Reklama na e-Konkursy.info

Wyniki wyszukiwania

Szukano wśród postów użytkownika asantesana

asantesana

#5360584 Napisano: 12.09.2012 04:33:06 w Wkurza mnie...
79magda napisał(a):

Może nie aż wkurza, ale ręce opadają...

Próbuję przystosować się do tego, że niedługo 99% społeczeństwa będzie prowadziło blogi. Będą w nich opisywać, co zjedli na śniadanie, jakiego używają obecnie papieru toaletowego, dlaczego gumki do gaci się zużywają... Będą wstawiać foty trampek po porannym joggingu, zjedzonej do połowy pomidorówki i pryszcza na czole...

Tylko jak można zabierać się za pisanie, popełniając śmieszne błędy ortograficzne i interpunkcyjne? O bardziej ambitnych rzeczach, jak składnia, nie wspomnę z litości... emotka

Tu taki przykładzik radosnej twórczości:

http://e-fenomeno.blogspot.com/ emotka

e-fenomeno - przecież nazwa mówi czego się spodziewać emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

asantesana

#5359768 Napisano: 11.09.2012 10:27:50 w Popraw sobie humor...
mia napisał(a):

Z maila przed chwilą:

Witaj przyjacielu,

Jestem dr Owen Szef Gilbert z Departamentu Audytu rachunkowości banku z One Cabot Square, Londyn E14 4QJ tutaj w Anglii (Credit Suisse Bank). Piszę wam o propozycji biznesowych, które będą z ogromną korzyścią dla nas obu. W moim departamencie, jako kierownika Biura Regionalnego Greater London, odkryłem kwoty £ 16,5 miliona (szesnaście milionów pięćset tysięcy Sterling Pounds) na koncie należącym do jednego z naszych zagranicznych klientów Late firm Mogul Pan Moises Saba Miliarder Masri, Żyd z Meksyku, który był ofiarą katastrofie śmigłowca na początku tego roku, zabijając go i członków rodziny. Saba była 46-lat-old. Również w chopper w chwili katastrofy była jego żona, ich syn Abrahama (Albert) i jego córka-in-law. Pilot był też martwy.

Wybór kontaktu z tobą budzi z charakter geograficzny, gdzie mieszkasz, w szczególności ze względu na wrażliwość transakcji i poufność w niniejszym dokumencie. Teraz nasz bank został czeka na którykolwiek z krewnymi, aby się-up do roszczenia, ale nikt nie zrobił. Osobiście bezskutecznie lokalizowanie krewnych, szukam Twojej zgody, aby zaprezentować Państwu jak najbliższych krewnych / Czy beneficjent do zmarłego tak, że wpływy z tego konta wyceniono na £ 16,5 mln funtów może być wypłacona do Ciebie.

itd.
W zasadzie temat wiadomości powinien budzić smutek, ale czytając to mało nie umarłam ze śmiechu... emotka

Oj mia, wyobraź sobie, że znam ludzi, którzy nacięli się na tego typu historię (opisaną bardzo wiarygodnie z ich danymi) i zorientowali się dopiero gdy stracili ok 10 tys. zł. To było bardzo smutne... a najbardziej smutna jest głupota ludzka... Wyświetl w wątku >>
0 0

asantesana

#5359766 Napisano: 11.09.2012 10:17:23 w Rossmann
Pereka, nie wiem czy pisanie coś da, ja już czekam kilka dni na odpowiedź od nich bo nie mogę odebrać żeli (panie nie radzą sobie z listą), a Ciebie termin goni... Soraya też nie odebrałam, bo nie ma listy, choć nagrody są, katastrofa... Wyświetl w wątku >>
0 0

asantesana

#5355158 Napisano: 07.09.2012 01:10:57 w Rossmann
Dobija mnie ten Rossnet, spędziłam dzisiaj godzinę w Rossmanie czekając na odebranie żelu i kremów Soraya. pani twierdziła, ze na liście z żelami może mnie znaleźć tylko po mailu (?!) i ostatecznie niczego nie znalazła, a z Soraya ponoć jeszcze nie ma listy, choć termin już jest przesunięty. Muszę iść kolejny raz, może inna pani będzie szukać. Można se w łeb strzelić... Wyświetl w wątku >>
0 0

asantesana

#5348434 Napisano: 01.09.2012 12:12:11 w TESCO konkursy
barszcz napisał(a):

Wysyłali już może piłki z konkursu Mistrzowska Promocja 16 kart na start?

Też czekam... Wyświetl w wątku >>
0 0

asantesana

#5347102 Napisano: 31.08.2012 10:30:53 w Rossmann
malenka89 napisał(a):

asante napisał(a):

ekuc2 napisał(a):

asante napisał(a):

malenka89 napisał(a):

a czy w statkach zapisuje się najlepszy wynik czy ostatni?

weszłam i mam ostatni, a wcześniej miałam dużooo lepsze emotka

To trochę zgłupiałam, weszłam żeby sprawdzić i faktycznie jest ostatni, a wcześniej miałam o wiele lepszy czas. Można się załamać...

a ja myślałam że tam można wykorzystać te 3 szanse i więcej nie można grać emotka

Bo są tylko te szanse, ale jeśli przy pierwszej masz dobry wynik a później gorszy, to wygląda tak jakby się zapisywał ostatni, czyli gorszy...

no właśnie.... ciekawa jestem jak to będzie w praktyce emotka miałam czas nieco ponad 2 sekundy, ale potem zagrałam i zapisał mi się czas gorszy emotka

No ciekawe, daj znać czy wygrałaś, bo ja miałam podobny czas, a widzę zapisany 6 sek., czyli ostatni gorszy. Wyświetl w wątku >>
0 0

asantesana

#5346792 Napisano: 30.08.2012 10:16:39 w Rossmann
ekuc2 napisał(a):

asante napisał(a):

malenka89 napisał(a):

To trochę zgłupiałam, weszłam żeby sprawdzić i faktycznie jest ostatni, a wcześniej miałam o wiele lepszy czas. Można się załamać...

a ja myślałam że tam można wykorzystać te 3 szanse i więcej nie można grać emotka

Bo są tylko te szanse, ale jeśli przy pierwszej masz dobry wynik a później gorszy, to wygląda tak jakby się zapisywał ostatni, czyli gorszy... Wyświetl w wątku >>
0 0

asantesana

#5346782 Napisano: 30.08.2012 10:00:08 w Wkurza mnie...
privatedo napisał(a):

wcale nie prawda z tym wszystkim, chcialam sobie zmienic numer na play, doladowalam go kilka razy, dzwonilam i smsowalam z prywatnymi numerami chyba kilkaset razy i dalej nie da sie wysylac premium.
Wszystkie blokady sa pozdejmowane, a play nie wie dlaczego nadal nie moge wysylac sms premium... w ramach rewanzu dali mi 10 zl gratis... niech sie wypchaja!
Najglupsza siec z jaka sie spotkalam ;]

Zrób jeszcze jedn rzecz - sprawdź w innych telefonach. Nie mam pojęcia dlaczego, ale ja biegałam po salonach, a w efekcie okazało się, że z innego telefonu mogłam wysłać sms premium, tylko nie z tego, z którego chciałam. Wyświetl w wątku >>
0 0

asantesana

#5346758 Napisano: 30.08.2012 09:40:14 w Rossmann
malenka89 napisał(a):

To trochę zgłupiałam, weszłam żeby sprawdzić i faktycznie jest ostatni, a wcześniej miałam o wiele lepszy czas. Można się załamać... Wyświetl w wątku >>
0 0

asantesana

#5346321 Napisano: 30.08.2012 04:19:50 w Wkurza mnie...
dolly napisał(a):

pewnastudentka napisał(a):

wkurzam się sama na siebie - kupiłam sobie starter w Play co by nie dostawać spamu na numer prywatny, uruchamiam go o 22.30, chcę wysłać sms premium - i d.pa bo muszę doładować najpierw telefon. Nic to - doładowuję za 5 zeta i czekam - 5, 10 minut, 15 - no i koniec końców musiałam znów wysłać sms z prywatnego numeru emotka ale może kiedyś w końcu się odblokuje ten starter i będę mogła go używać... pytanie kiedy i dlaczego? emotka emotka emotka

Najpierw wykonuje sie połączenie wychodzące, potem doładowuje starter za 5zł i mozna słac na premium emotka

Prawdopodobnie masz numer po kimś kto zablokował numery premium. Dzwonisz do biura obsługi klienta i oni od reki odblokowują. Wyświetl w wątku >>
0 0

asantesana

#5344793 Napisano: 29.08.2012 12:28:23 w Inne mniejsze markety
ja gdy zaczynałam grać w konkursach, słyszałam, że samochody wygrywają ludzie z takimi pięęęknymi hasłami, trudno im dorównać. Przeczytałam, pierwsze, drugie, piąte hasło... i jakoś tej niezwykłości nie znalazłam, za to błędy językowe tak. To oznacza, ze każdy z nas może wygrać samochód i nie dlatego, że ma najlepsze hasło, tylko dlatego, że ma największe szczęście... Wyświetl w wątku >>
0 0

asantesana

#5343996 Napisano: 28.08.2012 08:24:42 w Inne mniejsze markety
cc_investigator napisał(a):

kalisto1986 napisał(a):

mia napisał(a):

asante napisał(a):

No to leclerc to dla mnie gwoźdź do trumny konkursowej, wydawało mi się że wzbiłam się na wyżyny swoich możliwości i nic. Jeden konkurs za drugim pudło i to od ponad miesiąca, chyba czas znaleźć inne zajęcie... emotka

To samiutko... Trzeci konkurs Swifta i trzeci do tyłu. emotka
Może w Leclercu ja akurat nie wzbiłam się na wyżyny, ale nie mam już pojęcia co mogłabym stworzyć, żeby się spodobało tej agencji...
Ogólnie tak fatalnego miesiąca jak sierpień od zimy nie miałam - porażka za porażką emotka

Dziewczyny jeśli chodzi o swifta, to nie macie co się dołować, bo co tam nie napiszecie nie ma znaczenia - ONI LOSUJ¡ i nikt mi nie wmówi, że nie emotka

Przybić sobie piątkę w takim towarzystwie, to nie wstyd.

Ja jestem wobec siebie dosyć krytyczna, ale żeby nic/zero/null?

Miło mi, że zaliczam się do tak zacnego grona Trochę mnie pocieszacie, bo dzisiaj straciłam wiarę w siebie. I myślę, że losowanie jest jak najbardziej realne, bo jakiś czas temu wygrałam u nich 2 nagrody z 20 takimi sobie hasłami, a teraz kilka konkursów, fajne hasła i cisza... emotka
Niech ten sierpień się już skończy, bo wrzesień to dziewiąty miesiąc, a dziewiątka to mój szczęśliwy numer emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

asantesana

#5343417 Napisano: 28.08.2012 01:26:36 w Inne mniejsze markety
No to leclerc to dla mnie gwoźdź do trumny konkursowej, wydawało mi się że wzbiłam się na wyżyny swoich możliwości i nic. Jeden konkurs za drugim pudło i to od ponad miesiąca, chyba czas znaleźć inne zajęcie... emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

asantesana

#5341890 Napisano: 27.08.2012 12:49:13 w Inne mniejsze markety
inka113 napisał(a):

czy z Tchibo z weekendu dzwonili już do kogoś?

Też czekam, gdyby do kogoś zadzwonili prosimy o info coby się nie stresować. Wyświetl w wątku >>
0 0

asantesana

#5338700 Napisano: 23.08.2012 09:24:38 w Rossmann
asante napisał(a):

justyna93 napisał(a):

sabikus napisał(a):

Jak to sprawdzacie ile jest uczestników w konkursie zawsze to widziałam a teraz przy tym nowym układzie nie widze ?? Dopiero to widze to wzieciu udziału w konku

no bo teraz nie widać, ja sprawdzam tylko jak rośnie liczba zgłoszeń po tym jak wziełam udział w tym konkursie, inaczej się nie da

Trochę widać - na głównej stronie Rossnetu po prawej stronie jest okienko konkursy. Zawsze jest lista 3 konkursów, które się zmieniają (taka forma reklamy). I tam jest liczba uczestników, zauważyłam to przez przypadek.

A...i zmieniają się przy każdym przeładowaniu strony, czyli w miarę szybko można znaleźć interesujący nas konkus. Wyświetl w wątku >>
0 0

asantesana

#5338697 Napisano: 23.08.2012 09:22:01 w Rossmann
justyna93 napisał(a):

sabikus napisał(a):

Jak to sprawdzacie ile jest uczestników w konkursie zawsze to widziałam a teraz przy tym nowym układzie nie widze ?? Dopiero to widze to wzieciu udziału w konku

no bo teraz nie widać, ja sprawdzam tylko jak rośnie liczba zgłoszeń po tym jak wziełam udział w tym konkursie, inaczej się nie da

Trochę widać - na głównej stronie Rossnetu po prawej stronie jest okienko konkursy. Zawsze jest lista 3 konkursów, które się zmieniają (taka forma reklamy). I tam jest liczba uczestników, zauważyłam to przez przypadek. Wyświetl w wątku >>
0 0

asantesana

#5338239 Napisano: 23.08.2012 02:28:28 w Carrefour konkursy
asiabuczkowska napisał(a):

edzia21 napisał(a):

Sooorry jak się dubluję, bo przyznam, nie przeglądałam wcześniejszych postów....czy nagrody z BAM - tam było 200 nagród w postaci MAx FActor i Vaio ...zostały już wysłane? emotka tak mi się teraz przypomniało

bam było chyba w tesco, ale wysłali tylko vaio, a kosmetyków nie wysyłali choc są spóżnieni

Dzisiaj do mnie przyszły też kosmetyki, było info na forum. Wyświetl w wątku >>
0 0

asantesana

#5334766 Napisano: 20.08.2012 08:45:28 w Dziś nic nie wygrałem! To już było!
Pustynia... dawno się tu nie wpisywałam, ale dzisiaj już nie wytrzymałam, od tak dawna nic... Wyświetl w wątku >>
0 0

asantesana

#5329586 Napisano: 16.08.2012 09:35:29 w Rossmann
Czy ktoś wie o co chodzi z konkursem Pampersów? Dodałam zdjęcie kilka dni temu i do tej pory nie ma go w galerii. I od tamtej pory nie zostało dodane żadne zdjęcie, a liczba uczestników konkursu znacznie się zwiększyła. Czy te zdjęcia nie są na bieżąco dodawane? Wyświetl w wątku >>
0 0

asantesana

#5321898 Napisano: 10.08.2012 08:59:41 w Rossmann
joan napisał(a):

xjustx napisał(a):

Właśnie grałam w układankę AA, poszło mi nieźle. Ale patrze w ranking.. szok! 34 sekundy! Biorąc pod uwagę, że na zmianę plansz traci się z 10-15 sek to taki wynik jest raczej nieosiągalny. Chyba muszą to robić jakimś programem, bo nie jestem sobie w stanie tego inaczej wytłumaczyć.

Też mnie to zastanawia, aczkolwiek zdarzało mi się zrobić pierwszą planszę w 5 sekund. Ale żeby wszystkie tak szybko ułożyć? Szok! Biorę jednak pod uwagę, że:
- mam słaby sprzęt do grania,
- mam niewyrobiony refleks (bo w nic nie gram),
- mam zerowe doświadczenie w układankach.
Jeśli ktoś ma porządny sprzęt, dobry refleks i od lat śmiga w układankach... kto wie, może 34 sekundy to standard emotka

Też się nad tym zastanawiałam, bo poszło mi nieźle, ale wyniki 30 sek. są dla mnie jawnym oszustwem. Na zmianę planszy i zapis końcowy traci się min. 10 sek. Zakładając, że ktoś tam miał ok 70 ruchów, a pozostaje 20 sek. to wchodzi mi, ze musiałby robić ponad 3 ruchy na sekundę. A gdzie tu czas na pomyślenie jaki ruch wykonać? I takich super speców od układanek jest tylu? Wyświetl w wątku >>
0 0