Nasz serwis prowadzony przez Adriana Pionkę wraz naszymi partnerami wymienionymi w Polityce
Prywatności wykorzystuje pliki cookies zapisywane na Twoim urządzeniu i inne technologie do
zbierania i przetwarzania danych osobowych w celu personalizowania treści i reklam oraz analizowania
ruchu na stronie i w Internecie.
Przetwarzanie danych jest uzasadnione z uwagi na nasze usprawiedliwione potrzeby, co obejmuje między
innymi konieczność zapewnienia bezpieczeństwa usługi (np. sprawdzenie, czy do Twojego konta nie
loguje się nieuprawniona osoba), dokonanie pomiarów statystycznych, ulepszania naszych usług i
dopasowania ich do potrzeb i wygody użytkowników (np. personalizowanie treści w usługach) jak
również prowadzenie marketingu i promocji własnych usług Administratora. Dane te są przetwarzane do
czasu istnienia uzasadnionego interesu lub do czasu złożenia przez Ciebie sprzeciwu wobec
przetwarzania.
Dane osobowe będą przekazywane wyłącznie naszym podwykonawcom, tj. dostawcom usług informatycznych
i/lub partnerom wymienionym w
Polityce
Prywatności.
Przysługuje Ci prawo żądania dostępu do treści danych osobowych, ich sprostowania, usunięcia oraz
prawo do ograniczenia ich przetwarzania. Ponadto także prawo do cofnięcia zgody w dowolnym momencie
bez wpływu na zgodność z prawem przetwarzania, prawo do przenoszenia danych oraz prawo do wniesienia
sprzeciwu wobec przetwarzania danych osobowych. Posiadasz prawo wniesienia skargi do Prezesa Urzędu
Ochrony Danych Osobowych.
asantesana
Postów 6351
Data rejestracji 14.01.2012
Punkty karne 0
Konkursy dodane 6
Dlatego trzeba iść spać, zastanawiałam się co za idiota mnie budzi tymi smsami, aż do mnie dotarło, ze już może być 17 Wyświetl w wątku >>
asantesana
Postów 6351
Punkty karne 0
Konkursy dodane 6
Patent to dobre pisanie, możecie nie wierzyć, ale mózg mi paruje od wymyślania czym ich jeszcze zaskoczyć i każde wybrane hasło (moim subiektywnym zdaniem) jest niezłe i jest czytane. I w dodatku każde wyróżnia się czymś innym, czyli patentu nie ma.
CC Investigator - ja do Biedronki piszę na 5 starterów, więcej po prostu nie posiadam, nie przekładam kart, bo bym się pogubiła. Zawsze uważałam, że nie ilość a jakość się liczy, tutaj szczególnie, a 30-tu dobrych haseł niestety nie byłabym w stanie napisać Wyświetl w wątku >>
asantesana
Postów 6351
Punkty karne 0
Konkursy dodane 6
asantesana
Postów 6351
Punkty karne 0
Konkursy dodane 6
A co z perfumami? Nie dla tych, których zapach brzydko wygląda Wyświetl w wątku >>
asantesana
Postów 6351
Punkty karne 0
Konkursy dodane 6
O ile czekolada nie poskarży, ze kupiłaś ją wcześniej to możesz A serio kod to kod, nie ma znaczenia kiedy kopiłaś. Wyświetl w wątku >>
asantesana
Postów 6351
Punkty karne 0
Konkursy dodane 6
Jak to były??? Wyświetl w wątku >>
asantesana
Postów 6351
Punkty karne 0
Konkursy dodane 6
Oplułam laptopa herbatą...
Magda, obawiam się, że gdyby pingi sprzedawali w Bedronce, to byłyby ciągle puste półki... Wyświetl w wątku >>
asantesana
Postów 6351
Punkty karne 0
Konkursy dodane 6
Myślisz, że to dlatego zakrywają pinge? Wyświetl w wątku >>
asantesana
Postów 6351
Punkty karne 0
Konkursy dodane 6
Ziółko, robi się dokładniej ciasto takie jak na naleśniki, ale sporo gęstsze. Żeby było smaczniejsze, ja daję pół na pół mleko i wodę mineralną gazowaną - ciasto jest wtedy pulchniejsze i bardziej chrupiące (tak samo gdy robię naleśniki). Nie dodaję cukru, bo banany same w sobie są bardzo słodkie, a po usmażeniu wydobywa się z nich dodatkowa słodycz. I można po wierzchu polać rozpuszczoną czekoladą. Wyświetl w wątku >>
asantesana
Postów 6351
Punkty karne 0
Konkursy dodane 6
asantesana
Postów 6351
Punkty karne 0
Konkursy dodane 6
Jeśli to serio to ja na miejscu komisji dałabym bana na ten numer Wyświetl w wątku >>
asantesana
Postów 6351
Punkty karne 0
Konkursy dodane 6
asantesana
Postów 6351
Punkty karne 0
Konkursy dodane 6
Odebrałaś mi nadzieję Wyświetl w wątku >>
asantesana
Postów 6351
Punkty karne 0
Konkursy dodane 6
Daj im bana i graj dalej. Gratulacje Wyświetl w wątku >>
asantesana
Postów 6351
Punkty karne 0
Konkursy dodane 6
asantesana
Postów 6351
Punkty karne 0
Konkursy dodane 6
Z niecierpliwością będę oczekiwać wyniku, bo moja wyliczanka im się nie spodobała (albo nie przeczytali), ale może Twoja jest lepsza Wyświetl w wątku >>
asantesana
Postów 6351
Punkty karne 0
Konkursy dodane 6
Może zatrudnij się w jakimś ośrodku pomocy społecznej, będziesz równo dzielić...
Chociaż jestem spokojnym człowiekiem, coraz bardziej wkurzają mnie tacy ludzie, bo niedługo nie będzie wiadomo nawet czy konkurs jest rozwiązany, bo każdy będzie wolał milczeć niż przyznać się do nagrody. Bo może np. sieć pajęcza wykradnie adres laureata, zaatakuje ciemną nocą i przechwyci nagrodę w swoje macki...
Wyświetl w wątku >>
asantesana
Postów 6351
Punkty karne 0
Konkursy dodane 6
asantesana
Postów 6351
Punkty karne 0
Konkursy dodane 6
Dlatego lepsze są dwukropki Wyświetl w wątku >>
asantesana
Postów 6351
Punkty karne 0
Konkursy dodane 6
Mam podobnie, skleciłam wczoraj hasełka, które zapewne wykorzystam do innych konkursów, bo są moim subiektywnym zdaniem fajne. I d... Dzisiaj w ramach rozżalenia napisałam na odczep się, może wygrają . A motywacji też brakło. Wyświetl w wątku >>