Reklama na e-Konkursy.info

Wyniki wyszukiwania

Szukano wśród postów użytkownika xpac

xpac

#6437357 Napisano: 05.12.2017 15:33:29 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
paula9891 napisał(a):

A samochód z allegro, z weekendu byl wczoraj poinformowany?

Rower treningowy.... Wyświetl w wątku >>
0 0

xpac

#6437226 Napisano: 05.12.2017 12:49:44 w moje dzisiejsze wygrane :)
100zl od Allegro emotka  gdzie moje autko emotka Wyświetl w wątku >>

xpac

#6435744 Napisano: 01.12.2017 13:21:28 w moje dzisiejsze wygrane :)
Trzypak z Desperadosa - a już miałem drona, już witałem się z gąską... a tu Wałcz mnie uprzedził ehhh Wyświetl w wątku >>
0 0

xpac

#6434962 Napisano: 29.11.2017 22:48:29 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
mariolakal napisał(a):

stokrotka238 napisał(a):

Czy ktoś słyszał, żeby ktoś wygrał w promocji Luksja zniknał kolor? Bo nie przyuważyłam żeby ktoś się chwalił? Pewnie ściema z tymi promocyjnymi opakowaniami. Bo kto to sprawdzi... emotka

Właśnie pół godziny temu otworzyłam luksję zakupioną dawno temu i okazała się przezroczysta...  emotka  Co prawda tylko nagroda gwarantowana: zestaw kosmetyków, ale zawsze coś...  emotka

Nie wiem gdzie znalazłyście te promocyjne opakowania, ale ja od 3 dni na nie poluje i nigdzie nie ma ! Rossman, Natura, Stokrotka, Biedronka, lokalny.... masakra jakaś ! Wyświetl w wątku >>
0 0

xpac

#6434539 Napisano: 29.11.2017 10:52:11 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
spursman napisał(a):

cherry_coke napisał(a):

xpac napisał(a):

Hej hej emotka  nie mogę znaleźć w regulaminie... Jeśli chodzi o konkurs Allegro, to czy zakupy zrobione w dzisiejszej rundzie uprawniają do zgłoszenia w rundzie kolejnej? Czyli kupię coś dzisiaj, ale zagram na te zakupy dopiero za 2-3 dni ?? Ktoś próbował??

Niestety nie. Biznes musi się kręcić emotka  

A słuchał ktoś co ostatnio wygrało Hondę?? Bo przeoczyłem emotka

Tiaa Harmonijka ....  Wyświetl w wątku >>
0 0

xpac

#6434525 Napisano: 29.11.2017 10:29:50 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
cherry_coke napisał(a):

xpac napisał(a):

Hej hej emotka  nie mogę znaleźć w regulaminie... Jeśli chodzi o konkurs Allegro, to czy zakupy zrobione w dzisiejszej rundzie uprawniają do zgłoszenia w rundzie kolejnej? Czyli kupię coś dzisiaj, ale zagram na te zakupy dopiero za 2-3 dni ?? Ktoś próbował??

Niestety nie. Biznes musi się kręcić emotka  

Ale dziady ! emotka  a mogłem kupić jutro ehhh dzięki za info emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

xpac

#6434519 Napisano: 29.11.2017 10:25:32 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
Hej hej emotka  nie mogę znaleźć w regulaminie... Jeśli chodzi o konkurs Allegro, to czy zakupy zrobione w dzisiejszej rundzie uprawniają do zgłoszenia w rundzie kolejnej? Czyli kupię coś dzisiaj, ale zagram na te zakupy dopiero za 2-3 dni ?? Ktoś próbował?? Wyświetl w wątku >>
0 0

xpac

#6432968 Napisano: 25.11.2017 00:02:52 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
kermit napisał(a):

xpac napisał(a):

kermit napisał(a):

tusienka napisał(a):

Serio, tak właśnie twierdze. I zdania nie zmienię. Bo my laureaci RMF mamy o tyle niezręczną sytuacje,że nasze testy są publikowane czy też czytane, mało tego dochodzi do mega stresującej sytuacji na żywo- zaznaczam - na żywo- nie nagrywanej co dodatkowo stresuje i wychodzi czasem jak wychodzi. Zaznaczę też tu,że jest to streszczenie nigdy nie słyszała tudzież w moim przypadku nie były czytane w całości i dosłownie teksty które napisałam. Więc dokładnie nie masz pewności czym osoba urzekła swoją odpowiedzią jury.  

Tworzycie jakąś organizację? Też kiedyś RMF mnie nagrodziło, ale nie wiedziałam, że można przystąpić. emotka  No i tak szczerze i zgodnie z prawdą nie był to zbyt wybitny tekst, a właśnie nijaki i byłam baaaaaardzo zaskoczona. No ale czytając jeden z powyższych postów chyba do mnie dotarło, że raczej był to fuks (w sumie w loteriach mam trochę szczęśc

Jak Cie nie przyjmą to zapraszam do mojej Front Wyzwolenia Krasnali Ogrodowych emotka  musisz tylko buchnąć krasnala i wywieźć do lasu emotka

Tam to już mnie raczej nie przyjmą. Pozamiatane. Więc z chęcią będę aplikować do was. emotka  Dokumentacja z akcji ma być filmowa, fotograficzna, opisowa?

Czapeczka będzie odpowiednim dowodem emotka  tylko proszę Cie nie pisz, że krasnal był w używanym samochodzie, że został Twoim mężem i jeździsz na nim bo mało "pali" emotka

... i tak sobie wyobraziłem Kermita jadącego na Krasnalu emotka Wyświetl w wątku >>
1 @gnieszk@ 0

xpac

#6432966 Napisano: 24.11.2017 23:54:54 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
kermit napisał(a):

tusienka napisał(a):

Serio, tak właśnie twierdze. I zdania nie zmienię. Bo my laureaci RMF mamy o tyle niezręczną sytuacje,że nasze testy są publikowane czy też czytane, mało tego dochodzi do mega stresującej sytuacji na żywo- zaznaczam - na żywo- nie nagrywanej co dodatkowo stresuje i wychodzi czasem jak wychodzi. Zaznaczę też tu,że jest to streszczenie nigdy nie słyszała tudzież w moim przypadku nie były czytane w całości i dosłownie teksty które napisałam. Więc dokładnie nie masz pewności czym osoba urzekła swoją odpowiedzią jury.  

Tworzycie jakąś organizację? Też kiedyś RMF mnie nagrodziło, ale nie wiedziałam, że można przystąpić. emotka  No i tak szczerze i zgodnie z prawdą nie był to zbyt wybitny tekst, a właśnie nijaki i byłam baaaaaardzo zaskoczona. No ale czytając jeden z powyższych postów chyba do mnie dotarło, że raczej był to fuks (w sumie w loteriach mam trochę szczęśc

Jak Cie nie przyjmą to zapraszam do mojej Front Wyzwolenia Krasnali Ogrodowych emotka  musisz tylko buchnąć krasnala i wywieźć do lasu emotka

Edit: a sadząc po awatarze, koleżanka jest bliska sercu naszej organizacji emotka Wyświetl w wątku >>

xpac

#6432961 Napisano: 24.11.2017 23:37:49 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
tusienka napisał(a):

xpac napisał(a):

tusienka napisał(a):

violka88 napisał(a):

asie90 napisał(a):

yyyy Ty tak serio "prostotę, prawdę"? Chcesz powiedzieć, że kotek znaleziony w kupionym aucie, czy też facet który montuje resor w rowerze, a potem staje się jej mężem, to nie "rzygi" ?? emotka  to są teksty wszystkim nam znane i używane w konkursach, więc wątpię żeby to była prostota i prawda emotka

a my NIE laureaci RMF jesteśmy za tym, by nasze teksty były jak najczęściej czytane na antenie emotka chociaż raz emotka  spokojnie to tylko luźna dyskusja bez spinki emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

xpac

#6432949 Napisano: 24.11.2017 23:10:30 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
mirai napisał(a):

Heineken „Podaruj najlepszy prezent” - czy też macie jak ja, że wpisując życzenia na stronie, pojawia się komunikat: "Niepoprawny format" mimo, iż nie przekroczona jest ilość znaków emotka .

temat omawiany, cofnij się trochę wcześniej lub użyj szukajki emotka
https://www.e-kon...trona/4524/#p6432490 Wyświetl w wątku >>
0 0

xpac

#6432947 Napisano: 24.11.2017 23:08:37 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
tusienka napisał(a):

violka88 napisał(a):

asie90 napisał(a):

aurorcia napisał(a):

paula27 napisał(a):

aurorcia napisał(a):

cherry_coke napisał(a):

Czy dzisiaj był rozdany samochód z allegro?

tak, za biały rower miejski emotka

a było do tego jakies ciekawe uzasadnienie? nie mialam jak posluchac...

Jestem dobrze wychowana, umiem przegrywać, ten ktoś może czytać, więc nie skomentuję emotka  Kolejny raz napiszę, że wybiera RMF, to słychać na kilometr!

mnie interesuje fakt, jak spośród tylu zgłoszeń zwraca czyjąkolwiek uwagę takie nijakie?  emotka

sądzę, że losowanie emotka

Pozwolę się wtrącić i nie zgodzić .Wielokrotnie zostałam nagrodzona przez RMF, również wpadły główne nagrody - nie uważam ,żebym napisała coś banalnego, głupiego czy mugolskiego. RMF po prostu stawia na prostotę , prawdę . Nigdy przenigdy nie wygrałam tam jakimiś poetyckimi , epickimi tekstami. I pisząc pełen jadu i frustracji tekst ,,NIJAKIE" obrażacie innych forumowiczów , którzy podobnymi PRAWDZIWYMI tekstami , zwyczajnymi myślami właśnie tam wygrali. To jest trochę nie w porządku. Może nabierzecie tyle odwagi i pochwalicie się swoimi tekstami zanim ocenicie innych?
I jeśli jest na sali którykolwiek osobnik- szczęściarz który wygrał to autko szczerze gratuluję. 

yyyy Ty tak serio "prostotę, prawdę"? Chcesz powiedzieć, że kotek znaleziony w kupionym aucie, czy też facet który montuje resor w rowerze, a potem staje się jej mężem, to nie "rzygi" ?? emotka  to są teksty wszystkim nam znane i używane w konkursach, więc wątpię żeby to była prostota i prawda emotka Wyświetl w wątku >>

xpac

#6432911 Napisano: 24.11.2017 20:43:04 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
paula27 napisał(a):

aurorcia napisał(a):

cherry_coke napisał(a):

Czy dzisiaj był rozdany samochód z allegro?

tak, za biały rower miejski emotka

a było do tego jakies ciekawe uzasadnienie? nie mialam jak posluchac...

Bo nie "pali" ... aktywny tryb życia, najlepszy przyjaciel i takie tam  Wyświetl w wątku >>
2 andii, paula27 0

xpac

#6432478 Napisano: 23.11.2017 23:04:13 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
dzasmina napisał(a):

aurelito napisał(a):

są tam odpowiedzi FAQ i chyba z tego co pamietam w regulaminie, ale zaraz sprawdzę.

że musi być zakończona to już doczytałam, ale tego pytania ni ma. no nic, byle do jutra.
Miłej nocki emotka

edit: a no właśnie chyba nie spełnię tych wszystkich warunków w jednej rundzie emotka

Pytanie będzie jak już wcześniejsze warunki będą spełnione, czyli płatność będzie zakończona  Wyświetl w wątku >>
1 dzasmina 0

xpac

#6432030 Napisano: 23.11.2017 09:22:37 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
alamak napisał(a):

Czy w Allegro można wygrać kartę drugi raz na siebie? Ktoś tak miał?

Wystarczy przeczytać regulamin " co oznacza, że Uczestnik może otrzymać więcej niż jedna Nagroda dodatkowa w Konkursie." Wyświetl w wątku >>
1 jokan 0

xpac

#6431109 Napisano: 21.11.2017 12:52:59 w Dyskusje o wynikach konkursu
hania83 napisał(a):

A oprócz aparatu co jeszcze wcześniej wygrało?

Poczytaj wcześniejsze wypowiedzi, a stanie się jasność  emotka Wyświetl w wątku >>

xpac

#6430771 Napisano: 20.11.2017 20:18:15 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
magisterek napisał(a):

Czy z Wakacje z Orange już były e-maile do poinformowanych? Jakieś informacje odnośnie kto dostał doładowania?
I druga sprawa, NESCAFE w ŻABCE? Ktoś coś już wie, co wygrał? Czy nadal czekamy na rezerwę rezerwy emotka

Jeśli chodzi o Orange to jeszcze nie było maili potwierdzających wygraną. W MDW był wpis o słuchawkach.... o doładowaniach cisza... Wyświetl w wątku >>

xpac

#6429511 Napisano: 16.11.2017 22:43:09 w Dyskusje o wynikach konkursu
constantine napisał(a):

chicaaa napisał(a):

A jaka odpowiedź dzisiaj zgarnęła autko? Włączyłam radio po 18, ale chyba przegapiłam nagranie emotka

mam prośbę,niech ktoś opisze jakie wypowiedzi dotychczas wygrały-nie słuchałam radia
z góry dziękuję
emotka

Dzisiaj nie było finału, jutro będzie emotka  wygrał przyszywany mąż i kot znaleziony w bagażniku emotka Wyświetl w wątku >>
1 chicaaa 0

xpac

#6428999 Napisano: 16.11.2017 07:05:02 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
ikropka napisał(a):

xpac napisał(a):

ewelinka-017017 napisał(a):

shell napisał(a):

xpac napisał(a):

shell napisał(a):

Desperados
Wyłączył mi się ekran, nacisnęłam przycisk w tel i storna odświeżyła się a mój czas wyzerował...

O co kaman?

Jeśli odświeżysz to tracisz kod niestety ;/

Dzięki za cenne info emotka

ja odświeżam i nie zeruje mi,a robie to co jakieś pół h

Nie zeruje jak odświeżysz po wcześniejszym kliknięciu w pustą nagrodę - znikają w tedy zużyte znaczniki, ale jak klikniesz odśwież na głównej planszy to tracisz kod.. może to też zależy od przeglądarki, ja gram na Chrome

Też gram na chromie, odświeżam jak zaczyna mulić i pojawia się żółty kwadracik. Nic mi nie zeruje.

To odśwież bez żółtego kwadracika emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

xpac

#6428993 Napisano: 16.11.2017 05:52:59 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
ewelinka-017017 napisał(a):

shell napisał(a):

xpac napisał(a):

shell napisał(a):

Desperados
Wyłączył mi się ekran, nacisnęłam przycisk w tel i storna odświeżyła się a mój czas wyzerował...

O co kaman?

Jeśli odświeżysz to tracisz kod niestety ;/

Dzięki za cenne info emotka

ja odświeżam i nie zeruje mi,a robie to co jakieś pół h

Nie zeruje jak odświeżysz po wcześniejszym kliknięciu w pustą nagrodę - znikają w tedy zużyte znaczniki, ale jak klikniesz odśwież na głównej planszy to tracisz kod.. może to też zależy od przeglądarki, ja gram na Chrome Wyświetl w wątku >>
0 0