Reklama na e-Konkursy.info

Wyniki wyszukiwania

Szukano wśród postów użytkownika xpac

xpac

#6206628 Napisano: 03.06.2016 09:22:03 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
andii napisał(a):

xpac napisał(a):

judytkak napisał(a):

sylwika76 napisał(a):

powiedzcie jak informują z Laysów - Biedronka? emotka

wysyłają e-maile

o jaki konkurs chodzi ??:)

chyba premia kibica;)

przecież nie było wyników, więc skąd ta pewność, że mailowo ?? emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

xpac

#6206542 Napisano: 02.06.2016 23:39:18 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
judytkak napisał(a):

sylwika76 napisał(a):

powiedzcie jak informują z Laysów - Biedronka? emotka

wysyłają e-maile

o jaki konkurs chodzi ??:)
Wyświetl w wątku >>
0 0

xpac

#6203447 Napisano: 30.05.2016 12:15:12 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
katrin1 napisał(a):

cudaczek121 napisał(a):

Pytanie do osób, które otrzymały już pufy Lay's. Czy Wasze siedziska też są takie przybrudzoneemotka Kurier chyba tarzał tym po ziemi.Mam nadzieję,że to da radę jakoś doczyścić emotka

Moje obydwie czyściutkie, ofoliowane emotka

moje tez czyste emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

xpac

#6203444 Napisano: 30.05.2016 12:13:47 w Informują

xpac

#6203334 Napisano: 30.05.2016 10:39:55 w Dziś dotarła nagroda z.... (tylko info!)
Bony do C4 z konkursu Velvet - UPS Wyświetl w wątku >>
0 0

xpac

#6202636 Napisano: 27.05.2016 14:49:20 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
zaczytana-pola napisał(a):

Tu nie chodzi o bycie bardziej, czy mniej znanym, ale o wyliczanie, bo przecież wygrała 10 samochodów i 100 000 zł albo i 200 000 zł. OK. Dziewczyna jest dobra w tym co robi, wygrywa dobre nagrody. Tylko po co jej to wyliczać?

Skoro jest dobra w tym co robi to dlaczego by o niej nie wspomnieć i dać przykład innym forumowiczom?? Dla przykładu podałem jedną cenną nagrodę w jednym konkursie - powtarzam DLA PRZYKŁADU emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

xpac

#6202632 Napisano: 27.05.2016 14:42:40 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
brudny napisał(a):

zaczytana-pola napisał(a):

brudny napisał(a):

zezowaty_kot napisał(a):

xpac skoro nie ma  tym nic złego to wrzuć proszę rozpiskę swoich nagród, łącznie z cenami, modelami i nie zapomnij dodać w jakim konkursie emotka

Nie widziałam, żeby Kaja chwaliła się swoimi nagrodami w MDW, więc nie rób tego za nią.

Zezowaty, z nas wszystkich to chyba Tobie najbardziej w oczy kole to ile ta dziewczyna wygrywa emotka

Zezowaty z pewnością nie miała na myśli tego, o co ją podejrzewasz emotka
Bez sensu jest takie wyliczanie kto, co, jak i gdzie. To tylko i wyłączenie sprawa tej dziewczyny ile ma aut, czy wygranej kasy na koncie. Może Ty nie jesteś taką osobą, która wysyła do agencji donosy, ale uwierz- takie są. Nawet pamiętam sprawę sprzed kilku lat, gdzie ktoś napisał donos podając się za dziewczyny z forum, m. in. Karolinę. To tylko pożywka dla takich osób.

Skoro jest taka znana i wygrała tyle nagród to trudno chyba zachować anonimowość. Mało kto z tego forum o niej nie słyszał, więc nie wiem po co chcecie wprowadzać jakieś tabu na temat jej wygranej tylko dlatego, że sama się nie chwali na forum. Każdy kto wygrywa jakieś nagrody wpada w krąg zainteresowania konkursowiczów, tych mniej i bardziej obeznanych i nie widzę w tym nic dziwnego. A motyw z donoszeniem każdy może podnieść nawet przy wygranym kole z c4 emotka

tu się zgadzam, właśnie nie wiem dlaczego to się zrobiło jakimś tabu?? Już nie można wspomnieć o czymkolwiek bo zaraz jakaś nagonka się robi. Chciałem pokazać innym forumowiczom ze są takie osoby które wygrywają naprawdę dużo i jakie z tego są pieniądze, bo nie oszukujmy się większość tych samochodów poszło w ludzi, możemy brać z niej tylko przykład  @luko922 ciesze się że mogłem Cie uświadomić emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

xpac

#6202581 Napisano: 27.05.2016 13:05:33 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
zezowaty_kot napisał(a):

xpac skoro nie ma  tym nic złego to wrzuć proszę rozpiskę swoich nagród, łącznie z cenami, modelami i nie zapomnij dodać w jakim konkursie emotka

Nie widziałam, żeby Kaja chwaliła się swoimi nagrodami w MDW, więc nie rób tego za nią.

kobiety kobiety emotka czy możecie już skończyć, jak juz zaczną to końca nie widać emotka wrzucę pod koniec roku specjalnie dla Ciebie emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

xpac

#6202575 Napisano: 27.05.2016 12:58:46 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
zezowaty_kot napisał(a):

Życzliwych nie brakuje, dajesz pożywkę pajacom co wypisują później po agencjach "o a pani X.Y. wygrała już w takim i innym konkursie, ona tyle wygrywa, a ja nie, ona na pewno oszukuje, bo to oszukistka, bo nikt uczciwy nie wygrałby TYLE" itd itp. Wszyscy dobrze wiemy, że złośliwców nawet na forum jest pełno.

dobra już skończcie bo zaraz będzie dyskusja na 10 stron czy to jest dobre czy złe Wyświetl w wątku >>
0 0

xpac

#6202573 Napisano: 27.05.2016 12:57:25 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
asantesana napisał(a):

noisy0000 napisał(a):

zezowaty_kot napisał(a):

tak, ta Pani ma dużo na swoim koncie, i to nie jakieś samochody z niższej półki np.; Toyota Auris Hybryda ( jakieś 100.00zł ) z konkursu Visa emotka i pewnie jeszcze więcej o których nawet nie wiemy emotka

I po co wyliczać co z i czego ta pani ma? Rozliczanie z cudzych wygranych widzę wciąż na topie...

A czy to jest złe wyliczanie? Ja jestem pełna podziwu i nie ma w tym żadnej zazdrości czy zawiści

Tak, wyliczanie komuś nagród łącznie z modelami i cenami JEST ZŁE.

pójdę za to do piekła !! emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

xpac

#6202569 Napisano: 27.05.2016 12:53:18 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
zezowaty_kot napisał(a):

tak, ta Pani ma dużo na swoim koncie, i to nie jakieś samochody z niższej półki np.; Toyota Auris Hybryda ( jakieś 100.00zł ) z konkursu Visa emotka i pewnie jeszcze więcej o których nawet nie wiemy emotka

I po co wyliczać co z i czego ta pani ma? Rozliczanie z cudzych wygranych widzę wciąż na topie...

nie wyliczam tylko przypominam, to nie jest żadne rozliczanie !! co się czepiasz emotka meliska na wstrzymanie emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

xpac

#6202560 Napisano: 27.05.2016 12:45:21 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
noisy0000 napisał(a):

xpac napisał(a):

mia napisał(a):

noisy0000 napisał(a):

lola.lola napisał(a):

Już uzupełniają galerię Prince Polo z 7 tygodnia, ciekawe co ciekawego się pojawi emotka

No to pozamiatane, Kaja C. Gdańsk moim zdaniem zgarnie główną emotka

Co to za emocja "Jego książęcość" lub "supermoc" ? emotka

No i moim zdaniem będzie się jej należała. emotka
Chyba, że jakimś cudem się coś lepszego za chwilę pojawi. Ale jeśli nawet, to stawiam, że to będzie również jej dzieło, tylko z udziałem innej osoby... emotka

do 3-4 samochodów wpadnie jeszcze 50.000zł emotka też tak bym chciał emotka

jak to 3-4 samochodów? emotka  Tyle już ta pani ma na swoim konkursowym koncie?  emotka emotka emotka

tak, ta Pani ma dużo na swoim koncie, i to nie jakieś samochody z niższej półki np.; Toyota Auris Hybryda ( jakieś 100.00zł ) z konkursu Visa emotka i pewnie jeszcze więcej o których nawet nie wiemy emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

xpac

#6202553 Napisano: 27.05.2016 12:37:54 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
mia napisał(a):

noisy0000 napisał(a):

lola.lola napisał(a):

Już uzupełniają galerię Prince Polo z 7 tygodnia, ciekawe co ciekawego się pojawi emotka

No to pozamiatane, Kaja C. Gdańsk moim zdaniem zgarnie główną emotka

Co to za emocja "Jego książęcość" lub "supermoc" ? emotka

No i moim zdaniem będzie się jej należała. emotka
Chyba, że jakimś cudem się coś lepszego za chwilę pojawi. Ale jeśli nawet, to stawiam, że to będzie również jej dzieło, tylko z udziałem innej osoby... emotka

do 3-4 samochodów wpadnie jeszcze 50.000zł emotka też tak bym chciał emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

xpac

#6202302 Napisano: 26.05.2016 11:50:36 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
maximus napisał(a):

Pytanie do osób , które wygrały skuter i sprzedały przed pierwszą rejestracją ?

Ktoś coś podpowie ?   Chce sprzedać wygrany przed pierwszą rejestracją .  

Na co uważać, abym nie miał problemu ani ja  , ani kupujący ?

W umowie kupna sprzedaży trzeba wpisać numer rejestracyjny.   A numeru nie ma.  Może też są inne problemy ?

Proszę o poradę na priv

to nie lepiej zarejestrować i w tedy sprzedać?? Wyświetl w wątku >>
0 0

xpac

#6200622 Napisano: 22.05.2016 11:27:39 w Biedronka
kate87 napisał(a):

xpac napisał(a):

Czyli wszystko jasne... nie można wysyłać z kart NJU

a ja mam NJUemotka

Czyli na konkurs KIWI tez nie wyślemy... Wyświetl w wątku >>
0 0

xpac

#6200550 Napisano: 21.05.2016 20:41:55 w Biedronka
Czyli wszystko jasne... nie można wysyłać z kart NJU Wyświetl w wątku >>
0 0

xpac

#6200542 Napisano: 21.05.2016 20:13:17 w Biedronka
requiem29 napisał(a):

xpac napisał(a):

requiem29 napisał(a):

xpac napisał(a):

wiosenka83 napisał(a):

Witajcie, czy przychodzą Wam zwrotki z OFFa z Biedry? 

Cześć, na Androida przychodzi, na stare telefony Symbian nie przychodzi. Dzwoniłem do nich, IT ma się zając sprawą, mają oddzwonić, będę informował na bieżąco

u mnie ani na androida ani nawet na nokie 3100

zgłaszałem im to, niestety mieli się odezwać i cenzura. Z tego co się dowiedziałem smsa konkursowego nie było w ich systemie także jak nie ma zwrotki to nie ma zgłoszenia ;/

EDIT: dziwne, ale wysłałem zgłoszenie z windows phone i nie dostałem zwrotki... wysłałem z Androida i dostałem zwrotkę... ehh wina leży po stronie karty, z numeru na abonament jest wszystko OK z numeru prepaid jest problem...

chyba też nie to, bo z androidem mam numer na abonament i wyslalam juz z niego 4 smsy, ostatni kilka minut temu emotka  i nic, zero zwrotki.. ze starej nokii prepaid w tej chwili nie chce nawet wysłać smsa na ten numer mimo, że na koncie 20 zł. i aktywne smsy premium.

Jesli macie numer w NJU mobile, to się dowiedziałem że nie świadczą usług dla tego numeru ;/  możliwe że i inny operator tez nie ma podpisanej takiej usługi ... Wyświetl w wątku >>
0 0

xpac

#6200533 Napisano: 21.05.2016 19:29:24 w Biedronka
requiem29 napisał(a):

xpac napisał(a):

wiosenka83 napisał(a):

Cześć, na Androida przychodzi, na stare telefony Symbian nie przychodzi. Dzwoniłem do nich, IT ma się zając sprawą, mają oddzwonić, będę informował na bieżąco

u mnie ani na androida ani nawet na nokie 3100

zgłaszałem im to, niestety mieli się odezwać i cenzura. Z tego co się dowiedziałem smsa konkursowego nie było w ich systemie także jak nie ma zwrotki to nie ma zgłoszenia ;/

EDIT: dziwne, ale wysłałem zgłoszenie z windows phone i nie dostałem zwrotki... wysłałem z Androida i dostałem zwrotkę... ehh wina leży po stronie karty, z numeru na abonament jest wszystko OK z numeru prepaid jest problem...

EDIT: Jesli macie numer w NJU mobile, to się dowiedziałem że nie świadczą usług dla tego numeru ;/ Wyświetl w wątku >>
0 0

xpac

#6200109 Napisano: 20.05.2016 13:36:02 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
sanitas napisał(a):

Idę do Was z głupim pytaniem: na małych paczkach Lays...w którym miejscu są te kody, bo nie mogę w ogóle znaleźć:/ Albo na promocyjnych opakowaniach rzeczywiście nie mam, albo jestem ślepa i czas do okulisty:D

https://www.faceb...os/1010988545605138/ Wyświetl w wątku >>
0 0

xpac

#6200015 Napisano: 20.05.2016 11:13:27 w Biedronka
wiosenka83 napisał(a):

Cześć, na Androida przychodzi, na stare telefony Symbian nie przychodzi. Dzwoniłem do nich, IT ma się zając sprawą, mają oddzwonić, będę informował na bieżąco Wyświetl w wątku >>
0 0