Reklama na e-Konkursy.info

Wyniki wyszukiwania

Szukano wśród postów użytkownika asantesana

asantesana

#5405038 Napisano: 16.10.2012 03:56:47 w Biedronka
mia napisał(a):

asante napisał(a):

A mnie obudziły 2 biedronki, grunt to nie czekać, u mnie zawsze się sprawdza emotka

Ja niby nie czekałam,
łazienkę sprzątałam,
ale podświadomości oszukać się nie da,
w związku z tym - z Biedronki bieda! emotka

Dlatego trzeba iść spać, zastanawiałam się co za idiota mnie budzi tymi smsami, aż do mnie dotarło, ze już może być 17 emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

asantesana

#5404988 Napisano: 16.10.2012 03:33:14 w Biedronka
efelinkaaa napisał(a):

asante napisał(a):

A mnie obudziły 2 biedronki, grunt to nie czekać, u mnie zawsze się sprawdza emotka

masz dobry patent na ten konkur s:) gratuluję i zazdroszczę (ale tak pozytwynie)

I reszcie też gratuluję!

Patent to dobre pisanie, możecie nie wierzyć, ale mózg mi paruje od wymyślania czym ich jeszcze zaskoczyć i każde wybrane hasło (moim subiektywnym zdaniem) jest niezłe i jest czytane. emotka I w dodatku każde wyróżnia się czymś innym, czyli patentu nie ma.

CC Investigator - ja do Biedronki piszę na 5 starterów, więcej po prostu nie posiadam, nie przekładam kart, bo bym się pogubiła. Zawsze uważałam, że nie ilość a jakość się liczy, tutaj szczególnie, a 30-tu dobrych haseł niestety nie byłabym w stanie napisać Wyświetl w wątku >>
0 0

asantesana

#5404936 Napisano: 16.10.2012 03:12:51 w Biedronka
A mnie obudziły 2 biedronki, grunt to nie czekać, u mnie zawsze się sprawdza emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

asantesana

#5404597 Napisano: 16.10.2012 12:16:18 w Rossmann
joan napisał(a):

kazolka napisał(a):

A ktoś się może orientuje, jaki jest limit czasowy wygranych na osobę, na gospodarstwo domowe, na nazwisko i na dane miasto, bo nie wiem, czy brać udział w nowych konkursach czy sobie darować.
;)

Może patrzą na zdjęcie profilowe.
Łysy nie wygra szamponów.
Szczerbaty może zapomnieć o szczoteczce do zębów.
Nie dla szpetnego kosmetyki.

A kto w ogóle nie ma zdjęcia profilowego, na wszelki wypadek nie wygra nic emotka

A co z perfumami? Nie dla tych, których zapach brzydko wygląda emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

asantesana

#5404345 Napisano: 16.10.2012 10:17:29 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
kalia81 napisał(a):

adamadam napisał(a):

ja w poprzedniej edycji AG raz wygrałem 100

Ja mam pytanie dot. konkursu AG, jak myślicie czy można zarejestrować kod z czekolady kupionej przed 15.10.2012r.. Bo niby sprzedaż promocyjna miała się rozpocząć 15.10.2012r. a ja mam opakowanie promocyjne wraz z paragonem z wcześniejszą datą.
Może głupie pytanie, ale będę wdzięczna za odpowiedź.

O ile czekolada nie poskarży, ze kupiłaś ją wcześniej to możesz emotka A serio kod to kod, nie ma znaczenia kiedy kopiłaś. Wyświetl w wątku >>
0 0

asantesana

#5404305 Napisano: 16.10.2012 10:08:42 w Biedronka
ilonar2301 napisał(a):

puma napisał(a):

o której dziś eski? bo widzę lista wczorajsza uzupełnia się ekspresowo emotka )

Już były.

Jak to były??? Wyświetl w wątku >>
0 0

asantesana

#5404282 Napisano: 16.10.2012 09:59:32 w Biedronka
joan napisał(a):

79magda napisał(a):

Przez chwilę, dosłownie ułamek sekundy, pomyślałam, że pinga to produkt z Biedronki emotka

Niestety nie, trzeba sobie samemu skombinować emotka
emotka

Oplułam laptopa herbatą...
Magda, obawiam się, że gdyby pingi sprzedawali w Bedronce, to byłyby ciągle puste półki... emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

asantesana

#5404227 Napisano: 16.10.2012 09:39:24 w Biedronka
joan napisał(a):

emotka

Ciekawa sprawa. Może gdyby ci nasi lokalni miłośnicy skarpet mieli cokolwiek wspólnego z klasyczną urodą, domyśliłabym się wcześniej, że to po prostu tradycyjny strój wojownika emotka

Mnie zaś przychodzi na myśl się inna sprawa, a mianowicie fragment podróżniczej książki Wojciecha Ce, gdzie wspomniał, iż mieszkańcy dżungli nie zakrywają ciała. U nich uważa się, że zakryć należy tylko coś ohydnego/chorego. I to mi się zawsze przypomina, gdy widzę faceta z zestawem sandały + skarpety emotka

PS: Mogłaby już Biedra zadzwonić, nie ma komu gratulować emotka

Myślisz, że to dlatego zakrywają pinge? Wyświetl w wątku >>
0 0

asantesana

#5404161 Napisano: 16.10.2012 09:13:57 w SMACZNEGO - sprawdzony przepis
ziolko napisał(a):

koper - tłuszcz był gorący, sprawdziłam lejąc odrobinkę ciasta na niego i burzył się

Ziółko, robi się dokładniej ciasto takie jak na naleśniki, ale sporo gęstsze. Żeby było smaczniejsze, ja daję pół na pół mleko i wodę mineralną gazowaną - ciasto jest wtedy pulchniejsze i bardziej chrupiące (tak samo gdy robię naleśniki). Nie dodaję cukru, bo banany same w sobie są bardzo słodkie, a po usmażeniu wydobywa się z nich dodatkowa słodycz. I można po wierzchu polać rozpuszczoną czekoladą. Wyświetl w wątku >>
0 0

asantesana

#5404114 Napisano: 16.10.2012 08:58:31 w Rossmann
U mnie też brak neutrogeny, ale mnie się walizka marzy... Wyświetl w wątku >>
0 0

asantesana

#5403839 Napisano: 15.10.2012 09:43:26 w Biedronka
79magda napisał(a):

ciasssteczko napisał(a):

Pardon, ale dla mnie to raczej wulgarne, a nie twórcze... O prezerwatywach można pisać w dowcipny, ale kulturalny sposób emotka

Zgadzam się
emotka

Jeśli to serio to ja na miejscu komisji dałabym bana na ten numer emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

asantesana

#5403290 Napisano: 15.10.2012 03:55:09 w Biedronka
A ja mam wrażenie, że mi ktoś jakieś zaworki w głowie zakręcił... nawet pomysły wpadają do głowy, ale wykonać nie potrafię... Jeszcze nic nie napisałam emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

asantesana

#5402906 Napisano: 15.10.2012 01:03:12 w Biedronka
joan napisał(a):

apoccalipsa napisał(a):

może dadzą niedziele o 17tej bo w zeszłym tygodniu później były eski

Przeca pisałam, że właśnie puścili. Nikt mi nie wierzy, czy co emotka Jam nie z tych, co wkręcają w takich sprawach...

Odebrałaś mi nadzieję emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

asantesana

#5402814 Napisano: 15.10.2012 12:32:51 w Biedronka
ilus napisał(a):

Już teraz rozumiem, co znaczy zawiść i dlaczego lepiej się nie chwalić...często o tym pisaliście. Już dostałam po głowie wiadomością na PW, tylko za to, że udało mi się wygrać któryś raz na ten sam numer telefonu. Lubię pisać, może umiem, może nie, ale często udaje mi się wygrać w konkursach właśnie opisowych. Nie mam szczęścia w losowych - nigdy tak nic nie wygrałam, nie umiem wygrywać w konkursach, gdzie są jakieś gry.. i nie mam do nikogo pretensji jak ktoś wygrywa w taki sposób...

Daj im bana i graj dalej. Gratulacje emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

asantesana

#5402727 Napisano: 15.10.2012 12:08:35 w Biedronka
I u mnie esek z soboty emotka Ponoć w tramwaju usiadła mi na włosach biedronka, pani mi ją strąciła, pomyślałam, że musi dzisiaj wpaść stówka. Wyświetl w wątku >>
0 0

asantesana

#5402193 Napisano: 15.10.2012 07:41:40 w Biedronka
sarsaparilla napisał(a):

luko922 napisał(a):

anet napisał(a):

sarsaparilla napisał(a):

3 dni, 12 haseł. Jak nie wygram tym razem to naprawdę nie wiem co mogłabym jeszcze wymyślić. Jest na litość, rymowane, proza, na wesoło, normalnie, lekko seksownie, kreatywnie, z błędami i na idiotkę. Biedroneczko leć do nieba, przynieś mi bon;).

Myślę, że któraś z tych twórczości okaże się skuteczna emotka

Jak wygląda hasło na idiotkę ? emotka emotka

Hhahaha, ależ służę tycatem, jak mawia moja córka. Hasło częściowo wymyślone przez nią (dziewczę lat 5), kompletny bezsens, gdyby to był paragonowy to w życiu bym go nie wysłała. Szczerze mówiąc to wstydzę się to wkleić, ale ok, co tam, w końcu mam już 2 trójki na liczniku, gorzej być nie może.

UWAGA!!!

PARYSKIE. ene due ciacha pyszne, rike fake sa mi bliskie, torba borba czekolada galaretka biszkopt wiec i morele bec.

Z niecierpliwością będę oczekiwać wyniku, bo moja wyliczanka im się nie spodobała (albo nie przeczytali), ale może Twoja jest lepsza emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

asantesana

#5400562 Napisano: 13.10.2012 08:07:42 w Biedronka
musztarda napisał(a):

joan napisał(a):

jokan napisał(a):

idę coś wymodzić, do poniedziałku emotka

Mój facet mnie dziś pytał, kiedy zgaszę kompa, a ja - zamiast mu powiedzieć, że chcę jeszcze coś WYmyśleć na biedrę - przejęzyczyłam się i powiedziałam, że chcę jeszcze na biedrę coś WYmusić emotka Ale w sumie, prawdę powiedziałam.

znowu? przeciez wygrałaś już 2000 zł, daj teraz innym emotka

Może zatrudnij się w jakimś ośrodku pomocy społecznej, będziesz równo dzielić...
Chociaż jestem spokojnym człowiekiem, coraz bardziej wkurzają mnie tacy ludzie, bo niedługo nie będzie wiadomo nawet czy konkurs jest rozwiązany, bo każdy będzie wolał milczeć niż przyznać się do nagrody. Bo może np. sieć pajęcza wykradnie adres laureata, zaatakuje ciemną nocą i przechwyci nagrodę w swoje macki...
Wyświetl w wątku >>
0 0

asantesana

#5400435 Napisano: 12.10.2012 08:57:10 w Konkurs na forum2?
Wyśmiał Was, że tylko jedną paczkę i to taką malutką mu chciałyście wcisnąć! Wyświetl w wątku >>
0 0

asantesana

#5400407 Napisano: 12.10.2012 08:29:27 w Biedronka
sambolera napisał(a):

kate1980 napisał(a):

czyli kropka jest ważna czy nie?

patrzac na biedronke, kazda kropka jest wazna

Dlatego lepsze są dwukropki emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

asantesana

#5400196 Napisano: 12.10.2012 06:33:13 w Biedronka
joan napisał(a):

iwona0103 napisał(a):

Ja wczoraj weszłam na wyżyny kreatywności, ale widocznie muszę zdobyć Himalaje, bo nadal pusto emotka

Mnie się też wczoraj wydawało, że miałam szczyt formy, a wyszło... dno emotka Chwilowo straciłam motywację do wymyślania czegokolwiek, może powróci do mnie w poniedziałek emotka

Mam podobnie, skleciłam wczoraj hasełka, które zapewne wykorzystam do innych konkursów, bo są moim subiektywnym zdaniem fajne. I d... Dzisiaj w ramach rozżalenia napisałam na odczep się, może wygrają emotka . A motywacji też brakło. Wyświetl w wątku >>
0 0