Reklama na e-Konkursy.info

Wyniki wyszukiwania

Szukano wśród postów użytkownika xpac

xpac

#6413378 Napisano: 08.10.2017 14:30:35 w Dyskusje o wynikach konkursu
joan napisał(a):

bruce napisał(a):

emotka  Ludzki ... człowiek ten organizator! emotka emotka

Liczą się zapisy w UMOWIE użyczenia samochodu, a nie to, co mówi pracownik. Kilka razy taką umowę obejrzałam - śmiech na sali, np. kazali pozostawiać auto jedynie na parkingach strzeżonych (czyli nie odwiedzisz cioci na wsi ani nie zrobisz zakupów), nikt inny nie mógł go prowadzić (odpada opcja wyjazdu nad morze czy w góry, bo jednak człowiek zmęczony i niekoniecznie chce rypać za kierownicą w obie strony), oddać trzeba samochód z takim samym stanem paliwa (a może moje auto pali mniej i nie mam ochoty przepłacać za tę samą trasę?), a wszelkie usterki wyceniano wg stawek typu "oddasz Pan nam 2000 zł za uszkodzone lusterko". Jak to się mówi: zysk jak w pysk! emotka

Według regulaminu "Po wyczerpaniu pełnego baku paliwa, Zwycięzca Konkursu pokrywa koszt dodatkowego paliwa (kolejnych tankowań)." więc nie trzeba zwracać z pełnym bakiem tylko aby dojechać do salonu.... Wyświetl w wątku >>
1 brucee 0

xpac

#6413377 Napisano: 08.10.2017 14:24:44 w moje dzisiejsze wygrane :)
I u mnie Ford Fiesta na weekend Wyświetl w wątku >>
1 viviean 0

xpac

#6413376 Napisano: 08.10.2017 14:24:26 w Dyskusje o wynikach konkursu
wrrrryyy napisał(a):

joan napisał(a):

poprostuanette napisał(a):

My mielismy z pełnym bakiem samochód i moglismy oddac samochód bez paliwa (tak tylko żeby dojechał do toyoty). Pojechalismy do Zakopca i parkowalismy pod pensjonatem... nie na żadnym parkingu emotka

W umowach, które widziałam, zawsze nakazywano pozostawianie samochodu na parkingach strzeżonych. A czy ktoś tak robił? Tego nie sprawdzałam, za to miałby ciekawą "przygodę", gdyby ten samochód skradziono sprzed budki z kebabem emotka

Zawsze dodatkowa adrenalina. Zamiast skoku ze spadochronem emotka Ale tak ogólnie, to aktulanie jest coraz wiecej konkursów gdzie nagrody są jak kara a nie nagroda emotka

I u mnie Ford Fiesta na weekend - dziwne jest to że według regulaminu "uczestnicy którzy – w ocenie Komisji – zgłosili na Konkurs u danego Dealera kolejne, najlepsze Odpowiedzi (po odpowiedziach wybranych zgodnie z ust. 2 powyżej) " czyli nasze zgłoszenia były gorsze niż te co wygrały tablety - Pani z "komisji" była zachwycona moją praca i powiedziała że była najlepsza więc coś tu się mija z celem skoro najlepsze prace powinny wygrać tablety ? Siedziała obok mnie kobieta która czekała na wyniki konkursu... oczywiście wygrała jako pierwsza, a potem poszła sobie spokojnie rozmawiać z jednym z pracowników ... widać że znajoma.... następnie... według regulaminu, tablety miały być wybierane co godzinę,a w Białymstoku w salonie o 13:00 wybrali 4 prace ( 3 tablety i 1 samochód) więc coś tu jest nie tak... wydrukowałem zgłoszenie z regulaminu z załącznika numer 2 ale oczywiście musiałem w salonie przepisywać  na ich druczek... kij z taką nagroda jeśli muszę oddać auto z pełnym bakiem, na wycieczkę mogę jechać i swoim samochodem skoro i tak muszę zatankować ... Wyświetl w wątku >>
1 joan 0

xpac

#6412206 Napisano: 05.10.2017 16:30:38 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
agakaz2 napisał(a):

rufus napisał(a):

Wakacje z Orange.. Długo czekało się na wyniki od zakończenia konkursu w zeszłej edycji? Pamięta ktoś?

teraz chyba do końca roku wyniki mają być

Dokładnie... ;/ ostatnim razem czekali do samego końca, a 40 dni roboczych to dłuuugo więc możemy zapomnieć a potem mile się zdziwić emotka Wyświetl w wątku >>
1 rufus 0

xpac

#6403237 Napisano: 13.09.2017 21:37:45 w moje dzisiejsze wygrane :)
Książka z przepisami uczestników programu MasterChef Junior - z Bosch  Wyświetl w wątku >>

xpac

#6398943 Napisano: 04.09.2017 12:34:07 w Auchan
tadziuuu napisał(a):

xpac napisał(a):

mia napisał(a):

Są już wyniki 4 etapu na stronie, więc na pewno wszystko poszło.https://www.konkurs.auchan.pl/zwyciezcy

Ale chyba maili jeszcze nie puścili ?? W MDW pusto na ten temat...

W piątek puścili.

qurczaki ... myślałem że to  za poprzedni etap... no nic dzięki emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

xpac

#6398939 Napisano: 04.09.2017 12:32:02 w Auchan
mia napisał(a):

Są już wyniki 4 etapu na stronie, więc na pewno wszystko poszło.https://www.konkurs.auchan.pl/zwyciezcy

Ale chyba maili jeszcze nie puścili ?? W MDW pusto na ten temat... Wyświetl w wątku >>
0 0

xpac

#6396941 Napisano: 31.08.2017 10:13:47 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
izak1000 napisał(a):

Czy w Almette (od jutra) może być więcej szt na 1 paragonie czy też tez 1/1..

Ogólnie chodzi o wieczka a nie o paragony ... więc śmiało możesz więcej  Wyświetl w wątku >>
0 0

xpac

#6396907 Napisano: 31.08.2017 09:42:30 w Biedronka
slonecznik1309 napisał(a):

loteria Coca Cola już się zakończyła emotka emotka a ja myślałam, że do 31.08 emotka zostało kilka paragonów niewysłanych emotka

no niestety ... do 30.08 była .... Wyświetl w wątku >>
0 0

xpac

#6394241 Napisano: 24.08.2017 12:51:00 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
madzia1-s napisał(a):

jokan napisał(a):

petunija1 napisał(a):

bruce napisał(a):

jokan napisał(a):u mnie juz promocyjne opakowania widzialam emotka , ale tam zakup jest dopiero od daty konkursu

Odnoszę wrażenie, że to jest dużo lepszym rozwiązaniem niż np.  Almette, bo wprawdzie można teraz nakupować tych serków mnóstwo, ale te pierwsze dni początku promocji będą pewnie taką lawiną zgłoszeń kodów zakupionych wcześniej, że serwer im zwyczajnie siądzie. emotka

A tam paragon nie bedzie potrzebny jak w ostatniej edycji?

bedzie,

Skad info ze bedzie?Przeciez kody sa wewnatrz opakowan, wiec myslalam ze paragonow nie trzeba... emotka
Poza tym na opakowaniu info : ZACHOWAJ OPAKOWANIE Z KODEM
ani słowa o paragonach

Paragon to mały pikuś, ale będzie pewnie trzeba odsyłać wieczka, bo ludzie zaczną wpisywać te same kody na większą ilość osób tak jak to było rok temu... Wyświetl w wątku >>
1 brucee 0

xpac

#6388676 Napisano: 11.08.2017 10:05:56 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
andii napisał(a):

xpac napisał(a):

andii napisał(a):

anialistopad napisał(a):

andii napisał(a):

Hallo, Czy gra ktoś w Auchan?  kurczę nie umiem odkopać żadnego skarbu emotka    mimo iż go znajdę , to ta łopata nie chce  zadziałać emotka   help emotka

klikasz na lopate 2 razy myszką 

tak, klikam i nic się nie dzieje emotka

Może zmień przegladarkę, zaktualizuj Jave i Flash playera... radar świeci się na zielono, widać łopatę ?:)

radar świeci, łopatę widać:)  a czy jak się zaświeci to w tym miejscu kopać? czy jest jakiś margines jeszcze dookoła emotka marny zemnie poszukiwacz emotka

troszeczkę poruszaj na boki i cały czas klikaj emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

xpac

#6388671 Napisano: 11.08.2017 10:00:33 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
andii napisał(a):

anialistopad napisał(a):

andii napisał(a):

Hallo, Czy gra ktoś w Auchan?  kurczę nie umiem odkopać żadnego skarbu emotka    mimo iż go znajdę , to ta łopata nie chce  zadziałać emotka   help emotka

klikasz na lopate 2 razy myszką 

tak, klikam i nic się nie dzieje emotka

Może zmień przegladarkę, zaktualizuj Jave i Flash playera... radar świeci się na zielono, widać łopatę ?:) Wyświetl w wątku >>
0 0

xpac

#6388642 Napisano: 11.08.2017 08:35:31 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
superloser napisał(a):

No wiesz... taki jest regulamin skoro organizatorzy tak sobie wymyślili ... jesli się ktoś z tym nie zgadza nie musi .. może po prostu nie brać udziału  emotka

Ci co biorą udział w takich akcjach, motywują Agencje do takich zapisów. A Agencja zarabia na handlu danymi.
Szkoda, ze Dzieci są tak tanio sprzedane... by tylko zagrać.

Wiem o co Ci chodzi i też się z tym nie zgadzam .. ale takich sytuacji jest dużo więcej, takie "nasze" życie, że nic za darmo emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

xpac

#6388638 Napisano: 11.08.2017 08:25:37 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
superloser napisał(a):

xpac napisał(a):

superloser napisał(a):

Z ciekawosci do konkursu PZPN w Biedronce. .. kto normalnie podaje numer telefonu do dziecka NIEPEŁNOLETNIEGO???!!  emotka Kto te Regulaminy pisze? Z Agencji beda po dzieciach wydzwaniać??? W jakim celu emotka  poznawczym???Przecież kazdy numer jest teraz na dorosłego zarejestrowany. 

Ale tam na dole masz napisane : Dane przedstawiciela ustawowego... i to do niego beda dzwonić emotka

Dane OBOJGA rodziców plus dane dziecka. Po co? 
Tylko by do gry przystąpić o bilety za 300zl. 

No wiesz... taki jest regulamin, skoro organizatorzy tak sobie to wymyślili ... jesli się ktoś z tym nie zgadza, nie musi .. może po prostu nie brać udziału  emotka Wyświetl w wątku >>
1 ongis 0

xpac

#6388633 Napisano: 11.08.2017 08:05:04 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
superloser napisał(a):

Z ciekawosci do konkursu PZPN w Biedronce. .. kto normalnie podaje numer telefonu do dziecka NIEPEŁNOLETNIEGO???!!  emotka Kto te Regulaminy pisze?
Z Agencji beda po dzieciach wydzwaniać??? W jakim celu emotka  poznawczym???
Przecież kazdy numer jest teraz na dorosłego zarejestrowany. 

Ale tam na dole masz napisane : Dane przedstawiciela ustawowego... i to do niego beda dzwonić emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

xpac

#6388629 Napisano: 11.08.2017 07:58:28 w Informują
karolina651 napisał(a):

andii napisał(a):

karolina651 napisał(a):

Monika11 napisał(a):

Smolar Lato z Żubrówką" na razie wyniki na stronie

Podaj linka jeśli możesz bo ja nie widzę tych wyników...

http://wyniki.smolar.pl

Myślałam, że wyniki są na stronie. Tak normalnie lista zwycięzców.

Ta ich strona jest do du.... jak mam 100 paragonów to co mam każdy sprawdzać ?? Wyświetl w wątku >>
0 0

xpac

#6388140 Napisano: 09.08.2017 23:29:00 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
andii napisał(a):

Hallo, Czy ktoś kupował już VIDARON??? jak to cenowo wygląda? emotka

Hej, 10 zł w Castoramie ... ale źle opisany paragon więc możesz wziąć pieczątkę .... Wyświetl w wątku >>
1 andii 0

xpac

#6387452 Napisano: 08.08.2017 14:02:43 w Czy informują/ informowali?
Coca Cola Biedronka informuje na bieżąco ?? ktoś coś ? Wyświetl w wątku >>
0 0

xpac

#6384202 Napisano: 30.07.2017 09:31:12 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
anula81 napisał(a):

mczarna napisał(a):

anula81 napisał(a):

działa wam formularz taurona co są czujniki do wygrania ?  https://oddychajpowietrzem.pl/konkurs

Nie 

czyli to nie u mnie kłopot, bo sprawdziłam na 4 przeglądarkach i też nie działa ...

nie działa chyba od 2 dni... a dzisiaj bodajże kończy się kolejny etap?? ;/ Wyświetl w wątku >>
0 0

xpac

#6383826 Napisano: 28.07.2017 15:55:29 w moje dzisiejsze wygrane :)
komorebi napisał(a):

Czujnik czadu z 10 etapu - TAURON

Czujnik x2 Wyświetl w wątku >>
0 0