Reklama na e-Konkursy.info

Wyniki wyszukiwania

Szukano wśród postów użytkownika mczarna

mczarna

#6227449 Napisano: 10.07.2016 22:09:50 w co chcielibyście wygrać?
@-Violka- napisał(a):

W tym tygodniu tv z lay's poproszę emotka

I Ja  też:)))) Puf 5,a TV żadnego...:-( Nie łudzę sie ale się wpiszę, może pomoże... Wyświetl w wątku >>
0 0

mczarna

#6227441 Napisano: 10.07.2016 21:51:50 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
ahaja napisał(a):

maria1 napisał(a):

Ferdia napisał(a):

Halszka napisał(a):

darog napisał(a):

sylzab2294 napisał(a):

magnus napisał(a):

joan napisał(a):

magnus napisał(a):

joan napisał(a):

poprostuanette napisał(a):

https://web.faceb...p;type=3&theater to tak żeby nie zapomnieć o Pani emotka emotka emotka emotka emotka

Zaiste jest z niej "Virtuoz" emotka

Virtuoz ? , bo dobrze gra na nerwach ?emotka

Zobacz opis do zdjęcia emotka

Soki na dzień dobry popijamy i radość z tego mamy...  
to taki Jej styl:
... Dżemy wszyscy jemy i dobrze się czujemy ..emotka

Żeby to choć estetyczne było....
Prawdziwy z niej "Virtoz" badziewia emotka

Ale zdarza się, że kasuje w czasie trwania konkursu swoje "pudła" pod wpływem wyśmiewawczego komentarza-tak było na FB Douglas.

Kiedyś zastanawialiśmy się czy "Pani karton" coś wygrywa... Czy pamiętacie nagrodzenie Jej zdjęcia? Bo ja nie kojarzę, ale jestem tu (patrząc na Wasz staż) krótko emotka

Na portalu ofeminin wygrała zestaw produktów Winiary, może niewiele ale zawsze coś. Musi coś wygrywać, inaczej by nie kontynuowała swojej kartonowej działalności.
http://www.ofemin...5090.html#d688046-p6

Ale o czym dyskusja emotka kartonie czy tekście ? Konkurs to konkurs , niech każdy wykazuje się jak potrafi ze sobie znajomą tylko skutecznością.Dla każdego kreatywność inną ma formę ... Połowa z nas wygrywa konkursy rymami częstochowskimi,które reszta wyśmiewa (choć pewnie nie jedną nagrodę tym wygrała) , połowa makietami przerabianymi na nowe pomysły ,tekstami ,które nagrodzone były już niejednokrotnie także przerobionymi na potrzeby produktu emotka Mi tam nie przeszkadza ani karton ani tekst od czasu gdy w wynikach Garniera przeczytałam ,że ktoś używa Garniera ,bo chce mieć włosy jak Pantera i wygrała rower ?... już nie pamiętam emotka Zrozumiałam ,że w konkursach może wygrać wszystko emotka

Organizatorzy powinni informować zgodnie z prawdą, czy faktycznie wybierają ich zdaniem najlepsze teksty, czy że losują, bo nie mają czasu na czytanie wszystkich zgłoszeń. I wtedy będzie fair i po sprawie. Ale jak czytam, że najbardziej kreatywna odpowiedź wygrywa, a potem widzę zwycięską pracę - grafomanię najwyższej wody - opadają mi ręce. Dobra, o gustach się nie dyskutuje, ale nagradzanie 1 miejscem pracy, w której roi się od błędów, to zwykły brak szacunku do innych piszących.

Jaki to konkurs teraz z tym sokiem? Ta fotka jest bez zadnych # itd...Ktoś widocznie ma dostęp do jej galerii kartonowych fotek, ja niestety mam blokadę:P
Wyświetl w wątku >>
0 0

mczarna

#6227197 Napisano: 09.07.2016 19:18:23 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
kumulacja napisał(a):

joan napisał(a):

Buhaha, toż  to prawie plagiat  Wyświetl w wątku >>

mczarna

#6227033 Napisano: 08.07.2016 20:16:52 w Wkurza mnie...
Wkurza mnie zapach mydła od Bioline, tak mi to śmierdzi,że masakra...:P Dziś już było na maksa,więc powiedziałam mu baj baj . Wyświetl w wątku >>
0 0

mczarna

#6226986 Napisano: 08.07.2016 17:44:28 w Dziś dotarła nagroda z.... (tylko info!)
Flaga,Koło i Rexona Wyświetl w wątku >>
0 0

mczarna

#6226787 Napisano: 08.07.2016 12:09:33 w moje dzisiejsze wygrane :)
Właśnie przyszedł dezodorant Rexona z Ofeminin, nawet nie wiedziałam,że się załapałam:-) Wyświetl w wątku >>
0 0

mczarna

#6226129 Napisano: 07.07.2016 09:19:12 w moje dzisiejsze wygrane :)
Wow,jest kubek od Lipton. Wiadomość w spamie i dotarła dopiero dziś.  Wyświetl w wątku >>
0 1 thechamp

mczarna

#6225707 Napisano: 06.07.2016 12:35:16 w moje dzisiejsze wygrane :)
Kolejne koła dmuchane, na pocieszenie przy braku konsoli i tv ... Wyświetl w wątku >>
0 0

mczarna

#6225683 Napisano: 06.07.2016 12:18:05 w Dziś nic nie wygrałem! To już było!
andii napisał(a):

niunia-k napisał(a):

Nie dany  mi ten Tv emotka  emotka emotka emotka

mnie teżemotka    o co do CHIPSA chodzi??? emotka

Mnie Avanti też nie lubi nagradzać nagrodami I stopnia, ani TV, ani konsoli, buuu:((((((((((((( Wyświetl w wątku >>
0 0

mczarna

#6225447 Napisano: 05.07.2016 23:47:09 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
sylwika76 napisał(a):

siasolka dziękuję za zaspokojenie mojej ciekawości-szkoda,że ja nie mogę tej pufy  wygraćemotka

Wysil się emotka Może Cię docenią wreszcie.Lubią rymy ale nie zawsze... Wyświetl w wątku >>
0 0

mczarna

#6225423 Napisano: 05.07.2016 22:31:34 w SZUKAM....
masza napisał(a):

pioge7 napisał(a):

masza napisał(a):

pioge7 napisał(a):

masza napisał(a):

Jakie duże jest koło od Danone? Zwykłe czy trochę większe jak ponton z łakotek? Nie wiem czy opłaca sie podawać PESEL

Mniejsze.... O wiele.. Nie taki jak ponton,, ja na babćie nie podałem peslu bo pisałem że nie pasuje mi wysyłać o koło peslu i przysłali emotka  

emotka dziękuję

Jeszcze co powiem...u mnie przyszło już 10 kółek po napompowaniu  5 jest dziurawych emotka  3 na razie nie pompowane 

hmm nieźle, to nie odsyłam danych

No to takie dziadostwa marne...Pasują na małe dzieciaki,dla mojej 5 latki ok. Starszak, ok 9 lat lat też się zmieści, jeśli jest chudzielcem. Kolory są 2 : czerwony i taki prawie czerwon, czyli prawie różowy:P   Wyświetl w wątku >>
0 0

mczarna

#6225415 Napisano: 05.07.2016 22:13:31 w Pomocy!!!!
viviean napisał(a):

viviean napisał(a):

Kto wysyłał kurierem/ pocztą pufy z Lay's? Gdzie/u kogo najtaniej? Proszę o podpowiedzi emotka

Nikt nie wysyłał??

Pytaj tego co dziś się chwalił w MDW 15 pufą:P No chyba,że całą rodzinę okoliczną i sąsiadów obdarował:P Ja nie wysyłałam pufy. Wyświetl w wątku >>
0 0

mczarna

#6225357 Napisano: 05.07.2016 20:54:15 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
slonecznik1309 napisał(a):

mama2006 napisał(a):

mama2006 napisał(a):

cherry_coke napisał(a):

mama2006 napisał(a):

...

może o to chodzić, na na paragonie mam napis Rama mix oleju maślany. Czyli nic nie wskóram, paragon odesłany, pieczątki juz nie przystawię, nie pomyślałam żeby tak dokładnie opisywać paragon. A swoją drogą , to mogliby w regulaminie robić takie zapisy, bo w następnym konkursie wymyślą, że na paragonie musi być zapisana np. waga 

Im więcej osób będzie dochodziło swoich praw tym większa szansa, że kiedyś coś się zmieni. 
Czasami wystarczy dodać adnotację, że reklamacja została wysłana "do wiadomości" UOKiK, a sprawa zostaje momentalnie rozwiązana  emotka

już naskrobałam reklamację i dodałam adnotację że wiadomość poszła do UOKiK, heheh, a co, niech się trochę ogarną. Zobaczymy co odpiszą i czy w ogóle odpiszą

odpowiedzieli mi (ekspresowo) emotka owodem odrzucenia Pani zgłoszenia jest niezgodność daty paragonu z załączonego zdjęcia z datą wprowadzoną w formularzu. Dlatego zgłoszenie zostało odrzucone, wszystkie dane muszą być zgodne.
Kurczę, czyźbym takiego babola popełniła? Ale swoją drogą mogliby mi to pokazać, bo coś mi się nie chce wierzyć w taką sytuację. Czyli zwrot za Ramę odszedł w siną dal......

ściemniają.... mi kiedyś w dawnym konkursie CIF nie wydali 5 nagrod Bosch, bo twierdzili, ze wpisałam złą datę ;( pisałam reklamacje itp, ale na nic ;(

Oczywiście,że ściemniają...Ja przecież w Tortexie miałam to samo,no i nie tylko ja... Wyświetl w wątku >>
0 0

mczarna

#6225322 Napisano: 05.07.2016 19:38:13 w moje dzisiejsze wygrane :)
Skindrink, najprawdopodobniej Wyświetl w wątku >>
0 0

mczarna

#6224876 Napisano: 04.07.2016 23:49:53 w Zdjęcia naszych wygranych
bruce napisał(a):

P.S. To nie moja Teściowa w tych kartonach występuje, chociaż nie odkryłam jeszcze w jakim celu cały garaż jest nimi zawalony.

emotka emotka

Może się przymierza do fot:P Błagam-Odradź jej to:P Wyświetl w wątku >>
0 0

mczarna

#6224871 Napisano: 04.07.2016 23:40:53 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
Victoria33 napisał(a):

mczarna napisał(a):

mama2006 napisał(a):

mczarna napisał(a):

mama2006 napisał(a):

dostałam dziś @ z Ramy "Twoje zgłoszenie w promocji „Spróbuj za darmo! Smaż jak szef kuchni” zostało zweryfikowane negatywnie ze względu na niezgodność z regulaminem promocji ", widziałam że ktoś kiedyś też o to pytał, ja nie za bardzo mam możliwość  sprawdzić, może ktoś pomoże o co w tym wszystkim chodzi

A nie robi tego przypadkiem ta sama firma co testy ketchupu Tortex? 

IQ Marketing (Poland)

No to dokładnie ta sama. W Tortexie miałam takie same odpowiedzi.Gdy złożyłam reklamację to odpisali po prawie 3 tygodniach,że błędna data ( a data była na pewno dobra) i napisali by wysłać zgłoszenie ponownie.Wysłałam ponownie więc, to mi napisali ,że negatywnie rozpatrzona,bo już po terminie ( 14 dni na zgłoszenie jest). Na reklamację reklamacji już nie raczyli odpisać.To samo było u mojego faceta. Tego ketchupu nie kupię już nigdy, przenigdy! 

Nie brałam udziału w tej akcji, ale po Waszych wpisach przeczytałam regulamin i może rozwiązaniem zagadki jest 12 punkt tegoż regulaminu. Osobiście mam dobre zdanie o tej agencji.

Mylisz się, czyżbyś myślała,że my fikcyjnymi paragonami zgłaszamy się do akcji za 3-4 zł? Akcja Tortex i Ramy pokazuje,że to ściema. Ja osobiście mam fatalne zdanie o tej agencji,więc jeśli z niej jesteś albo jesteś z Ostrowa, Kobierna i innych sławetnych miejscowości (no , chyba,że flaga u Ciebie tylko)  to myślę,że powinnaś iść już spać i nie chwalić swojej agencji Wyświetl w wątku >>
0 0

mczarna

#6224793 Napisano: 04.07.2016 20:22:23 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
mama2006 napisał(a):

mczarna napisał(a):

mama2006 napisał(a):

dostałam dziś @ z Ramy "Twoje zgłoszenie w promocji „Spróbuj za darmo! Smaż jak szef kuchni” zostało zweryfikowane negatywnie ze względu na niezgodność z regulaminem promocji ", widziałam że ktoś kiedyś też o to pytał, ja nie za bardzo mam możliwość  sprawdzić, może ktoś pomoże o co w tym wszystkim chodzi

A nie robi tego przypadkiem ta sama firma co testy ketchupu Tortex? 

IQ Marketing (Poland)

No to dokładnie ta sama. W Tortexie miałam takie same odpowiedzi.Gdy złożyłam reklamację to odpisali po prawie 3 tygodniach,że błędna data ( a data była na pewno dobra) i napisali by wysłać zgłoszenie ponownie.Wysłałam ponownie więc, to mi napisali ,że negatywnie rozpatrzona,bo już po terminie ( 14 dni na zgłoszenie jest). Na reklamację reklamacji już nie raczyli odpisać.To samo było u mojego faceta. Tego ketchupu nie kupię już nigdy, przenigdy!  Wyświetl w wątku >>
0 0

mczarna

#6224781 Napisano: 04.07.2016 19:53:33 w Dziś dotarła nagroda z.... (tylko info!)
Przelewy z testowania.Zgłoszenia wysłane 2 dnia. Wyświetl w wątku >>
0 0

mczarna

#6224776 Napisano: 04.07.2016 19:40:28 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
mama2006 napisał(a):

A nie robi tego przypadkiem ta sama firma co testy ketchupu Tortex?  Wyświetl w wątku >>
0 0

mczarna

#6224557 Napisano: 04.07.2016 13:57:26 w moje dzisiejsze wygrane :)
5 Lays owa pufa Wyświetl w wątku >>
0 0