Nasz serwis prowadzony przez Adriana Pionkę wraz naszymi partnerami wymienionymi w Polityce
Prywatności wykorzystuje pliki cookies zapisywane na Twoim urządzeniu i inne technologie do
zbierania i przetwarzania danych osobowych w celu personalizowania treści i reklam oraz analizowania
ruchu na stronie i w Internecie.
Przetwarzanie danych jest uzasadnione z uwagi na nasze usprawiedliwione potrzeby, co obejmuje między
innymi konieczność zapewnienia bezpieczeństwa usługi (np. sprawdzenie, czy do Twojego konta nie
loguje się nieuprawniona osoba), dokonanie pomiarów statystycznych, ulepszania naszych usług i
dopasowania ich do potrzeb i wygody użytkowników (np. personalizowanie treści w usługach) jak
również prowadzenie marketingu i promocji własnych usług Administratora. Dane te są przetwarzane do
czasu istnienia uzasadnionego interesu lub do czasu złożenia przez Ciebie sprzeciwu wobec
przetwarzania.
Dane osobowe będą przekazywane wyłącznie naszym podwykonawcom, tj. dostawcom usług informatycznych
i/lub partnerom wymienionym w
Polityce
Prywatności.
Przysługuje Ci prawo żądania dostępu do treści danych osobowych, ich sprostowania, usunięcia oraz
prawo do ograniczenia ich przetwarzania. Ponadto także prawo do cofnięcia zgody w dowolnym momencie
bez wpływu na zgodność z prawem przetwarzania, prawo do przenoszenia danych oraz prawo do wniesienia
sprzeciwu wobec przetwarzania danych osobowych. Posiadasz prawo wniesienia skargi do Prezesa Urzędu
Ochrony Danych Osobowych.
folle
Postów 72
Data rejestracji 28.04.2012
Punkty karne 0
Konkursy dodane
folle
Postów 72
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Słowo Wasza było dla rozluźnienia tego, że są też inne religie. Właśnie pokazywałam to też komuś innemu i też nie widział krzyża dopiero jak go naprowadziłam.
Tak się składa, że nie wiem czy wiesz, ale Ty tym co piszesz na temat tych osób na zdjęciu obrażasz ich i naruszasz ich dobra osobiste tym samym. Oczywiście we wszystkim są wąskie granice... Jednemu się może wiele rzeczy kojarzyć z krzyżem innemu tylko prawdziwy krzyż.
Administratorzy rossnetu też nie zauważyli tutaj krzyża, ktoś na forum skojarzył i poszedł łańcuszek. Naprawdę szkoda się nakręcać. Ta młodzież i tak tego pewnie nie przeczyta.
Chyba, że ktoś będzie na tyle obrażony/poruszony, że złoży doniesienie do prokuratury...
Ja podtrzymuje swoje zdanie, nie widziałam tam krzyża dopóki nie przeczytałam sugestii na forum....
Apeluję o to by dać sobie spokój z tym zdjęciem . Wyświetl w wątku >>
folle
Postów 72
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Za obrazę uczuć religijnych to chyba by ich nie skazano...
Mi skojarzyło się dopiero po przeczytaniu Waszych sugestii
Ok, o gustach się nie dyskutuje i o religii też nie;]
Peace! Takie wzajemne nakręcanie się niczemu nie służy... Wyświetl w wątku >>
folle
Postów 72
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Wam to zdjęcie kojarzy się z Waszą religią, ale jest to sprawa indywidualna... w końcu mamy konstytucyjną wolność sumienia.
A przywiązanie do patyka nie koniecznie miało nawiązywać do ukrzyżowania, może chcieli związać kolegę i tylko patyk znaleźli.... Nie znane mi się ich intencję, więc nie oceniam....
Spokojnie....
P.S. nie wiedziałam, że ktoś ogląda galerie w takich konkursach:P Wyświetl w wątku >>
folle
Postów 72
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Wyświetl w wątku >>
folle
Postów 72
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Wysylka pilek dla losowania z 13.06 bedzie miala miejsce okolo polowy lipca.
Pozdr;]
(Tak mnie ktoś tu nastraszył, że zapytałam czy prawidłowo odesłałam zgłoszenie:P) Wyświetl w wątku >>
folle
Postów 72
Punkty karne 0
Konkursy dodane
folle
Postów 72
Punkty karne 0
Konkursy dodane
folle
Postów 72