Reklama na e-Konkursy.info

Wyniki wyszukiwania

Szukano wśród postów użytkownika mczarna

mczarna

#6240194 Napisano: 11.08.2016 23:30:50 w Wkurza mnie...
Wkurza mnie pogoda i te jesienne temperatury nad jeziorem, nad morzem...W zeszlym roku i wcześniej super upał. .
Wyświetl w wątku >>
0 0

mczarna

#6240118 Napisano: 11.08.2016 20:33:21 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
A jak z Żywcem z Polo? Wyświetl w wątku >>
0 0

mczarna

#6239650 Napisano: 10.08.2016 15:43:50 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
trampek, napisał(a):

jak informowali z kampani LPM wysylali @ czy gdzieś na stronie jest info?

Mail Wyświetl w wątku >>
0 0

mczarna

#6239322 Napisano: 09.08.2016 17:08:23 w moje dzisiejsze wygrane :)
mczarna napisał(a):

Krowa + mleko

i kolejna... Wyświetl w wątku >>
0 0

mczarna

#6239299 Napisano: 09.08.2016 16:54:43 w moje dzisiejsze wygrane :)
0 0

mczarna

#6238774 Napisano: 08.08.2016 14:50:08 w moje dzisiejsze wygrane :)
paolka napisał(a):

teodozja napisał(a):

madzia34 napisał(a):

kampania z Le Petit Marseillais

i u mnie emotka

u mnie też emotka

I u mnie:) Wyświetl w wątku >>
0 0

mczarna

#6238472 Napisano: 07.08.2016 20:12:03 w Wkurza mnie...
Wkurzają mnie ludzie myślący,że morze to bajka i mimo czerwonych flag,czy też na oko wielkich fal włażą do wody, daleko od brzegu, a do tego biorą ze sobą dzieci...Właśnie takie 2 córeczki są poszukiwane w Łebie i Ustce...:-(((( Wyświetl w wątku >>

mczarna

#6238305 Napisano: 06.08.2016 21:58:47 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
mariolakal napisał(a):

konrads6 napisał(a):

pewnie pierw dzwonią do tych co najwięcej zgłoszeń zrobili - zanim obdzwonią te 2,5 tysiąca (o ile było tyle osób) to im trochę zejdzie - zwłaszcza że muszą dość konkretną rozmowę przeprowadzić (czy brałeś udział w loteri, czy zgadzasz sie na nagrywanie (chyba bylo), notka z regulaminu, pana imie nazwisko, mail, informacja o oswiadczeniu na mailu, co wysłąć i znowu cos o regulaminie)

wczoraj dzownili nie odebrałem, idziś dzwonili i odebrałem, kilka godzin pozniej dostalem maila.

Do mnie dzwonili dzisiaj, a wysłałam, jak zwykle jedno zgłoszenie /8 maja/, więc ta teoria nie wchodzi w grę...
PS. Już dawno zapomniałam o tym konku i gdyby nie info na forum, że dzwonią z Kamisa to potraktowałabym Ich jako naciągaczy... emotka
Naszukałam się paragonu, ale znalazłam... Prawie wyblaknięty... emotka

Ta loteria wyjątkowo długa,więc polecam trzymanie paragonów i opisy kto i jak:P Wyświetl w wątku >>
0 0

mczarna

#6237965 Napisano: 05.08.2016 16:42:22 w Połączenia nieodebrane
joasiajulia napisał(a):

joasiajulia napisał(a):

mczarna napisał(a):

joasiajulia napisał(a):

Wczoraj o 15.20 nieodebrany-zastrzeżony??

Kamis noże, jeśli brałaś udział...

Kamis,ale tylko Biedronkowy emotka

Brałam udział-śladami Leszka w Freshmarkecie

Jak pisali wcześniej z Leszka dzwonią z jakiegoś 5 coś tam...Biedronkowy Kamis chyba jeszcze nie zaczął,bo mają 2500 ludzi do obdzwonienia z nożami...:P Przynajmniej na to liczę,heheh Wyświetl w wątku >>
0 0

mczarna

#6237938 Napisano: 05.08.2016 16:11:08 w Połączenia nieodebrane
joasiajulia napisał(a):

Wczoraj o 15.20 nieodebrany-zastrzeżony??

Kamis noże, jeśli brałaś udział... Wyświetl w wątku >>
0 0

mczarna

#6237909 Napisano: 05.08.2016 15:02:24 w Dziś dotarła nagroda z.... (tylko info!)
stokrotka33 napisał(a):

piłka z Odido - DPD emotka

i u mnie Wyświetl w wątku >>
0 0

mczarna

#6237619 Napisano: 04.08.2016 23:01:10 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
mellowfruit napisał(a):

luko922 napisał(a):

koala33 napisał(a):

Przepraszam, ale ja muszę: czy tylko mi opada wszystko na widok niektórych zwycięskich prac z konkursu oranżady Helleny? Czy tylko ja zamykam w milczeniu oczy i głęboko wzdycham czytając prace i patrząc na ilustrujące je zdjęcia? Moim faworytem jest wiersz o córeczkach (wygrany hamak, zgarnęła za swoją poezję pani sylwia) oraz bociany ("Jestem dumny, że mamy większe ptaki od innych." emotka ). Mistrzostwo.

p.s. Ja nie szydzę. To tylko głębokie zaciekawienie z nutką niedowierzania.

Kilka prac jest całkiem fajnych! emotka

Kilka to dobre słowo emotka

Tia...i widać,że komisja zlitowała się też nad samotnym macierzyństwem... Wyświetl w wątku >>
0 0

mczarna

#6237491 Napisano: 04.08.2016 16:46:21 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
ladyinred napisał(a):

W kamisie dzwonia wg. alfabetu czy ns chybil trafil?

Chyba chybił trafil, bo u nas dzisiaj 2 telefony na rozne nazwiska i dalekie od siebie w alfabecie Wyświetl w wątku >>
0 0

mczarna

#6237362 Napisano: 04.08.2016 12:35:39 w moje dzisiejsze wygrane :)
Nóż z Kamis, tel z 61.... Wyświetl w wątku >>
0 0

mczarna

#6237021 Napisano: 03.08.2016 21:10:50 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
marzenier napisał(a):

monkakk napisał(a):

Paula_Paula napisał(a):

Monika_S napisał(a):

monkakk napisał(a):

Jak dzwonią z loterii kamis to tylko informują o wygranej czy pytają np. o dane i @ ?

Proszą o podanie imienia, nazwiska i maila.

Myślicie, że jutro też będą dzwonić? wysłałam tyle zgłoszeń i nic, aż mi się nie chce wierzyć...

Myślę że nie obdzwonili wszystkich jednego dnia emotka

Serio?
A tam nie było 2500 noży do wygrania?

Było i myślę,że to "samobójcy", jeszcze w okresie urlopowym...Ostatnio obdzwaniałam ok 30 osób i zajęło to pół dnia roboczego, a to nie moja normalna praca była...Dlaczego nie poszli w malile albo sms? Wyświetl w wątku >>
0 0

mczarna

#6236909 Napisano: 03.08.2016 15:28:51 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
violka88 napisał(a):

czy agencja która dzwoni z konkursu Kamis z nożami z numeru 618xxx418
czy to chodzi o loterie????? gdzie było 2500 noży do wygraniaemotka
ciekawe dlaczego maili nie puścili?

Powariowali. .. Wyświetl w wątku >>
0 0

mczarna

#6236601 Napisano: 02.08.2016 20:27:05 w Wkurza mnie...
Wkurza mnie ,że jak ktoś już coś wygra w loterii, gdzie u innych cisza, a wygrana np. dzienna to nie określi się co i jak- czy tel ( jaki nr), czy sms...Szczególnie gdy smsy nie przychodzą masowo w tym samym czasie albo jak dzwonią sobie do wygranych o różnych porach... Wyświetl w wątku >>
0 0

mczarna

#6236600 Napisano: 02.08.2016 20:20:46 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
kate1980 napisał(a):

ikropka napisał(a):

delvitto napisał(a):

dostałam, podobnie jak wielu z Was, info z rekomenduj.pl i mam testować...no właśnie, co? 
czuję się rozczarowana;( gdyby w @ informującym była informacja o jaką kartę lojalnościową chodzi, to bym nie wysyłała zgłoszenia. Mam od dawna swoją kartę Tchibo Card, mąż też. Rzadko z niej korzystam. I teraz mam założyć nową kartę dla potrzeb akcji? Co jako ambasador będę robić? Namawiać znajomych do założenia karty? Nie podoba mi się! Wolę projekty z klasycznym testowaniem jakiegoś produktu;( a może już ktoś odebrał swój zestaw ambasadora, i zdradzi, co dokładnie jest założeniem tej akcji?

odebrałam. Zestaw to lniana, granatowa torba, założenie karty i wybrana kawa za 1 PLN.  Mam namawiać znajomych do założenia karty i co gorsza mają to zrobić w sklepie w mojej obecności. Wtedy dostanę pieczątkę i jakieś zniżki. Już mi się chce ciągać znajomych do sklepu na drugim końcu miasta. Słabo.

to totalna klapa z tym konkursem. jak mam wziąć z sobą znajomych? co ciągnąć ich 200 km do sklepu? w e-mailu było info, że może ktoś pracuje w danej miejscowości czy czasami bywa, no i tak jest w moim przypadku, więc zaznaczyłam chęć udziału. mam tylko nadzieję, że mnie nie wybiorą

To nie konkurs...Pewnie wybiorą, chyba każdego wybiorą... Wyświetl w wątku >>
0 0

mczarna

#6236558 Napisano: 02.08.2016 18:50:03 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
ikropka napisał(a):

delvitto napisał(a):

dostałam, podobnie jak wielu z Was, info z rekomenduj.pl i mam testować...no właśnie, co? 
czuję się rozczarowana;( gdyby w @ informującym była informacja o jaką kartę lojalnościową chodzi, to bym nie wysyłała zgłoszenia. Mam od dawna swoją kartę Tchibo Card, mąż też. Rzadko z niej korzystam. I teraz mam założyć nową kartę dla potrzeb akcji? Co jako ambasador będę robić? Namawiać znajomych do założenia karty? Nie podoba mi się! Wolę projekty z klasycznym testowaniem jakiegoś produktu;( a może już ktoś odebrał swój zestaw ambasadora, i zdradzi, co dokładnie jest założeniem tej akcji?

odebrałam. Zestaw to lniana, granatowa torba, założenie karty i wybrana kawa za 1 PLN.  Mam namawiać znajomych do założenia karty i co gorsza mają to zrobić w sklepie w mojej obecności. Wtedy dostanę pieczątkę i jakieś zniżki. Już mi się chce ciągać znajomych do sklepu na drugim końcu miasta. Słabo.

Też się dostalam do tej kampanii , a z racji urlopu nie wnikałam jeszcze w szczegóły.Jednak jak tym gratisem ma być ta lniana torba i kawa za 1 zł to jakaś lipa... Wyświetl w wątku >>
0 0

mczarna

#6236531 Napisano: 02.08.2016 17:17:16 w Czy informują/ informowali?
edzia21 napisał(a):

zaczytana-pola napisał(a):

edzia21 napisał(a):

asantesana napisał(a):

edzia21 napisał(a):

kammaro napisał(a):

Dzięki dziewczyny.
Sugerowałam się § 4, pkt 7.
W celu powiadomienia zwycięzcy konkursu (...) wgodzinach9.00-17.00,nie później jednak niż w terminie 5 dni roboczych od zakończenia konkursu.

To raczej błąd...pewnie 5 dni roboczych od wyłonienia, czyli do 12 sierpnia emotka

A jakim cudem wychodzi Ci 12 sierpnia? Napisałam wyżej daty, tak mi wychodzi z kalendarza. 

10 dni od zakonczenia to 5 sierpnia (komisja), a 5 dni roboczych od tego to nijak, jak 12 sierpnia? Chyba, że jakies daty pomylilam. Nie wiem, ale na ogół z matematyką nie mam problemów emotka

Niestety Regulamin jest tak dopracowany, że w jednym miejscu jest 10 dni, a w drugim 5 dni. Par 4 pkt 7 oraz par 3 pkt 10.

Tak ilonar2301, zgadzam się emotka  W lechu free wybierali do 18 lipca, a informowali 26...wiec raczej w zabce obstawialabym robocze emotka  Uwazam, ze i tak mieli masę zgłoszeń, więc to trochę potrwa emotka

Pokręcone to: W terminie 10 dni od dnia zakończenia Konkursu, niezależna komisja konkursowa złożona z 3 przedstawicieli Organizatora (dalej jako „Niezależna Komisja Konkursowa”), spośród
nadesłanych Zgłoszeń wyłoni listę zwycięskich zgłoszeń na podstawie której zostanie
przeprowadzona weryfikacja telefoniczna celem wyłonienia osób uprawnionych do
odebrania Nagród (dalej jako „Zwycięzcy Konkursu”)
W celu powiadomienia Zwycięzcy Konkursu o zdobyciu Nagrody Organizator podejmie trzy próby kontaktu telefonicznego, na numer telefonu z którego zostało wysłane Zgłoszenie.
Przez próbę kontaktu telefonicznego rozumie się próbę połączenia telefonicznego w
dowolnie wybranym przez Organizatora dniu roboczym (od poniedziałku do piątku) w
godzinach 9.00-17.00, nie później jednak niż w terminie 5 dni roboczych od zakończenia Konkursu.

10 dni roboczych to 9 sierpnia ( dni robocze). 5 dni po zakończeniu konkursu można rozumować różnie- albo po 26.07 albo po czasie komisji, nie określili się.

Wyświetl w wątku >>
0 0