Nasz serwis prowadzony przez Adriana Pionkę wraz naszymi partnerami wymienionymi w Polityce
Prywatności wykorzystuje pliki cookies zapisywane na Twoim urządzeniu i inne technologie do
zbierania i przetwarzania danych osobowych w celu personalizowania treści i reklam oraz analizowania
ruchu na stronie i w Internecie.
Przetwarzanie danych jest uzasadnione z uwagi na nasze usprawiedliwione potrzeby, co obejmuje między
innymi konieczność zapewnienia bezpieczeństwa usługi (np. sprawdzenie, czy do Twojego konta nie
loguje się nieuprawniona osoba), dokonanie pomiarów statystycznych, ulepszania naszych usług i
dopasowania ich do potrzeb i wygody użytkowników (np. personalizowanie treści w usługach) jak
również prowadzenie marketingu i promocji własnych usług Administratora. Dane te są przetwarzane do
czasu istnienia uzasadnionego interesu lub do czasu złożenia przez Ciebie sprzeciwu wobec
przetwarzania.
Dane osobowe będą przekazywane wyłącznie naszym podwykonawcom, tj. dostawcom usług informatycznych
i/lub partnerom wymienionym w
Polityce
Prywatności.
Przysługuje Ci prawo żądania dostępu do treści danych osobowych, ich sprostowania, usunięcia oraz
prawo do ograniczenia ich przetwarzania. Ponadto także prawo do cofnięcia zgody w dowolnym momencie
bez wpływu na zgodność z prawem przetwarzania, prawo do przenoszenia danych oraz prawo do wniesienia
sprzeciwu wobec przetwarzania danych osobowych. Posiadasz prawo wniesienia skargi do Prezesa Urzędu
Ochrony Danych Osobowych.
ondine
Postów 1601
Data rejestracji 09.02.2012
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Wkurza mnie brak weny Lay'sowej, ale zaraz się przełamię Wyświetl w wątku >>
ondine
Postów 1601
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Będziemy się wkurzać, gdy ktoś zada pytanie, a dla zabawy 5 osób mu da łapkę w dół i ukryje pytanie... Wyświetl w wątku >>
ondine
Postów 1601
Punkty karne 0
Konkursy dodane
A tak serio - to faktycznie niepotrzebne... Czemu to służy? Przychodzą z tego jakieś powiadomienia? Wyświetl w wątku >>
Wypowiedź była edytowana 1 raz.
ondine
Postów 1601
Punkty karne 0
Konkursy dodane
ondine
Postów 1601
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Wyświetl w wątku >>
ondine
Postów 1601
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Szkoda, że skupiają się tylko na jakości podróży, a nie robią nic w kierunku lepszych połączeń. U nas lata temu w obrębie około 100 km polikwidowali większość stacji PKP, a jak zostały to odjeżdża z nich kilka pociągów w ciągu całego tygodnia. Teraz u mnie wymienili mnóstwo km torowiska i wszyscy mieli nadzieję, że reaktywują stację to puścili jeden pociąg w tygodniu, który odległość 200 km pokonuje chyba w 5 godzin Ja nad tym strasznie ubolewam Wyświetl w wątku >>
ondine
Postów 1601
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Ale... mi nie chodzi o cenę, bo tak jak mówiłam, żeby dojechać jak najbliżej i bez przesiadek zapłaciłabym 120 zł gdyby ten autobus jechał, ale dla porównania jeszcze, teraz w kombinacji: 500 km pociąg, 200 km tata po mnie wyjedzie samochodem, będzie mnie to mniej kosztowało niż autobus (do którego notabene tata też by musiał 40 km po mnie przyjechać)
Też gdybym miała wybierać, zawsze wybierałabym pociągi, bo choć mało nimi jeżdżę, to uwielbiam. W dzień sama bym na pewno się nie bała. Jeden wielki minus jest taki, że mój rejon Polski jest odcięty od PKP Wyświetl w wątku >>
Wypowiedź była edytowana 1 raz.
ondine
Postów 1601
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Też na początku chciałam jechać autobusem, mimo niedogodności (16,5h podróży i koszt, w przypadku autobusu, ze zniżką dla studenta - 120 zł, a w przypadku pociągu - 29 zł ), ale i tak okazało się, że w ten dzień nie kursuje i byłam zmuszona szukać innego transportu. W końcu będę wracała pół tak pół tak, mniej wygodnie, ale na pewno bezpieczniej Wyświetl w wątku >>
ondine
Postów 1601
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Kurczę, a ja jednak zrezygnowałam. Nie dałabym rady chyba "na czuju" 11 godzin jechać, w tym całą noc... Jednak jakoś mam stracha przed tymi pociągami nocą, może niesłusznie, ale nigdy nie wiadomo kto się trafi obok Wyświetl w wątku >>
ondine
Postów 1601
Punkty karne 0
Konkursy dodane
ondine
Postów 1601
Punkty karne 0
Konkursy dodane
ondine
Postów 1601