Nasz serwis prowadzony przez Adriana Pionkę wraz naszymi partnerami wymienionymi w Polityce
Prywatności wykorzystuje pliki cookies zapisywane na Twoim urządzeniu i inne technologie do
zbierania i przetwarzania danych osobowych w celu personalizowania treści i reklam oraz analizowania
ruchu na stronie i w Internecie.
Przetwarzanie danych jest uzasadnione z uwagi na nasze usprawiedliwione potrzeby, co obejmuje między
innymi konieczność zapewnienia bezpieczeństwa usługi (np. sprawdzenie, czy do Twojego konta nie
loguje się nieuprawniona osoba), dokonanie pomiarów statystycznych, ulepszania naszych usług i
dopasowania ich do potrzeb i wygody użytkowników (np. personalizowanie treści w usługach) jak
również prowadzenie marketingu i promocji własnych usług Administratora. Dane te są przetwarzane do
czasu istnienia uzasadnionego interesu lub do czasu złożenia przez Ciebie sprzeciwu wobec
przetwarzania.
Dane osobowe będą przekazywane wyłącznie naszym podwykonawcom, tj. dostawcom usług informatycznych
i/lub partnerom wymienionym w
Polityce
Prywatności.
Przysługuje Ci prawo żądania dostępu do treści danych osobowych, ich sprostowania, usunięcia oraz
prawo do ograniczenia ich przetwarzania. Ponadto także prawo do cofnięcia zgody w dowolnym momencie
bez wpływu na zgodność z prawem przetwarzania, prawo do przenoszenia danych oraz prawo do wniesienia
sprzeciwu wobec przetwarzania danych osobowych. Posiadasz prawo wniesienia skargi do Prezesa Urzędu
Ochrony Danych Osobowych.
ondine
Postów 1601
Data rejestracji 09.02.2012
Punkty karne 0
Konkursy dodane
ondine
Postów 1601
Punkty karne 0
Konkursy dodane
ondine
Postów 1601
Punkty karne 0
Konkursy dodane
ondine
Postów 1601
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Chciałam to delikatnie ująć, bo znam rodziców i wiem, że niektórzy wręcz agresją reagują. Jestem ostrożna
Jeśli dziecko zmienia nauczyciela to prędzej czy później wychodzi na plus dla niego, bo nie jest ukierunkowane na jedną osobę, uczy się przystosowywać do różnych, nowych, innych warunków, jest bardziej otwarte, śmiałe i jestem zdania, że wiek niewiele tu ma do rzeczy. Stres... wchodzi zawsze w grę, ale często jest chwilowy, jak trwa dłużej to jest niepokojące. Często też jest tak, że rodzice przeżywają, stresują się, a dzieci to wyczuwają i też reagują nerwowo. Dzieci są dzielne!
Ogólnie zgadzam się z Tobą, pomyślcie czy kiedyś któryś rodzic by się przejął takimi rzeczami. A sama miałam zmieniane nauczycielki począwszy od przedszkola przez szkołę podstawową. Ani tego jakoś nie przeżywałam ani nie kojarzy mi się to z traumą
emka86, rozumiem to, że się denerwujesz, ale spróbuj znaleźć plusy tej sytuacji, bo są Dacie sobie radę! Wyświetl w wątku >>
ondine
Postów 1601
Punkty karne 0
Konkursy dodane
To co powinna sobie wybierać termin zajścia w ciążę tak, żeby w razie czego nie odeszła w ciągu roku ?
Rozumiem problem, ale też mam wrażenie, że dzieci się szybko przyzwyczajają i nie zostawia to rysy na ich psychice, gorzej z rodzicami Ale nie zgodzimy się raczej w tym temacie, uważam, że dzisiejszy świat jest... przewrażliwiony. Wyświetl w wątku >>
ondine
Postów 1601
Punkty karne 0
Konkursy dodane
ondine
Postów 1601
Punkty karne 0
Konkursy dodane
ondine
Postów 1601
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Ciekawe czy moją wieżę zaakceptują z czasów, kiedy jeszcze były tylko kasety magnetofonowe i płyty winylowe
I wreszcie mam trzecią odznakę i punkty za artykuł Wyświetl w wątku >>
Wypowiedź była edytowana 1 raz.
ondine
Postów 1601
Punkty karne 0
Konkursy dodane
ondine
Postów 1601
Punkty karne 0
Konkursy dodane
ondine
Postów 1601
Punkty karne 0
Konkursy dodane
ondine
Postów 1601
Punkty karne 0
Konkursy dodane
ondine
Postów 1601
Punkty karne 0
Konkursy dodane
ondine
Postów 1601
Punkty karne 0
Konkursy dodane
ondine
Postów 1601
Punkty karne 0
Konkursy dodane
ondine
Postów 1601
Punkty karne 0
Konkursy dodane
ondine
Postów 1601
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Dzięki za info
Nie wierzę, że odwalili by taką akcję. Mają na to miesiąc, ja czekam i będę reagować. Jak komuś już sprawdzają ponad 30 dni, niech też reaguje
Pamiętajcie, że zgłoszenie do testów blendera można się zgłaszać tylko do 4.02., a nie do końca czasu wyzwań z tego etapu Wyświetl w wątku >>
ondine
Postów 1601
Punkty karne 0
Konkursy dodane
ondine
Postów 1601
Punkty karne 0
Konkursy dodane
ondine