Nasz serwis prowadzony przez Adriana Pionkę wraz naszymi partnerami wymienionymi w Polityce
Prywatności wykorzystuje pliki cookies zapisywane na Twoim urządzeniu i inne technologie do
zbierania i przetwarzania danych osobowych w celu personalizowania treści i reklam oraz analizowania
ruchu na stronie i w Internecie.
Przetwarzanie danych jest uzasadnione z uwagi na nasze usprawiedliwione potrzeby, co obejmuje między
innymi konieczność zapewnienia bezpieczeństwa usługi (np. sprawdzenie, czy do Twojego konta nie
loguje się nieuprawniona osoba), dokonanie pomiarów statystycznych, ulepszania naszych usług i
dopasowania ich do potrzeb i wygody użytkowników (np. personalizowanie treści w usługach) jak
również prowadzenie marketingu i promocji własnych usług Administratora. Dane te są przetwarzane do
czasu istnienia uzasadnionego interesu lub do czasu złożenia przez Ciebie sprzeciwu wobec
przetwarzania.
Dane osobowe będą przekazywane wyłącznie naszym podwykonawcom, tj. dostawcom usług informatycznych
i/lub partnerom wymienionym w
Polityce
Prywatności.
Przysługuje Ci prawo żądania dostępu do treści danych osobowych, ich sprostowania, usunięcia oraz
prawo do ograniczenia ich przetwarzania. Ponadto także prawo do cofnięcia zgody w dowolnym momencie
bez wpływu na zgodność z prawem przetwarzania, prawo do przenoszenia danych oraz prawo do wniesienia
sprzeciwu wobec przetwarzania danych osobowych. Posiadasz prawo wniesienia skargi do Prezesa Urzędu
Ochrony Danych Osobowych.
ondine
Postów 1601
Data rejestracji 09.02.2012
Punkty karne 0
Konkursy dodane
ondine
Postów 1601
Punkty karne 0
Konkursy dodane
ondine
Postów 1601
Punkty karne 0
Konkursy dodane
ondine
Postów 1601
Punkty karne 0
Konkursy dodane
ondine
Postów 1601
Punkty karne 0
Konkursy dodane
I to nie kwestia ilości zgłoszeń, bo wtedy grywałam też na jedno konto Też chyba mam bana na Rossnet, nie wiem, może za login, nazwisko albo nie lubią obsługi w "moim" Rossmannie Czekam teraz na wyniki i jak znowu nie wpadnie nic to chyba obrażam się na Rossnet na dobre... Wyświetl w wątku >>
ondine
Postów 1601
Punkty karne 0
Konkursy dodane
ondine
Postów 1601
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Wypowiedź była edytowana 1 raz.
ondine
Postów 1601
Punkty karne 0
Konkursy dodane
tygrysek82bu, w takich chwilach nie wiadomo nawet co powiedzieć, żeby to miało sensu, a i tak nic nie jest w stanie zmniejszyć Twojego bólu... przykro mi Wyświetl w wątku >>
ondine
Postów 1601
Punkty karne 0
Konkursy dodane
każdy, kto gra musi być spłukany... Dlaczego ciotka Moniki ma
oddawać wygrane przez siebie pieniądze? Zakładam, że nie gra po to,
żeby rozdawać je charytatywnie... Ty jak wygrasz w konkursie to też oddajesz nagrody? Poza tym po 1. ja nie gram i przebywanie w tego typu
wątkach totalnie mnie do grania nie zachęca, po 2. mój tata gra w Lotto i
nie uważam go ani za głupka ani za spłukanego człowieka
Zakładasz, że każdy, kto gra jest spłukany, spalony i chyba niedługo
zostanie bezdomnym. To pewnie jakieś 50% społeczeństwa, bo wiele osób
gra. To może idąc tym tropem to Lotto jest źródłem biedy w tym kraju?
Nie przesadzaj... Wyświetl w wątku >>
ondine
Postów 1601
Punkty karne 0
Konkursy dodane
ondine
Postów 1601
Punkty karne 0
Konkursy dodane
ondine
Postów 1601
Punkty karne 0
Konkursy dodane
ondine
Postów 1601
Punkty karne 0
Konkursy dodane
ondine
Postów 1601
Punkty karne 0
Konkursy dodane
ondine
Postów 1601
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Jeśli nie dostałaś takiego maila to wpłata nie została dokonana. Może brakuje którychś danych do jej wykonania albo coś.
Sprawdź jeszcze Moja sprzedaż > PayU > Saldo i wypłata środków. Jeśli tam masz "do wypłaty masz 0,00 zł" tzn, że wpłaty po prostu nie ma.
A najlepiej będzie jeśli poprosisz Kupującego o anulowanie płatności i wpłatę przelewem tradycyjnym... Wyświetl w wątku >>
ondine
Postów 1601
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Magiczne Święta 20 stycznia
Dbaj o wątrobę 21 stycznia
Dog Model/Cat Model 22 stycznia
Świąteczny Rimmel 22 stycznia
Naturalna przekąska 23 stycznia
Katy Perry na żywo 23 stycznia Wyświetl w wątku >>
ondine
Postów 1601
Punkty karne 0
Konkursy dodane
ondine
Postów 1601
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Jeśli mówimy o większej kasie... na tym, w co nie wkładasz żadnego wkładu własnego nie wzbogacisz się znacznie. Wyświetl w wątku >>
ondine
Postów 1601
Punkty karne 0
Konkursy dodane
ondine
Postów 1601
Punkty karne 0
Konkursy dodane