Reklama na e-Konkursy.info

Wyniki wyszukiwania

Szukano wśród postów użytkownika mczarna

mczarna

#6219608 Napisano: 23.06.2016 22:13:28 w Biedronka
Mogliby dać już wyniki za ostatnie losowanie,mam wrażenie,że ten tydzień źle na wszystkich działa- jak brak konsoli, tak i brak nawet piw (nie wspominając o wyższego stopnia).  Wyświetl w wątku >>
0 0

mczarna

#6219568 Napisano: 23.06.2016 20:30:44 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
sylwika76 napisał(a):

mam pytanie odnośnie loterii ODiDO czy oświadczenie i skan paragonu /na piłkę/ wysyłacie na @ czy tradycyjną pocztą???

sylwika76- przeciez jest wszystko w regulaminie. https://www.loteriaodido.pl/ Punkt 5 Odbiór nagrody. Wyświetl w wątku >>
0 0

mczarna

#6219565 Napisano: 23.06.2016 20:24:24 w Dyskusje o wynikach konkursu
synk napisał(a):

mczarna napisał(a):

Analizowaliście może czy w 8 losowaniu tv byli wszyscy wygrani dzienni z tego samego tygodnia? 

no, jedna osoba z 18.maja, jedna z 11 czerwca, reszta z zakresu 13-19 czerwca. Najwięcej z 13 i 14.

Dzięki za info.To lepiej niż ostatnio. Wyświetl w wątku >>
0 0

mczarna

#6219541 Napisano: 23.06.2016 19:30:33 w Dyskusje o wynikach konkursu
Analizowaliście może czy w 8 losowaniu tv byli wszyscy wygrani dzienni z tego samego tygodnia?  Wyświetl w wątku >>
0 0

mczarna

#6219534 Napisano: 23.06.2016 19:15:54 w Dyskusje o wynikach konkursu
gosposia07 napisał(a):

nkba napisał(a):

edi999a napisał(a):

nkba napisał(a):

edi999a napisał(a):

Czy w Ponymanii jedna osoba mogła wygrać 1 nagrodę danego stopnia na 1 numer telefonu, czy 1 nagrodę podczas 1 losowania? 

Jedną nagrodę w jednym etapie (losowaniu) emotka

Tak mi się właśnie wydawało, ale organizator próbuje mi wcisnąć coś innego emotka

Nie popisała się ta agencja z ta loterią! buuuuu Znam osoby, które w każdym etapie wygrały i nagrody już mają dawno u siebie! I znam też takie, które wygrały raz, a nagroda przyszła dwa razy emotka

Ja wygrałam kucyka podst. 2-3 razy wysyłałam skany i pisałam maila, raz odpisali, że nic nie otrzymali, że mam jeszcze raz wysłać, wysłałam i do tej pory od kwietnia nic nie przyszło... chyba "nie chce mi się z nimi gadać " więcej...

Napisz do nich,że nagroda nie dotarła. Czekaliśmy  na ostatniego kucyka, z wtedy co te maile wracały i w końcu napisałam,że nagroda nie dotarła. To dostaliśmy 2 kucyki o różnych kolorach, w tym 1 ponad program:P  Wyświetl w wątku >>
0 0

mczarna

#6219497 Napisano: 23.06.2016 18:14:12 w Dziś dotarła nagroda z.... (tylko info!)
kubek,notes i ziarenka Legutko oraz koło ratunkowe. Wyświetl w wątku >>
0 0

mczarna

#6219274 Napisano: 23.06.2016 13:27:13 w moje dzisiejsze wygrane :)
yupi,kolejna premia z zabki Wyświetl w wątku >>
0 0

mczarna

#6218929 Napisano: 22.06.2016 22:17:07 w Biedronka
parole21 napisał(a):

mczarna napisał(a):

magnus napisał(a):

joan napisał(a):

magnus napisał(a):

Czynna była tylko I kasa i była kolejka, bo miałem ochotę na dalsza akcję. Sp;isałem tylko godzine i imie kasjerki. Chyba coś naskrobię

Nie tędy droga - winna jest kierowniczka, która odpowiada za informowanie pracowników o różnych akcjach, nie kasjerka. Skoro szefowa o niczym nie miała pojęcia, nie możesz podpierdzielać biednej pani w kasie. Spisz dane kierowniczki emotka

Podam tylko adres Biedronki i godznę, o której nie obsłużono mnie. Kasjerka nie była miła, komentowała- co za kody na papierze, jaki rabat, a to nie jej broszka.Niech wyjaśniają. To jest żenada

magnus, @ parole 21- Rozumiem,że Wy to faceci? Pytam , bo na tym forum różnie bywa z tymi nickami,wpisami...

tak, ja - facet - mój avatar to prawdziwy ja emotka

To by wyjaśniało:P. Baby to baby - zawsze się wykłócą, taka nasza uroda. Facet to się boi wstydu, oczerniania...Nie,żeby feminizm,bo od tego mi daleko, ale tak to właśnie widzę w sklepach. Wyświetl w wątku >>
0 0

mczarna

#6218893 Napisano: 22.06.2016 21:18:10 w Biedronka
magnus napisał(a):

joan napisał(a):

magnus napisał(a):

Czynna była tylko I kasa i była kolejka, bo miałem ochotę na dalsza akcję. Sp;isałem tylko godzine i imie kasjerki. Chyba coś naskrobię

Nie tędy droga - winna jest kierowniczka, która odpowiada za informowanie pracowników o różnych akcjach, nie kasjerka. Skoro szefowa o niczym nie miała pojęcia, nie możesz podpierdzielać biednej pani w kasie. Spisz dane kierowniczki emotka

Podam tylko adres Biedronki i godznę, o której nie obsłużono mnie. Kasjerka nie była miła, komentowała- co za kody na papierze, jaki rabat, a to nie jej broszka.Niech wyjaśniają. To jest żenada

magnus, @ parole 21- Rozumiem,że Wy to faceci? Pytam , bo na tym forum różnie bywa z tymi nickami,wpisami... Wyświetl w wątku >>
0 0

mczarna

#6218856 Napisano: 22.06.2016 20:42:55 w Biedronka
magnus napisał(a):

Czy udało się Wam zrealizować piwne kody ?
Mnie dzisiaj znowu ciśnienie Biedra podniosła. Kasjerka nie umiała zeskanować ani wbić, kierowniczka teżemotka
Nie ma żadnego rabatu, nic nie wiedzą a piwo kosztuje 7,99emotka
Do doopy takie nagrody, człowiek wychodzi na żebraka lub złodzieja emotka
no i piwa nie maemotka

Dlaczego żebraka  i złodzieja? No bez przesady...Wyluzuj. Ja już przywykłam do dziwnych akcji, dziś płaciłam kartą w innym sklepie ale aktywacja płatności trwała kilka minut.Babka mówi- to mbank?Tak. Aha , no to wiadomo , dziś mają problem.Czekałam,czekalam i kolejeczka za mną rosła równo. Ludzie z lodami zaczęłi lody otwierać i zjadać, haha. No ale sorry, nie moja wina. Nie poczulam się jak złodziej albo żebrak albo jeszcze lepiej-oszust.Nawet mi tej dziewczyny z kasy było żal. To była wina banku.Tak więc, nie ma co się denerwować.
W temacie- kiedy będą jakieś wyniki z ostatniego losowania Warki/Heineken, może w końcu jutro? Wyświetl w wątku >>
0 0

mczarna

#6218836 Napisano: 22.06.2016 20:09:43 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
trampek, napisał(a):

czy z kolami danone dane odsylamy w odp zwrotnej czy nowy @?

zwrotnej Wyświetl w wątku >>
0 0

mczarna

#6218803 Napisano: 22.06.2016 18:54:41 w SZUKAM....
Szukam Malwiny z Sosnowca, jest na forum? Jesli tak to poproszę o wiadomość pw emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

mczarna

#6218785 Napisano: 22.06.2016 18:26:20 w Udane wymiany - polecane nicki:)
Polecam Kwiatuszek2506 emotka Dziękuję Wyświetl w wątku >>
0 0

mczarna

#6218550 Napisano: 22.06.2016 13:03:21 w moje dzisiejsze wygrane :)
mczarna napisał(a):

Szalik z topu teraz☺
A nawet 2

I premia 1/3 Wyświetl w wątku >>
0 0

mczarna

#6218440 Napisano: 22.06.2016 11:04:52 w moje dzisiejsze wygrane :)
Szalik z topu teraz☺
A nawet 2 Wyświetl w wątku >>
0 0

mczarna

#6218166 Napisano: 21.06.2016 19:07:12 w Wkurza mnie...
justkra napisał(a):

delvitto napisał(a):

przed chwilą obca kobieta przyniosła mi 3 przesyłki z Dpd, z kartami vip coca-cola. Wyjęła je ze swojej skrzynki. U niej nr mieszkania to 25, a u mnie 35, ale klatka jest zupełnie z innej strony budynku, dlatego jakoś się nie znałyśmy. Adres był nadrukowany prawidłowo. I tylko jej uczciwości zawdzięczam, że karty mam w ręku. Dzwoniłam na DPD, chciałam zgłosić problem, bo kurier nie tylko pomylił adres, ale wrzucił do skrzynki, i to cudzej;( A u mnie cały dzień był ktoś w domu, bo wiedziałam, że będą wozić. Mógł zadzwonić, czy może wrzucić, może wtedy by się wyjaśniło, że coś pochrzanił. W Dpd dowiedziałam się, że muszę zgłosić oficjalną skargę, i podali odpowiedni numer. Z jednej strony strasznie się wkurzyłam, ale z drugiej, nie chciałabym człowiekowi bydła narobić, no i nie wiem, jak tę sprawę zakończyć;(

Jeśli kurier miał podany nr kontaktowy ( raczej miał), to nie zadzwonił z czystego lenistwa. Pomyłkę skrzynek jestem w stanie zrozumieć, bo człowiek czasem najnormalniej w świecie się myli. Na naszym terenie jeździł kiedyś kurier dpd, który miał w zwyczaju zostawiać przesyłki u swojego znajomego w warsztacie. Potem obdzwaniał odbiorców i informował, że z ważnych względów (różnorakich - twórczy był w tym zakresie) nie mógł dostarczyć przesyłki pod wskazany adres, ale starał się ją podwieźć jak najbliżej i bardzo prosi, by ją sobie jakoś odebrać. Raz się nabrałam, a następnym razem uparłam się, że ma być na adres domowy i koniec. Ten pan już tu nie jeździ, bo widać kogoś zdenerwował bardziej niż mnie. Cała ta przydługa wypowiedź, jest po to by Ci powiedzieć, że twój pan kurier może się przyzwyczaić do odwalania takiej tandety, jeśli nikt nie będzie protestować. Więc proponuję interweniować. Za jednego niezadowolonego klienta nie zwolnią go, ale może w przyszłości będzie dzwonić emotka    

Zdecydowanie bym interweniowała...W pracy miałam akcję,że wysłałam przesyłkę do szefa,było mega pilne,z zastrzeżeniem godzinowym,w domu była żona szefa i czekała na przesyłkę. Wydzwaniali do mnie,gdzie ta przesyłka Kurier przesyłki nie dostarczył, a w firmie kurierskiej info ,że przesyłka dostarczona i to jeszcze udowodnili podpisem, mega podobnym do podpisu szefa. Reklamacja była mega obfita, szef mnie nie oszukał, a kurier przesyłkę gdzieś zgubił, dlatego ten niby podrobiony podpis. To pod dyscyplinarkę podeszło...
Wyświetl w wątku >>
0 0

mczarna

#6218152 Napisano: 21.06.2016 18:27:57 w moje dzisiejsze wygrane :)
Jeszcze masowy atak kół plażowych emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

mczarna

#6218116 Napisano: 21.06.2016 17:24:49 w Dziś dotarła nagroda z.... (tylko info!)
Książka Mozarella (nawet nie wiedziałam,że wygrałam  emotka  ) oraz słuchawki z gfk. Wyświetl w wątku >>
0 0

mczarna

#6217762 Napisano: 21.06.2016 10:55:53 w moje dzisiejsze wygrane :)
Premia z Żabki  Wyświetl w wątku >>
0 0

mczarna

#6217524 Napisano: 20.06.2016 22:26:06 w Wkurza mnie...
buncia88 napisał(a):

marzenier napisał(a):

buka napisał(a):

wkurza mnie że praktycznie każdy ma "taką ciotkę" emotka

No baaa
Moja ciotka,to po wsi lata i gada ze ja jestem uzależniona od....zakupów,ze ja to wszysko kupuje.Tylko męża się boje,wiec mu wmawiam,ze to wygrane.Na moje pytanie,"ale ciociu po co mi 3 rowery" odpowiada "no właśnie na tym polega ta choroba".
Chyba mam już zarezerwowala miejsce w budynku bez klamek.Dzięki Bogu kolejka długa emotka

emotka U mnie znowu wujcio dał wczoraj "popis". Dzwoni do mnie (co prawda w innej sprawie), ale już po rodzinie się rozniosło, że wpadły rowery. Zagaduje, że musi kupić córce rower (Moja chrześniaczka) na urodziny, bo z tamtego wyrosła. Ewidentnie z rozmowy wynikało, ze wie, ze mam rower wygrany i co z tym zrobię? Więc już nie wytrzymałam i powiedziałam, ze mam dla niej rower, ale nic sie nie odzywałam, bo fizycznie go jeszcze nie mam i chciałam sie z nim skontaktować jak kurier mi go dostarczy.
- a jaki to rower?
- jakiej marki?
- ile jest warty?
- kiedy będzie?
- za dwa tygodnie? To strasznie długo.... Ona chce rower już!
No trudno...w takim razie kup jej wujku już ten rower a Ja najwyżej dam jej coś innego.
Coś innego? (pewnie w myślach tańszego) to nie, to poczeka.
Nie wiem o co konkretnie chodziło, ale jedyne co zrobiła ta rozmowa to wku**iła mnie trochę i tyle.

I emotka my family...

Czytam te Wasze historie i tak stwierdzam,że dobrze,że moja dalsza rodzina jest daleko i tak się przed nimi nie muszę chwalić (lub jeden drugiemu nie nagada,że OO wygrała). Wyświetl w wątku >>
0 0