Nasz serwis prowadzony przez Adriana Pionkę wraz naszymi partnerami wymienionymi w Polityce
Prywatności wykorzystuje pliki cookies zapisywane na Twoim urządzeniu i inne technologie do
zbierania i przetwarzania danych osobowych w celu personalizowania treści i reklam oraz analizowania
ruchu na stronie i w Internecie.
Przetwarzanie danych jest uzasadnione z uwagi na nasze usprawiedliwione potrzeby, co obejmuje między
innymi konieczność zapewnienia bezpieczeństwa usługi (np. sprawdzenie, czy do Twojego konta nie
loguje się nieuprawniona osoba), dokonanie pomiarów statystycznych, ulepszania naszych usług i
dopasowania ich do potrzeb i wygody użytkowników (np. personalizowanie treści w usługach) jak
również prowadzenie marketingu i promocji własnych usług Administratora. Dane te są przetwarzane do
czasu istnienia uzasadnionego interesu lub do czasu złożenia przez Ciebie sprzeciwu wobec
przetwarzania.
Dane osobowe będą przekazywane wyłącznie naszym podwykonawcom, tj. dostawcom usług informatycznych
i/lub partnerom wymienionym w
Polityce
Prywatności.
Przysługuje Ci prawo żądania dostępu do treści danych osobowych, ich sprostowania, usunięcia oraz
prawo do ograniczenia ich przetwarzania. Ponadto także prawo do cofnięcia zgody w dowolnym momencie
bez wpływu na zgodność z prawem przetwarzania, prawo do przenoszenia danych oraz prawo do wniesienia
sprzeciwu wobec przetwarzania danych osobowych. Posiadasz prawo wniesienia skargi do Prezesa Urzędu
Ochrony Danych Osobowych.
asantesana
Postów 6351
Data rejestracji 14.01.2012
Punkty karne 0
Konkursy dodane 7
Nie, nie podaje się. Wyświetl w wątku >>
asantesana
Postów 6351
Punkty karne 0
Konkursy dodane 7
Ja dzisiaj byłam w Tesco i miałam ochotę kogoś pogryźć. Nie było wody konkursowej, a jest ona w gazetce (0,33 l Żywiec Zdrój). W sklepie tak naprawdę śladu po tej wodzie nie było. Na moje pytanie pracownik odpowiedział, że jej nie ma chyba się skończyła i nawet nie wiedział czy w ogóle była. Mowię gościowi, ze przeciez konkurs trwa do 30 maja, a oni w połowie nie maja wody, a on mi na to, że pretensje mam mieć do góry nie do niego. Jako że napisałam wcześniej wierszyk, stwierdzilam, zże nie odpuszczę i przez całe miasto jechalam do drugiego Tesco, bo na szczęście jest drugi. A tam równiutko na półeczce poustawiane wody i tv z reklamą. No jakaś paranoja... Wyświetl w wątku >>
asantesana
Postów 6351
Punkty karne 0
Konkursy dodane 7
Tuż przed 15.00. Jeśli masz wcześniej połączenie, to voucher, jeśli później to kto wie:). Wyświetl w wątku >>
asantesana
Postów 6351
Punkty karne 0
Konkursy dodane 7
Ja marzyłam o tej wygranej, ale tak naprawdę w nią nie wierzyłam. Zwłaszcza że nic większego u nich nie trafiłam wcześniej. A dzisiaj rano pomyślałam, ze przydałby się dentysta Wyświetl w wątku >>
asantesana
Postów 6351
Punkty karne 0
Konkursy dodane 7
asantesana
Postów 6351
Punkty karne 0
Konkursy dodane 7
Obawiam się bethan moja droga,
że jesteś dla nich nieco sroga.
Zdrojek najczystszy musi bez skazy zostać,
jeśli chcesz aparat (a nie aparatem) dostać. Wyświetl w wątku >>
asantesana
Postów 6351
Punkty karne 0
Konkursy dodane 7
Ja właśnie niespecjalnie, ale są jeszcze dwa etapy, może wygrasz. A jeśli nie to będę pamiętać:) Wyświetl w wątku >>
asantesana
Postów 6351
Punkty karne 0
Konkursy dodane 7
A czy ktoś doszukał się w tym regulaminie jak długi ma to być wierszyk? Bo ja nie widzę na ten temat ani słowa... Swoja drogą przykład jest przedni. Wyświetl w wątku >>
asantesana
Postów 6351
Punkty karne 0
Konkursy dodane 7
Kaki, będę o Tobie pamiętać, ale najpierw sama muszę zobaczyć ten cudo biżut Wyświetl w wątku >>
asantesana
Postów 6351
Punkty karne 0
Konkursy dodane 7
asantesana
Postów 6351
Punkty karne 0
Konkursy dodane 7
Dzięki Mia, czyli się spóźniłam... Wyświetl w wątku >>
asantesana
Postów 6351
Punkty karne 0
Konkursy dodane 7
asantesana
Postów 6351
Punkty karne 0
Konkursy dodane 7
Mam podobnie, ostatnio stwierdziłam, że szkoda że Bożego Narodzenia nie ma wkrótce, bo każdy w prezencie dostałby zestaw gospodarczy Wyświetl w wątku >>
asantesana
Postów 6351
Punkty karne 0
Konkursy dodane 7
asantesana
Postów 6351
Punkty karne 0
Konkursy dodane 7
Chyba powinien powstać nowy wątek Historie plagiatowe - można by się pośmiać i piętnować tam plagiatorów z imienia i nazwiska (jeśli ma się dowód oczywiście)... Wyświetl w wątku >>
asantesana
Postów 6351
Punkty karne 0
Konkursy dodane 7
Nie są głupi - są bardzo cwani. Przecież większość organizatorów nie ogłasza wyników i wszystko uchodzi im na sucho. A nawet jeśli 1 na 100 ich plagiatów wyjdzie na jaw, to po pierwsze udowodnienie tego to dłuuuga droga, a po drugie i tak nic im nie zrobią poza ewentualnym odbiorem nagrody. Tak czy siak - przy zerowym wysiłku są zawsze do przodu. Chyba każdy z nas miał do czynienia do czynienia z ludźmi w pracy czy szkole, którzy podpinali się pod pracę innych, to ta sama zasada. Inna sprawa, nie jestem w stanie pojąć, że ludzie tak potrafią... Wyświetl w wątku >>
asantesana
Postów 6351
Punkty karne 0
Konkursy dodane 7
Super, przynajmniej wiadomo że nie jest po ptokach Wyświetl w wątku >>
asantesana
Postów 6351
Punkty karne 0
Konkursy dodane 7
No ja też siedzę jak na szpilkach i czekam, bo napisałam kilka fajnych hasełek. Dziwne, że się tak spóźniają... Wyświetl w wątku >>
asantesana
Postów 6351
Punkty karne 0
Konkursy dodane 7
Ja napisałam prośbę o przedłużenie konkursu o te awaryjne dni, tez nagle wena dopadła mnie w ostatni dzień i prawie się rozpłakałam wczoraj gdy się nie dało zgłosić. Piszcie wszyscy, wtedy jest większa szansa na przedlużenie. Wyświetl w wątku >>
asantesana
Postów 6351
Punkty karne 0
Konkursy dodane 7