Nasz serwis prowadzony przez Adriana Pionkę wraz naszymi partnerami wymienionymi w Polityce
Prywatności wykorzystuje pliki cookies zapisywane na Twoim urządzeniu i inne technologie do
zbierania i przetwarzania danych osobowych w celu personalizowania treści i reklam oraz analizowania
ruchu na stronie i w Internecie.
Przetwarzanie danych jest uzasadnione z uwagi na nasze usprawiedliwione potrzeby, co obejmuje między
innymi konieczność zapewnienia bezpieczeństwa usługi (np. sprawdzenie, czy do Twojego konta nie
loguje się nieuprawniona osoba), dokonanie pomiarów statystycznych, ulepszania naszych usług i
dopasowania ich do potrzeb i wygody użytkowników (np. personalizowanie treści w usługach) jak
również prowadzenie marketingu i promocji własnych usług Administratora. Dane te są przetwarzane do
czasu istnienia uzasadnionego interesu lub do czasu złożenia przez Ciebie sprzeciwu wobec
przetwarzania.
Dane osobowe będą przekazywane wyłącznie naszym podwykonawcom, tj. dostawcom usług informatycznych
i/lub partnerom wymienionym w
Polityce
Prywatności.
Przysługuje Ci prawo żądania dostępu do treści danych osobowych, ich sprostowania, usunięcia oraz
prawo do ograniczenia ich przetwarzania. Ponadto także prawo do cofnięcia zgody w dowolnym momencie
bez wpływu na zgodność z prawem przetwarzania, prawo do przenoszenia danych oraz prawo do wniesienia
sprzeciwu wobec przetwarzania danych osobowych. Posiadasz prawo wniesienia skargi do Prezesa Urzędu
Ochrony Danych Osobowych.
asantesana
Postów 6354
Data rejestracji 14.01.2012
Punkty karne 0
Konkursy dodane 12
Mercedes klasy A - dodaj do ulubionych.
Wódka wyborowa - dodaj do ulubionych.
Słabo się robi... Wyświetl w wątku >>
asantesana
Postów 6354
Punkty karne 0
Konkursy dodane 12
Właśnie to samo chciałam wkleić. Już po prostu ręce opadają...
asantesana
Postów 6354
Punkty karne 0
Konkursy dodane 12
Tego telefonu i Tobie i sobie bardzo życzę. Ja na szczęście na niego zbyt nie liczę, bo nie wierzę w aż takie swoje szczęście, poza tym gdy na coś czekam i liczę to d... z tego wychodzi. A jestem w takiej sytuacji, że każdy bon stówkowy ogromnie mnie cieszy. Chociaż miewam już kryzysy w pisaniu i myślę, co tu k... można jeszcze nowego wymodzić. Potem przechodzi i pisze dalej
asantesana
Postów 6354
Punkty karne 0
Konkursy dodane 12
To ciekawe, bo moje każde wygrane hasło jest inne - i proza i rymowanki, z poczuciem humoru i na smutno, różne produkty, chwalące Biedronkę i nie wspominające o niej wcale, czyli nie rozgryzłam systemu, ale jest mi z tym dobrze
asantesana
Postów 6354
Punkty karne 0
Konkursy dodane 12
Dolly, no przecież ja Żyd nie jestem... jakieś rabaty przewiduję. Wyświetl w wątku >>
asantesana
Postów 6354
Punkty karne 0
Konkursy dodane 12
Zapisuję Cie na liste 'potencjalnych kupców
asantesana
Postów 6354
Punkty karne 0
Konkursy dodane 12
asantesana
Postów 6354
Punkty karne 0
Konkursy dodane 12
Daj znać gdyby malenka nie kupiła, bo jutro wieczorem będę w Biedronce. Wyświetl w wątku >>
asantesana
Postów 6354
Punkty karne 0
Konkursy dodane 12
Nie znasz mnie, nawet w szambie znajdę zalety
asantesana
Postów 6354
Punkty karne 0
Konkursy dodane 12
Dzięki, o coś równie pysznego mi chodziło
asantesana
Postów 6354
Punkty karne 0
Konkursy dodane 12
asantesana
Postów 6354
Punkty karne 0
Konkursy dodane 12
A na kogo jest ten nr telefonu? Jeśli na kogoś kto jest w Polsce, niech idzie do punktu i wymieni kartę sim, jest darmowa wymiana. I po problemie. Wyświetl w wątku >>
asantesana
Postów 6354
Punkty karne 0
Konkursy dodane 12
asantesana
Postów 6354
Punkty karne 0
Konkursy dodane 12
Opcja ze śniadaniem jak najbardziej tylko wiesz, po takiej ilości alkoholu to po śniadaniu nadal nie można prowadzić
Co do Biedry - ja wierzę, że jeszcze wyników nie było. Wyświetl w wątku >>
asantesana
Postów 6354
Punkty karne 0
Konkursy dodane 12
Trzymam Cię za słowo, daleko nie masz
Tylko kierowca potrzebny, bo ja mam kolekcję alkoholu wszelkiej maści w domu (w tym własnej roboty). Wyświetl w wątku >>
asantesana
Postów 6354
Punkty karne 0
Konkursy dodane 12
U mnie goście zawsze mile widziani
asantesana
Postów 6354
Punkty karne 0
Konkursy dodane 12
Uff.. to mi ulżyło.
W ramach czekania zapraszam na krem z dyni polany czekoladą z listkiem bazylii, mniam... Kto ma ochotę? Wyświetl w wątku >>
asantesana
Postów 6354
Punkty karne 0
Konkursy dodane 12
Joan, Ty coś wiesz/sugerujesz czy to tylko przemyślenia? Wyświetl w wątku >>
asantesana
Postów 6354
Punkty karne 0
Konkursy dodane 12
Błogosławieni, którzy nie widzieli a uwierzyli... Wyświetl w wątku >>
asantesana
Postów 6354
Punkty karne 0
Konkursy dodane 12
No ja czytając swoje hasło śmiałam się sama do siebie - kwestia chyba na kogo się trafi i jak nawiążesz do skoku