Reklama na e-Konkursy.info

Wyniki wyszukiwania

Szukano wśród postów użytkownika xpac

xpac

#6264842 Napisano: 05.10.2016 22:17:24 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
frodo napisał(a):

xpac napisał(a):

joan napisał(a):

xpac napisał(a):

pioge7 napisał(a):

xpac napisał(a):

może ktoś wie jaka to loteria LINDT gdzie można wygrać torby pełne słodyczy - wygrane wpisy w MDW

Skończyła się już 30.09 emotka  

to ta w C4 ?? Czemu nie ma  jej w wyszukiwarce e-konkursów i nie było na stronie C4 ??
http://www.carref.../konkursy-i-loterie/

Nie wiem, może ona była ogólnopolska, aczkolwiek ja w Carrefourze znalazłam info na kolorowej, jednostronnej ulotce.

A u nas była tutaj: http://www.e-konk...dt.html#.V_Vb6OWLSW8

I tak nic nie wygrałam emotka

ok dzięk za info ehhh tak przegapić !! Promocja kończyła się 30.09 a wpisy dopiero dzisiaj no pięknie !! ktoś tu nie chciał konkurencji chyba

Loteria została dodana do bazy 02.09.2016r. a dzisiaj organizator poinformował wygranych więc nie wiem skąd te żale...

Gorzkie żale to w kościele nie tutaj emotka po prostu myślałem że konkurs działał na zasadzie ferrerorocher emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

xpac

#6264834 Napisano: 05.10.2016 22:03:31 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
joan napisał(a):

xpac napisał(a):

pioge7 napisał(a):

xpac napisał(a):

może ktoś wie jaka to loteria LINDT gdzie można wygrać torby pełne słodyczy - wygrane wpisy w MDW

to ta w C4 ?? Czemu nie ma  jej w wyszukiwarce e-konkursów i nie było na stronie C4 ??
http://www.carref.../konkursy-i-loterie/

Nie wiem, może ona była ogólnopolska, aczkolwiek ja w Carrefourze znalazłam info na kolorowej, jednostronnej ulotce.

A u nas była tutaj: http://www.e-konk...dt.html#.V_Vb6OWLSW8

I tak nic nie wygrałam emotka

ok dzięk za info ehhh tak przegapić !! Promocja kończyła się 30.09 a wpisy dopiero dzisiaj no pięknie !! ktoś tu nie chciał konkurencji chyba Wyświetl w wątku >>
0 0

xpac

#6264828 Napisano: 05.10.2016 21:59:27 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
pioge7 napisał(a):

xpac napisał(a):

Czemu nie ma  jej w wyszukiwarce e-konkursów ??
to ta?
http://excellence-formularz.pl/ Wyświetl w wątku >>
0 0

xpac

#6264823 Napisano: 05.10.2016 21:55:58 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
może ktoś wie jaka to loteria LINDT gdzie można wygrać torby pełne słodyczy - wygrane wpisy w MDW Wyświetl w wątku >>
0 0

xpac

#6264668 Napisano: 05.10.2016 16:46:59 w moje dzisiejsze wygrane :)
Dwie piłki z wczoraj emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

xpac

#6264522 Napisano: 05.10.2016 12:14:46 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
dang21 napisał(a):

basku napisał(a):

mąż mnie uszczęsliwił paragonem z biedry....  na którym jest coca cola  i winiary x 3 emotka i tak sie zastanawiam czy posylac na oba konkursy czy tam w razie czego trzeba poslac oryginal paragonu

Najpierw spróbuj, potem się będziesz martwić emotka

a najlepiej przeczytaj regulaminy, tam jest wszystko opisane czy skan czy oryginał emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

xpac

#6264438 Napisano: 05.10.2016 10:33:18 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
agniehaha89 napisał(a):

Pitach napisał(a):

Pytanie do osób,które wygrały piłkę w Lay'sach: CO wy tam napisaliście ? emotka  Może być PW emotka
Gratuluję wam wszystkim emotka

też bym chciała wiedzeć. Mam jeden pomysł, ale nie chcę ślepo pisać.

właśnie o to w tym chodzi że trzeba pisac slepo i wpaśc na swój autorski pomysł emotka Lidzia ma różne gusta emotka paczka Lay's kosztuje raptem ~2zł więc można zaszaleć Wyświetl w wątku >>
1 natka91 0

xpac

#6264348 Napisano: 05.10.2016 08:45:31 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
scrabble napisał(a):

Z Laysów dot. trybun, dostajecie potwierdzenie zgłoszenia na maila? 

Nie, chyba że nie wpisałaś kodów z opakowań, to tak emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

xpac

#6261775 Napisano: 29.09.2016 20:42:17 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
Hej emotka może mi ktoś odpisać czy miał tak samo, a mianowicie dostałem 6 maili od Almette, proszą mnie o przesłanie wieczek i paragonów, a jeśli tego nie zrobię zostanę wykluczony z loterii, to jakaś dodatkowa weryfikacja ?? Wyświetl w wątku >>
0 0

xpac

#6261717 Napisano: 29.09.2016 17:33:55 w Biedronka
magchem napisał(a):

byłam dzisiaj w biedronka i chciałam odebrać kartę ale już ponoć nie mają na stanie ... emotka

Yyyy nie mieli już z 3 tygodnie temu emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

xpac

#6261366 Napisano: 28.09.2016 23:59:33 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
bamfarfe22 napisał(a):

marzanna napisał(a):

magnus napisał(a):

dorcia napisał(a):

magnus napisał(a):

dorcia napisał(a):

luko922 napisał(a):

Mam dziwny problem... Mam telefony dual sim i wiadomość o wygranym tablecie z JET (3-częściową) dostałem w taki sposób, że 1 sms jest na sim1, a dwa pozostałe na sim2. Przecież to chyba niemożliwe... emotka  

Ja mam za to 1/3 i 3/3
Co było w 2/3? O oświadczeniach pisali tam??

2 część - dane adresowe

dzięki

Dane adresowe i oświadczenie z ich strony

Zarówno w SMSie, jak i w regulaminie jest napisane, że zwycięzcy muszą odesłać 2 oświadczenia. Z tym że to drugie to poświadczenie odbioru nagrody, więc raczej przedwczesne.... Co robicie? Odsyłacie oba?

Jak Ty sobie wyobrażasz odesłać protokół odbioru nagrody skoro złotego co rozumiem nagrody jeszcze nie widziałaś na oczy? Protokoły na ogół wypełnia się przy kurierze, chyba że proszą o odesłanie poczta po otrzymaniu przesyłki 

ja tam wysłałem od razu dwa wypełnione, najwyżej poproszą o wysłanie jeszcze raz jakby coś nie pasowało ... Wyświetl w wątku >>
0 0

xpac

#6261287 Napisano: 28.09.2016 21:28:03 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
ladyinred napisał(a):

A wlasnie jak ktos wygra w almette, to każą odsylac wszystkie wieczka i paragony? Czy tylko wygrany kod i 1 paragon?

Podają wygrany kod i należy odesłać tylko ten jeden emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

xpac

#6260620 Napisano: 27.09.2016 17:21:37 w moje dzisiejsze wygrane :)
luko922 napisał(a):

tablet z Hortexu. emotka  

No i u mnie tablecik emotka Wyświetl w wątku >>
1 lager 0

xpac

#6259640 Napisano: 25.09.2016 19:51:23 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
cc_investigator napisał(a):

giulietta napisał(a):

cc_investigator napisał(a):

xpac napisał(a):

gopablo1 napisał(a):

xpac napisał(a):

tosca napisał(a):

W związku z tym,że rzadko biorę udział w konkursach promocyjnych,mam problem ze zrozumieniem regulaminu Konkursu „Jak sprytnie dbasz o dom”,w którym należy zakupić dowolny produkt Calgon.Nigdzie nie widzę zapisu odnośnie długości smsa,będącego odpowiedzią oraz tego,czy można używać polskich znaków w tekście.Czy to oznacza,że mogę napisać dłuższą odpowiedź składającą się  z kilku wiadomości?No i jak to jest z tymi znakami.Używać polskich,czy lepiej nie? Będę wdzięczna za każdą podpowiedź.

Nie ma limitu znaków, najlepiej pisać bez polskich liter emotka

ale jak napiszesz dłuższą niż jedna wiadomość, to dostaniesz dwie zwrotki: jedna, że poprawne zgłoszenie, a druga, że błędne, czyli dla bezpieczeństwa wg mnie lepiej nie przekraczać 1 smsa  emotka

Absolutnie nie, wysłałem na 4 smsy i dostałem jedną zwrotkę " Dziękujemy.... "

A kiedy? Bo ja z 2 tygodnie temu wyslalam na 2 smsy i dostalam 2 zwrotki, 1 prawidlową i 1 nie.

to też zależy od modelu tel.  emotka  ale jak masz dwie zwrotki w tym jedną na NIE to ten drugi sms nie doszedł....

Tego się domyslam, zgloszenie poszlo na zmarnowanie. Tylko z tego modelu nie jeden raz wysylalam dlugie smsy i bylo ok. A tu nagle taka niespodzianka.

Ja mam starą nokie E52 i w tym konkursie dostałem jedną zwrotkę, natomiast w innych konkursach, gdzie można było wysłać prace na wiele smsów, dostawałem zawsze drugą, że mam nieprawidłowy prefiks i musiałem przekładać kartę do smartfona... Wyświetl w wątku >>
0 0

xpac

#6259605 Napisano: 25.09.2016 16:53:58 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
gopablo1 napisał(a):

xpac napisał(a):

tosca napisał(a):

W związku z tym,że rzadko biorę udział w konkursach promocyjnych,mam problem ze zrozumieniem regulaminu Konkursu „Jak sprytnie dbasz o dom”,w którym należy zakupić dowolny produkt Calgon.Nigdzie nie widzę zapisu odnośnie długości smsa,będącego odpowiedzią oraz tego,czy można używać polskich znaków w tekście.Czy to oznacza,że mogę napisać dłuższą odpowiedź składającą się  z kilku wiadomości?No i jak to jest z tymi znakami.Używać polskich,czy lepiej nie? Będę wdzięczna za każdą podpowiedź.

Nie ma limitu znaków, najlepiej pisać bez polskich liter emotka

ale jak napiszesz dłuższą niż jedna wiadomość, to dostaniesz dwie zwrotki: jedna, że poprawne zgłoszenie, a druga, że błędne, czyli dla bezpieczeństwa wg mnie lepiej nie przekraczać 1 smsa  emotka

Absolutnie nie, wysłałem na 4 smsy i dostałem jedną zwrotkę " Dziękujemy.... " Wyświetl w wątku >>
0 0

xpac

#6259593 Napisano: 25.09.2016 15:33:50 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
tosca napisał(a):

Nie ma limitu znaków, najlepiej pisać bez polskich liter emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

xpac

#6258138 Napisano: 22.09.2016 09:50:23 w Dziś dotarła nagroda z.... (tylko info!)
Karta z Almette DHL z dnia 08.09

Edit: Oczywiście DPD emotka Wyświetl w wątku >>
1 madllen 0

xpac

#6257046 Napisano: 20.09.2016 13:50:06 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
edzia21 napisał(a):

xpac napisał(a):

ahaja napisał(a):

Kolejny niedorzeczny konkurs, tym razem Carrefoura. Kup kapsułki i wygraj zmywarkę. Skoro używam kapsułek, to mam już zmywarkę!

Taaak?! To wyobraź sobie że muszę kupić kapsułki a nie mam zmywarki i jak nie wygram to co mi z nich? 

xpac, chyba nie zrozumiałeś wypowiedzi ahaja  emotka

Yyy ?! emotka może i tak, ale to nic, chciałem się pożalić emotka Wyświetl w wątku >>
2 edzia21, andii 0

xpac

#6257042 Napisano: 20.09.2016 13:45:11 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
ahaja napisał(a):

Kolejny niedorzeczny konkurs, tym razem Carrefoura. Kup kapsułki i wygraj zmywarkę. Skoro używam kapsułek, to mam już zmywarkę!

Taaak?! To wyobraź sobie że muszę kupić kapsułki a nie mam zmywarki i jak nie wygram to co mi z nich?  Wyświetl w wątku >>
1 agicho 0

xpac

#6255615 Napisano: 16.09.2016 16:46:08 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
bamfarfe22 napisał(a):

Niebieska_Laguna napisał(a):

No tylko to mi przychodzi do głowy, choć w zasadzie w regulaminie nie ma ograniczenia znaków albo ja nie znalazłam.  Miał ktoś tak? Albo czy ktoś wysyłał odpowiedź dłuższą niż 1 sms?

Edit; O Calgon chodzi oczywiście .

Na pewno za długi sms.... Wyświetl w wątku >>
0 0