Reklama na e-Konkursy.info

Wyniki wyszukiwania

Szukano wśród postów użytkownika asantesana

asantesana

#5407766 Napisano: 18.10.2012 09:55:16 w Dyskusje o wynikach konkursu
Ziemniaki z Biedronki - dodaj do ulubionych.
Mercedes klasy A - dodaj do ulubionych.
Wódka wyborowa - dodaj do ulubionych.
Słabo się robi... Wyświetl w wątku >>
0 0

asantesana

#5407581 Napisano: 18.10.2012 08:41:37 w Dyskusje o wynikach konkursu
nataszka napisał(a):

http://avanti24.p...nkursu_avanti24.html

dodaj do ulubionych....-człowiek stara się być kreatywny a tu kolejni bezmózgowcy wybierają hasła.... emotka emotka

Właśnie to samo chciałam wkleić. Już po prostu ręce opadają... emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

asantesana

#5407483 Napisano: 18.10.2012 07:27:25 w Biedronka
joan napisał(a):

Tym mocniej Ci kibicuję emotka

Mnie się już nie chce nic wymyślać, może przez to oczekiwanie na telefon w sprawie bonów za 2000 emotka Bo to jest tak: zadzwonią - poczuję się doceniona i coś stworzę. Nie zadzwonią - wejdą mi na ambicję i stworzę coś jeszcze lepszego. Stan zawieszenia wyzwala we mnie lenia emotka

Tego telefonu i Tobie i sobie bardzo życzę. Ja na szczęście na niego zbyt nie liczę, bo nie wierzę w aż takie swoje szczęście, poza tym gdy na coś czekam i liczę to d... z tego wychodzi. A jestem w takiej sytuacji, że każdy bon stówkowy ogromnie mnie cieszy. Chociaż miewam już kryzysy w pisaniu i myślę, co tu k... można jeszcze nowego wymodzić. Potem przechodzi i pisze dalej emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

asantesana

#5407457 Napisano: 18.10.2012 07:07:00 w Biedronka
assal napisał(a):

To oczywiste, że jak się napisze kilka smsów, wygrają dwa, to potem ciągnie się taki podobny styl emotka
Bonów mamy rodzinnie 11, więc chyba biedronka dobrze rozgryziona przeze mnie emotka
Dwa tysiące nie wpadło emotka Chyba że dziś zadzwonią emotka

To ciekawe, bo moje każde wygrane hasło jest inne - i proza i rymowanki, z poczuciem humoru i na smutno, różne produkty, chwalące Biedronkę i nie wspominające o niej wcale, czyli nie rozgryzłam systemu, ale jest mi z tym dobrze emotka Moim zdaniem chodzi tylko o to, żeby czymś zainteresować komisje i tyle. I proponuję wszystkim brać się do roboty, a nie knuć teorie spiskowe rodem ze średniowiecza. Wyświetl w wątku >>
0 0

asantesana

#5407333 Napisano: 17.10.2012 09:47:30 w Biedronka
dolly napisał(a):

asante napisał(a):

(...) Trzy lampki wina, jeden kieliszek aroniówki i jeden cytrynówki(...)

a czy to przypadkiem nie wyjdzie drożej jak wygrana później stówka?
emotka emotka emotka
bo to się troszke nie opłaca raczej emotka

Dolly, no przecież ja Żyd nie jestem... jakieś rabaty przewiduję. Wyświetl w wątku >>
0 0

asantesana

#5407299 Napisano: 17.10.2012 09:23:17 w Biedronka
size napisał(a):

asante napisał(a):

Słuchajcie, wreszcie odkryłam patent na Biedronkę! Trzy lampki wina, jeden kieliszek aroniówki i jeden cytrynówki (zastanowię się czy nie sprzedawać takiego pakietu) napisałam takie hasło, że sama się zdziwiłam emotka Gorzej, jak jutro się okaże, że mi się tylko wydawało, wtedy zaśpiewam nic się nie stało i... zmienię repertuar alkoholi... emotka

Jak wygrasz, to popróbujemy emotka

Ps. Hasło ma pewnie smaczek emotka

Zapisuję Cie na liste 'potencjalnych kupców emotka A smaczek i polot że ho ho... Wyświetl w wątku >>
0 0

asantesana

#5407285 Napisano: 17.10.2012 09:14:57 w Biedronka
Słuchajcie, wreszcie odkryłam patent na Biedronkę! Trzy lampki wina, jeden kieliszek aroniówki i jeden cytrynówki (zastanowię się czy nie sprzedawać takiego pakietu) napisałam takie hasło, że sama się zdziwiłam emotka Gorzej, jak jutro się okaże, że mi się tylko wydawało, wtedy zaśpiewam nic się nie stało i... zmienię repertuar alkoholi... emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

asantesana

#5407128 Napisano: 17.10.2012 07:40:57 w Biedronka
ciasssteczko napisał(a):

Dziewczyny, jestem w desperacji i mam zadanie bojowe emotka Byłam w kilkunastu Biedronkach w swojej okolicy i nigdzie nie mogłam dostać zestawu do herbaty z wachlarza azjatyckich smaków.

Chodzi o czarny wzór z płaskim czajniczkiem: http://images42.f...0d14dd711947a954.jpg

Marzy mi się taki i chciałam poprosić, gdyby ktoś z was widział taki w swoim sklepie, może mógłby dla mnie kupić? emotka Zwrócę za zakup zestawu i wysyłkę, a jak przyjdą wygrane boniki to w ramach podziękowania za fatygę podarowałabym biedronkową stówkę. PW emotka emotka

Daj znać gdyby malenka nie kupiła, bo jutro wieczorem będę w Biedronce. Wyświetl w wątku >>
0 0

asantesana

#5406950 Napisano: 17.10.2012 06:14:31 w Biedronka
nina54 napisał(a):

emotka

Chyba nie będzie Ci łatwo znaleźć zalety tego napoju emotka

Ja już nie mam pojęcia, co pisać, wpadł mi 1 bon póki co i nie wiem, jaki cudem. A mam ochotę na więcej, bo u mnie ostatnio ogólna konkursowa bieda. emotka

Nie znasz mnie, nawet w szambie znajdę zalety emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

asantesana

#5406939 Napisano: 17.10.2012 06:09:37 w Biedronka
nina54 napisał(a):

Vivat może? Czy coś takiego. To chyba oranżada pomarańczowa.

Dzięki, o coś równie pysznego mi chodziło emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

asantesana

#5406921 Napisano: 17.10.2012 06:01:20 w Biedronka
Czy ktoś mógłby mi podpowiedzieć jaki jest napój gazowany w Biedronce, najlepiej owocowy? Wyświetl w wątku >>
0 0

asantesana

#5406802 Napisano: 17.10.2012 04:44:39 w Biedronka
gosiaczeq napisał(a):

buuu za 4 dni bede w PL a mam tylko 3 dni:( ale mnie pokusiło wysłać z tego play emotka napisalam do biedronki i do play moze ktos mi cos zdazy odpisac.

A na kogo jest ten nr telefonu? Jeśli na kogoś kto jest w Polsce, niech idzie do punktu i wymieni kartę sim, jest darmowa wymiana. I po problemie. Wyświetl w wątku >>
0 0

asantesana

#5406635 Napisano: 17.10.2012 03:09:06 w Biedronka
Kocham Biedronkę emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

asantesana

#5406507 Napisano: 17.10.2012 01:46:46 w Biedronka
joan napisał(a):

asante napisał(a):

Trzymam Cię za słowo, daleko nie masz emotka
Tylko kierowca potrzebny, bo ja mam kolekcję alkoholu wszelkiej maści w domu (w tym własnej roboty).

To nie miałaś na myśli opcji ze śniadaniem? emotka Wiem, że jestem taką tam z internetu, ale mnie można zaufać emotka Alkohol tylko bym pooglądała, jam niepijąca emotka

PS: Jeśli dziś wieczorem na stronie Biedry nie pojawią się zwycięzcy głównych z drugiego tygodnia , to uznaję, że nie dzwonili i proszę mnie nie wyprowadzać z błędu emotka

Opcja ze śniadaniem jak najbardziej tylko wiesz, po takiej ilości alkoholu to po śniadaniu nadal nie można prowadzić emotka
Co do Biedry - ja wierzę, że jeszcze wyników nie było. Wyświetl w wątku >>
0 0

asantesana

#5406499 Napisano: 17.10.2012 01:40:37 w Biedronka
joan napisał(a):

asante napisał(a):

U mnie goście zawsze mile widziani emotka

Czyli co: dadzą nam boniki, kupimy za nie pół Biedrony i biesiada u Ciebie? emotka

Trzymam Cię za słowo, daleko nie masz emotka
Tylko kierowca potrzebny, bo ja mam kolekcję alkoholu wszelkiej maści w domu (w tym własnej roboty). Wyświetl w wątku >>
0 0

asantesana

#5406494 Napisano: 17.10.2012 01:33:37 w Biedronka
joan napisał(a):

asante napisał(a):

W ramach czekania zapraszam na krem z dyni polany czekoladą z listkiem bazylii, mniam... Kto ma ochotę?

Ja mam ochotę emotka Mogę przyjść jutro? Od kilku dni nie gotuję, wszyscy tacy szczodrzy, że mniam mniam! emotka Dziś jemy obiad u bardzo uzdolnionej kulinarnie koleżanki; kazała przybyć na czczo emotka

U mnie goście zawsze mile widziani emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

asantesana

#5406456 Napisano: 17.10.2012 01:10:53 w Biedronka
joan napisał(a):

asante napisał(a):

joan napisał(a):

apoccalipsa napisał(a):

może dziś nie zadzwonią Ktoś by się pochwalił

Może już dzwonili? W końcu prac na finał łapie się kilkaset, a wybierają 20.

Joan, Ty coś wiesz/sugerujesz czy to tylko przemyślenia?

Sugeruję, że czekam, a nie ma komu gratulować. Wczoraj koło trzynastej nie dzwonili, dziś też cisza. W każdym razie: u mnie, jak makiem zasiał.

Uff.. to mi ulżyło.
W ramach czekania zapraszam na krem z dyni polany czekoladą z listkiem bazylii, mniam... Kto ma ochotę? Wyświetl w wątku >>
0 0

asantesana

#5406416 Napisano: 17.10.2012 12:54:47 w Biedronka
joan napisał(a):

apoccalipsa napisał(a):

może dziś nie zadzwonią Ktoś by się pochwalił

Może już dzwonili? W końcu prac na finał łapie się kilkaset, a wybierają 20.

Joan, Ty coś wiesz/sugerujesz czy to tylko przemyślenia? Wyświetl w wątku >>
0 0

asantesana

#5406059 Napisano: 17.10.2012 10:29:43 w Biedronka
antuanetta napisał(a):

emotka Muszę się wyżalić, gram, gram i nic nie wygrałam. Czuję sie jak twórczy nieudacznik emotka Jak to możliwe, że niektórzy wygrywają prawie codziennie, a ja nic, zero.Może mam złą strategię?? Wysyłąm o złej godzinie, bo akurat w czytanie tekstów nie wierzę, przy takiej ilości, gdyby chociaz te teksty trafiały na stronkę to byłoby wszystko jasne.

Błogosławieni, którzy nie widzieli a uwierzyli... Wyświetl w wątku >>
0 0

asantesana

#5406026 Napisano: 17.10.2012 10:17:16 w Biedronka
sydariameki napisał(a):

asante napisał(a):

Od Felixa proszę się odstosunkować, bo ja zamierzam dzisiaj wygrać stówkę za hasło z nim w roli głównej emotka Jeśli wygra to zdradzę do czego porównałam jego skok, tylko muszą mieć podobne poczucie humoru do mojego emotka

Ja nawiązałam i nie trafiłam w ich gust emotka

No ja czytając swoje hasło śmiałam się sama do siebie - kwestia chyba na kogo się trafi i jak nawiążesz do skoku emotka Wyświetl w wątku >>
0 0