Reklama na e-Konkursy.info

Wyniki wyszukiwania

Szukano wśród postów użytkownika xpac

xpac

#6451982 Napisano: 12.01.2018 14:24:39 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
nikos napisał(a):

xpac napisał(a):

ewunia napisał(a):

sylzab2294 napisał(a):

joan napisał(a):

nikos napisał(a):

Po miesiącu odpowiedź od Blue Media ws wakacji z Orange i doładowania 30 zł

regulamin „Wakacje z Orange 4” nie zawiera przyrzeczenia zasilenia konta głównego

Dzięki za zamieszczenie ich odpowiedzi emotka

Aż brak mi słów na skomentowanie zachowania organizatora emotka

dali ciała na całej linii.... emotka

...ale regulamin nie mówi też nic o doładowaniu konta promocyjnego, jest dokładnie tak "Doładowanie telefonu pre - paid kwotą 30 PLN" w poprzednich edycjach było to normalne doładowanie, więc moim zdaniem zostaliśmy wprowadzeni w błąd, ponieważ nie sprecyzowali dokładnie jaki jest to rodzaj doładowania...

Już ja nic nie będę pisał o moim S8 który okazał się J3 - "Blue Sucks" tak się powinna nazywać ta agencja

Wiem, że marne to pocieszenie, ale pomyślsobie, kiedy zamiast J3 dostałbyś doładowanie Orange ... na miesiąc i to na konto promocyjne emotka emotka  

Dostałem na 2 telefony, plus oferowali 200zł w ramach rekompensaty... ładnie im napisałem, że mogą je sobie wsadzić w... kieszeń emotka Wyświetl w wątku >>

xpac

#6451970 Napisano: 12.01.2018 13:53:17 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
ewunia napisał(a):

sylzab2294 napisał(a):

joan napisał(a):

nikos napisał(a):

Po miesiącu odpowiedź od Blue Media ws wakacji z Orange i doładowania 30 zł

regulamin „Wakacje z Orange 4” nie zawiera przyrzeczenia zasilenia konta głównego

Dzięki za zamieszczenie ich odpowiedzi emotka

Aż brak mi słów na skomentowanie zachowania organizatora emotka

dali ciała na całej linii.... emotka

...ale regulamin nie mówi też nic o doładowaniu konta promocyjnego, jest dokładnie tak "Doładowanie telefonu pre - paid kwotą 30 PLN" w poprzednich edycjach było to normalne doładowanie, więc moim zdaniem zostaliśmy wprowadzeni w błąd, ponieważ nie sprecyzowali dokładnie jaki jest to rodzaj doładowania...

Już ja nic nie będę pisał o moim S8 który okazał się J3 - "Blue Sucks" tak się powinna nazywać ta agencja Wyświetl w wątku >>
1 joan 0

xpac

xpac

#6451748 Napisano: 12.01.2018 07:18:19 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
Niebieska_Laguna napisał(a):

Po wysłaniu danych przez formularz na Vegete, pojawiła mi się tylko biała strona, bez żadnej informacji, że dane przeszły. Czy to normalne u nich, czy coś poszło źle, np za duża wielkość zdjęcia paragonu?

o którym dokładnie konkursie mowa?:) Wyświetl w wątku >>
0 0

xpac

#6451501 Napisano: 11.01.2018 13:50:40 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
deva napisał(a):

elmo napisał(a):

deva napisał(a):

na którym dniu jest wysyłka bonów Lidl z Pepsi?

Wczoraj dostałam za 14 XII emotka  

Dziękuję emotka

ja tydzień już czekam.... Wyświetl w wątku >>
0 0

xpac

#6451376 Napisano: 11.01.2018 10:19:51 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
kinzao napisał(a):

sylzab2294 napisał(a):

kinzao napisał(a):

Czy ktoś zgarnął nagrodę główną z Silan albo Perwoll w Tesco? emotka Czy one jeszcze nie rozdane?

na pewno rozdane emotka To idzie, że tak powiem w pierwszej kolejności emotka

Konkursy bez numeru paragonu... na pewno nie jeden konkursowicz zwiększył swoje szanse wysyłając zgłoszenie też z innego numeru telefonu (tfu! Co za paskudna praktyka emotka ), informacje o wygranej nagrodzie 2-3 stopnia ponad tydzień przed ostatecznym terminem o informowaniu wg regulaminu... A co jeżeli odwrócili kolejność i teraz wszyscy wyślemy paragony bo wygraliśmy płyn do płukania a za tydzień ktoś dostanie info o głównej na inny numer...? Ups! emotka emotka TEORIA SPISKOWA! UWAGA SŁYCHAĆ STRZAŁY! emotka A o głównych nikt się nie chwalił... stąd moje 'przemyślenia' emotka

proste ! emotka  Kupisz paragon od innego konkursowicza emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

xpac

#6451324 Napisano: 11.01.2018 07:45:23 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
joasiunia napisał(a):

xpac napisał(a):

joasiunia napisał(a):

Czy kiedyś ktoś potrzebował odzyskać paragon z jednej agencji, bo np. wygrał w drugiej? Jest to możliwe? Bo wysyłam paragon z Silana do Albedo, a tam mam Tigery na loterię u Smolara... I tak się zastanawiam, co by było, jakby jakimś cudem Smolar mnie wylosował emotka Oczywiście, raczej na to nie liczę, bo jakoś dotąd się to nie zdarzyło, ale gdyby stał się cud... emotka

znam takie przypadki emotka  paragon odsyłają emotka

Uff... od razu człowiekowi lżej na sercu! emotka Dzięki! emotka

Tylko musisz ich od razu ładnie poprosić, a nie za 2 miesiące jak wygrasz emotka Wyświetl w wątku >>
1 joasiunia 0

xpac

#6451322 Napisano: 11.01.2018 07:40:38 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
joasiunia napisał(a):

Czy kiedyś ktoś potrzebował odzyskać paragon z jednej agencji, bo np. wygrał w drugiej? Jest to możliwe? Bo wysyłam paragon z Silana do Albedo, a tam mam Tigery na loterię u Smolara... I tak się zastanawiam, co by było, jakby jakimś cudem Smolar mnie wylosował emotka Oczywiście, raczej na to nie liczę, bo jakoś dotąd się to nie zdarzyło, ale gdyby stał się cud... emotka

znam takie przypadki emotka  paragon odsyłają emotka Wyświetl w wątku >>
1 joasiunia 0

xpac

#6450596 Napisano: 09.01.2018 12:17:54 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
mczarna napisał(a):

xpac napisał(a):

mczarna napisał(a):

joan napisał(a):

shineoff napisał(a):

Dla przykładu... Robię taki konkurs, aby wypromować stronę, do wygrania laptop za 3 tys, wygrywa osoba z grona moich znajomy, lub fikcyjna ( z lewym kontem na FB ) itp. Wszyscy mu gratulują- ahh szkoda, że nie ja... Laptopa tak naprawdę nie ma, osoby również, a strona wypromowana, wszyscy zadowoleni emotka

Takie to już w ogóle trzeba omijać szerokim łukiem...

a skąd będziesz wiedziała, że to akurat taka ?:P trzeba zakładać że wszystkie są takie emotka Wyświetl w wątku >>
2 joan, mia 0

xpac

#6450586 Napisano: 09.01.2018 12:10:49 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
mczarna napisał(a):

joan napisał(a):

shineoff napisał(a):

Naszła mnie taka rozkmina - są te konkursy na FB w stylu "polub i udostępnij" - nigdy nie biorę w nich udziału, bo nie chcę zaśmiecać sobie tablicy, ale mam pytanie. Czy ktoś w ogóle kiedyś coś wygrał w takim konkursie? 

Nie gram, bo to generalnie:
- oszuści sprzedający polubione profile stron,
- bliżej nieokreśleni dziwacy bez jakiejkolwiek znajomości regulaminu FB oraz przepisów podatkowych.

Powiedzmy sobie wprost: wszelakie akcje typu "polub i udostępnij" (niezależnie od stosowanego nazewnictwa w stylu rozdawajka czy zabawa!!!) to nielegalnie organizowane loterie, w dodatku niezgodne z regulaminem FB. Biorąc udział w czymś takim można sobie tylko napytać biedy. Nagrody zwykle niewarte zachodu.

Jest na FB sporo rzetelnie prowadzonych profili, gdzie każdy konkurs posiada regulamin albo krótkie zasady, a jego zapisy są zgodne z wytycznymi FB. Tylko w takich konkursach biorę udział.

A to swoją drogą,temat tego typu loterii był wałkowany wielokrotnie ale jak widać-nic sobie z tego nie robią...

Generalnie unikam tego typu rozdawajek ale jak jest jakiś mały lokalny i widzę,że osób tylko kilka to się skuszę.
Raz się wkurzyłam,bo zasada miała być "Udostępnij posta publicznie" i co? Oczywiście wygrały osoby,które takowych udostępnień nie miały ( jeśli już to pewnie udostępniły dla znajomych albo tylko dla siebie), a uświadamianie organizatora,że to 1 ze złamanych zasad nic nie daje.
2. Bywało,że ogłoszenia wyników nigdy nie było...

Dla przykładu... Robię taki konkurs, aby wypromować stronę, do wygrania laptop za 3 tys, wygrywa osoba z grona moich znajomy, lub fikcyjna ( z lewym kontem na FB ) itp. Wszyscy mu gratulują- ahh szkoda, że nie ja... Laptopa tak naprawdę nie ma, osoby również, a strona wypromowana, wszyscy zadowoleni emotka Wyświetl w wątku >>

xpac

#6445660 Napisano: 24.12.2017 14:05:29 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
Konkurs T-Mobile został zakończony ?? WTF? Ktoś chyba źle podał datę dodając konkurs do bazy ! "Nadesłane przez: bandit Opublikowane przez: pionas " oj nieładnie .... Wyświetl w wątku >>
1 mia 0

xpac

#6445261 Napisano: 22.12.2017 11:39:36 w Dziś dotarła nagroda z.... (tylko info!)
Pierwszy raz nie ciesze się z nagrody... Galaxy J3 z Orange emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

xpac

#6444886 Napisano: 21.12.2017 12:03:45 w Dyskusje o wynikach konkursu
qurde a ja tak grzecznie czekałem na wyniki z Wedla... trzeba było nie grac to bym wygrał...ehh Galaxy S8 z Orange okazał się J3 i na prawdę wcale się nie zdziwię jak wygrany robot z Duracell okaże się lalką Barbie... Wyświetl w wątku >>

xpac

#6444448 Napisano: 20.12.2017 13:55:19 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
-Violka- napisał(a):

xpac napisał(a):

Chyba dzisiaj ktoś zaspał jeśli chodzi o wyniki w T-Mobie emotka

No i Wedel Lewiatan  emotka

a tam nie było jeszcze wyników ?:) qurde grałem i już myślałem że po ptokach emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

xpac

#6444364 Napisano: 20.12.2017 11:48:43 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
Chyba dzisiaj ktoś zaspał jeśli chodzi o wyniki w T-Mobie emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

xpac

#6443949 Napisano: 19.12.2017 13:06:44 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
czeko napisał(a):

Pytanko odnośnie konkursu Żywiec zdrój emotka do tych co wygrali- wysyłaliście smsy czy dodawaliście zgłoszenie przez formularz?:)

o kurde to tam był formularz ?:) Wszystko wysłane smsem Wyświetl w wątku >>
0 0

xpac

#6443846 Napisano: 19.12.2017 10:53:39 w moje dzisiejsze wygrane :)
vazzz napisał(a):

Pierwsza w życiu nagroda za odpowiedź na jakże filozoficzne pytanie pytanie: "Dlaczego to właśnie Ty zasługujesz na prezent?"- bon do Decathlonu ;>

Lubię to ! emotka  też stówka  emotka Wyświetl w wątku >>

xpac

#6443784 Napisano: 19.12.2017 09:48:38 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
holaaolaa napisał(a):

xpac napisał(a):

basku napisał(a):

klamkorozec napisał(a):

Mam zaległości w forum, bo nie było mnie dwa tygodnie w Polsce i nie miałam możliwości korzystać z netu, w związku z tym proszę napiszcie mi czy:
1. informowali z konkursu na sellektor.com /answear?
2. czy w duracellu poinformowali już cały trzeci etap?
3. i czy myślicie, że jeszcze przed świętami dojdą z duracella nagrody z II etapu?
Dzięki serdeczne.

ad. 1 ---> wyniki są na fb sellektor.com

ad. 2 ---> raczej tak, oddzwaniali już na nieodebrane 

mógłby ktoś linka podesłać do wyników z sellectora bo nie mogę ich znaleźć...

o ten konkurs chodzi ??
https://www.faceb...os/1577747835640507/ Wyświetl w wątku >>

xpac

#6443777 Napisano: 19.12.2017 09:38:03 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
monkakk napisał(a):

jokan napisał(a):

mugolinka napisał(a):

jokan napisał(a):

mugolinka napisał(a):

jokan napisał(a):

mugolinka napisał(a):

Jak widać są Lewiatany i Lewiatanki. Mój Lewiatan odmówił zamówienia dodatkowego towaru. Mam się zadowolić tym co jest . Także mój pierwotny plan ,,poproszę cały asortyment " (czyt. makarony Lubella i tymbarki oraz Kubusie, i te kilka dżemów) jest tu zasadny i boję się,że zostanie mi reszta. To byłoby tyle w temacie zakupów marzeń.

a nie zglaszasz tego do organizatora? dlaczego masz na tym ucierpiec ?

Pan z Maspexu tłumaczył,że to ,,zakładanie kolejnych indeksów w sklepie" oni tego nie mają w asortymencie więc to nie są braki w towarze- jakoś tak. Wiedziałam ,że u mnie w sklepie będzie ciężko. Kto śledził moje przeboje z rowerami ten wie... 

to organizator powinien dolozyc staran, abys na tym wyszla tak, jak jest zapisane w regulaminie, skoro np. towaru bedzie za 1500, to 500 zl powinnas dostac w innej formie - niech daja gotowke albo jakies bony - jako organizator sa w stanie kupic bony wszedzie

ale masz jak byk w regulaminie zapis ,,dostępnych wPunkcie Sprzedaży w momencie odbioru Nagrody" - nie ma żadnych nakazów by sklep musiał coś zamawiać emotka  

ale skoro nie sa dostepne, to po co ten caly konkurs....to jest kwestia organizatora i Sklepu, to organizator powinien sie wykazac...przeciez to godzi w jego dobre imię...

Dokładnie. Poza tym to co, załóżmy właściciel sklepu wiedząc o tym, że będzie u niego odbiór nagrody z konkursu (a na pewno nie jest na tym
stratny) może np. pochować produkty na zapleczu. Zostawi tylko kilka i
co, weźmiesz je i wyjdziesz?  Po to w regulaminie jest podana pula
nagrody, żeby organizator się z niej rozliczył. I to nie tylko przed
Tobą, ale innymi organami....

Zresztą jak na innych przykładach widać że da się zatowarować sklep ... Więc trzeba walczyć, nie ma innego wyjścia.

Nie wiem po co właściciel sklepu ma chować towar skoro to dla niego zysk... przecież nie płaci z własnej kieszeni, potem zapewne dostaje zwrot z centrali... Wyświetl w wątku >>
0 0

xpac

#6443743 Napisano: 19.12.2017 07:52:55 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
basku napisał(a):

klamkorozec napisał(a):

Mam zaległości w forum, bo nie było mnie dwa tygodnie w Polsce i nie miałam możliwości korzystać z netu, w związku z tym proszę napiszcie mi czy:
1. informowali z konkursu na sellektor.com /answear?
2. czy w duracellu poinformowali już cały trzeci etap?
3. i czy myślicie, że jeszcze przed świętami dojdą z duracella nagrody z II etapu?
Dzięki serdeczne.

ad. 1 ---> wyniki są na fb sellektor.com

ad. 2 ---> raczej tak, oddzwaniali już na nieodebrane  Wyświetl w wątku >>
0 0