Nasz serwis prowadzony przez Adriana Pionkę wraz naszymi partnerami wymienionymi w Polityce
Prywatności wykorzystuje pliki cookies zapisywane na Twoim urządzeniu i inne technologie do
zbierania i przetwarzania danych osobowych w celu personalizowania treści i reklam oraz analizowania
ruchu na stronie i w Internecie.
Przetwarzanie danych jest uzasadnione z uwagi na nasze usprawiedliwione potrzeby, co obejmuje między
innymi konieczność zapewnienia bezpieczeństwa usługi (np. sprawdzenie, czy do Twojego konta nie
loguje się nieuprawniona osoba), dokonanie pomiarów statystycznych, ulepszania naszych usług i
dopasowania ich do potrzeb i wygody użytkowników (np. personalizowanie treści w usługach) jak
również prowadzenie marketingu i promocji własnych usług Administratora. Dane te są przetwarzane do
czasu istnienia uzasadnionego interesu lub do czasu złożenia przez Ciebie sprzeciwu wobec
przetwarzania.
Dane osobowe będą przekazywane wyłącznie naszym podwykonawcom, tj. dostawcom usług informatycznych
i/lub partnerom wymienionym w
Polityce
Prywatności.
Przysługuje Ci prawo żądania dostępu do treści danych osobowych, ich sprostowania, usunięcia oraz
prawo do ograniczenia ich przetwarzania. Ponadto także prawo do cofnięcia zgody w dowolnym momencie
bez wpływu na zgodność z prawem przetwarzania, prawo do przenoszenia danych oraz prawo do wniesienia
sprzeciwu wobec przetwarzania danych osobowych. Posiadasz prawo wniesienia skargi do Prezesa Urzędu
Ochrony Danych Osobowych.
xpac
Postów 1349
Data rejestracji 08.02.2012
Punkty karne 0
Konkursy dodane
PS.: Gdyba tak jutro, któraś z tych osób wygrała, a "Komisja" z forum uznała by to za "Wstyd", jestem ciekaw jak byście się czuli.... Wyświetl w wątku >>
\" Kto z was jest bez grzechu, niech pierwszy rzuci kamieniem \"
Wypowiedź była edytowana 2 razy.
xpac
Postów 1349
Punkty karne 0
Konkursy dodane
No tak, przecież szanowna komisja powinna być tu na forum , to tu przecież jest obiektywna ocena pracy konkursowej, to tu tęgie głowy decydują co jest śmieszne, ciekawe, a co nie. Przecież wysyłaliście takie fajne hasła, cała rodzina się śmiała, sąsiedzi przychodzili z gratulacjami, a komisja Frugo nawet nie wybrała Was do rezerwy. Teraz jeżdżąc skuterem będzie dręczyła mnie myśl „ przecież @edzia21, @vickichelm, czy też @bethan napisali, że to wstyd, że to Oni swoimi hasłami zasłużyli na tą nagrodę, to oni teraz powinni rozkoszować się jazdą skuterem, czuć wiatr we włosach, omijać korki, dojeżdżać do pracy… A może to moja wina?? Może to ja uświadomiłem Im, że Ich hasła są na tyle denne, na tyle pospolite, że zginęły w natłoku innych zgłoszeń?? Nie będę dzisiaj spał całą noc, do końca życia będę czuł się winny.. mogłem przecież splagiatować czyjąś pracę, mogłem najpierw napisać hasło na forum, by komisja oceniła czy się nadaje , czy nie…. Moja wina, macie rację, już nigdy więcej nic nie wygram- obiecuję…. A teraz tak na poważnie, mam gdzieś wasze „obiektywne” zdanie, jak ktoś wcześniej napisał, były tez inne hasła - bardzie twórcze, bardziej ciekawe ( zależy dla kogo, dla szanownej komisji z forum pewnie i takie by nie wystarczyły), ale mam pewne poczucie spełnienia - po dwóch miesiącach wysyłania zgłoszeń, jednak się udało!!! I tyle na temat I tak Was lubię, nawet jeśli podkładacie niektórym kłody pod nogi Wyświetl w wątku >>
Wypowiedź była edytowana 1 raz.
xpac
Postów 1349
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Wypowiedź była edytowana 3 razy.
xpac
Postów 1349
Punkty karne 0
Konkursy dodane
hehe a tu jak na złość pewnie zadzwonią Wyświetl w wątku >>
xpac
Postów 1349
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Ja dostałem telefon o 15 i niestety w trakcie rozmowy straciłem zasięg, miła Pani oddzwoniła w przeciągu 5 minut... Wyświetl w wątku >>
xpac
Postów 1349
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Trochę za wcześnie, dzownią w okolicach godziny 15, co do dnia, to wydaje mi się, że dzisiaj 8,9 Wyświetl w wątku >>
xpac
Postów 1349
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Też grałem sporo i nigdy rezerwy nawet nie trafilem, ale pisałem do samego końca i dziś telefonik o wygranej Nie ma co się poddawać, tylko wysyłać, wysyłać, wysyłać Wyświetl w wątku >>
xpac
Postów 1349
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Mówisz i masz wygrana z 7 Wyświetl w wątku >>
xpac
Postów 1349
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Nie chcę Was martwic, ale mam paragon i żadne mole mi go nie zjedzą:) Wyświetl w wątku >>
xpac
Postów 1349
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Co do nazwy miejscowości, to kiedyś, ktoś sie pytał na FB czy jest taka miejscowość "Sucha Wódka", odpowiedź "im mniej banalna tym lepiej", czyli może być nazwa np.: "Goły Tyłek" Wyświetl w wątku >>
xpac
Postów 1349
Punkty karne 0
Konkursy dodane
xpac
Postów 1349
Punkty karne 0
Konkursy dodane
xpac
Postów 1349
Punkty karne 0
Konkursy dodane
@anet A z jakiego dnia rezerwa?? Wyświetl w wątku >>
xpac
Postów 1349
Punkty karne 0
Konkursy dodane
"Dzisiaj SQTR FRUGO wędruje do Kielc , bo...
czarownica,za przemyt kota straciła licencję pilota" Wyświetl w wątku >>
xpac
Postów 1349
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Gratulacje
a z tymi miskami to chodzi o sqtr Frugo?? Wyświetl w wątku >>
xpac
Postów 1349
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Wyświetl w wątku >>
xpac
Postów 1349
Punkty karne 0
Konkursy dodane
xpac
Postów 1349
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Dokładnie lepsza rezerwa niz nic, ja już zaczynam sie martwić, że może moje hasła do nich nie docierają... a może trzeba o odpowiednich godzinach grać.... Wyświetl w wątku >>
xpac
Postów 1349
Punkty karne 0
Konkursy dodane
http://www.marato...iracji.pl/inspiracje
ja wygrałem w kwietniu, a nagrody dalej nie ma, odpisują na maila, że przepraszamy już wysyłamy a kosmetyków jak nie było tak nie ma.... Wyświetl w wątku >>
xpac
Postów 1349
Punkty karne 0
Konkursy dodane
ja codziennie wysyłam 2 zgłoszenia i nawet w rezerwie nie byłem... ehh ale może będzie tak jak z Grześkami i zadzwonią pod koniec konkursu Wyświetl w wątku >>