Reklama na e-Konkursy.info

Wyniki wyszukiwania

Szukano wśród postów użytkownika mczarna

mczarna

#6224368 Napisano: 03.07.2016 22:37:11 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
izak1000 napisał(a):

olus15 napisał(a):

Wklepuję kody z familijnych i już dwa pod rząd mam kod wykorzystany emotka . Czy oni mają dziś jakiś błąd na stronie czy ktoś ze sklepu sobie oderwał...

Gdyby  kod  byl oderwany to na pewno nie kupisz takich wafelki lub ciastek...

Że niby sklep tego nie sprzeda? Proszę Cię, co im zależy na konkursie,ważne by towar wypchnąć... Wyświetl w wątku >>
0 0

mczarna

#6224367 Napisano: 03.07.2016 22:35:36 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
mariolakal napisał(a):

assal napisał(a):

Uwaga!
Konkurs Grasz czy grasz Lecha.
Widzę w regulaminie, że jest do 3 lipca, a mi wyświetla na stronie tutaj, że do piątego emotka

Nie gram tam, ale regulaminowo kończy się dzisiaj... Posiadam nawet paragon na bieżący etap na wymianę/sprzedaż w dniu dzisiejszym... emotka

Tu nie tylko paragon jest ważny ale też foliopak... Wyświetl w wątku >>
0 0

mczarna

#6224366 Napisano: 03.07.2016 22:33:46 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
izak1000 napisał(a):

olus15 napisał(a):

Wklepuję kody z familijnych i już dwa pod rząd mam kod wykorzystany emotka . Czy oni mają dziś jakiś błąd na stronie czy ktoś ze sklepu sobie oderwał...

Gdyby  kod  byl oderwany to na pewno nie kupisz takich wafelki lub ciastek...

u mnie było ok Wyświetl w wątku >>
0 0

mczarna

#6223966 Napisano: 01.07.2016 22:57:23 w Wkurza mnie...
alusia29 napisał(a):

Moje wkurzenie sięga zenitu emotka "Firma" przewozowa, która dzisiaj w południe miała moją córkę z chłopakiem odebrać i zawieźć do Holandii nie pojawiła się, nie odbiera telefonów, nie odpisuje na smsy emotka Obdzwoniłam wszystko co znalazłam w necie, niestety wszyscy mają pełny stan i najbliższy termin to wtorek, a w poniedziałek mieli już rano stawić się w pracy emotka
Nie mieści mi się w głowie jak można być takim niesłownym człowiekiem, nieodpowiedzialnym, ku..wa mać! Całe szczęście pracodawca okazał się wyrozumiały i przymknie oko na spóźnienie, ale młodzi wkurzeni, bo dwie dniówki w plecy.
A z polecenia było emotka

Pewnie wszyscy kierowcy na kacowej załamce po meczu... A tak na serio-to żenada... Wyświetl w wątku >>
0 0

mczarna

#6223963 Napisano: 01.07.2016 22:46:51 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
defed napisał(a):

mczarna napisał(a):

titinunu napisał(a):

mika0103 napisał(a):

dang21 napisał(a):

defed napisał(a):

Mysia napisał(a):

czy jakaś pomocna osóbka oświeci mnie co zrobić, żeby Streamline mnie polubił w końcu? emotka emotka

Przyklejam się emotka

Ja tak samoemotka

Tez bym sie chetnie dowiedziala emotka

I ja się zapisują,nigdy u nich nie wygrałam.Nieodczarowana agencja

Mnie dziś odczarowali...

To z pewnościa mczarna miagia...emotka

Pewnie magia, bo wcześniej d...a b...a,np. zapas past mam na cały rok. Ale tu jeden sms i mam:P Po moich różnych doświadczeniach nie ma się co poddawać przy opisówkach. Wyświetl w wątku >>
0 0

mczarna

#6223941 Napisano: 01.07.2016 21:21:39 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
titinunu napisał(a):

mika0103 napisał(a):

dang21 napisał(a):

defed napisał(a):

Mysia napisał(a):

czy jakaś pomocna osóbka oświeci mnie co zrobić, żeby Streamline mnie polubił w końcu? emotka emotka

Przyklejam się emotka

Ja tak samoemotka

Tez bym sie chetnie dowiedziala emotka

I ja się zapisują,nigdy u nich nie wygrałam.Nieodczarowana agencja

Mnie dziś odczarowali... Wyświetl w wątku >>
0 0

mczarna

#6223852 Napisano: 01.07.2016 17:22:54 w moje dzisiejsze wygrane :)
Palmolive C4, nagroda III stopnia Wyświetl w wątku >>
0 0

mczarna

#6223426 Napisano: 30.06.2016 22:48:36 w Sport
bruce napisał(a):

mczarna napisał(a):

No i znowu tyle nerwów...

Tu gdzieś zapodano takie figury geometryczne dla uspokojenia...emotka

To coś nic nie da... Wyświetl w wątku >>
0 0

mczarna

#6223414 Napisano: 30.06.2016 21:53:31 w Sport
No i znowu tyle nerwów... Wyświetl w wątku >>
0 0

mczarna

#6223273 Napisano: 30.06.2016 17:09:14 w Dziś dotarła nagroda z.... (tylko info!)
Pierwsze wakacyjne premie i pierwsze biedronkowe+ koła Wyświetl w wątku >>
0 0

mczarna

#6223268 Napisano: 30.06.2016 17:02:25 w moje dzisiejsze wygrane :)
nika78 napisał(a):

koło plażowe z Danone emotka

i u mnie Wyświetl w wątku >>
0 0

mczarna

#6222595 Napisano: 29.06.2016 18:05:20 w Rossmann
Pytanko-co było do wygrania w Skarbie, co dziś informują? Wyświetl w wątku >>
0 0

mczarna

#6222584 Napisano: 29.06.2016 17:56:45 w moje dzisiejsze wygrane :)
SKARB:-) Przed sek sms Wyświetl w wątku >>
0 0

mczarna

#6222297 Napisano: 29.06.2016 13:27:03 w moje dzisiejsze wygrane :)
Wakacyjna premia;) Wyświetl w wątku >>
0 0

mczarna

#6221901 Napisano: 28.06.2016 21:46:07 w Smolar
delvitto napisał(a):

M46D4M napisał(a):

mczarna napisał(a):

konrads6 napisał(a):

dziś dostałem kupon za paragon za 1 grosz. pozdrawiam sabotażystów, którzy celowo wprowadzają w błąd zapewne w celu zwiększenia swoich szans emotka już nie raz widziałem takie "pomocne" posty na tym forum zupełnie odmienne od moich doświadczeń emotka

Ale,że o co Tobie chodzi? Przecież wiele,wiele osób chwali się wygranym czteropakiem. 

Chyba chodzi o wygrany czteropak na paragon z piwem za kupon z poprzedniego etapu, za 1gr. Tylko 1 osoba pisała wcześniej, że można za taki wygrać następny kupon.

ten temat i takie w ogóle rozumowanie jest dla mnie dziwne...:( jak można użyć do zgłoszenia paragon z piwem otrzymanym za 1 gr.? może z regulaminu jasno nie wynika, że tak nie można, ale zwykła logika... No bo można tak w nieskończoność, skoro zgrzewek jest tak dużo do wygrania, to trudno nie trafić. Ale, jeśli kupię raz w 1 etapie, wygram, i ten paragon z kuponem zgłoszę w kolejnym etapie, i znów wygram, i znów zgłoszę... Za jeden poniesiony koszt miałabym kilka wygranych? Wystarczy o tym pomyśleć, zanim się takie paragony zgłaszało.

Dzięki za sprostowanie M46D4M. Czyżbym dobrze kojarzyła,że ta sama osoba pisała o graniu na rodzinę i wielce to krytykowała??? A teraz gra za grosz? Wyświetl w wątku >>
0 0

mczarna

#6221855 Napisano: 28.06.2016 20:44:01 w Smolar
konrads6 napisał(a):

dziś dostałem kupon za paragon za 1 grosz. pozdrawiam sabotażystów, którzy celowo wprowadzają w błąd zapewne w celu zwiększenia swoich szans emotka już nie raz widziałem takie "pomocne" posty na tym forum zupełnie odmienne od moich doświadczeń emotka

Ale,że o co Tobie chodzi? Przecież wiele,wiele osób chwali się wygranym czteropakiem.  Wyświetl w wątku >>
0 0

mczarna

#6221807 Napisano: 28.06.2016 19:19:47 w SZUKAM....
bruce napisał(a):

mczarna napisał(a):

Moja mama wiele lat temu wygrywała pierdoły tam, a raz się trafił grill elektryczny ( na tamte czasy pełen szał), a w zeszłym roku wygrała te zakupy rodzinne.Tak więc coś tam można próbować:-)

Super, serdeczne gratki dla Mamy! emotka Mnie najbardziej wkurzały zawsze (teraz nie kupuję już kilka lat, nawet nie wiem, czy jeszcze takie konkursy tam istnieją) przepisy kulinarne tych samych pań: normalnie co tydzień po 80 dych. emotka Rozumiem: raz na miesiąc-dwa, ale żeby co tydzień te same nazwiska i twarze na fotkach? emotka A - jak się pojawił przy numerze kolejny dodatek kulinarny - znowu 80 lub 100 zł dla tych samych osób. emotka

Dziękuję w imieniu mamy:-) Dziwne to o czym piszesz,że wciąż te same osoby...Ja to akurat tam nie śledzę wyników,więc nawet nie wiedziałam. Ale jak widać po mojej mamie warto próbować. Wyświetl w wątku >>
0 0

mczarna

#6221783 Napisano: 28.06.2016 18:26:15 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
agicho napisał(a):

violka88 napisał(a):

mam pytanko - 60 dzień z laysów to który dzień czerwca? emotka

czwartek 23.06.ale niech ktoś potwierdzi.

potwierdzam, zalecam też robić notatki kiedy się bierze udział:-) Wyświetl w wątku >>
0 0

mczarna

#6221782 Napisano: 28.06.2016 18:24:45 w SZUKAM....
bruce napisał(a):

ziolko napisał(a):

bruce napisał(a):

darog napisał(a):

czy ktoś widział jakiś konkurs z lodówkami? pilnie potrzebuje, dobrą dużą.

Wiem, że w kolorowych czasopismach (bodajże "Chwila dla Ciebie") zawsze są jakieś takie nagrody w loteriach z dużym AGD włącznie za wysłane rozwiązania krzyżówek.

szanse na wygranie tam są baaaardzo mizerne - 1-2 nagrody a wysyłających wiele tysięcy.
Sama kiedyś przez ponad rok brałam udział w KAŻDYM konkursie "Chwili dla Ciebie" i nie wygrałam nawet najmniejszej nagrody emotka

Powiem Ci, że i ja swego czasu miałam jakiś pęd ku braniu udziału w tych konkursach, licząc na (wypasione) nagrody i - o dziwo - złapałam ich tam kilka, chociaż były to najwyżej aparaty foto czy kosmetyki, żadnego droższego sprzętu AGD - nigdy. emotka

Moja mama wiele lat temu wygrywała pierdoły tam, a raz się trafił grill elektryczny ( na tamte czasy pełen szał), a w zeszłym roku wygrała te zakupy rodzinne.Tak więc coś tam można próbować:-) Wyświetl w wątku >>
0 0

mczarna

#6221510 Napisano: 28.06.2016 11:33:38 w moje dzisiejsze wygrane :)
monkakk napisał(a):

Piłka z Odido sms sprzed chwili 

I u mnie Wyświetl w wątku >>
0 0