Reklama na e-Konkursy.info

Wyniki wyszukiwania

Szukano wśród postów użytkownika xpac

xpac

#6472297 Napisano: 12.03.2018 17:43:09 w Gratulacje! Dla wygranych!
bruce napisał(a):

xpac napisał(a):
4243434 wygrana  w tym roku - Główna z Orzeszkonkurs Nic Nac's emotka  

Główna w tym konkursie już jest niesamowita, ale ilość nagród wpisana - wow! emotka - 12 marca mnie powaliła... Gratki!  emotka emotka emotka

Dziękuję emotka  nie wiem czy kiedykolwiek tu byłem z nagroda główną emotka  co do ilości... to wiesz " moja pierwsza wygrana w tym roku" już zaczęło mnie to denerwować emotka Wyświetl w wątku >>

xpac

#6472291 Napisano: 12.03.2018 17:29:16 w moje dzisiejsze wygrane :)
4243434 wygrana  w tym roku - Główna z Orzeszkonkurs Nic Nac's emotka  Dwie główne wędrują do Białegostoku emotka  Iwonka Gratulacje i Tobie mimo, że już nie jesteś tutaj z nam ;/ teraz żałuje, że grałem tylko w ostatnim etapie - Głowa Pełna Pomysłów emotka Wyświetl w wątku >>

xpac

#6467477 Napisano: 26.02.2018 15:21:21 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
stamp2 napisał(a):

xpac napisał(a):

apoccalipsa napisał(a):

jest już główna 

"Mnie się podoba" emotka

doopy nie urywa emotka choć nie jest złe.Ale główna za jedno słowo w haśle? emotka emotka

czasami jedna drzazga w dooopie może nieźle zamieszać emotka Wyświetl w wątku >>

xpac

#6467463 Napisano: 26.02.2018 15:02:51 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
apoccalipsa napisał(a):

jest już główna 

"Mnie się podoba" emotka Wyświetl w wątku >>
1 joan 0

xpac

#6465937 Napisano: 21.02.2018 15:12:00 w Dyskusje o wynikach konkursu
nieprzytomna napisał(a):

Losieeeee. Dałam ciała! No! Dawajcie karniaki! Przekonana że zawsze wszystkie konkursy, które sprawdzałam były w bazie. Tym razem w posylwestrowym zamęcie nie sprawdziłam. Przepraszam. Na pocieszenie - wyników brak, wygranych brak więc albo ktoś zgarnął nagrody i się nie chwalił albo nie wiem co. 

Nie ma wybacz ! emotka  kopniak musi być emotka  optymalnie napis "Karniak" na czole przez 3 dni ... Wyświetl w wątku >>

xpac

#6464373 Napisano: 16.02.2018 11:47:27 w Dyskusje o wynikach konkursu
atanerka napisał(a):

gosia16 napisał(a):

inter81 napisał(a):

ikropka napisał(a):

apoccalipsa napisał(a):

ikropka napisał(a):

apoccalipsa napisał(a):

Monika11 napisał(a):

apoccalipsa napisał(a):

lager napisał(a):

apoccalipsa napisał(a):

https://heineken.com.pl/#zwyciezcy
czy oni mieszają z wynikami czy ludzie mają tak niesamowite szczęście, że wygrali po dwie nagrody ( ograniczenie 5 kodow na osobę dziennie ) ???

Ale nie ma na stronie wyników z 1 dnia emotka

już są na stronie wyniki

ale nie wszystkie nagrody dali
i dalej tak dziwnie, że te same osoby się powtarzają
no chyba że mają takie szczęście emotka  

wyniki w loteriach G3 zawsze mnie zastanawiały. Szczęście niektórych jest wprost niewiarygodne

i znowu podwójne wygrane 

i pierwszego dnia ten sam pan też miał piłkę. To się nazywa szczęście.

jeśli chodzi o playstation i piłke małgorzata J. Rybnik pierwszego dnia to wysłała 5 kodów słownie 5 od niechcenia bo uznała że nagrody sa do d... skoro nie ma kegów z piwem. fuks jak fortuna w 1972. w poprzednich edycjach na 1 sezon loterii 2 góra 3 beczki piwa

Ta pani tymi 5 kodami od niechcenia trafiła chyba również piłkę w tym dniu,no chyba że taka zbieżność danych.To nawet lepszy fuks niż jak fortuna w 1972. emotka  

Tak..a Pan z Torunia 3 dzień z rzędu wygrywa 4 piłkę - ten to ma szczęście 

TVP Info ma hasło promujące " TVP dodaj do ulubionych na Twoim pilocie" non stop reklama w TV leci  Wyświetl w wątku >>
0 0

xpac

#6464370 Napisano: 16.02.2018 11:45:55 w Dyskusje o wynikach konkursu
zaczytana-pola napisał(a):

wrrrryyy napisał(a):

Jest tez "Ojczysty - dodaj do ulubionych" i pewnie wiele, wiele innych. Wybitnie kreatywne to hasło  emotka

I ciekawostka z przed 10 lat: http://forum.gaze...e_do_Ulubionych.html

Tak, wybitnie emotka
http://www.um.war...ulturalne-uniesienie

I to jeszcze "nasza" Anecia emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

xpac

#6464059 Napisano: 15.02.2018 16:24:22 w Dziś nic nie wygrałem! To już było!
mamuska085 napisał(a):

rudawka napisał(a):

no i melvi też nic

u mnie też nic emotka

Ten piep...y Melvit i mnie strasznie zdenerwował !! Wyświetl w wątku >>
2 mia, edzia21 0

xpac

#6462060 Napisano: 10.02.2018 19:16:14 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
kermit napisał(a):

xpac napisał(a):

Skoro pytanie lub sprzedawanie wygranych paragonów , numerów jest "nielegalne" na tym forum to tak jak byś zadała pytanie " jak sprzedać wygrany numer, paragon" - bo trzeba oddzielić pewne kwestie, lub przywróci dyskusje o sprzedawaniu/pytaniu o paragony na zakończone konkursy - tutaj jestem za emotka  a oferty w dziele kupię/sprzedam przynajmniej oficjalnie dotyczą rzeczy które masz już fizycznie w domu emotka

Edit: popatrz na dział Karniaki, za co tam się dostaje punkty karne ?? 
""sprzedam wygrany numer z ładną, czerwoną walizką Puccini""
" za szukanie nagród z własnymi paragonami."
"za szukanie paragonu na zakończony konkurs."

Czyli za "sprzedam wygrany numer" jest karniak a "jak sprzedać wygrany numer żeby organizator się nie kapną" to już nie ma karniaków ??

Chyba to nie do końca tak. Należałoby to trochę rozróżnić:
- Sytuacja typu pierwszego czyli granie bez paragonu, powszechne w konkursach, gdzie jego numeru podawać nie trzeba. Potem pojawiają się ogłoszenia typu: kupię paragon (no bo wysłałam 10 zgłoszeń, paragony mam 2 a potencjalnych nagród 3) lub sprzedam wygrany numer (no bo i tak nie mam już paragonu żeby nagrodę odebrać), inicjatywa może też wyjść od kupującego: kupię nagrodę taką a siaką mam swój paragon)
- Sytuacja typu drugiego: wygrałam, mam paragon i nagrodę chcę sprzedać. Więc podaję do agencji dane innej osoby i wysyłam ze swoim paragonem (podpis sic!), lub wysyłam tej osobie swój paragon, a ona z moim numerem wysyła wszystko organizatorowi. Czasem jest to jedyna nagroda, nie żadna nadprogramowa. Jeśli zmywarka najpierw przyjedzie do laureata i wtedy będzie chciał ją sprzedać dojdzie tu kwestia wysyłki i jej koszt. I tak rozumiem sytuację którą opisała Mietowa. Że ma swój paragon, wygraną, tylko chce zaoszczędzić sobie kłopotu a kupującemu kosztów wysyłki.
Ja tu nieuczciwości nie widzę. Tak samo były sprzedawane pralki z Calgonu. Pewnie, że można się czepiać, ale kto tu jest taki do końca krystaliczny?

spokojnie też to tak rozumiem emotka  ale tylko takie pytanie, skoro napisze "sprzedam wygrany numer Somat" to karniak poleci, a jak napisze "sprzedam zmywarkę Somat" to nie mam karniaka, a tak naprawdę o to samo chodzi, bo jak napisze "zmywarkę" ktoś się odezwie, a ja mu podam numer telefonu i rób co tam chcesz dalej emotka  dlatego jestem za zniesieniem karniaków, jeśli chodzi o sprzedaż czy to "zmywarki" czy "numeru ze zmywarką" bo to tak naprawdę to samo. Wyświetl w wątku >>
0 0

xpac

#6461996 Napisano: 10.02.2018 15:07:15 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
mietowa napisał(a):

xpac napisał(a):

mietowa napisał(a):

xpac napisał(a):

W takim razie rzeczywiście należałoby to rozdzielić, bo jest to niejasne. Dla mnie czymś zupełnie innym jest "Nie kupiłam produktu, ale zagrałam i wygrałam, więc kupię paragon za 20% wartości nagrody od kogoś, kto nie wygrał" - co według mnie nie jest ok, od: "Sprzedam wygraną zmywarkę - przedmiot za powiedzmy 80% wartości regulaminowej, podając dane kupującego agencji, żeby oszczędzić czas i pieniądze za przesyłkę" - bo tak to widzę. 
Z ostatnim niestety nie mogę się zgodzić. Widziałam kilka ofert sprzedaży takiej, o której ja pisałam. I tak, jak mówiłam - nie uważam, żeby to było coś złego, widzę w tym sprzedaż przedmiotu z tą różnicą, że przedmiot u kupującego jest szybciej, a sprzedający nie bawi się w dodatkową wysyłkę np. właśnie zmywarki.

a to nie jest to samo ??
"sprzedam wygrany numer z ładną, czerwoną walizką Puccini" bo gdybyś dostała smsa z wygraną to pewnie byś tak zrobiła, oddala numer dla osoby kupującej i niech sobie sama załatwia sprawę, ale że odebrałaś telefon to trzeba kombinować inaczej emotka  
Dobra koniec dyskusji emotka

I nie to, że jestem świętoszkiem nie nie nie - ale skoro nie można o tym pisać "legalnie" to lepiej dogadywać się na priv 
A tak na poważnie, jestem zdania, że rozmowy kupno/sprzedaż takich paragonów powinno być legalne, bo i tak kto chce to kupi tylko chowa się po kątach ( i udajemy, że nic się niedzieje )  - dobrze, że nie zabraniają wysyłać zgłoszeń z kilku telefonów, bo moje sumienie by mnie zjadło emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

xpac

#6461976 Napisano: 10.02.2018 14:00:37 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
mietowa napisał(a):

xpac napisał(a):

mietowa napisał(a):

Szybkie pytanie, Albedo.
Oferujecie sprzedaż zmywarek na zasadzie: "wysyłam dane kupującego na oświadczeniu i zmywarka ląduje od razu u niego". I teraz pytanie:
1) czy jeśli osoba, która kupuje taką zmywarkę, wcześniej wygrała już coś u Albedo z innego (swojego) numeru telefonu, to oni nie sprawdzają tego (adresu)? Czy możliwe jest pozbawienie takiej osoby prawa do nagrody z uwagi na to, że niejako korzysta z dwóch numerów telefonu?

Chciałabym sprzedać zmywarkę podając swój wygrany numer, ale potencjalny kupujący już coś kiedyś wygrał i teraz nie wiem, czy mogę podać jego dane ze swoim numerem. No i czy jeśli ja coś później wygram, to mogę kolejnym razem podać swoje już dane na ten sam numer? 
:)

Moim zdaniem pytanie nie na miejscu.... to tak jak zapytać " chcę sprzedać pierścionek mojej żony, ale ona nic o tym nie wie, poradźcie jak to sprzedać żeby się nie dowiedziała".... To teraz na forum będziemy radzić jak sprzedawać nadprogramowe nagrody ?!

Ciekawe, że pod postami z ofertami takich sprzedaży słów oburzenia brak. Czyli co - rób co chcesz, ale (tyle o ile, bo nie do końca) dyskretnie? I nie pytaj wprost o szczegóły powszechnie stosowanej praktyki, bo to już jakby głośniej jest i tak nieładnie?  emotka  Przekładając to na zastosowany przez Ciebie przykład: sprzedawanie pierścionka żony bez jej wiedzy jest ok. Ale pytać doświadczonych wprost, jak to zrobić? Skandal emotka .
Przy czym samo porównanie jest zwyczajnie nietrafione, bo nie widzę żadnego etycznego zgrzytu w sprzedaży wygranego przedmiotu. 

Skoro pytanie lub sprzedawanie wygranych paragonów , numerów jest "nielegalne" na tym forum to tak jak byś zadała pytanie " jak sprzedać wygrany numer, paragon" - bo trzeba oddzielić pewne kwestie, lub przywróci dyskusje o sprzedawaniu/pytaniu o paragony na zakończone konkursy - tutaj jestem za emotka  a oferty w dziele kupię/sprzedam przynajmniej oficjalnie dotyczą rzeczy które masz już fizycznie w domu emotka

Edit: popatrz na dział Karniaki, za co tam się dostaje punkty karne ?? 
""sprzedam wygrany numer z ładną, czerwoną walizką Puccini""
" za szukanie nagród z własnymi paragonami."
"za szukanie paragonu na zakończony konkurs."

Czyli za "sprzedam wygrany numer" jest karniak a "jak sprzedać wygrany numer żeby organizator się nie kapną" to już nie ma karniaków ?? Wyświetl w wątku >>
0 0

xpac

#6461941 Napisano: 10.02.2018 11:59:01 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
mietowa napisał(a):

Szybkie pytanie, Albedo.
Oferujecie sprzedaż zmywarek na zasadzie: "wysyłam dane kupującego na oświadczeniu i zmywarka ląduje od razu u niego". I teraz pytanie:
1) czy jeśli osoba, która kupuje taką zmywarkę, wcześniej wygrała już coś u Albedo z innego (swojego) numeru telefonu, to oni nie sprawdzają tego (adresu)? Czy możliwe jest pozbawienie takiej osoby prawa do nagrody z uwagi na to, że niejako korzysta z dwóch numerów telefonu?

Chciałabym sprzedać zmywarkę podając swój wygrany numer, ale potencjalny kupujący już coś kiedyś wygrał i teraz nie wiem, czy mogę podać jego dane ze swoim numerem. No i czy jeśli ja coś później wygram, to mogę kolejnym razem podać swoje już dane na ten sam numer? 
:)

Moim zdaniem pytanie nie na miejscu.... to tak jak zapytać " chcę sprzedać pierścionek mojej żony, ale ona nic o tym nie wie, poradźcie jak to sprzedać żeby się nie dowiedziała".... To teraz na forum będziemy radzić jak sprzedawać nadprogramowe nagrody ?! Wyświetl w wątku >>
0 0

xpac

#6461716 Napisano: 09.02.2018 14:35:08 w Czy informują/ informowali?
edzia21 napisał(a):

Niebieska_Laguna napisał(a):

Ktoś jeszcze czeka na nieodebrane z Somatu?

ja emotka

Proponuję oddzwonić... własnie to zrobiłem - niestety tylko II stopień Wyświetl w wątku >>
0 0

xpac

#6461657 Napisano: 09.02.2018 12:48:42 w Czy informują/ informowali?
edzia21 napisał(a):

Niebieska_Laguna napisał(a):

Ktoś jeszcze czeka na nieodebrane z Somatu?

ja emotka

i ja ... Wyświetl w wątku >>

xpac

#6461629 Napisano: 09.02.2018 11:45:52 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
aurorcia napisał(a):

W Somat nie ma ograniczenia na jeden adres?  Nie znalazłam nic takiego w regulaminie, chyba, że mi coś umknęło?

też nic nie znalazłem, więc śmiało można na ten sam adres Wyświetl w wątku >>
1 aurorcia 0

xpac

#6461627 Napisano: 09.02.2018 11:43:27 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
bamfarfe22 napisał(a):

maa napisał(a):

bamfarfe22 napisał(a):

Mógłby ktoś podesłać regulamin z Somat, nie wiem co tam trzba odesłać na wygrane produkty,  mąż odbierał tel  i nie wszystko usłyszał  emotka

http://cdn.biedro...087210258.1516625090

Dziękuję ale właśnie w tel mi się nie wyświetla ten regulamin, spróbuje na kompie w domu

Kod

http://cdn.biedro...491373536.1513200036
Kod

Wyświetl w wątku >>
0 0

xpac

#6461550 Napisano: 09.02.2018 07:13:51 w Wkurza mnie...
lola.lola napisał(a):

Wkurza mnie Poczta Polska  emotka emotka
Czekałam na przesyłkę dosyć długo (były opóźnienia ze strony sprzedającego), dziś ponownie się upomniałam a w odpowiedzi dostałam informację, że paczka czeka na poczcie od 5 lutego! Żadnego awizo nie mam bo sprawdzam skrzynkę codziennie. Kiedyś się wkurzałam, że kurier nawet nie dzwoni domofonem tylko od razu wrzuca awizo, teraz się nawet nie fatygują, żeby przyjechać.
emotka emotka

Miałem to samo... Ale złożyłem skargę na listonosza i od razu lepiej emotka Wyświetl w wątku >>
1 lola.lola 0

xpac

#6461512 Napisano: 08.02.2018 22:23:29 w Dyskusje o wynikach konkursu
rafi323raf napisał(a):

rozinio napisał(a):

Update sytuacji z winami mołdawskimi - niektórzy zwycięzcy (nie wiem ile z nich dokładnie) bo najpewniej fejkowe profile (zdjęcia ze stocka na profilowych). Sytuacja na fanpejdżu robi się gorąca emotka

Jedno ze stocka i jedno że nie ma profilowego.
Hmm wielu konkursowiczów robi sobie osobne profile do konkursów. Przeciez organzator nie będzie sprawdzał, czy na profilowym jest rzeczywiście ten człowiek, czy może zdjęcie z odmętów internetu.
A i mam wieeelu znajomych co profilowego nie mają, a z tego co wiem, to są pawdziwymi ludźmi.

Ok, z tym 'spacje się nie liczą" przesadzili, ale co robi reszta ludzi, straszy adwokatami, sądem, bo wygrał ktoś bez zdjęcia? No naprawdę, że firmom chce się te konkursy robić jak tacy 'konkursowicze' są.

Nie można robić oddzielnych profili np.: do konkursów, gdyż jest to niezgodne z regulaminem FB i takie osoby powinny być od razu dyskwalifikowane ... Wyświetl w wątku >>
0 0

xpac

#6461460 Napisano: 08.02.2018 20:39:44 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
Monika11 napisał(a):

kamyk101 napisał(a):

xpac napisał(a):

Pewnie nieodebrane z 14:30 to tylko zestawik?

Ktoś pisał, że zależy z jakiego numeru był telefon

raczej zestaw, ja miałam z tego samego co na zmywarki dzwonili i po 12 -stej już były zestawy. Jedynie jedna osoba na forum była, co miała w późnej godzinie zmywarkę -obstawiam zestaw emotka  Ale życzę zmywarki emotka

Końcówka 377 wysłane 28.01 .... Wiem wiem sam siebie pocieszam , ale też tak czuję że to zestaw emotka Wyświetl w wątku >>
0 1 masa_k

xpac

#6461409 Napisano: 08.02.2018 18:38:06 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
Pewnie nieodebrane z 14:30 to tylko zestawik? Wyświetl w wątku >>
0 0