Reklama na e-Konkursy.info

Wyniki wyszukiwania

Szukano wśród postów użytkownika mczarna

mczarna

#6229316 Napisano: 14.07.2016 20:26:42 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
taalvikki napisał(a):

mczarna napisał(a):

bruce napisał(a):

zaczytana-pola napisał(a):

Kiedyś tego nie było emotka . Kiedyś każdy tu chwalił się wygraną. Kiedyś 90% nagród było "na forum". Kiedyś widzieliśmy o każdym SMS-ie, każdym telefonie, każdym rozwiązaniu konkursu, każdej nagrodzie, która dotarła. Kiedyś emotka . A teraz połowa tamtego forum zdechła. I to nie jest fajne, bo teraz nie wiemy nic emotka

emotka Dokładnie! I, z tego, co wiem, mało kto chwali się nagrodami, szczególnie - większymi. Szkoda, mnie to zawsze dopingowało i dawało nadzieję, że są jeszcze uczciwi organizatorzy konkursów. Szkoda wielka... Wiem jednak, czemu część forumowiczów nie chce pisać o głównych wygranych (ani o żadnych innych) i tym bardziej mi przykro. emotka

No i właśnie. Ale widać kto jest przeciw- konta utworzone w 2015, 2016 , to co oni tam wiedzą...

ach, to gadanie, że "za komuny było lepiej"... sama nie jestem z 2015, ale mocno irytują mnie takie uogólnienia, typu "co oni tam wiedzą". ktoś chce, to pisze, nie chce, to nie. zapewniam, że na forum siedzi sporo osób z większym stażem niż taka ja, które nie piszą właściwie NIC, a korzystają.

Wiesz co- oczywiście,że są i to nie wcale mała gromadka...Jednak jeśli ktoś dopytuje,a ktoś akurat wygrał, bądź nie wygrał,a wie,że informują ( a nikt o tym nie pisze) to jednak mógłby pomóc i udzielić informacji, skoro na forum cisza. Wystarczy napisać TAK, informowali. Nikt się z niczego nie musi tłumaczyć.PO TO JEST TO FORUM. Jak już pisały Dziewczyny wcześniej - chodzi m.in o to by wiedzieć,że jakiś konkurs to nie ściema. Wyświetl w wątku >>

mczarna

#6229293 Napisano: 14.07.2016 19:35:35 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
bruce napisał(a):

zaczytana-pola napisał(a):

Kiedyś tego nie było emotka . Kiedyś każdy tu chwalił się wygraną. Kiedyś 90% nagród było "na forum". Kiedyś widzieliśmy o każdym SMS-ie, każdym telefonie, każdym rozwiązaniu konkursu, każdej nagrodzie, która dotarła. Kiedyś emotka . A teraz połowa tamtego forum zdechła. I to nie jest fajne, bo teraz nie wiemy nic emotka

emotka Dokładnie! I, z tego, co wiem, mało kto chwali się nagrodami, szczególnie - większymi. Szkoda, mnie to zawsze dopingowało i dawało nadzieję, że są jeszcze uczciwi organizatorzy konkursów. Szkoda wielka... Wiem jednak, czemu część forumowiczów nie chce pisać o głównych wygranych (ani o żadnych innych) i tym bardziej mi przykro. emotka

No i właśnie. Ale widać kto jest przeciw- konta utworzone w 2015, 2016 , to co oni tam wiedzą... Wyświetl w wątku >>

mczarna

#6229290 Napisano: 14.07.2016 19:33:15 w Wkurza mnie...
olunka napisał(a):

ludzka_istota napisał(a):

O tak- deszcz... Urlopuję na Kaszubach i pada emotka . Zamiast korzystać z dobrodziejstw lasów, wód, kręgów... moknę

ale jak przestanie to może grzyby będąemotka

O, na grzyby to może ja się załapię, bo się tam wybieram w sierpniu. Mnie też wkurza ta załamka pogody... Wyświetl w wątku >>
0 0

mczarna

#6229197 Napisano: 14.07.2016 17:10:28 w Gratulacje! Dla wygranych!
lager napisał(a):

Gratulacje skutera, telewizorów z Brico, grilli od Smolara i przede wszystkim czterech kółeczek od Intermarche emotka emotka emotka

I ja wszystkim gratuluję!emotka emotka Wyświetl w wątku >>

mczarna

#6228837 Napisano: 13.07.2016 21:49:53 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
mysz-s napisał(a):

joan napisał(a):

W kontekście wypowiedzi:

belca napisał(a):

I w takich sytuacjach jak ta- zadaje sobie pytanie...czemu NIEKTÓRZY potrafią się odezwać w wątku "informują" a inni mają go w d***.

mczarna napisał(a):

Może całe forum miej w d...? Chyba można poinformować jak widac,że nikt się nie odzywa, a Ty akurat wygrywasz?

A moim zdaniem: fakt, że ktoś napisze na forum, iż jakiś organizator własnie informuje laureatów w związku z konkursem X, to uprzejmość / grzeczność. Bo nie ma obowiązku informowania kogokolwiek o czymkolwiek. A po zamieszczeniu informacji na forum:
- jeśli nagrodzonych jest niewielu, podczytujący forum organizator wie, kim jesteś; i chociaż może się komuś wydawać, że to bez znaczenia, no cóż...
- śledzący forum ludzie wścibscy będą robić śledztwo, o ile pojawi się lista laureatów. A potem oczywiście błyszczeć, jak g* w klozecie, bo odkryli Twoją tożsamość, a Ty ich - nie.
- złośliwi i zazdrośni ludzie, którym kompleksy z uszu wychodzą, będą pisali głupoty o Twoich nagrodach: że takie coś to już wygrałaś 11.10.2014, a potem 14.09.2015, to chyba kolejna rzecz Ci nie potrzebna, sępie zachłanny.

Skoro w społeczeństwie ludzie są różnej maści, nie ma co oczekiwać, że nasze forum to zbiorowisko ideałów z sercem na dłoni. Są tacy i są siacy, to zupełnie normalne.

emotka emotka
ja się jak najbardziej zgadzam z Twoją wypowiedzią 

Jeśli tak to ogarniacie, to cóż , nie ma sensu w żadnym wątku pisać- MDW-będą akcje, Dziś dotarła nagroda-Będą akcje- to takie najbardziej chyba "zagrożone", bo pewne. Wynika  z tego,żę lepiej w ogóle się nie wpisywać...przy  " Informują" Nie dotyczy samych wygrywającyh ale też wielu innych....Może zatem niech forum umrze,skoro takie macie dylematy??? I jeszcze większość to chwali... Wyświetl w wątku >>

mczarna

#6228780 Napisano: 13.07.2016 19:29:11 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
benon69 napisał(a):

belca napisał(a):

benon69 napisał(a):

nkba napisał(a):

paula9891 napisał(a):

lager napisał(a):

monkakk napisał(a):

lager napisał(a):

Serio nikomu z nas tutaj zgromadzonych nie udało się zdobyć grilla od Smolara w Morliny (Biedronka) ? emotka

a już info poszło z pierwszego tygodnia? czyli nic... eh Smolar!

5
5.3.
Wyłonienie laureatów nagród odbywać się będzie według następującego schematu:
1)wybór laureatów nagród za I etap tygodniowy odbędzie się dnia 04.07.2016 r., spośród
nadesłanych zgłoszeń do konkursu od 27.06.2016 r. do 03.07.2016 r.,
2) wybór laureatów nagród za II etap tygodniowy odbędzie się dnia 11.07.2016 r., spośród
nadesłanych zgłoszeń do konkursu od 04.07.2016 r. do 10.07.2016 r.

+7 dni na info, czyli 1 etap info do 11 lipca, a 2 etap info do 18 lipca, sorki, pośpieszyłam się troche, ale fakt faktem pierwszy etap niby już pozamiatane

A jest napisane, że 7 dni kalendarzowych? Bo jak nie, może chodzić o robocze i wtedy masz jeszcze dzisiaj szansę :D 

Z tego co wiem to jak Smolar pisze 7 dni to oznacza 7 dni kalendarzowych. Czasem niestety, czasem stety emotka

w poniedzialek byly smsy z 1 etapu

I w takich sytuacjach jak ta- zadaje sobie pytanie...czemu NIEKTÓRZY potrafią się odezwać w wątku "informują" a inni mają go w d***.

dzięki takim komentarzom ten wątek też powoli mam w d...

Może całe forum miej w d...? Chyba można poinformować jak widac,że nikt się nie odzywa, a Ty akurat wygrywasz? Wyświetl w wątku >>

mczarna

#6228772 Napisano: 13.07.2016 19:11:29 w SZUKAM....
pioge7 napisał(a):

bruce napisał(a):

pioge7 napisał(a):

Ja już mam ósmy na babcię (jedno zgłoszenie) i na mamę 4 (też jedno zgłoszenie). Totalny bajzel tam mają emotka  

Ha-ha-ha! Ja mam teraz ponad dwadzieścia. emotka

Hahahah emotka  możesz się wykłócać o tyle kół ile masz @ emotka  tylko gorzej jak nie masz paragonów emotka  

Ale wysłali Wam tyle ile było maili? Ja ich napisałam,że mam kilka maili i nie wiem w końcu czy tyle wygrałam.To mi odpisali ile faktycznie mam.Dublują im się maile.
Wyświetl w wątku >>
0 0

mczarna

#6228657 Napisano: 13.07.2016 14:00:36 w moje dzisiejsze wygrane :)
Koła plażowe... Wyświetl w wątku >>
0 0

mczarna

#6228406 Napisano: 12.07.2016 22:35:37 w Co jest zbędne, co potrzebne a co mogłoby być??
A z tymi tzw lajkami-dziś mi telefon sfiksował i nagle patrzę,że komuś puściłam Stopkę w dół, ani nie wiem komu, ani nie wiem w jakim temacie.Nawet nie miałam zamiaru dawać żadnego znaczka.Telefon sam sobie zachciał. Wszystko się wieszało.Pomyślcie nad tym. Wyświetl w wątku >>
0 0

mczarna

#6228391 Napisano: 12.07.2016 22:01:39 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
andii napisał(a):

Kurka . mogłaby paczka -sprzataczka coś fajnego wymyślić emotka   bo mi się emotka zapasy kończą emotka

Ostatnio też o niej myślałam, na zasadach takich jak było, a nie jak z Glade,że sobie pozmieniali. emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

mczarna

#6228379 Napisano: 12.07.2016 21:42:12 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
Jedna osoba pisała,że informują z Luksji i co? Taka cisza na forum?MDW, te sprawy? Wyświetl w wątku >>
0 0

mczarna

#6228368 Napisano: 12.07.2016 21:22:19 w Carrefour konkursy
madzia1-s napisał(a):

Mam takie pytanie: czy jest możlwość odzyskania paragonu od Agencji za wielkie testowanie?
Chodzi mi głownie o paragony za szczoteczki elektryczne (zeby miec jakas gwarancje w razie w) ?

Polecam napisać maila do agencji. Poza tym paragon obecnie nie jest jedynym dowodem co do gwarancji, dlatego że blekną itd. Jeśli chcesz paragon, to jeśli wcześniej nie zrobiłaś zdjęcia /skanu, poproś ich o skan. Wyświetl w wątku >>
0 0

mczarna

#6228365 Napisano: 12.07.2016 21:18:27 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
aerdna napisał(a):

mczarna napisał(a):

Finezyjna napisał(a):

magdalena-1989 napisał(a):

Finezyjna napisał(a):

Czy z wszystkich dni Lays zostali już wytypowani zwycięzcy?

Nie, będą jeszcze wyniki z piątku (75), soboty (76) i niedzieli (77 dzień)

Dzięki śliczne:)

już są przecież

Czy tylko mi strona nie działa ? emotka

Na Chromie mi nie działała od 2 dni, na starym explorerze poszło, poza tym był już ten temat poruszany, trzeba po prostu zerknąć z innej. Wyświetl w wątku >>
0 0

mczarna

#6228346 Napisano: 12.07.2016 20:42:49 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
Finezyjna napisał(a):

magdalena-1989 napisał(a):

Finezyjna napisał(a):

Czy z wszystkich dni Lays zostali już wytypowani zwycięzcy?

Nie, będą jeszcze wyniki z piątku (75), soboty (76) i niedzieli (77 dzień)

Dzięki śliczne:)

już są przecież Wyświetl w wątku >>
0 0

mczarna

#6228325 Napisano: 12.07.2016 19:45:27 w Wkurza mnie...
mama2006 napisał(a):

jomajd86 napisał(a):

ta duchota za oknem

nie wkurzaj się, jesień podobno idzie  emotka

Oby nie szła,ma jeszcze czas, trzeba korzystać z lata, ileż mamy tej duchoty...Potem pół roku szarości,ciemności, zimna,braku letnich przysmaków i w ogóle bleeeeeeeee Wyświetl w wątku >>

mczarna

#6228312 Napisano: 12.07.2016 19:21:28 w Dziś nic nie wygrałem! To już było!
No co to dzisiaj ma być, ja się pytam? emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

mczarna

#6227930 Napisano: 11.07.2016 22:43:56 w Czy informują/ informowali?
edzia21 napisał(a):

maa napisał(a):

czy informowali już z Przeżyj gwiazdorski weekend w Cannes?

kilka tygodni temu emotka

To już przeszło do prehistorii... Wyświetl w wątku >>
0 0

mczarna

#6227888 Napisano: 11.07.2016 21:15:01 w moje dzisiejsze wygrane :)
U mnie dziś książki na fcb emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

mczarna

#6227472 Napisano: 10.07.2016 22:57:25 w Sport
taalvikki napisał(a):

cały ten finał to szopka. a Ronaldo? hmm.. nie lubię go (bardzo, bardzo), ale w sumie się nie dziwię, że się sfrustrował. trochę ch**owo tak czekać na finał i zejść na samym wstępie. a każdy reaguje inaczej. a ja jeszcze bardziej nie lubię faworyzowanej przez sędziów francji. tfu.

A widzisz, ja jestem dziś za Portugalią, niech im będzie... Wyświetl w wątku >>

mczarna

#6227449 Napisano: 10.07.2016 22:09:50 w co chcielibyście wygrać?
@-Violka- napisał(a):

W tym tygodniu tv z lay's poproszę emotka

I Ja  też:)))) Puf 5,a TV żadnego...:-( Nie łudzę sie ale się wpiszę, może pomoże... Wyświetl w wątku >>
0 0