Nasz serwis prowadzony przez Adriana Pionkę wraz naszymi partnerami wymienionymi w Polityce
Prywatności wykorzystuje pliki cookies zapisywane na Twoim urządzeniu i inne technologie do
zbierania i przetwarzania danych osobowych w celu personalizowania treści i reklam oraz analizowania
ruchu na stronie i w Internecie.
Przetwarzanie danych jest uzasadnione z uwagi na nasze usprawiedliwione potrzeby, co obejmuje między
innymi konieczność zapewnienia bezpieczeństwa usługi (np. sprawdzenie, czy do Twojego konta nie
loguje się nieuprawniona osoba), dokonanie pomiarów statystycznych, ulepszania naszych usług i
dopasowania ich do potrzeb i wygody użytkowników (np. personalizowanie treści w usługach) jak
również prowadzenie marketingu i promocji własnych usług Administratora. Dane te są przetwarzane do
czasu istnienia uzasadnionego interesu lub do czasu złożenia przez Ciebie sprzeciwu wobec
przetwarzania.
Dane osobowe będą przekazywane wyłącznie naszym podwykonawcom, tj. dostawcom usług informatycznych
i/lub partnerom wymienionym w
Polityce
Prywatności.
Przysługuje Ci prawo żądania dostępu do treści danych osobowych, ich sprostowania, usunięcia oraz
prawo do ograniczenia ich przetwarzania. Ponadto także prawo do cofnięcia zgody w dowolnym momencie
bez wpływu na zgodność z prawem przetwarzania, prawo do przenoszenia danych oraz prawo do wniesienia
sprzeciwu wobec przetwarzania danych osobowych. Posiadasz prawo wniesienia skargi do Prezesa Urzędu
Ochrony Danych Osobowych.
asantesana
Postów 6354
Data rejestracji 14.01.2012
Punkty karne 0
Konkursy dodane 10
asantesana
Postów 6354
Punkty karne 0
Konkursy dodane 10
asantesana
Postów 6354
Punkty karne 0
Konkursy dodane 10
No i naprawione, jak cudownie mieć prąd... Kuzyn pogrzebał, powiedział, że mam praktycznie instalację do wymiany, obszedł jakoś uszkodzone coś tam i póki co działa. Dzięki wszystkim za wsparcie duchowe
asantesana
Postów 6354
Punkty karne 0
Konkursy dodane 10
Dzięki
asantesana
Postów 6354
Punkty karne 0
Konkursy dodane 10
asantesana
Postów 6354
Punkty karne 0
Konkursy dodane 10
asantesana
Postów 6354
Punkty karne 0
Konkursy dodane 10
Nie, nic nowego. Ale od wczoraj migała mi lampa w łazience... Wyświetl w wątku >>
asantesana
Postów 6354
Punkty karne 0
Konkursy dodane 10
asantesana
Postów 6354
Punkty karne 0
Konkursy dodane 10
Właśnie kuzyn mi napisał, ze mu się odkurzacz spalił, hehe, wszystko ma dość upałów
asantesana
Postów 6354
Punkty karne 0
Konkursy dodane 10
Co do połączeń - to nie wiem jak tutaj jest, bo wynajmuje mieszkanie od strasznej starej panny, która uważa, że remonty to zbędna rzecz. Wszystko zrobiłam tu sama przez kilka lat, ale prąd mnie przerósł. I prądem wolę się nie bawić, bo w razie czego nie miałby mnie kto kopnąć gumowym butem
asantesana
Postów 6354
Punkty karne 0
Konkursy dodane 10
wściekły, z mięsem tak zrobiłam, ale było pełno truskawek i warzyw, które momentalnie się rozmrażają. Nic to, już się z tym pogodziłam, kwestia tego, żeby zaczęło działać. Elektryka miałam tylko na telefonie i co daliśmy radę sprawdzić to sprawdziliśmy, może jutro przyjedzie.Problem polega na tym, że jak Ci się wali wszystko, to jedna kropla więcej potrafi przelać czarę... Nic to, twardym trza być nie miętkim... Wyświetl w wątku >>
asantesana
Postów 6354
Punkty karne 0
Konkursy dodane 10
ziółko - tylko ja nie mam prądu, z korkami jest ok, w piwnicy główne korki są ok, natomiast u mnie w gniazdkach (poza łazienkowym) próbnik pokazuje prąd w obu dziurkach - i ni ch... nie wiadomo o co chodzi, trzeba sprzętu żeby to pomierzyć. Wyświetl w wątku >>
asantesana
Postów 6354
Punkty karne 0
Konkursy dodane 10
Wczoraj miałam awarię internetu i telewizji, dzisiaj szlag trafił prąd, lodówka popłynęła, wszystko będzie do wyrzucenia, od 7 godzin próbuję się dodzwonić do pogotowia z naszej spółdzielni (takiego do którego się dzwoni w weekendy i święta), a tam zajęte - ktoś odłożył telefon i sobie chyba nad wodą siedzi... Na szczęście odkryłam, że mam prąd w jednym gniazdku w łazience i tam podpięłam lapka coby się wyżalić... bo lodówki już nie ma sensu... Od tygodnia same problemy, konkursowo też nieciekawie, może ktoś urok na mnie rzucił i trzeba iść nad rzekę tłuc kamienie...? Wyświetl w wątku >>
asantesana
Postów 6354
Punkty karne 0
Konkursy dodane 10
Ja tez nie wygrałam i też mi smutno, bo jest mi potrzebna. Ale bedą następne konkursy i następne fajne nagrody więc głowa do góry
asantesana
Postów 6354
Punkty karne 0
Konkursy dodane 10
asantesana
Postów 6354
Punkty karne 0
Konkursy dodane 10
U mnie było podobnie, tylko z czasem doszło wybijanie szyb itp. aż pewnego dnia na drzwiach wejściowych do klatki schodowej znalazła sie kartka (anonimowo powieszona), bardzo uprzejma acz stanowcza, żeby ludzie zaczęli na to reagować i przestali się bać, bo to jest nasze mienie, płacimy za szkody w czynszu i należy reagować na to co młodzież robi w naszym bloku itd. itp. Od tej pory ludzie zaczęli dzwonić, a młodzież zniknęła. Spróbuj powiesić taka kartkę:) Wyświetl w wątku >>
asantesana
Postów 6354
Punkty karne 0
Konkursy dodane 10
asantesana
Postów 6354
Punkty karne 0
Konkursy dodane 10
asantesana
Postów 6354
Punkty karne 0
Konkursy dodane 10
asantesana
Postów 6354
Punkty karne 0
Konkursy dodane 10
Pytałam o to również, ale nie ma żadnej duszyczki która by się przyznała do wygranej. Chyba było jak zwykle i nagrody trafiły do... Wyświetl w wątku >>