Nasz serwis prowadzony przez Adriana Pionkę wraz naszymi partnerami wymienionymi w Polityce
Prywatności wykorzystuje pliki cookies zapisywane na Twoim urządzeniu i inne technologie do
zbierania i przetwarzania danych osobowych w celu personalizowania treści i reklam oraz analizowania
ruchu na stronie i w Internecie.
Przetwarzanie danych jest uzasadnione z uwagi na nasze usprawiedliwione potrzeby, co obejmuje między
innymi konieczność zapewnienia bezpieczeństwa usługi (np. sprawdzenie, czy do Twojego konta nie
loguje się nieuprawniona osoba), dokonanie pomiarów statystycznych, ulepszania naszych usług i
dopasowania ich do potrzeb i wygody użytkowników (np. personalizowanie treści w usługach) jak
również prowadzenie marketingu i promocji własnych usług Administratora. Dane te są przetwarzane do
czasu istnienia uzasadnionego interesu lub do czasu złożenia przez Ciebie sprzeciwu wobec
przetwarzania.
Dane osobowe będą przekazywane wyłącznie naszym podwykonawcom, tj. dostawcom usług informatycznych
i/lub partnerom wymienionym w
Polityce
Prywatności.
Przysługuje Ci prawo żądania dostępu do treści danych osobowych, ich sprostowania, usunięcia oraz
prawo do ograniczenia ich przetwarzania. Ponadto także prawo do cofnięcia zgody w dowolnym momencie
bez wpływu na zgodność z prawem przetwarzania, prawo do przenoszenia danych oraz prawo do wniesienia
sprzeciwu wobec przetwarzania danych osobowych. Posiadasz prawo wniesienia skargi do Prezesa Urzędu
Ochrony Danych Osobowych.
utropek
Postów 615
Data rejestracji 02.05.2006
Punkty karne 0
Konkursy dodane
jak ja zadzwonilam o ok 16 to kobieta powiedziala ze przelacza i rozlaczyla, jak zadzwonilam ponownie drugi raz, polaczono mnie z kobietka jakas i na slowo always konkurs rozlaczyli sie Wyświetl w wątku >>
utropek
Postów 615
Punkty karne 0
Konkursy dodane
podajcie mi numer to zadzwonie:) Wyświetl w wątku >>
utropek
Postów 615
Punkty karne 0
Konkursy dodane
zadzwon i powiedz, Witamnazywam się Maniek Konkursek, i na wstępie informują, iż mój dziadek jest Rzecznikiem Praw Konsumenta... Wyświetl w wątku >>
utropek
Postów 615
Punkty karne 0
Konkursy dodane
wlasnie sprawdzam moje startery, zapewne nic na nich nie bedzie i dzownie do tej agencji! Wyświetl w wątku >>
utropek
Postów 615
Punkty karne 0
Konkursy dodane
no nie! moze zadzwonmy na infolinie i zaprosmy ich do tego dzialu! poswmiewisko z siebie robia! ... od 2 tygodni prosic sie o wyniki ... Wyświetl w wątku >>
utropek
Postów 615
Punkty karne 0
Konkursy dodane
juz ich nie lubie
oby wyniki byly lepsze niz organizacja Wyświetl w wątku >>
utropek
Postów 615
Punkty karne 0
Konkursy dodane
no to fajne jaja, zadzwoniłam do nich i za pierwszym razem dostałam informację, że konkurs został rozwiązany już dawno i zwycięzcy poinformowani:[ poczekałam 5 min dzwonie ponownie i kobieta mówi ze do końca tego tygodnia poinformują!? i komu wierzyć??
tydzień temu mówili najpierw że do końca ubiegłego tygodnia, albo do jutrzejszej środy Wyświetl w wątku >>
utropek
Postów 615
Punkty karne 0
Konkursy dodane
utropek
Postów 615
Punkty karne 0
Konkursy dodane
dokladnie! Wyświetl w wątku >>
utropek
Postów 615
Punkty karne 0
Konkursy dodane
ponoc do środy ma byc rozwiązany, ja licze na to ze jutro go rowiążą Wyświetl w wątku >>
utropek
Postów 615
Punkty karne 0
Konkursy dodane
tak mi powiedziala kobieta na infolini, sprobujcie wy zadzwonic Wyświetl w wątku >>
utropek
Postów 615
Punkty karne 0
Konkursy dodane
mam te paragony, z jaka data potrzebujesz?? PW Wyświetl w wątku >>
utropek
Postów 615
Punkty karne 0
Konkursy dodane
ktos pisal na forum ze maja byc dzis wyniki, a przed chwila Pani na infolinii powiedziala ze w przyszlym tygodniu dopiero laureaci beda powiadamiani:| Wyświetl w wątku >>
utropek
Postów 615
Punkty karne 0
Konkursy dodane
utropek
Postów 615
Punkty karne 0
Konkursy dodane
więc czekamy do jutra Wyświetl w wątku >>
utropek