Nasz serwis prowadzony przez Adriana Pionkę wraz naszymi partnerami wymienionymi w Polityce
Prywatności wykorzystuje pliki cookies zapisywane na Twoim urządzeniu i inne technologie do
zbierania i przetwarzania danych osobowych w celu personalizowania treści i reklam oraz analizowania
ruchu na stronie i w Internecie.
Przetwarzanie danych jest uzasadnione z uwagi na nasze usprawiedliwione potrzeby, co obejmuje między
innymi konieczność zapewnienia bezpieczeństwa usługi (np. sprawdzenie, czy do Twojego konta nie
loguje się nieuprawniona osoba), dokonanie pomiarów statystycznych, ulepszania naszych usług i
dopasowania ich do potrzeb i wygody użytkowników (np. personalizowanie treści w usługach) jak
również prowadzenie marketingu i promocji własnych usług Administratora. Dane te są przetwarzane do
czasu istnienia uzasadnionego interesu lub do czasu złożenia przez Ciebie sprzeciwu wobec
przetwarzania.
Dane osobowe będą przekazywane wyłącznie naszym podwykonawcom, tj. dostawcom usług informatycznych
i/lub partnerom wymienionym w
Polityce
Prywatności.
Przysługuje Ci prawo żądania dostępu do treści danych osobowych, ich sprostowania, usunięcia oraz
prawo do ograniczenia ich przetwarzania. Ponadto także prawo do cofnięcia zgody w dowolnym momencie
bez wpływu na zgodność z prawem przetwarzania, prawo do przenoszenia danych oraz prawo do wniesienia
sprzeciwu wobec przetwarzania danych osobowych. Posiadasz prawo wniesienia skargi do Prezesa Urzędu
Ochrony Danych Osobowych.
utropek
Postów 615
Data rejestracji 02.05.2006
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Diagnozę postawiła mi dziś Endokrynolog, zleciła jeszcze badania USG brzucha, i po raz 4 w tym roku mam iść na badania krwi miałam roboione, TSH, FSH, LH, Androstendion, DHEA-S, testosteron, Prolaktyna, Estradiol, a teraz mm jeszcze zrobić Kortyziol, P-ciała, Progesteron 17-OH.. bleee
Jeszcze o 19 mam ginekologa dziś, zobaczymy co on powie.
Dobrze, że mam abonament LUX-MED w pracy, to leci to szybko i w miare większość darmowo, pojedyncze badania płatne, ale jakby to ktoś miał robić płątnie to badania by wyszły już 800 zł
Nie dość że człowiek chory, to jeszcze dobijać może cena... ehh
Wyświetl w wątku >>
utropek
Postów 615
Punkty karne 0
Konkursy dodane
utropek
Postów 615
Punkty karne 0
Konkursy dodane
ale u mniedochodzi jeszcze miesiączka która jest bardzo nieregularna i średnio raz na 2,5 miesiąca jest Wyświetl w wątku >>
utropek
Postów 615
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Oby Prolaktyne mam w normie, Estradiol mogę zaliczyc do wszystkich przedziałów, a Testosteron... ehhh ... to tak jest jak się nakręci.. po co mi się zachciało Wyświetl w wątku >>
utropek
Postów 615
Punkty karne 0
Konkursy dodane
utropek
Postów 615
Punkty karne 0
Konkursy dodane
dziś jestem w Biedronce i dowiem się
ogólnie u mnie w mieście jest cebtrala Biedronki;) Wyświetl w wątku >>
utropek
Postów 615
Punkty karne 0
Konkursy dodane
na kiedy masz termin ?:)
Gdy będę miała wybór, tonie wiem co wybiorę, czy 100% i poźniej 60, czy rok 80 % Średnia i tak wychodzi na to samo Wyświetl w wątku >>
utropek
Postów 615
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Nie moja siostra, a męża - dlatego nie mam wpływu na to, wiem, że robią wszystko najlepsze dla małego ,ale moim zdaniem dziś przesadzili, sami byli tak przestraszeni...
No właśnie, ale przynajmniej wiem teraz, że nie jestem przewrażliwiona, bo zastanawiałam się jadąc w aucie czy coś ze mną może nie tak Wyświetl w wątku >>
utropek
Postów 615
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Czy to było odpowiedzialne brać takiego bobasa na taki wyjazd? Jak sądzicie? ... Mocno się przestraszyłam dziś uczestnicząc w tej całej sytuacji ... Wyświetl w wątku >>
utropek
Postów 615
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Supeeeer dzięki za info Wyświetl w wątku >>
utropek
Postów 615
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Rozmawiałam dziś z mężem, i czy to prawda, że po 9 miesiącach ciąży, jest 6 miesięcy macieżyńskiego - płatnego 100% tak jak miesiące ciąży? a potem można iść na wychowawczy dwa lata, ale bezpłatne ?? Wyświetl w wątku >>
utropek
Postów 615
Punkty karne 0
Konkursy dodane
no dokładnie, za te kupione batony miałabym już 3 błyszczyki Wyświetl w wątku >>
utropek
Postów 615
Punkty karne 0
Konkursy dodane
ja z chęcią przyjmę:) mieszkam blisko Wyświetl w wątku >>
utropek
Postów 615
Punkty karne 0
Konkursy dodane
a ile już próbujecie ? Wyświetl w wątku >>
utropek
Postów 615
Punkty karne 0
Konkursy dodane
utropek
Postów 615
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Troszkę się boję, bo tyle osób narzeka, że dziecko to gorzej niż samochód studnia bez dna.
Koleżanka urodziła niedawno bobaska i twierdzi, że wydaje miesięcznie na pieluchy itp 1000 zł miesiecznie a my mamy dwa kredyty większe które kończą się za dwa lata, i się stresujemy, ale myslę, że jak zaczniemy planować, plus czas realizacji plus ciąża to będzie ok 2 lat Wyświetl w wątku >>
utropek
Postów 615
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Badania mam zrobione,teraz czekam na wyniki hormonów Wg Pani Ginekolog wszystko jest w porządku, i będzie trzeba unormować okres. Na moje pytanie czy teraz jest szansa zajść w ciążę powiedziałą że TAK, a ja ze strachu unikam w łóżku męża a z drugiej myślę o bobasku:) Wyświetl w wątku >>
utropek
Postów 615
Punkty karne 0
Konkursy dodane
no ja miałam usg robione itp i wszystko w porządku:) wyniki badań z hormonów będę miała do 2 tygodni, i bedę miała leki wywołujące okres, bo mam bardzo nieregularny Wyświetl w wątku >>
utropek
Postów 615
Punkty karne 0
Konkursy dodane
ale głupio mówić nie wiem jak się za to zabrać, ile razy sex można uprawiać ?? buuuuuu
konsultować ginekologiem ?? TZN powiedzieć że chce ? Mam problemy z homonami i wiem że będzie cięzko, i tak sobie mysle i mysle i nie wiem od czego zacząć
Wyświetl w wątku >>
utropek
Postów 615
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Planowałyście ciążę ?
Bo nie wiem jak za to się zabrać Wyświetl w wątku >>