Nasz serwis prowadzony przez Adriana Pionkę wraz naszymi partnerami wymienionymi w Polityce
Prywatności wykorzystuje pliki cookies zapisywane na Twoim urządzeniu i inne technologie do
zbierania i przetwarzania danych osobowych w celu personalizowania treści i reklam oraz analizowania
ruchu na stronie i w Internecie.
Przetwarzanie danych jest uzasadnione z uwagi na nasze usprawiedliwione potrzeby, co obejmuje między
innymi konieczność zapewnienia bezpieczeństwa usługi (np. sprawdzenie, czy do Twojego konta nie
loguje się nieuprawniona osoba), dokonanie pomiarów statystycznych, ulepszania naszych usług i
dopasowania ich do potrzeb i wygody użytkowników (np. personalizowanie treści w usługach) jak
również prowadzenie marketingu i promocji własnych usług Administratora. Dane te są przetwarzane do
czasu istnienia uzasadnionego interesu lub do czasu złożenia przez Ciebie sprzeciwu wobec
przetwarzania.
Dane osobowe będą przekazywane wyłącznie naszym podwykonawcom, tj. dostawcom usług informatycznych
i/lub partnerom wymienionym w
Polityce
Prywatności.
Przysługuje Ci prawo żądania dostępu do treści danych osobowych, ich sprostowania, usunięcia oraz
prawo do ograniczenia ich przetwarzania. Ponadto także prawo do cofnięcia zgody w dowolnym momencie
bez wpływu na zgodność z prawem przetwarzania, prawo do przenoszenia danych oraz prawo do wniesienia
sprzeciwu wobec przetwarzania danych osobowych. Posiadasz prawo wniesienia skargi do Prezesa Urzędu
Ochrony Danych Osobowych.
ondine
Postów 1601
Data rejestracji 09.02.2012
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Dokładnie, ale jeśli ktoś nie ma zdolności plastycznych i takiego wyczucia to podkreślę ten czas no i szczęście. Ja nie mam zdolności, ale przyłożyłam się bardzo, jeden kubek robiłam 5 godzin! Wyszedł mi naprawdę spoko, nie sądziłam, że w ogóle stać mnie na takie kreatywne szaleństwa i... nie wygrał Wyświetl w wątku >>
ondine
Postów 1601
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Tak, nowy dzień, nowa szansa Wyświetl w wątku >>
ondine
Postów 1601
Punkty karne 0
Konkursy dodane
W regulaminie jest napisane, że dopiero jutro mają wybierać + 5 dni roboczych na informowanie Wyświetl w wątku >>
Wypowiedź była edytowana 1 raz.
ondine
Postów 1601
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Dolly, wpisz w YT "szczeniaczek na dobranoc megadyskont", jest prawie 4 minutowy filmik z prezentacją, może Ci pomoże Wyświetl w wątku >>
ondine
Postów 1601
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Do 19.12. poprzez e-mail Wyświetl w wątku >>
ondine
Postów 1601
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Tak, po prawej od daty. Wyświetl w wątku >>
ondine
Postów 1601
Punkty karne 0
Konkursy dodane
W jaki? Bo dla mnie to te kubki są po prostu przepiękne Ten Puchatek, który ktoś zrobił... Artyzm po prostu Wyświetl w wątku >>
ondine
Postów 1601
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Ja ostatnio też dostałam niefiskalny z kodem. Nie masz na nim na dole nic napisanego? Jeśli to ten sam co mam ja to babka mówiła, że dają go do Rodzinki, realizacja tego kuponu zmniejsza liczbę punktów na karcie Rodzinka. Ale czy to ten sam? Pojęcia nie mam Wyświetl w wątku >>
ondine
Postów 1601
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Wyniki są z 7.12. ale ze zgłoszeń wysłanych do godziny 16:00. Jeśli ktoś wysyłał zgłoszenie po 16:00 wczoraj to wyniki będą jutro Wyświetl w wątku >>
ondine
Postów 1601
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Kalendarz Adwentowy Jatomi:
https://www.faceb.../app_583906514955814 Wyświetl w wątku >>
ondine
Postów 1601
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Niektóre są genialne! Wyświetl w wątku >>
ondine
Postów 1601
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Jeśli do 16:00 to dziś, a jeśli grałaś po 16:00 to jutro. Prawdopodobnie Wyświetl w wątku >>
ondine
Postów 1601
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Ja np. kupiłam plastikowe i są świetne i je polecam. Wytrzymałe, ale fakt, trochę ciężkie. Jednak nogę utrzymują sztywno, nie "chodzi" w bucie, a to dla początkującego ważne. Brat uczył się na figurówkach i nie mógł ustać tak mu noga latała, że sobie odpuścił i od tamtej pory nie założył łyżew, ale może to tylko nasze takie doświadczenia Swoje kupiłam w GO Sport, nie pamiętam firmy, to raczej nic "znanego", ale jak będziesz chciała to sprawdzę. Mam je już jakieś 7 lat i są cały czas w nienaruszonym stanie. Wyświetl w wątku >>
ondine
Postów 1601
Punkty karne 0
Konkursy dodane
U nas to już taka rutyna po zakupach Ale narzekać nie mogę, bo jak pisałam wcześniej nagrodę zazwyczaj dadzą, a już parę rzeczy zamówiliśmy z punktów. Babcia się w to bawi od lat i też parę fajnych prezentów zamówiła, dwie mikrofale i jeszcze jakieś inne pierdołki. My jesteśmy zadowoleni Wyświetl w wątku >>
ondine
Postów 1601
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Dzięki za info, mnie też nie ma, a do tej pory dostawałam zawsze nagrodę, chyba się wyczerpał mój limit, albo to ostatnio prześladujący mnie pech
Za to babcia odkąd skanuje (a trwa to już z 5 lat albo i więcej) nie była tylko dwa razy na liście a i tak przychodziły dla niej przekazy na 50 zł, nie wiem czy ma jakieś przywileje ze względu na wytrwałość czy co... Wyświetl w wątku >>
ondine
Postów 1601
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Dzięki
Dokładnie, w piątek skończył się trzeci, w sobotę zaczął czwarty Wyświetl w wątku >>
Wypowiedź była edytowana 2 razy.
ondine
Postów 1601
Punkty karne 0
Konkursy dodane
ondine
Postów 1601
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Internety w Orange na kartę w ekstra cenie! Teraz wystarczą 3 zł na 3 GB na 30 dni! Promocja tylko do 5.01, spieszcie się!
Wyślij INT3 na 260 i zacznij serfowanie.
Wyświetl w wątku >>
ondine
Postów 1601
Punkty karne 0
Konkursy dodane
ondine
Postów 1601
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Przy ocenie Odpowiedzi i wyborze najlepszych Odpowiedzi Komisja będzie stosowała następujące kryteria:
a.oryginalność Odpowiedzi;
b.walory artystyczne Odpowiedzi,
c.pomysłowość,
d.powiązanie z promowaną marką – FRUGO,
e.powiązanie z siecią dystrybucji Produktów Promocyjnych, tj. siecią sklepów Biedronka;
f.słownictwo i stylistykę,
g.kreatywność,
h.formę i treść.
Też zauważyłam po czasie o tej Biedronce, ale... mówi się trudno, najważniejsze, że to nie był wymóg Wyświetl w wątku >>
Wypowiedź była edytowana 1 raz.