z Disneyem" w Leclerc?

nie wiem, czy to ten konkurs, bo udziału nie brałam, ale na samym końcu regulaminu jest ich oświadczenie

http://www.disney...a%20z%20Disneyem.pdf

dzięki, to ten Wyświetl w wątku >>
0 0