Nasz serwis prowadzony przez Adriana Pionkę wraz naszymi partnerami wymienionymi w Polityce
Prywatności wykorzystuje pliki cookies zapisywane na Twoim urządzeniu i inne technologie do
zbierania i przetwarzania danych osobowych w celu personalizowania treści i reklam oraz analizowania
ruchu na stronie i w Internecie.
Przetwarzanie danych jest uzasadnione z uwagi na nasze usprawiedliwione potrzeby, co obejmuje między
innymi konieczność zapewnienia bezpieczeństwa usługi (np. sprawdzenie, czy do Twojego konta nie
loguje się nieuprawniona osoba), dokonanie pomiarów statystycznych, ulepszania naszych usług i
dopasowania ich do potrzeb i wygody użytkowników (np. personalizowanie treści w usługach) jak
również prowadzenie marketingu i promocji własnych usług Administratora. Dane te są przetwarzane do
czasu istnienia uzasadnionego interesu lub do czasu złożenia przez Ciebie sprzeciwu wobec
przetwarzania.
Dane osobowe będą przekazywane wyłącznie naszym podwykonawcom, tj. dostawcom usług informatycznych
i/lub partnerom wymienionym w
Polityce
Prywatności.
Przysługuje Ci prawo żądania dostępu do treści danych osobowych, ich sprostowania, usunięcia oraz
prawo do ograniczenia ich przetwarzania. Ponadto także prawo do cofnięcia zgody w dowolnym momencie
bez wpływu na zgodność z prawem przetwarzania, prawo do przenoszenia danych oraz prawo do wniesienia
sprzeciwu wobec przetwarzania danych osobowych. Posiadasz prawo wniesienia skargi do Prezesa Urzędu
Ochrony Danych Osobowych.
asantesana
Postów 6351
Data rejestracji 14.01.2012
Punkty karne 0
Konkursy dodane 6
e-fenomeno - przecież nazwa mówi czego się spodziewać Wyświetl w wątku >>
asantesana
Postów 6351
Punkty karne 0
Konkursy dodane 6
Oj mia, wyobraź sobie, że znam ludzi, którzy nacięli się na tego typu historię (opisaną bardzo wiarygodnie z ich danymi) i zorientowali się dopiero gdy stracili ok 10 tys. zł. To było bardzo smutne... a najbardziej smutna jest głupota ludzka... Wyświetl w wątku >>
asantesana
Postów 6351
Punkty karne 0
Konkursy dodane 6
asantesana
Postów 6351
Punkty karne 0
Konkursy dodane 6
asantesana
Postów 6351
Punkty karne 0
Konkursy dodane 6
Też czekam... Wyświetl w wątku >>
asantesana
Postów 6351
Punkty karne 0
Konkursy dodane 6
No ciekawe, daj znać czy wygrałaś, bo ja miałam podobny czas, a widzę zapisany 6 sek., czyli ostatni gorszy. Wyświetl w wątku >>
asantesana
Postów 6351
Punkty karne 0
Konkursy dodane 6
Bo są tylko te szanse, ale jeśli przy pierwszej masz dobry wynik a później gorszy, to wygląda tak jakby się zapisywał ostatni, czyli gorszy... Wyświetl w wątku >>
asantesana
Postów 6351
Punkty karne 0
Konkursy dodane 6
Zrób jeszcze jedn rzecz - sprawdź w innych telefonach. Nie mam pojęcia dlaczego, ale ja biegałam po salonach, a w efekcie okazało się, że z innego telefonu mogłam wysłać sms premium, tylko nie z tego, z którego chciałam. Wyświetl w wątku >>
asantesana
Postów 6351
Punkty karne 0
Konkursy dodane 6
To trochę zgłupiałam, weszłam żeby sprawdzić i faktycznie jest ostatni, a wcześniej miałam o wiele lepszy czas. Można się załamać... Wyświetl w wątku >>
asantesana
Postów 6351
Punkty karne 0
Konkursy dodane 6
Prawdopodobnie masz numer po kimś kto zablokował numery premium. Dzwonisz do biura obsługi klienta i oni od reki odblokowują. Wyświetl w wątku >>
asantesana
Postów 6351
Punkty karne 0
Konkursy dodane 6
asantesana
Postów 6351
Punkty karne 0
Konkursy dodane 6
Miło mi, że zaliczam się do tak zacnego grona Trochę mnie pocieszacie, bo dzisiaj straciłam wiarę w siebie. I myślę, że losowanie jest jak najbardziej realne, bo jakiś czas temu wygrałam u nich 2 nagrody z 20 takimi sobie hasłami, a teraz kilka konkursów, fajne hasła i cisza...
Niech ten sierpień się już skończy, bo wrzesień to dziewiąty miesiąc, a dziewiątka to mój szczęśliwy numer Wyświetl w wątku >>
asantesana
Postów 6351
Punkty karne 0
Konkursy dodane 6
asantesana
Postów 6351
Punkty karne 0
Konkursy dodane 6
Też czekam, gdyby do kogoś zadzwonili prosimy o info coby się nie stresować. Wyświetl w wątku >>
asantesana
Postów 6351
Punkty karne 0
Konkursy dodane 6
A...i zmieniają się przy każdym przeładowaniu strony, czyli w miarę szybko można znaleźć interesujący nas konkus. Wyświetl w wątku >>
asantesana
Postów 6351
Punkty karne 0
Konkursy dodane 6
Trochę widać - na głównej stronie Rossnetu po prawej stronie jest okienko konkursy. Zawsze jest lista 3 konkursów, które się zmieniają (taka forma reklamy). I tam jest liczba uczestników, zauważyłam to przez przypadek. Wyświetl w wątku >>
asantesana
Postów 6351
Punkty karne 0
Konkursy dodane 6
Dzisiaj do mnie przyszły też kosmetyki, było info na forum. Wyświetl w wątku >>
asantesana
Postów 6351
Punkty karne 0
Konkursy dodane 6
asantesana
Postów 6351
Punkty karne 0
Konkursy dodane 6
asantesana
Postów 6351
Punkty karne 0
Konkursy dodane 6
Też się nad tym zastanawiałam, bo poszło mi nieźle, ale wyniki 30 sek. są dla mnie jawnym oszustwem. Na zmianę planszy i zapis końcowy traci się min. 10 sek. Zakładając, że ktoś tam miał ok 70 ruchów, a pozostaje 20 sek. to wchodzi mi, ze musiałby robić ponad 3 ruchy na sekundę. A gdzie tu czas na pomyślenie jaki ruch wykonać? I takich super speców od układanek jest tylu? Wyświetl w wątku >>