Reklama na e-Konkursy.info

Wyniki wyszukiwania

Szukano wśród postów użytkownika asantesana

asantesana

#7211234 Napisano: 04.10.2024 13:40:06 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
Czy dostaliście przelewy z ostatnich dni Favity? Wcześniej słali dość szybko, teraz cisza. Wyświetl w wątku >>
0 0

asantesana

#7210563 Napisano: 02.10.2024 12:16:59 w Czy wysyłają juz nagrody z... ???
pumba napisał(a):

FBaneta4 napisał(a):

Czy Haribo już dostali wszyscy ?

Ja jeszcze nie dostałam.

Dzisiaj dostarczają następną partię, bez powiadomienia.
A czy doszły już przelewy z ostatnich dni Favity? Wyświetl w wątku >>
0 0

asantesana

#7209625 Napisano: 29.09.2024 11:55:56 w Czy jest konkurs, w którym trzeba kupić...?
Czy jest konkurs, w którym trzeba kupić kawę, poza lavazzą? Wyświetl w wątku >>
0 0

asantesana

#7209152 Napisano: 26.09.2024 19:41:19 w Czy wysyłają juz nagrody z... ???
Czy te boxy Haribo dostarczone dzisiaj to z tego najnowszego konkursu, z którego powiadamiali jeszcze we wtorek? Wyświetl w wątku >>
0 0

asantesana

#7207648 Napisano: 21.09.2024 12:13:29 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
banka-manka napisał(a):

asantesana napisał(a):

Czy te boxy Haribo w MDW to z wczoraj, czy jeszcze dzisiaj ślą?

https://www.e-konkursy.info/forum/konkursy/czy-informuja-informowali?strona=1942#p7207641

Dzięki, no to niezłą porażkę zaliczyłam... Wyświetl w wątku >>

asantesana

#7207643 Napisano: 21.09.2024 11:50:06 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
Czy te boxy Haribo w MDW to z wczoraj, czy jeszcze dzisiaj ślą? Wyświetl w wątku >>
0 0

asantesana

#7206934 Napisano: 18.09.2024 17:03:50 w Czy informują/ informowali?
slonecznik1309 napisał(a):

nanajka81 napisał(a):

mampytanie napisał(a):

Czy Favita za przedostatni i ostatni dzień informowała?

koleżanka czeka od zeszłego czwartku na "polubienie" i formularz...

ja czekam od 5 wrzesnia na insta emotka na priv nie odpowiadają

Ja chyba od 6.09 czekam, trzy wiadomości do nich, zero odpowiedzi. Dwie znajome też nie mogą sie doprosić. Ręce mi opadają... Wyświetl w wątku >>
0 0

asantesana

#7206309 Napisano: 16.09.2024 16:19:23 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
Czy Favita komuś dzisiaj odpisała, czy dalej cisza w mediach? Wyświetl w wątku >>
0 0

asantesana

#7206239 Napisano: 16.09.2024 12:47:26 w Wkurza mnie...
anaesth napisał(a):

Nie wiem jakie jest najlepsze wyjście z tej sytuacji. Kod na wierzchu - można podkraść. Kod na naklejce - też można podkraść, odkleić (tak jak Nanajka pisze o Nutelli). Kod w środku (jak np. w Balcerzaku) - też źle, bo przychodzi koniec loterii, a ty masz 10 paczek przykładowo wędliny i trzeba wszystkie otworzyć, a potem szybko zjeść. emotka

Można zrobić zdrapkę na wieczku pod tym plastikiem, na pierwszy rzut oka widać, że jest zdrapane i w sklepie też jest trudno otworzyć i zdrapać paletę serków, a w małym osiedlowym głupio takie sprzedać klientowi. Wystarczy pomyśleć i chcieć, ale organizator ma widać to gdzieś. Wyświetl w wątku >>

asantesana

#7205929 Napisano: 14.09.2024 12:37:57 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
Czy komuś odpisali coś z Favity na Instagramie, albo klepnęli zgłoszenie w ostatnim tygodniu? Ja i 2 moich znajomych czekamy, pisaliśmy i zero odzewu, a konkurs kończy się jutro... Wyświetl w wątku >>
0 0

asantesana

#7205586 Napisano: 12.09.2024 16:37:02 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
koniczynka123 napisał(a):

slonecznik1309 napisał(a):

asantesana napisał(a):

baxter napisał(a):

asantesana napisał(a):

Czy dostajecie info o wygranej Favicie na Instagramie? Pisałam do nich już 3 razy wiadomość prywatną i zero odpowiedzi, z moich znajomych chyba nikt nie dostał nagrody "z przydziału", tylko zawsze po upomnieniu się. Ależ mnie organizacja tam denerwuje...

Ja kilka dni temu dodałam na fb i dzis dostalam tylko powiadomienie aby obserwować profil mlekovity  a zdjęcia nie polubili a widzę, że z kolejnych dni są polubione 

Z fb jeszcze sobie jakoś radzą, ale z instagramem i tik tokiem ni hu hu.

tydzień temu zdjęcie dodane na insta, warunki spełnione, pisałam również im w wiadomości, ale zero odzewu ;(

Ja w ostatni dzień odesłania danych zobaczyłam, że wiadomość od nich na Insta wpadło do folderu spam, który nawet nie wiedziałam że istnieje emotka A codziennie zerkałam do folderu wiadomości..

U mnie jest folder "prośby" i tam wpadają wiadomości od nowych osob, ale w mlekovicie to nie problem, bo najpierw polubiają zdjecie. Na wiadomości nie odpisują. Ale jeśli zdjecie jest dla nich niewidoczne, to coś nie gra, sami ustalili takie warunki i oznaczenia. Wyświetl w wątku >>
1 Luiza37 0

asantesana

#7205469 Napisano: 12.09.2024 11:25:37 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
baxter napisał(a):

asantesana napisał(a):

Czy dostajecie info o wygranej Favicie na Instagramie? Pisałam do nich już 3 razy wiadomość prywatną i zero odpowiedzi, z moich znajomych chyba nikt nie dostał nagrody "z przydziału", tylko zawsze po upomnieniu się. Ależ mnie organizacja tam denerwuje...

Ja kilka dni temu dodałam na fb i dzis dostalam tylko powiadomienie aby obserwować profil mlekovity  a zdjęcia nie polubili a widzę, że z kolejnych dni są polubione 

Z fb jeszcze sobie jakoś radzą, ale z instagramem i tik tokiem ni hu hu. Wyświetl w wątku >>
0 0

asantesana

#7205458 Napisano: 12.09.2024 11:10:07 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
Czy dostajecie info o wygranej Favicie na Instagramie? Pisałam do nich już 3 razy wiadomość prywatną i zero odpowiedzi, z moich znajomych chyba nikt nie dostał nagrody "z przydziału", tylko zawsze po upomnieniu się. Ależ mnie organizacja tam denerwuje... Wyświetl w wątku >>
0 0

asantesana

#7205155 Napisano: 11.09.2024 12:55:56 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
stokrotka238 napisał(a):

agakaz2 napisał(a):

asantesana napisał(a):

Mam dylemat odnośnie konkursu InPost, widzę przykład Vinted w regulaminie, ale jak ma się sprawa z Allegro, gdy ktoś kupuje ze smartem? Niby nadawca płaci za przesyłkę, ale ja zapłaciłam za smarta, więc kto tu jest upoważniony do zgłoszenia? Ktoś moze rozwiązywał taki "problem" u źródła?

kupuje pr,ez allegro.pacxke odebrałam udział wzięty nie zastanawiałam się kto płaci za przesylke

W zgłoszeniu podajesz czy jesteś nadawcą czy odbiorcą paczki, więc pewnie w konkursie mogą wziąć udział obie te osoby.

No nie bardzo, według regulaminu udział może wziąć osoba płacąca. Wyświetl w wątku >>
0 0

asantesana

#7205154 Napisano: 11.09.2024 12:55:03 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
kiwiwi napisał(a):

Nie wiem, jak się ma sprawa z Allegro, ale na logikę, to kupując Smarta niejako wykupujesz sobie usługę darmowej przesyłki, więc powinno się liczyć, chyba emotka

No na logikę tak. Chyba emotka  Trochę niejasny regulamin, mogli podać takie kluczowe przykłady jak z Vinted, ale przyjmuję logikę i biorę udział emotka Wyświetl w wątku >>
1 kiwiwi 0

asantesana

#7205133 Napisano: 11.09.2024 12:04:56 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
Mam dylemat odnośnie konkursu InPost, widzę przykład Vinted w regulaminie, ale jak ma się sprawa z Allegro, gdy ktoś kupuje ze smartem? Niby nadawca płaci za przesyłkę, ale ja zapłaciłam za smarta, więc kto tu jest upoważniony do zgłoszenia? Ktoś moze rozwiązywał taki "problem" u źródła? Wyświetl w wątku >>
0 0

asantesana

#7203575 Napisano: 03.09.2024 15:55:30 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
Wklejam ku przestrodze nowy sposób na oszustwo, może pojawić się w konkursach (WC mało osob czyta, dlatego tutaj):
"Jak wygląda oszustwo? Po kliknięciu w przycisk „Nie jestem robotem” (ang. „I’m not the robot”), użytkownik proszony jest o naciśnięcie klawiszy „WIN+R”, potem „CTRL+V“, a następnie zatwierdzenie Enterem.Jeśli korzystasz z systemu Windows i wykonasz te kroki, to uruchomisz przygotowane przez oszustów polecenie, którego efektem jest pobranie i uruchomienie złośliwego oprogramowania na Twoim komputerze." Wyświetl w wątku >>

asantesana

#7202590 Napisano: 29.08.2024 17:55:30 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
Shifo napisał(a):

dany-duszek napisał(a):

asantesana napisał(a):

darog napisał(a):

asiaaa85 napisał(a):

asiawino napisał(a):

Jak długo czeka się na odpowiedź w konkursie Favita? Czy oni wysyłają wiadomość prywatną? Załączyłam zdjęcie w poniedzialek i zero odpowiedzi

Ja też dodałam w niedziele i cisza napisałam do nich na ig ale nie odpisują

nie mam odpowiedzi od 19 lipca...

Oni mają jakiś problem z ogarnięciem Instagrama, póki do nich nie napiszesz wiadomości prywatnej, to (w większości przypadków) można sobie czekać.

chyba z tiktok tak samo mają problem

U mnie Instagram wstawione we wtorek i w środę od razu była informacja o wygranej

A to interesujące. A czy coś robisz więcej poza hasztagami fetowaniezfavita i mlekovita oraz oznaczeniem na zdjęciu mlekovita? Wyświetl w wątku >>
0 0

asantesana

#7202563 Napisano: 29.08.2024 16:26:24 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
darog napisał(a):

asiaaa85 napisał(a):

asiawino napisał(a):

Jak długo czeka się na odpowiedź w konkursie Favita? Czy oni wysyłają wiadomość prywatną? Załączyłam zdjęcie w poniedzialek i zero odpowiedzi

Ja też dodałam w niedziele i cisza napisałam do nich na ig ale nie odpisują

nie mam odpowiedzi od 19 lipca...

Oni mają jakiś problem z ogarnięciem Instagrama, póki do nich nie napiszesz wiadomości prywatnej, to (w większości przypadków) można sobie czekać. Wyświetl w wątku >>
0 0

asantesana

#7201558 Napisano: 25.08.2024 11:47:07 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
Czy główne z Cheetos C4 już poszły? Ktokolwiek słyszał, ktokolwiek wie? Wyświetl w wątku >>
0 0