Reklama na e-Konkursy.info

Wyniki wyszukiwania

Szukano wśród postów użytkownika xpac

xpac

#6148425 Napisano: 21.01.2016 10:44:07 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
karolinamat napisał(a):

nelunia napisał(a):

Nescafe, zakręcone 10. 01.  pudłoemotka

Porażka z tym konkursem. Nie kupowałam i nie zamierzam. Zakręciłam właśnie 3x fikcyjnie i zlikwidowałam właśnie moją pokusę zakupu emotka

haha nie mów głośno że zakręciłaś na fikcyjne emotka bo znowu zacznie się wojną i walenie głową w klawiaturę !! Szkoda przycisków emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

xpac

#6148245 Napisano: 20.01.2016 21:24:49 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
izak1000 napisał(a):

monia676 napisał(a):

ziomal102 napisał(a):

Konkurs Belriso HOT - gdzie kupujecie? Bo ja już zjeździłem dziś kilka sklepów i wszędzie pucha: Biedra, Tesco, Auchan, Żabka, osiedlowy.. 

u mnie w Kaufie i Realu są

Piotr i Paweł ...

i w C4 też są emotka
Wyświetl w wątku >>
0 0

xpac

#6147865 Napisano: 20.01.2016 07:33:08 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
joasiajulia napisał(a):

Konkursowiczki pisałyście o tej loterii w samych negatywach.Z mojej strony to była zwykła ludzka ciekawość,czy faktycznie tak trudno trafić.Niestety trafiłam bon 100zł-on ogromnie by się Mi przydał-ale zawaliłam sprawę,za co uczciwie grających przepraszam.Napisałam o tym na forum,bo chciałam być uczciwa-ale tak zrobiłam i nic na to nie poradzę...emotka Wiele z Was Mnie przekleło w duchemotka ,ale mam nadzieję że wygracie w tej Loterii wiele cennych nagród emotka (ja się wycofałam,tym jednym zakręceniem-więc nie będzie już żadnych obaw,że nagroda komuś  przepadnie z mojej stronyemotka
Pozdrawiam wszystkich i życzę udanej konkursowo środy emotka

No proszę Cie nie przepraszaj  że żyjesz !! emotka Sam zagrałem z dwa razy na fikcyjne paragony z ciekawości żeby zobaczyc czy coś wpadnie i nie mam zamiaru nikogo przepraszać, a co to jakiś Trybunał O.o ?? daj sobie na looooooz dziewczyno emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

xpac

#6147849 Napisano: 20.01.2016 00:00:48 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
Ktoś może wyjaśnił już punkt w Belriso gdzie mamy zapis &5 punkt 3 "Jeden Użytkownik może wziąć udział w konkursie tylko raz", chodzi o dany etap czy cały konkurs?? Nawet jak w pierwszym etapie nie wygram to już w drugim nie mogę grać?? Wyświetl w wątku >>
0 0

xpac

#6144965 Napisano: 14.01.2016 13:50:49 w Carrefour konkursy
luko922 napisał(a):

Oh, co z tym Żywcem emotka emotka

Pamiętaj że ja ściskam Kaktusa emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

xpac

#6144656 Napisano: 13.01.2016 22:05:09 w Carrefour konkursy
maria1980 napisał(a):

arya napisał(a):

koniczynka123 napisał(a):

alusia29 napisał(a):

xpac napisał(a):

Odbierał już ktoś film DVD Barbie Rokowa księżniczka?? Nie robią problemu?? Mam wziąć z pułki i pokazać przy kasie ten wydrukowany bon ?? Tam jest jakiś konkretny tytuł bajki ??

Mnie niestety nie udało się odebrać. Panie patrzyły na mnie jak na ufo. Oczywiście nikt nic nie wie, nie słyszał, nie orientuje się. Z wielką łaską zeskanowały mój kupon, który nic im tam nie pokazał tylko błąd i cenzura. emotka   Szkoda, bo się młoda napaliła.

U mnie też nic nie wiedzieli - po prostu nabiła płyte na kase, potem zeskanowała kupon i samo odliczyło. Sama kasjerka była zdziwiona, że tak łatwo poszło bo jako jedyna w tym sklepie miałam taki kupon. Spróbuj jeszcze raz bo chyba tylko do 15 można odebrać, no i węź jakieś zakupy wtedy na pewno policzy tylko 1 gr

W moim Carrefourze w ogóle tej płyty nie ma. Już kilka razy byłam i kicha. Muszę jeszcze w drugim zobaczyć. Mogliby rozesłać płyty.p

A do kiedy można je odebrać ? Zapomniałam na smierć o nich emotka

Do 15 stycznia, masz napisane w smsie emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

xpac

#6144456 Napisano: 13.01.2016 17:52:12 w Carrefour konkursy
alusia29 napisał(a):

koniczynka123 napisał(a):

alusia29 napisał(a):

xpac napisał(a):

Odbierał już ktoś film DVD Barbie Rokowa księżniczka?? Nie robią problemu?? Mam wziąć z pułki i pokazać przy kasie ten wydrukowany bon ?? Tam jest jakiś konkretny tytuł bajki ??

Mnie niestety nie udało się odebrać. Panie patrzyły na mnie jak na ufo. Oczywiście nikt nic nie wie, nie słyszał, nie orientuje się. Z wielką łaską zeskanowały mój kupon, który nic im tam nie pokazał tylko błąd i cenzura. emotka   Szkoda, bo się młoda napaliła.

U mnie też nic nie wiedzieli - po prostu nabiła płyte na kase, potem zeskanowała kupon i samo odliczyło. Sama kasjerka była zdziwiona, że tak łatwo poszło bo jako jedyna w tym sklepie miałam taki kupon. Spróbuj jeszcze raz bo chyba tylko do 15 można odebrać, no i węź jakieś zakupy wtedy na pewno policzy tylko 1 gr

Płyty były, prosiłam, żeby nabiła płytę, potem kod, pani z wielką łaską poklikała i powiedziała, że nic jej się na kasie innego nie pokazuje niż 29,99 czy coś koło tego. Kij im w parasol.

Ale cena sie zmniejszy dopiero na samym końcu jak kasjerka zakończy paragon, dlatego nie odjęło od razu emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

xpac

#6144427 Napisano: 13.01.2016 16:55:58 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
luko922 napisał(a):

Ja dziś kupowałem w Stokrotce za 2,19zł... Po to, żeby je wywalić, bo kto to zje...

Możesz oddać mi, dla mnie bardzo smakują emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

xpac

#6144413 Napisano: 13.01.2016 16:14:49 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
mnowak96 napisał(a):

W Carrefour chyba nie mają tych Belriso. 

jak nie ?! Wczoraj kupowałem, leżą razem z innymi serkami danio itp Wyświetl w wątku >>
0 0

xpac

#6144123 Napisano: 12.01.2016 23:59:10 w Carrefour konkursy
katrin1 napisał(a):

Jak informowali o rezerwie z kafeterii? Dzwonili czy puścili eski?

to była rezerwa?? Skąd takie info ?? Wyświetl w wątku >>
0 0

xpac

#6144084 Napisano: 12.01.2016 22:21:23 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
Bimbusia napisał(a):

luko922 napisał(a):

jokan napisał(a):

@asante napisał(a):

Czy dobrze widzę, ze w tym konkursie belriso HOT nie ma ograniczenia znaków? emotka

dobrze, w regulaminie tez nic nie ma

Fajnie. Szkoda, że numeru paragonu nie trzeba emotka

Czyżby los nagród był już przesądzony, a ich  droga prowadziła do Aleksandrowa? emotka

A czy ja dobrze widzę: "Jeden Użytkownik może wziąć udział w konkursie tylko raz." czyli na wszystkie etapy można raz zagrać ?? Wyświetl w wątku >>
0 0

xpac

#6143706 Napisano: 12.01.2016 12:40:08 w Carrefour konkursy
Odbierał już ktoś film DVD Barbie Rokowa księżniczka?? Nie robią problemu?? Mam wziąć z pułki i pokazać przy kasie ten wydrukowany bon ?? Tam jest jakiś konkretny tytuł bajki ?? Wyświetl w wątku >>
0 0

xpac

#6143425 Napisano: 11.01.2016 17:45:04 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
bethan napisał(a):

ewikewik napisał(a):

bethan napisał(a):

Alma poinformowała wszystkie tygodnie - telefony rozdane.

O jaki konk chodzi?

Gra warta Smarta.

Serio ?! emotka pewne źródło?? Wyświetl w wątku >>
0 0

xpac

#6143376 Napisano: 11.01.2016 16:33:40 w Biedronka
aerdna napisał(a):

Ja nie rejestrowałam ani jednej karty i zapłaciłam nimi bez problemu (Kaufland, Lidl, Biedronka). Chociaż wydaje mi się, że w Kauflandzie i Lidlu panie były bardziej ogarnięte niż w samej Biedronce.

Ważne by najpierw zapłacić gotówką resztę, np. 123,45 zł - to gotóweczką 23,45 zł, a na końcu 100 zł pobrać z karty.

ja zapłaciłem 3 razy kartą za jedne zakupy emotka trzeba tylko powiedzieć dla Pani kasjerki ile chcesz zapłacić z karty np.: 20,01, 22.36 itp na stronie sprawdzamy ile nam zostało na karcie i podajemy kwotę co do grosza emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

xpac

#6142209 Napisano: 08.01.2016 13:51:58 w Carrefour konkursy
edzia21 napisał(a):

Reni napisał(a):

ashley878 napisał(a):

Reni napisał(a):

ashley878 napisał(a):

Kochani czy dostaliście potwierdzenie na przesłane dane z Nescafe?

tylko potwierdzenie z automatu "dziękujemy za kontakt..."

Ja nie dostałam nawet z automatu ;/

to sprawdź jeszcze raz czy na dobry adres wysłałaś maila office@addicters.com - ja potwierdzenie miałam w tej samej minucie co odesłałam dane, z tym, że było to tydzień temu... 

ja odsyłałam dane wczoraj w okolicach 17 ... na każdy wysłany mail od razu przychodziła zwrotka emotka

Do mnie nawet odpisali, że nie dostałem załącznika numer 3 emotka ale potem przyznali się do błędu że takiego nie było emotka
Wyświetl w wątku >>
0 0

xpac

#6142034 Napisano: 08.01.2016 10:52:49 w Biedronka
joan napisał(a):

luko922 napisał(a):

Czy bilety z Wedla są ważne również w weekendy? 

Tak. Dlaczego tyle osób o to pyta? Sianie paniki & tak się rodzą plotki emotka

Booo na Allegro można kupić kody do Multikkina, które nie są ważne w weekendy emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

xpac

#6141804 Napisano: 07.01.2016 16:59:38 w Carrefour konkursy
luko922 napisał(a):

xpac napisał(a):

Dzisiaj zbiera się komicja Żywca emotka Ściskam kaktusa z całych sił, żeby wygrać Cactusa emotka

Nie powiem co przeczytałem zamiast "Ściskam kaktusa z całych sił", ale można się domyślić... emotka

hahah emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

xpac

#6141737 Napisano: 07.01.2016 15:26:08 w Carrefour konkursy
Dzisiaj zbiera się komicja Żywca emotka Ściskam kaktusa z całych sił, żeby wygrać Cactusa emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

xpac

#6141631 Napisano: 07.01.2016 13:18:13 w Dziś wygrane - dużo i (prawie) dla każdego
bethan napisał(a):

Wątek MDW topi się w zalewie Vifonów i innych cudownych wygranych (cyklicznie) w ilościach zatrważających. Żeby nie odbierać tej ogromnej radości emotka  z wygranej i nie irytować innych w MDW drobnicą, proponuję o tych masowych zdobyczach pisać tutaj. Kto za?

Super decyzja !!! Wyświetl w wątku >>
0 0

xpac

#6138965 Napisano: 30.12.2015 17:42:59 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
gosposia07 napisał(a):

akaska napisał(a):

Jak odsylaliscie @ do zrób sobie prezent? Tylko to co w sms,czyli imię,nazwisko, nr tel i skan paragonu? Bo mnie poniosło i dopisalam adres:) 

Ja też podałam adres

Heh i ja z Rozpędu emotka Wyświetl w wątku >>
0 0