Reklama na e-Konkursy.info

Wyniki wyszukiwania

Szukano wśród postów użytkownika xpac

xpac

#6443217 Napisano: 17.12.2017 16:41:55 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
dwaburekoty napisał(a):

Stawiam, że jutro zwycięzcą w Tmobile będzie test ciążowy!

Weź nie podpowiadaj !:)  Wyświetl w wątku >>
1 kajeczka 0

xpac

#6442893 Napisano: 15.12.2017 22:30:51 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
pakowa napisał(a):

Zazwyczaj nie sprawdzam listy zwycięzców w desperadosie, jednak dziś coś mnie tknęło.. co o tym myślicie? Jeśli to prawda to naprawdę słabo.. wygrywać dzięki programowi żadna przyjemność, wygrać własnymi siłami/pomysłami to dopiero coś!

oj tam nie wnikaj, takie coś może napisać każdy, ja tam grałem ręcznie i nie zmarnowałem żadnego kodu, widziałem wpisy z dronem itp ... także dla mnie może napisać, że wygrał w tym konkursie samochód Wyświetl w wątku >>
0 0

xpac

#6442599 Napisano: 15.12.2017 13:21:19 w Informują
"Rycerze Duracell" - telefon przed chwilą robocik emotka  690 xxx 557 z III etapu  Wyświetl w wątku >>
2 andii, viviean 0

xpac

#6442597 Napisano: 15.12.2017 13:20:34 w moje dzisiejsze wygrane :)
robot BB-8 z DURACELL emotka  ale fajnie szkoda, że tylko raz zagrałem, jestem ciekaw co to za wynalazek emotka Wyświetl w wątku >>

xpac

#6441925 Napisano: 14.12.2017 11:22:06 w Dyskusje o loteriach
gosia16 napisał(a):

luckyluk34 napisał(a):

Widział ktoś żeby pochwalił się chociaż 1 laureat samochodu z Loterii Winiary Smak na jesienne Nagrody organizowanej przez Unique One ?
Samochodów było, aż 10, laureaci niby poinformowani, ale wszędzie cisza...
Dzwoniłem tam i mają udostępnić wyniki na stronie po weryfikacji.
Jestem bardzo ciekaw bo, sam nie ukrywam wraz z rodziną i znajomymi wygrałem kilkadziesiąt nagród. Posiadam też dwóch znajomych ( zawodowców ), który wygrali ponad 200 nagród dziennych i również bez auta. 
Do tego na forum prawie codziennie chwaliło się przynajmniej kilka osób nagrodami dziennymi więc było ich tutaj pewnie również kilkaset.

Czyli  trzeba się cieszyć, że nie wygrali zawodowcy ,a być może zwykły Kowalski  emotka

Raczej na tym forum Kowalskich nie znajdziesz emotka Wyświetl w wątku >>
1 mayteq 0

xpac

#6441883 Napisano: 14.12.2017 10:21:03 w Dyskusje o wynikach konkursu
andziulka21 napisał(a):

superloser napisał(a):

edzia21 napisał(a):

andziulka21 napisał(a):

Coś mi się wydaje,że te Samsungi S8 były im potrzebne na prezenty gwiazdkowe emotka

Szczerze współczuję, bo moim zdaniem zostaliście po prostu oszukani.. Nie dajcie się, piszcie wszędzie gdzie się tylko da! 

Przecież ich nie ukradli. W puli było 5 do wygrania - rozdali tyle (mają je ludzie na forum).
Pomijając fakt, że dali ciała i poinformowali jakieś 20 osób o fakcie ich wygrania  emotka

Czasami ludzie grajacy, maja chyba jakies wizje, ze CI BOGOWIE z Agencji to alfa&omega... a wystarczy zejsc na ZIEMIE dzieki  programowi "Słoiki".
Ile tam pracowników  Agencji Reklamowych, którzy przetrwac nie mogą nawału pracy. 

Moze, nim Ktos wezmie udział w jakims Konkursie, to niech sprawdzi AGENCJE.
Jak Organizator ma kapitał 5000zl - to co to jest?... biurko + laptop + krzesłko a drukarka wspólna na korytarzu, dla wszystkich takich Firm.

Jesli Agencja nie ma listy pracowników na swojej stronie, to musza miec bardzo duży przemiał pracowników, którzy nie wytrzymują stresu.

Dla niektórych Samsung to Samsung - a cyferka czy litera obok nie ma znaczenia.
Może dzwoniący, sami nadal na Nokia 3110 pisza smsy.
Robili liste na Samsungi. A 200zl, w sądzie nie świadczy o jakimś przyznaniu się, tylko o dobrej woli Organizatora. Bo ostatecznie, brak nagrań...

Zle zinterpretowalam i za to przeprosiłam.
Niestety na tego typu seriali nie mam czasu aczkolwiek zobacze przy najbliższej okazji.
Jeżeli agencja nie ma pracowników i sprzętu to po co bierze się za konkursy! Niech robią akcje promocyjne po marketach i tyle.
Owszem, to też są ludzie przemeczeni i przepracowani ale to nie zwalnia ich z odpowiedzialności za pracę,którą wykonują.

Mój błąd,bo nie sprawdzam stabilności finansowej agencji,przed konkursem!ha ha, dobre sobie emotka

Wiele osób z forum ma prace cięższa i bardziej odpowiedzialną i dają rade.

Moim zdaniem takie usprawiedliwienie agencji na siłę mija się z celwm w tym momencie, bo ludzie zostali oszukani. Niech teraz agencja się pomartwi jak wyjść z tego z twarzą.

Weźcie nie przesadzajcie ja też ciężko pracuję i poczuwam się do odpowiedzialności jeśli co spier.... I nikt mnie nie pyta czy mam płynność finansową Wyświetl w wątku >>

xpac

#6441854 Napisano: 14.12.2017 09:44:26 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
zaczytana-pola napisał(a):

Czegoś tu nie rozumiem. Skoro nagrodą jest doładowanie telefonu pre-paid kwotą 30 PLN bez zastrzeżenia, że to tylko do wykorzystania na rozmowy i SMS-y w sieci Orange lub, że nie można wykorzystać na SMS-y Premium, to chyba coś tu jest nie tak emotka

Ja bym pokusił się o stwierdzenie "co tu jest tak" ?! Wyświetl w wątku >>
1 mia 0

xpac

#6441840 Napisano: 14.12.2017 09:10:15 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
moniazr napisał(a):

barcza napisał(a):

Dostałam doładowanie z Orange i ważne tylko do 14.01.2018 a jeszcze lepiej nie da się z tego doładowania wysłać na sms premium przynajmniej u mnie chyba ,że tylko u mnie   emotka

Wysłali te 30 zł jako środki promocyjne. Można je wykorzystać tylko na rozmowy i sms w Orange. U mnie ważne do 08.03.2018r - czyli tyle, ile ważne środki są na koncie głównym.

Ale lipa... To jak chcą mi doładować kwota 200zl w ramach rekompensaty to nawet nie wykorzystam tego np.: na RMF FM  Wyświetl w wątku >>
0 0

xpac

#6441838 Napisano: 14.12.2017 09:08:16 w Dyskusje o wynikach konkursu
magdal14 napisał(a):

magdal14 napisał(a):

rebelmen napisał(a):

[quote=
Wałcz i nie poddawaj się!

scrabble]

W celu otrzymania doładowania proszę o informację zwrotną.

Kobita sama poinforowała mnie o rodzaju nagrody! Co robić?

Dostałam identycznego maila. Przyznali się do błędu i to jest niby Nasza wina? Mnie 200 zł "zadośćuczynienia" nie interesuje. Napiszę do nich żeby udostępnili mi nagranie rozmowy. Wyraźnie mnie poinformowali, że przyznana nagroda to S8.  

Mam pytanie: czy połączenie odebrałyście od razu pierwszego dnia? Czy na drugi, ja mam ten sam problem, co Wy odnośnie S8, odebrałam na drugi dzień (pierwszego nie zdążyłam, kiedy oddzwoniłam kazali czekać na drugie połączenie). Chyba wszyscy odebrali drugiego dnia i w tym problem... Babka każdemu powiedziała "wygrywa pan/pani S8" .... Wyświetl w wątku >>
0 0

xpac

#6441833 Napisano: 14.12.2017 09:06:29 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
barcza napisał(a):

Dostałam doładowanie z Orange i ważne tylko do 14.01.2018 a jeszcze lepiej nie da się z tego doładowania wysłać na sms premium przynajmniej u mnie chyba ,że tylko u mnie   emotka

Sprawdzi ktoś ?:) Bo jak się nie da to lipa że szok .... Wyświetl w wątku >>
0 0

xpac

#6441761 Napisano: 13.12.2017 22:21:58 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
Ktoś wygrywa w coca-cola w Biedzie ?? dawno nikt się nie chwalił w MDW... Wyświetl w wątku >>
0 0

xpac

#6441643 Napisano: 13.12.2017 18:14:47 w moje dzisiejsze wygrane :)
100zł z Allegro - tym razem na osobę która nie ma działalności  Wyświetl w wątku >>

xpac

#6441364 Napisano: 13.12.2017 12:03:06 w Dyskusje o wynikach konkursu
joan napisał(a):

freyja88 - jeśli rozmowa nie była nagrywana, niczego nie udowodnisz emotka

Z ich wypowiedzi wynika, że "w przypadku braku możliwości kontaktu z uczestnikiem konkursu, traci on możliwość wydania nagrody na rzecz innego uczestnika", ale w Twoim przypadku nie miało to miejsca, bo udało im się z Tobą skontaktować. A skoro tak, to pierwotnie przyznana Twojemu zgłoszeniu nagroda nie może zostać przekazana innemu uczestnikowi.

Jeszcze raz podkreślam -> aby do Ciebie zadzwonić, do Twojego zgłoszenia musiano uprzednio przypisać konkretną nagrodę, którą mogłabyś utracić jedynie w przypadku braku kontaktu (albo działań sprzecznych z regulaminem).

Najlepiej, żeby wszyscy poszkodowani walczyli ramię w ramię, tak więcej zdziałacie. Powodzenia emotka

ja mam to samo emotka  ale.. dzwoniąc do mnie babka jasno i wyraźnie mówią  "Dzień dobry tu agencja ta i ta wygrał pan nagrodę Galaxy S8" sam nie pytałem jaka to nagroda tylko dostałem jasną informację na starcie ....  Wyświetl w wątku >>
2 joan, freyja88 0

xpac

#6440595 Napisano: 12.12.2017 00:45:10 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
malgosia74 napisał(a):

carissma napisał(a):

W Desperadosie na 36 min grania pojawiły mi się tylko 2 ikonki z nagrodą. Czy to jakiś błąd, czy wszystko ok? Pierwszy raz kod wklepałam.

mi często się tak zdarza, juz nawet nie gram bo szkoda czasu, teraz dużo osób gra i przynajmniej w moim przypadku tak bywa, że jak juz ukaże się znaczek po długim oczekiwaniu i tak ktoś jest szybszy o ułamek sekundy... na początku zabawy było o wiele łatwiej wygrać.

To jest tak.... że jak jesteś blisko znaczka to Ci się pojawi ( nawet jeśli ktoś Cie już uprzedzi i weźmie nagrodę), ale jeśli jesteś na dole, a znaczek pojawi się na górze i ktoś go weźmie, to znacznik nie będzie widoczny nawet jeśli przewiniesz na górę ... ogólnie to trzeba na prawdę szybko machać palcem i najlepiej mieć kod z butelki Nocturno (szybciej przewijasz) no i stoper się przydaje, ale to indywidualne podejście - ogólnie mi się bardzo szybko udaje wziąć nagrodę, ale w sumie mało gram... Wyświetl w wątku >>

xpac

#6440500 Napisano: 11.12.2017 20:37:43 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
sylwika76 napisał(a):

czy w velvet carrefour jest ograniczenie co ilości znaków???

" Organizator nie wprowadza limitu znaków dla odpowiedzi na pytanie konkursowe" regulamin się kłania emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

xpac

#6440451 Napisano: 11.12.2017 18:58:24 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
delvitto napisał(a):

delvitto napisał(a):

spursman napisał(a):

benasia napisał(a):

Dzisiejsza wygrywająca odpowiedź z allegro - pani kupiła pralkę i się cieszyła bo mąż musiał wyciąć futryny w drzwiach,żeby ją wstawić do domu...   emotka

O matko... ale dno

serio?

a jeśli miałam, wg mnie, bardzo fajne zgłoszenie, które gdzieś tam w natłoku innych przepadło, to czy mogę znów je wysłać po zrobieniu zakupów? No kurcze, jak takie pomysły wygrywają, to trzeba mieć jakieś poronione pomysły, by zostać zauważonym:(

śmiało możesz, musisz się wstrzelić w grupę odpowiedzi z jakich wybierają, na pewno nie czytają wszystkiego  Wyświetl w wątku >>
1 delvitto 0

xpac

#6440415 Napisano: 11.12.2017 18:22:26 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
ewelinka-017017 napisał(a):

zrobiłam dziś zakup na allegro po fakcie nie mogę już brać udziału w konkursie? Jak to odkręcić?

jak to po fakcie ?? Wyświetl w wątku >>
0 0

xpac

#6439625 Napisano: 09.12.2017 22:40:02 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
sylwika76 napisał(a):

a jak na allegro dokonałam zakupu  6.12 to mogę się dzisiaj zgłosić do konkursu czy już po ptokach?

po ptokach ;/ zakupy tylko w danym etapie ... Wyświetl w wątku >>
0 0

xpac

#6439620 Napisano: 09.12.2017 22:25:23 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
delvitto napisał(a):

chcę się upewnić, co do allegro - mogę kupić coś za np 80 zł, a na 2 aukcji u innego sprzedawcy coś za 30 zł, i razem, te 110 zł zgłosić do konkursu? Razem opłacając, bo podobno tak można? Czy muszę zrobić zakupy u jednego sprzedawcy?

można ale... musisz produkty zebrać do koszyka i dopiero w koszyku kliknij "kup teraz" nie możesz ich kupić i opłacić oddzielnie  Wyświetl w wątku >>
0 0

xpac

#6439586 Napisano: 09.12.2017 19:28:49 w Dyskusje o wynikach konkursu
luko922 napisał(a):

magisterek napisał(a):

krseta napisał(a):

ktoś wie, kiedy mają wysyłać vouchery na te samsungi z wakacji orange?

ONi wyślą już telefon. Zawsze tak robią.

Serio? Miał być voucher na maila. 

Nie nie ... miał być voucher elektroniczny, który można zrealizować na podanej stronie... przeczytajcie regulamin emotka

"miejsca 2-6- voucher elektroniczny na Samsung Galaxy S8
Vouchery zostaną zrealizowane przez Delkom 2000 Sp. z o.o. z siedzibą w Wejherowie(„Podmiot Akceptujący Vouchery”)
9. Wraz z przekazaniem vouchera Zwycięzcy Organizator zleci w imieniu Zwycięzcy
realizację vouchera Podmiotowi Akceptującemu Vouchery, w celu wydania Zwycięzcy
wskazanej w nim rzeczy. Zwycięzcy przyjmują do wiadomości, że podmiotem
odpowiedzialnym za jakość rzeczy wskazanej w voucherze odpowiada Podmiot
Akceptujący Vouchery. "

Czyli tak.. wygrywamy voucher, ale oddają go Podmiotowi Akceptującemu Vouchery, a podmiot wysyła do nas telefon emotka Wyświetl w wątku >>