Reklama na e-Konkursy.info

Wyniki wyszukiwania

Szukano wśród postów użytkownika xpac

xpac

#6461219 Napisano: 08.02.2018 13:13:12 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
Monika11 napisał(a):

estrelitta napisał(a):

Z zestawami dzwonią zaczynając od pierwszego dnia konkursu?

ja miałam telefon o 12.11- z 28 stycznia wygrana

Ktoś może śledził telefony i zdradzi mniej więcej do której godziny informowali ze zmywarkami a od której z produktami ? Wyświetl w wątku >>

xpac

#6458918 Napisano: 02.02.2018 11:23:01 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
shineoff napisał(a):

myślę, że wygraliśmy na bank a to, że nie podają nagrody to asekuracja po wpadkach w ostatnim konkursie

No wiem, że tam były jakieś dziwne akcje. ALE sorry. To jest agencja reklamowa, oni się tym zajmują na codzień. To jest kurczę ich praca! Jeśli organizują konkurs gdzie można wygrać 1000 nagród, to powinni nad tym zapanować. Czy tak trudno zrobić listę zwycięzców? Serio? Do tego wystarczy excel, a dla mniej zaawansowanych - ołówek i kartka. I dzwonić po kolei do ludzi, zaczynając od końca czy też początku tej listy. Ba, można nawet tym ołówkiem odhaczyć czy ktoś odebrał, podał swoje dane, czy też nie. To nie jest jakaś wielka filozofia. Dla mnie to oni są nieprofesjonalni i tyle. Dobrze, że nie brałam udziału w ich konkursach.

Patrząc po konkursie z Orange, to właśnie Excel i kawałek kartki spowodował całe zamieszanie.. Agencja niepoważna, także nie ma co się dziwić, odpisują po 2 tygodniach, dzwonisz - nikt nic nie wie... jak się zatrudnia studentów którzy chcą sobie dorobić to się nie ma co dziwić ... Wyświetl w wątku >>
0 0

xpac

#6458087 Napisano: 31.01.2018 13:55:30 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
rebelmen napisał(a):

Ale ta Jesienna Mobilizacja jest pokręcona emotka

Jak cała ta agencja BM i Brainstorm Wyświetl w wątku >>
0 0

xpac

#6457447 Napisano: 29.01.2018 20:19:00 w Albedo Marketing
mia napisał(a):

niewyspanamama napisał(a):

Pytanie do tych którzy wygrywają czesto w Albedo emotka  Czy zdarzyło Wam sie tak że np.trwają 4 konki ich i we wszystkich bierzecie udział to wygrywacie tylko w 1 a żeby nawet 400 nagród było w tamtych to nic nie dostajecie ? Czy to tylko ja mam takie dziwne gdybanie emotka  

Zdarzyło. Nawet ostatnio w serii konkursów Tesco.
Ale biorąc pod uwagę, że ich konkursy są z reguły bez numeru paragonu, czyli serwery im się grzeją od ilości zgłoszeń, równie dobrze może to być czysty przypadek... emotka
Edit:
Aha, często w Albedo to ja kiedyś wygrywałam. Więc chyba nie do końca do mnie to było pytanie. emotka

Ja zmieniam taktykę co do nich ... kiedyś udawało mi się nawet zdobyć główne, a teraz ...hmmm od jakiegoś czasu zero  Wyświetl w wątku >>
0 0

xpac

#6455894 Napisano: 24.01.2018 15:49:34 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
poprostuanette napisał(a):

asantesana napisał(a):

mietowa napisał(a):

dzikuska21 napisał(a):

czy ktos może mi podpowiedziec czy streamline lubi jak sie w hasło wplecie nazwe colgate czy nie?

Tak, zawsze. Nawet, kiedy konkurs dotyczy kawy  emotka
Nie mogłam się powstrzymać emotka .

A co, po kawie się nie myje zębów?  emotka

nie zapomniec napisac o czerwonym dywanie emotka

Ja tam "Dodaje do Ulubionych" i zawsze wygrywam emotka Wyświetl w wątku >>

xpac

#6455747 Napisano: 24.01.2018 06:47:36 w Wkurza mnie...
Przez tą "ciemną" pogodę znowu zaspałem do pracy emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

xpac

#6455596 Napisano: 23.01.2018 16:32:55 w Czy informują/ informowali?
mstelmas11 napisał(a):

ufik napisał(a):

xpac napisał(a):

mietowa napisał(a):

ufik napisał(a):

slomkab napisał(a):

asandraa napisał(a):

Czy były wyniki z konkursu Momenty z kawą?
Link: https://www.e-kon...wa.html#.WmTRI3kiGcx

odpisali mi ze laureaci zostali juz powiadomieni.

Na forum MDW nikt się nie chwalił. 

Jak ja kocham takie konkursy... nikt nic nie wie, nikt niczego nie dostal, zadnej listy laureatow ani prac, ale organizator mowi, ze po konkursie i odwalcie sie ludzie  emotka

cytuję "Witam,
tak, zwycięzcy otrzymali zgodnie z regulaminem informacje o wygranej na wskazane adresy mailowe."

Dla mnie to kolejna "wiarygodna" agencja, zaraz po Loyalty Point sp. z o. o. ( Czysta loteria)

Też grałam, i koleżanka też grała i nie mamy żadnego emaila z informacją. Więc też nie wygraliśmy. Na jaki email  pisaliście zapytanie? To ja też wyślę. Może niech kilka osób wyślę to może zmienią zdanie.

kontakt@4matic.pl Wyświetl w wątku >>
0 0

xpac

#6455541 Napisano: 23.01.2018 14:04:57 w Czy informują/ informowali?
mietowa napisał(a):

ufik napisał(a):

slomkab napisał(a):

asandraa napisał(a):

Czy były wyniki z konkursu Momenty z kawą?
Link: https://www.e-kon...wa.html#.WmTRI3kiGcx

odpisali mi ze laureaci zostali juz powiadomieni.

Na forum MDW nikt się nie chwalił. 

Jak ja kocham takie konkursy... nikt nic nie wie, nikt niczego nie dostal, zadnej listy laureatow ani prac, ale organizator mowi, ze po konkursie i odwalcie sie ludzie  emotka

cytuję "Witam,
tak, zwycięzcy otrzymali zgodnie z regulaminem informacje o wygranej na wskazane adresy mailowe." Wyświetl w wątku >>
0 0

xpac

#6455498 Napisano: 23.01.2018 12:33:33 w Dyskusje o wynikach konkursu
izkak napisał(a):

mastah napisał(a):

Nie wiem czy jest to odpowiedni wątek, ale chciałbym poruszyć pewną frapującą mnie kwestię. Pewnie włożę trochę przysłowiowy kij w mrowisko swoją wypowiedzią, ale w końcu mamy wymieniać się poglądami emotka

Chodzi mi o Wasz stosunek do wygrywania sporej liczby tych samych nagród w konkretnym konkursie przez jedną osobę. I abstrahuję tu od kwestii wygrania zabawek dla kilkorga dzieci/chrześniaków/dziecka koleżanki itp, czy wygrania kilku bonów do jakiegoś sklepu i od tego, że widocznie ktoś jest na tyle zdolny, że jego kilka prac wygrało, a 10 kogoś innego nie. Bardziej zastanawia mnie czy faktycznie o to tu chodzi, czy to trochę nie "zabija przyjemności" z grania i nie zaburza całej idei grania w konkursach.
I żeby nie było nie przemawia przeze mnie zazdrość  emotka  a raczej "idealistyczne" podejście do tematu  emotka

Czasami w konkursach do wygrania są takie nagrody, które po prostu warto wygrać w kilku egzemplarzach, bo wtedy stają się bardziej przydatne emotka  Ja kiedyś wygrałam piękne sztućce i usilnie grałam o kolejne. Niestety nie udało się wygrać, ale dokupiłam kolejny komplet od innego konkursowicza, bo mam sporą rodzinę i często przyjmuję gości. Podobnie było z tymi talerzami/miseczkami/kubkami z konkursu Łaciate - tam wygrywało się po jednej sztuce i jak komuś podobała się ta zastawa to wysyłał dużo zgłoszeń żeby sobie złożyć komplet  emotka   Pomijam fakt, że wiele osób swoje nagrody sprzedaje i im więcej ich mają, tym więcej kaski na koncie. A pieniędzy nigdy za wiele...  emotka  

Temat wałkowany od dobrych kilku lat na tym forum i na innych... zawsze są zwolennicy, przeciwnicy, Ci co wygrywają dużo i mało, co są za i przeciw... zadając takie pytanie dostaniesz odpowiedź z różnymi poglądami by się na koniec dowiedzieć, że to każdego indywidualna sprawa, podejście i nic nie zmienisz  w tym temacie ... co do " i nie zaburza całej idei grania w konkursach." - dla każdego jest inna... zakończmy temat by za kilka miesięcy zapytać/odpisać to samo i to samo i to samo.... Wyświetl w wątku >>

xpac

#6455450 Napisano: 23.01.2018 10:59:48 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
joan napisał(a):

biokoo napisał(a):

Co robicie z tymi wszystkimi towarami których macie w nadmiarze, które kupujecie na konkursy? Rozdajecie gdzieś ? Mówię o słodyczach, proszkach itp.

Produkty suche (słodycze, kasze, makarony itp.) są zbierane kilka razy w roku bodajże przez Bank Żywności; przez cały weekend np. w Biedronkach można przekazać jedzenie.

Produkty do czyszczenia, mydła, szczotki itp. można oddać np. do schroniska dla zwierząt albo przesłać paczką do jakiejś fundacji. Oczywiście wcześniej należy dopytać, czy na pewno tego potrzebują.

Tyle w temacie oddawania za darmo. A jeśli chciałabyś jednak coś dostać w zamian, polecam raczej wymianę na Olx.

żywności i chemii nigdy dość emotka Wyświetl w wątku >>

xpac

#6455439 Napisano: 23.01.2018 10:37:58 w Dziś dotarła nagroda z.... (tylko info!)
Kret - Mop - II Etap - Nie wiem jaki kurier  Wyświetl w wątku >>
0 0

xpac

#6455202 Napisano: 22.01.2018 13:52:35 w Biedronka
mia napisał(a):

mundek2004 napisał(a):

na stronie biedry jest już regulamin
http://www.biedro.../konkurs-somat-22-01

Coś dziwnie tania ta zmywarka. emotka

a na Ceneo najtaniej ~1300zł, kupili hurtem i podali wartość ceny zakupy emotka  miło emotka Wyświetl w wątku >>
1 mia 0

xpac

#6455194 Napisano: 22.01.2018 13:48:47 w Biedronka
sylzab2294 napisał(a):

mahuska napisał(a):

U mnie produktów brak:/

u mnie tez...

no dobra już wiemy, że połowa Polaków nie zagra, serio będziemy tak pisać o 2000 Biedronkach w kraju ??

Ps.: poszukuje piwa Żubr Ciemno Złoty piszcie tutaj to tylko ponad 2000 postów  emotka Wyświetl w wątku >>

xpac

#6455083 Napisano: 22.01.2018 10:13:33 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
joan napisał(a):

keraz123 napisał(a):

Jak myślicie czy w konkursie Kinder zapis z regulaminu że jurorem jest Michał Capiński (Pan Poeta) w Etapach I - III
oznacza że  tym okresie będą "preferowane wierszyki" ???

Obstawiałabym inaczej - poeta zna się na wierszach i byle g* z rymem częstochowskim nie przejdzie emotka

no to lecimy z trzynastozgłoskowcem emotka Wyświetl w wątku >>
1 joan 0

xpac

#6455056 Napisano: 22.01.2018 08:18:28 w Biedronka
apoccalipsa napisał(a):

xpac napisał(a):

aurorcia napisał(a):

Był już ktos po Somat? Ja właśnie wróciłam, tabletek w Biedrze od zatrzęsienia...szkoda, że nie firmy Somat emotka  Z Somat były tylko pakowane po 3 tabletki do czyszczenia zmywarek i tyle (cena ok 5,5)

a o którym konkursie mowa ?? Nie mogę znaleźć w bazie emotka

w zapowiedziach był
dzisiaj miał się zacząć

a już mam dzięki emotka
https://www.e-kon...56_717375766_o_2.jpg Wyświetl w wątku >>

xpac

#6455053 Napisano: 22.01.2018 08:13:27 w Biedronka
aurorcia napisał(a):

Był już ktos po Somat? Ja właśnie wróciłam, tabletek w Biedrze od zatrzęsienia...szkoda, że nie firmy Somat emotka  Z Somat były tylko pakowane po 3 tabletki do czyszczenia zmywarek i tyle (cena ok 5,5)

a o którym konkursie mowa ?? Nie mogę znaleźć w bazie emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

xpac

#6455052 Napisano: 22.01.2018 08:12:06 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
kinzao napisał(a):

Xbox X z Biedronki i nieszczęsna gwarancja... jako, że takiej nie było w paczce, nie dostałem też protokołu przekazania nagrody (podpisałem tylko ten, który zabierał kurier), ktoś wie jak teraz wygląda ta kwestia? Dobijać się do Smolara?

Z tego co pamiętam Xboxy mają gwarancję na podstawie numeru seryjnego, czyli nie potrzebny Ci żaden dokument emotka Wyświetl w wątku >>

xpac

#6454987 Napisano: 21.01.2018 20:09:19 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
margo1 napisał(a):

Ktoś cos podpowie,jak wygrac w Biesronce Colgate? Tyle w poprzednich konkursach wyslalam smsów i nic,czy moze oni niektórych numerów telefonów nie lubią

A napisz byle co na odpiernicz emotka  to wygrasz emotka Wyświetl w wątku >>
1 mia 0

xpac

#6454004 Napisano: 18.01.2018 16:24:40 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
anialistopad napisał(a):

A ja nie mam @ z kreta jako jedyna

nie jedyna emotka Wyświetl w wątku >>
1 mia 0

xpac

#6452016 Napisano: 12.01.2018 16:55:53 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
vivi napisał(a):

dziś o 14:50 dzwoniłodo mnie RMF 12 2000000, czy ktoś słuchał może radia o tej godzinie i wie, czy było rozwiązanie jakiegoś konkursu? 

a nie masz dziecka ?:P dzwonili w sprawie wózków emotka Wyświetl w wątku >>
1 cotomabyc 0