Nasz serwis prowadzony przez Adriana Pionkę wraz naszymi partnerami wymienionymi w Polityce
Prywatności wykorzystuje pliki cookies zapisywane na Twoim urządzeniu i inne technologie do
zbierania i przetwarzania danych osobowych w celu personalizowania treści i reklam oraz analizowania
ruchu na stronie i w Internecie.
Przetwarzanie danych jest uzasadnione z uwagi na nasze usprawiedliwione potrzeby, co obejmuje między
innymi konieczność zapewnienia bezpieczeństwa usługi (np. sprawdzenie, czy do Twojego konta nie
loguje się nieuprawniona osoba), dokonanie pomiarów statystycznych, ulepszania naszych usług i
dopasowania ich do potrzeb i wygody użytkowników (np. personalizowanie treści w usługach) jak
również prowadzenie marketingu i promocji własnych usług Administratora. Dane te są przetwarzane do
czasu istnienia uzasadnionego interesu lub do czasu złożenia przez Ciebie sprzeciwu wobec
przetwarzania.
Dane osobowe będą przekazywane wyłącznie naszym podwykonawcom, tj. dostawcom usług informatycznych
i/lub partnerom wymienionym w
Polityce
Prywatności.
Przysługuje Ci prawo żądania dostępu do treści danych osobowych, ich sprostowania, usunięcia oraz
prawo do ograniczenia ich przetwarzania. Ponadto także prawo do cofnięcia zgody w dowolnym momencie
bez wpływu na zgodność z prawem przetwarzania, prawo do przenoszenia danych oraz prawo do wniesienia
sprzeciwu wobec przetwarzania danych osobowych. Posiadasz prawo wniesienia skargi do Prezesa Urzędu
Ochrony Danych Osobowych.
ondine
Postów 1601
Data rejestracji 09.02.2012
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Nivea rozsyłali wczoraj chyba o 15:30 Wyświetl w wątku >>
ondine
Postów 1601
Punkty karne 0
Konkursy dodane
A dostałaś maila ? Bo ekspresy mają przychodzić pocztą, a w mailu chyba pisali, żeby czekać na mail o tym, że nagrody są w drogerii Wyświetl w wątku >>
ondine
Postów 1601
Punkty karne 0
Konkursy dodane
ondine
Postów 1601
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Jakie to brutalne.... Zawsze jeszcze można zgarnąć skuter Wyświetl w wątku >>
ondine
Postów 1601
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Również NIE Wyświetl w wątku >>
ondine
Postów 1601
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Tam się wybierało nagrodę Torba/kijki/słuchawki.
Ja już przestałam sprawdzać, zwątpiłam w Rossnet'a Wygrałam żel Bourjois ostatnio na pocieszenie chyba przed maratonem Wyświetl w wątku >>
ondine
Postów 1601
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Dziewczyny pisały wcześniej, że u nich 15:30 Wyświetl w wątku >>
ondine
Postów 1601
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Właśnie miałam pytać czy komuś jeszcze tak muli ta strona Moje konkursy Jak mam tam wejść to wolę nadrabiać nawet te 11 stron na forum i posprawdzać linki Wyświetl w wątku >>
ondine
Postów 1601
Punkty karne 0
Konkursy dodane
No to musieliby mieć 268 pracowników, żeby każdy przeczytał choćby 100. Chyba, że czytają wszyscy od sprzątaczki po prezesa Tu za dużo jest biorących udział na takie cuda. Np. Tak w przypadku konkursu FA gdzie było 26860 zgłoszeń.. Tak mi się przynajmniej wydaje Ale nie ma co gdybać I tak się możemy tylko domyślać. Wyświetl w wątku >>
ondine
Postów 1601
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Ja bym nie była taka pewna mimo wszystko, że czytają Ja obstawiam, że losują bazę i czytają tylko te 100-200 wylosowanych Wyświetl w wątku >>
ondine
Postów 1601
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Dzięki
Ale zamieszanie na Rossnecie. Ja w czasówkach nie mam szans, więc nawet mnie nie zdziwiło, że same pudła Wyświetl w wątku >>
ondine
Postów 1601
Punkty karne 0
Konkursy dodane
ondine
Postów 1601
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Mogą tylko wbijać na paragony powyżej 100 zł. Ja tam rzadko dokładnie analizuję paragon i grosza bym nie zauważyła pewnie, a gratisy jak jakieś dostaję to są to zwykłe pierdoły, ostatnio np. zestaw mini zestaw Nivea, mały żel pod prysznic, malutki balsamik i mini antyperspirant w zestawie. Więc jak czytam o pełnowymiarowych maskarach, parasolkach to stwierdzam, że nawet o tym nie śniłam Wolę pod tym względem drogerię Natura, tam zawsze dużo gratisów dostaję Wyświetl w wątku >>
ondine
Postów 1601
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Też odebrałam, 11.09. Wyświetl w wątku >>
ondine
Postów 1601
Punkty karne 0
Konkursy dodane
To był konkurs Pampers I jeszcze nie ma wyników. Wyświetl w wątku >>
ondine
Postów 1601
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Wiem, napisałam, że żartuję
Wyświetl w wątku >>
ondine
Postów 1601
Punkty karne 0
Konkursy dodane
A nie jest w regulaminie, że jedna osoba może wygrać jedną nagrodę? Haha można to różnie interpretować, kod to też nagroda Żartuję, ale trzymam za Was kciuki!
Gerber wspiera małych sportowców!
Wyświetl w wątku >>
ondine
Postów 1601
Punkty karne 0
Konkursy dodane
ondine
Postów 1601
Punkty karne 0
Konkursy dodane