Nasz serwis prowadzony przez Adriana Pionkę wraz naszymi partnerami wymienionymi w Polityce
Prywatności wykorzystuje pliki cookies zapisywane na Twoim urządzeniu i inne technologie do
zbierania i przetwarzania danych osobowych w celu personalizowania treści i reklam oraz analizowania
ruchu na stronie i w Internecie.
Przetwarzanie danych jest uzasadnione z uwagi na nasze usprawiedliwione potrzeby, co obejmuje między
innymi konieczność zapewnienia bezpieczeństwa usługi (np. sprawdzenie, czy do Twojego konta nie
loguje się nieuprawniona osoba), dokonanie pomiarów statystycznych, ulepszania naszych usług i
dopasowania ich do potrzeb i wygody użytkowników (np. personalizowanie treści w usługach) jak
również prowadzenie marketingu i promocji własnych usług Administratora. Dane te są przetwarzane do
czasu istnienia uzasadnionego interesu lub do czasu złożenia przez Ciebie sprzeciwu wobec
przetwarzania.
Dane osobowe będą przekazywane wyłącznie naszym podwykonawcom, tj. dostawcom usług informatycznych
i/lub partnerom wymienionym w
Polityce
Prywatności.
Przysługuje Ci prawo żądania dostępu do treści danych osobowych, ich sprostowania, usunięcia oraz
prawo do ograniczenia ich przetwarzania. Ponadto także prawo do cofnięcia zgody w dowolnym momencie
bez wpływu na zgodność z prawem przetwarzania, prawo do przenoszenia danych oraz prawo do wniesienia
sprzeciwu wobec przetwarzania danych osobowych. Posiadasz prawo wniesienia skargi do Prezesa Urzędu
Ochrony Danych Osobowych.
qst
Postów 95
Data rejestracji 22.01.2012
Punkty karne 0
Konkursy dodane
To był powrót do konkursów w roku 2016 bo jakoś cały rok nie było czasu pograć. I po prostu tego nie przemyślałem w porę Pomyślałem o tym dopiero po zapłaceniu
Tak patrzyłem te konkursy i rzeczywiście została ewentualnie rezerwa Komis. W Kamisie do odbioru nagrody potrzeba odesłać oryginał paragonu czy kopie lub zdjęcie na email? Wyświetl w wątku >>
qst
Postów 95
Punkty karne 0
Konkursy dodane
w takim razie odsyłam, ale na wszelki wypadek zrobiłem sobie kopie Wyświetl w wątku >>
qst
Postów 95
Punkty karne 0
Konkursy dodane
na paragonie są:
- Herbata i syrop na wspomniany konkurs
- Prince Polo na loterie "Bądź sobą od stóp do głów"
- 2 ketchupy Pudliszki (na które wygrałem podkładki) Konkurs "Kup ketchup Pudliszki i wygraj"
- 2 produkty Vegeta na konkurs Vegety "Wygrywanie przez gotowanie"
- 2 produkty Kamis Loteria "Kamis Smaki 25-lecia"
- Ferrero Rocher Loteria "Tysiąc i jedna nagroda"
- Loteria GRAAL
- Kinder Bueno na "Podróż do świata Bueno"
- Mentos na "Los mentos"
Myślicie że można ten paragon już odsyłać czy może się jeszcze do czegoś przydać? Wyświetl w wątku >>
qst
Postów 95
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Wyświetl w wątku >>
qst
Postów 95
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Widzieliście? :) Wyświetl w wątku >>
qst
Postów 95
Punkty karne 0
Konkursy dodane
qst
Postów 95
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Chociaż z drugiej strony może i nie tak nieudolnie, nagród było 1000, nie wszyscy zaglądają tu na forum nie wszyscy wchodzą na ich fanpage, pewnie jest jakaś część podejrzanych wygranych, dostali e-mail że muszą iść do notariusza a np osoba która wygrała nie istnieje i ktoś wygrał na kilka takich nieistniejących osób i po prostu się wystraszy i nic z tym nie będzie robił, nagroda przepada a kasa zostaje u organizator. Agencja na koniec terminu wypłaca nagrodę tylko tym którzy do nich napisali/zadzwonili że nie będą chodzić po notariuszach bo nie muszą itp oraz tym którzy do notariusza poszli.
Uczestnicy zadowolenie bo kasę dostali, agencja zadowolona bo część kasy została u nich. Tylko oszuści którzy się wystraszyli i do nich nie zgłosili w tej sprawie zostają z niczym Wyświetl w wątku >>
Wypowiedź była edytowana 2 razy.
qst
Postów 95
Punkty karne 0
Konkursy dodane
qst
Postów 95
Punkty karne 0
Konkursy dodane
qst
Postów 95
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Wyświetl w wątku >>
qst
Postów 95
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Ja w 2016 "obudziłem" się dopiero koniec listopada początek grudnia wpadły tylko: dwa tablety z drGerard, jeden tablet z hoopa, heineken, 200 zł od smolara coca cola w delikatesach centrum, 30 zł na herbatę z herbapolu, 1500 zł shell na paliwo to chyba wszystko tak z pamieć
Tego roku postaram się nie przespać i zgarnąć więcej. Cały czas poluje (polujemy) na auto dla narzeczonej
No i przydałaby się znowu jakaś wycieczka żeby trochę wypocząć... Wyświetl w wątku >>
qst
Postów 95
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Wyświetl w wątku >>
qst
Postów 95
Punkty karne 0
Konkursy dodane
qst