Reklama na e-Konkursy.info

Wyniki wyszukiwania

Szukano wśród postów użytkownika asantesana

asantesana

#5277789 Napisano: 08.07.2012 10:41:37 w Wkurza mnie...
kalisto, dobrze że Wam nic się nie stało... A na takich kretynów brak słów... Wyświetl w wątku >>
0 0

asantesana

#5277671 Napisano: 08.07.2012 08:29:43 w Wkurza mnie...
wściekły, nie znasz mojej właścicielki emotka . Juz 3 raz byl hydraulik do mojej muszli klozetowej bo ciągle coś cieknie a ona nie wymieni na nową chociaż jej proponowałam że we własnym zakresie ją zamontuję a ona kupi emotka . Koszt napraw już zrównał się z kosztem nowej muszli, ale dyskusja z nią jest bezcelowa emotka . Lubię to mieszkanie i już dużo sama zrobiłam. No cóż, niższy czynsz - gorszy stan... Wyświetl w wątku >>
0 0

asantesana

#5277631 Napisano: 08.07.2012 07:51:51 w Wkurza mnie...
asante napisał(a):

wściekły, wszyscy których pytałam mają prąd. Mozna się tak domyślać, ale i tak trzeba sprawdzić skąd bierze się prąd w obu dziurkach gniazdek, bo z tego co wiem, to powinien próbnik świecić w jednej dziurce. Gdy już okaże się co było przyczyną, dam znać...

No i naprawione, jak cudownie mieć prąd... Kuzyn pogrzebał, powiedział, że mam praktycznie instalację do wymiany, obszedł jakoś uszkodzone coś tam i póki co działa. Dzięki wszystkim za wsparcie duchowe emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

asantesana

#5277054 Napisano: 07.07.2012 09:26:39 w Wkurza mnie...
kalisto1986 napisał(a):

asante napisał(a):

I w ogóle kochani jesteście, już mi trochę przeszło, bo miałam straszny kryzys. Zwłaszcza przy braku kasy na ewentualnego elektryka. Ale ludzie maja poważniejsze problemy, cóż tam jakiś głupi prąd emotka

Może było jakieś przesilenie, skoro lampa już wczoraj migała ? Jak mój mąż przyczłapie do domu to spytam się go co to może być emotka

Dzięki emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

asantesana

#5277050 Napisano: 07.07.2012 09:25:40 w Wkurza mnie...
wściekły, wszyscy których pytałam mają prąd. Mozna się tak domyślać, ale i tak trzeba sprawdzić skąd bierze się prąd w obu dziurkach gniazdek, bo z tego co wiem, to powinien próbnik świecić w jednej dziurce. Gdy już okaże się co było przyczyną, dam znać... Wyświetl w wątku >>
0 0

asantesana

#5277039 Napisano: 07.07.2012 09:18:07 w Wkurza mnie...
I w ogóle kochani jesteście, już mi trochę przeszło, bo miałam straszny kryzys. Zwłaszcza przy braku kasy na ewentualnego elektryka. Ale ludzie maja poważniejsze problemy, cóż tam jakiś głupi prąd emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

asantesana

#5277035 Napisano: 07.07.2012 09:14:42 w Wkurza mnie...
wsciekly napisał(a):

asante napisał(a):

Hahaha, rozbawił mnie ten gar zupy emotka Musicie na nią wszyscy przyjść bo sama nie zjem emotka
Co do połączeń - to nie wiem jak tutaj jest, bo wynajmuje mieszkanie od strasznej starej panny, która uważa, że remonty to zbędna rzecz. Wszystko zrobiłam tu sama przez kilka lat, ale prąd mnie przerósł. I prądem wolę się nie bawić, bo w razie czego nie miałby mnie kto kopnąć gumowym butem emotka . Tu jest taka stara skrzynka, z której się sypie wiec może lepiej żeby elektryk się tym zajął. I oby to była jakaś drobnostka emotka

a nie zakładałaś ostatnio jakiejś nowej lampy lub gniazdka ?

Nie, nic nowego. Ale od wczoraj migała mi lampa w łazience... Wyświetl w wątku >>
0 0

asantesana

#5277031 Napisano: 07.07.2012 09:12:58 w Wkurza mnie...
Ziołko, dzięki za pomysł, jakoś nigdy zupy nie pasteryzowałam. Mam jeszcze sporo brokułów i kalafiora, marchewkę, groszek, koperek, pietruszkę, trochę grzybów, na zupę jak znalazł. Wyświetl w wątku >>
0 0

asantesana

#5277024 Napisano: 07.07.2012 09:10:07 w Wkurza mnie...
kalisto, nie wiem jak u Ciebie, ale u mnie panują okrutne upały, może prąd już też ma dość i się wkurzył emotka
Właśnie kuzyn mi napisał, ze mu się odkurzacz spalił, hehe, wszystko ma dość upałów emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

asantesana

#5277011 Napisano: 07.07.2012 09:00:05 w Wkurza mnie...
Hahaha, rozbawił mnie ten gar zupy emotka Musicie na nią wszyscy przyjść bo sama nie zjem emotka
Co do połączeń - to nie wiem jak tutaj jest, bo wynajmuje mieszkanie od strasznej starej panny, która uważa, że remonty to zbędna rzecz. Wszystko zrobiłam tu sama przez kilka lat, ale prąd mnie przerósł. I prądem wolę się nie bawić, bo w razie czego nie miałby mnie kto kopnąć gumowym butem emotka . Tu jest taka stara skrzynka, z której się sypie wiec może lepiej żeby elektryk się tym zajął. I oby to była jakaś drobnostka emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

asantesana

#5276973 Napisano: 07.07.2012 08:36:47 w Wkurza mnie...
yuliya25 lodówka popłynęła, to znaczy że leje się niej woda, bo wszystko się rozmroziło a nie że się zepsuła emotka

wściekły, z mięsem tak zrobiłam, ale było pełno truskawek i warzyw, które momentalnie się rozmrażają. Nic to, już się z tym pogodziłam, kwestia tego, żeby zaczęło działać. Elektryka miałam tylko na telefonie i co daliśmy radę sprawdzić to sprawdziliśmy, może jutro przyjedzie.Problem polega na tym, że jak Ci się wali wszystko, to jedna kropla więcej potrafi przelać czarę... Nic to, twardym trza być nie miętkim... Wyświetl w wątku >>
0 0

asantesana

#5276917 Napisano: 07.07.2012 07:42:22 w Wkurza mnie...
wściekły, ale co ratować - tam się już zdążyło rozmrozić i się leje - powtórne zamrożenie grozi zatruciem się:). poza tym trzeba miec jeszcze dłuuugi przedłużacz który sięgnie z kuchni do alzienki, a takowego nie mam (ani 4 krótkich).

ziółko - tylko ja nie mam prądu, z korkami jest ok, w piwnicy główne korki są ok, natomiast u mnie w gniazdkach (poza łazienkowym) próbnik pokazuje prąd w obu dziurkach - i ni ch... nie wiadomo o co chodzi, trzeba sprzętu żeby to pomierzyć. Wyświetl w wątku >>
0 0

asantesana

#5276903 Napisano: 07.07.2012 07:29:04 w Wkurza mnie...
Niech mnie ktoś dobije...
Wczoraj miałam awarię internetu i telewizji, dzisiaj szlag trafił prąd, lodówka popłynęła, wszystko będzie do wyrzucenia, od 7 godzin próbuję się dodzwonić do pogotowia z naszej spółdzielni (takiego do którego się dzwoni w weekendy i święta), a tam zajęte - ktoś odłożył telefon i sobie chyba nad wodą siedzi... Na szczęście odkryłam, że mam prąd w jednym gniazdku w łazience i tam podpięłam lapka coby się wyżalić... bo lodówki już nie ma sensu... Od tygodnia same problemy, konkursowo też nieciekawie, może ktoś urok na mnie rzucił i trzeba iść nad rzekę tłuc kamienie...? Wyświetl w wątku >>
0 0

asantesana

#5274502 Napisano: 05.07.2012 03:16:39 w Wkurza mnie...
cc_investigator napisał(a):

że mam wrażenie, że wszyscy wygrali suszarki Braun w Carrefourze, tylko nie ja...
A ja bardzo nie lubię komuś zazdrościć.

Ja tez nie wygrałam i też mi smutno, bo jest mi potrzebna. Ale bedą następne konkursy i następne fajne nagrody więc głowa do góry emotka Albo dłonie do pisania! Wyświetl w wątku >>
0 0

asantesana

#5274360 Napisano: 05.07.2012 01:34:27 w Paragony
Szukam osoby z własnym paragonem chętną na wygrany numer Kamis Tesco. Wyświetl w wątku >>
0 0

asantesana

#5274356 Napisano: 05.07.2012 01:30:14 w Wkurza mnie...
postscript napisał(a):

Nie wiem, czy mnie to wkurza, ale i tak Wam opowiem emotka
Mieszkam w nowym bloku na samym obrzezu miasta. Wczoraj zasypialem i slysze pod blokiem muzyke, syk otwieranych puszek, wyzwiska i ogolne zamieszanie. Wychodze na balkon, a na laweczce mlodziez zaczyna imprezke. Nic nie krzyczalem, bo by mi szyby powybijali. Zadzwonilem na policje, bo takie akcje mamy co druga noc. Zanim palkarnia przyjechala, minelo 40 minut. Dawno przestalo mi sie chciec spac.
I wkurza mnie jedno - wieksza czesc bloku jest zamieszkana, wiele rodzin ma malutkie dzieci. I jakos nikt nie zareagowal (na co liczyli? ze to sie do 2 w nocy skonczy?). w ten sposob faktycznie szczawie beda przychodzily, bo mysla, ze nowy blok, miejscowka nieznana jeszcze policji itd.
dostali po mandacie, ale dobrze ze dzis nie spotkalem rano zadnego sasiada, bo widze, ze u nas wszyscy do gadania pierwsi, a jak trzeba zalatwic sadzonki drzew, wybrac firme do sprzatania, czy zalatwic cokolwiek, to albo ja, albo jedna babeczka z drugiego konca bloku.

U mnie było podobnie, tylko z czasem doszło wybijanie szyb itp. aż pewnego dnia na drzwiach wejściowych do klatki schodowej znalazła sie kartka (anonimowo powieszona), bardzo uprzejma acz stanowcza, żeby ludzie zaczęli na to reagować i przestali się bać, bo to jest nasze mienie, płacimy za szkody w czynszu i należy reagować na to co młodzież robi w naszym bloku itd. itp. Od tej pory ludzie zaczęli dzwonić, a młodzież zniknęła. Spróbuj powiesić taka kartkę:) Wyświetl w wątku >>
0 0

asantesana

#5274132 Napisano: 05.07.2012 11:30:49 w Carrefour konkursy
Ja czekam na suszareczkę i nic emotka Przydałaby się nowa emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

asantesana

#5271526 Napisano: 03.07.2012 07:56:45 w Paragony
Paragon kamis kupię lub tanio odsprzedam wygrany numer. Wyświetl w wątku >>
0 0

asantesana

#5270535 Napisano: 03.07.2012 11:22:43 w TESCO konkursy
U mnie też grill, a w dodatku jeden nadprogramowy. Chętnie wymienię na coś lub za doładowanie jeśli jest ktoś chętny z własnym paragonem. Wyświetl w wątku >>
0 0

asantesana

#5270130 Napisano: 03.07.2012 08:20:02 w TESCO konkursy
marta85 napisał(a):

Czy KNORR w Tesco juz rozwiązany? wygrał ktos z forum? bo nie wiem czy jeszcze czekac na wyniki emotka

Pytałam o to również, ale nie ma żadnej duszyczki która by się przyznała do wygranej. Chyba było jak zwykle i nagrody trafiły do... Wyświetl w wątku >>
0 0