Nasz serwis prowadzony przez Adriana Pionkę wraz naszymi partnerami wymienionymi w Polityce
Prywatności wykorzystuje pliki cookies zapisywane na Twoim urządzeniu i inne technologie do
zbierania i przetwarzania danych osobowych w celu personalizowania treści i reklam oraz analizowania
ruchu na stronie i w Internecie.
Przetwarzanie danych jest uzasadnione z uwagi na nasze usprawiedliwione potrzeby, co obejmuje między
innymi konieczność zapewnienia bezpieczeństwa usługi (np. sprawdzenie, czy do Twojego konta nie
loguje się nieuprawniona osoba), dokonanie pomiarów statystycznych, ulepszania naszych usług i
dopasowania ich do potrzeb i wygody użytkowników (np. personalizowanie treści w usługach) jak
również prowadzenie marketingu i promocji własnych usług Administratora. Dane te są przetwarzane do
czasu istnienia uzasadnionego interesu lub do czasu złożenia przez Ciebie sprzeciwu wobec
przetwarzania.
Dane osobowe będą przekazywane wyłącznie naszym podwykonawcom, tj. dostawcom usług informatycznych
i/lub partnerom wymienionym w
Polityce
Prywatności.
Przysługuje Ci prawo żądania dostępu do treści danych osobowych, ich sprostowania, usunięcia oraz
prawo do ograniczenia ich przetwarzania. Ponadto także prawo do cofnięcia zgody w dowolnym momencie
bez wpływu na zgodność z prawem przetwarzania, prawo do przenoszenia danych oraz prawo do wniesienia
sprzeciwu wobec przetwarzania danych osobowych. Posiadasz prawo wniesienia skargi do Prezesa Urzędu
Ochrony Danych Osobowych.
aneciatko
Postów 109
Data rejestracji 15.05.2012
Punkty karne 0
Konkursy dodane
aneciatko
Postów 109
Punkty karne 0
Konkursy dodane
aneciatko
Postów 109
Punkty karne 0
Konkursy dodane
aneciatko
Postów 109
Punkty karne 0
Konkursy dodane
aneciatko
Postów 109
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Wypowiedź była edytowana 1 raz.
aneciatko
Postów 109
Punkty karne 0
Konkursy dodane
aneciatko
Postów 109
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Myslalam, ze ja w tym roku wzbilam sie na wyzyny uczciwego konkursowania, a tu prosze, niezle przytarlas mi nosa
Poprosimy o TOP 10 wygranych, bo ciekawosc nas zzera Wyświetl w wątku >>
aneciatko
Postów 109
Punkty karne 0
Konkursy dodane
aneciatko
Postów 109
Punkty karne 0
Konkursy dodane
aneciatko
Postów 109
Punkty karne 0
Konkursy dodane
aneciatko
Postów 109
Punkty karne 0
Konkursy dodane
po raz kolejny otrzymałam zmasakrowaną paczkę z kosmetykami od Smolara.
Drogi Smolarze, jeśli czytasz forum, a zakładam, że czytasz, odpowiedz sobie na pytanie, czy to nie wstyd? Naprawdę nie stać Cię na pudełko? Mam tyko wrażenie, czy traktujesz nas mocno przedmiotowo? Czy nie może być przyjemnie od początku do końca? Wyświetl w wątku >>
aneciatko
Postów 109
Punkty karne 0
Konkursy dodane
aneciatko
Postów 109
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Czy to naprawdę takie trudne i dla wprowadzającego i dla admina, żeby nie publikować błędnych informacji??
Rekomenduję, żeby nie przyznawać punktów za tak wprowadzane konkursy. Wyświetl w wątku >>
aneciatko
Postów 109
Punkty karne 0
Konkursy dodane
aneciatko
Postów 109
Punkty karne 0
Konkursy dodane
aneciatko
Postów 109
Punkty karne 0
Konkursy dodane
aneciatko
Postów 109
Punkty karne 0
Konkursy dodane
aneciatko
Postów 109
Punkty karne 0
Konkursy dodane
aneciatko
Postów 109
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Byc moze reakcja zalezy od typu pytania. Wyświetl w wątku >>
aneciatko
Postów 109
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Nie uważam, żeby oczekiwanie o tym, żeby wybrali kuriera dostępnego w szerszych godzinach i opłacic opcję pomocy przy wniesieniu było przesada. To są duże i ciężkie gabarty. Nie kazdy jest młody, zdrowy i w pełni sprawny. Nie każdy jest bogaty i siedzi w domu. Nie każdy ma liczną rodzinę, która może pomóc.
Smolar zarabia krocie na konkursach,. Ma zbiorczą umowę z firmą spedycyjną. Naprawde wybranie lepszej opcji nie zrujnowałoby ich. Ale cóz, nie obchodzi ich to. Niektórzy to akceptują, inni nie.
Odbierałam mnóstwo nagród z innych firm o dużych gabarytach i nie przypominam sobie "takiej taniosci".
Nie wiem niestety jaka to firma, bo pracuję i nie ma mnie w domu. Wyświetl w wątku >>