Reklama na e-Konkursy.info

Wyniki wyszukiwania

Szukano wśród postów użytkownika mczarna

mczarna

#6246159 Napisano: 25.08.2016 21:37:32 w Wkurza mnie...
magnus napisał(a):

mczarna napisał(a):

Jak dla mnie żenada tego typu wklejanki. To już przestaje być śmieszne, a jest wręcz żałosne. Zrobił se chłopina w róznych pozach sesję na trawie i wydaje się to komuś fajne...Ciekawe czy ktoś to kiedyś zgłaszał i jak na to organizatorzy? Piszecie,że wygrywał i to dobre angrody ale czy coś działo się w tym kierunku? Ciekawe jak będzie przerabiał kolejne nowe fotki,które można wygooglać i które ktoś tu potem wstawił.Dla mnie to prawie jak "kartonówa" albo te włosy na dywanie...

Problem w tym , że to nie jest żadna sesja tylko jedna fotka, na której pan programista w ciągu 2 minut zmienia gadżety robiąc wszystkich w konia

To wiem ale z nogami i z czapką też ( raz tak , raz tak)? Wyświetl w wątku >>
0 0

mczarna

#6246116 Napisano: 25.08.2016 20:26:35 w SZUKAM....
A czy ktoś był może na nowej plaży w Wildze po Wawą? Jak wrażenia? Jak tłumy itd? Wyświetl w wątku >>
0 0

mczarna

#6246107 Napisano: 25.08.2016 19:54:01 w Wkurza mnie...
magnus napisał(a):

slonecznik1309 napisał(a):

ziolko napisał(a):

magnus napisał(a):

Wkurzają mnie ludzie bez twarzy. No kurde facet zgubił Tyskie (główna + inne), Prince Polo (główna) a położył Dax Sun koło siebie lezące w tych samych ciuchach juz ponad 2 lata na tej samej murawie w tej samej pozycjiemotka
Bez twarzy, bez ambicji ....
http://www.dax.co...otograficzny/gallery

tutaj tak samo http://www.radioz...Podwojna-radosc-z-HP

Wklejka i tyle emotka  to nawet nie jest pocztówka, tylko nieudolny fotomontaż 

Jak dla mnie żenada tego typu wklejanki. To już przestaje być śmieszne, a jest wręcz żałosne. Zrobił se chłopina w róznych pozach sesję na trawie i wydaje się to komuś fajne...Ciekawe czy ktoś to kiedyś zgłaszał i jak na to organizatorzy? Piszecie,że wygrywał i to dobre angrody ale czy coś działo się w tym kierunku? Ciekawe jak będzie przerabiał kolejne nowe fotki,które można wygooglać i które ktoś tu potem wstawił.Dla mnie to prawie jak "kartonówa" albo te włosy na dywanie... Wyświetl w wątku >>
1 brucee 0

mczarna

#6245811 Napisano: 25.08.2016 10:14:43 w moje dzisiejsze wygrane :)
Torba i bon Auchan 30 zl Wyświetl w wątku >>
0 0

mczarna

#6245773 Napisano: 25.08.2016 08:01:42 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
nkba napisał(a):

bruce napisał(a):

Just222 napisał(a):

bruce napisał(a):

Just222 napisał(a):

Bo ja właśnie odebrałam bon w jednym mieście a później bez problemu zrealizowałam go w innym.  A mój brat jak odbierał swój, to pytał, czy musi go zrealizować w danym miejscu i kierowniczka powiedziała mu, że nie. 

O, tak, tak, to Ty pisałaś, faktycznie, dzięki za wpis. emotka emotka Hmmm... Niby to lepiej, wygodniej nawet, ale zaczynam mieć podejrzenia, że... są różne rodzaje tych bonów... emotka

U mnie na bonie też był adres sklepu, w którym odbierałam, ale nie miałam żadnego problemu z realizacją w innym mieście. 

To byłoby najlepsze - wtedy, mimo pieczątek czy nadruków, miejsce realizacji w całym kraju jest dowolne. emotka

Potwierdzam emotka Siostra realizowała w drugim końcu Polski bez żadnych problemow emotka

No to super! Mnie zmylil ten adres na bonie.Nie wnikalam, bo będę robila zakupy tylko u siebie.  Wyświetl w wątku >>
0 0

mczarna

#6245689 Napisano: 24.08.2016 22:40:14 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
bruce napisał(a):

nie_zapominajka1 napisał(a):

Czy bony Auchan są do wykorzystania w konkretnym sklepie?

Nie mówi o tym jasno ani regulamin, ani też sam wygląd nagród:
https://www.konkurs.auchan.pl/nagrody
jednak na stronie konkursowej jest taki oto zapis:
do wygrania są bony do każdego z 78 sklepów:
https://www.konkurs.auchan.pl/zasady
nie wiem, czy to wskazuje, że realizacja jest tylko w sklepie, w którym się odbiera - ???? - laureaci, którzy już odbierali, może wiedzą więcej?emotka

Odebrałam bon wczoraj. Jest dokładny adres Auchan, czyli wygląda na to,że w konkretnym trzeba to zrealizować. Data ważności - koniec września. U mnie problemu z odbiorem nie było,tylko panie z działu obsługi wezwały panią manager i ona bon wydała, po formularzach i podpisach i oczywiście obejrzeniu DO. Wyświetl w wątku >>
0 0

mczarna

#6245684 Napisano: 24.08.2016 22:31:04 w Wkurza mnie...
szaradzista1 napisał(a):

Konkurs z Auchan, niby duza krzyzowka, faktycznie jest to logogryf. Wypisuje hasla na wesolo, na smuno, proza i wierszem i nic. Chyba juz tego do konca nie ugryze....

Dlaczego wkurza? Przecież tam wygrywają 3 osoby dziennie na dany sklep, a klientów (albo lepiej- grających) full + ktoś zgłasza na 15 osobową rodzinę na przykład. To jakie są szanse?Raczej małe.Fartownie ja wygrałam 1 bon ale,żeby to była moja najlepsza odpowiedź to bym tego nie powiedziała/napisała...Moim skromnym zdaniem to losowanie, choć się wypowiadają,że to kreatywność... Wyświetl w wątku >>
0 0

mczarna

#6245676 Napisano: 24.08.2016 22:22:54 w Smolar
giulietta napisał(a):

luko922 napisał(a):

Ooo, ładne nowe logo ma Smolarek emotka

nie podoba mi się... tamto było fajne, oryginalne, faliste, sinusoidalne, amplitudalne i takie zwyczajnie agencyjne emotka  a to... eh nie lubię niczego w czarnych sztywnych barwach emotka  

No cóż- firma, w której pracuję też zmieniła ostatnio logo, też na takie bardziej sztywne ale co poradzić...Jednym się podoba, innym nie- kwestia przyzwyczajenia... Co do ich loterii to serio z loterii Radości eski idą w soboty?  Wyświetl w wątku >>
0 0

mczarna

#6245128 Napisano: 23.08.2016 21:42:06 w Gratulacje! Dla wygranych!

mczarna

#6245065 Napisano: 23.08.2016 19:51:09 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
anialistopad napisał(a):

Noże do wszystkich dziś dotarły? I z koszami to już naprawdę koniec?

Nie do wszystkich, u nas 1/2. Spokojnie- 2500 sztuk mają do wysłania albo i mniej, a potem rezerwa... Z koszami okaże się pewnie jutro... Wyświetl w wątku >>
0 0

mczarna

#6244556 Napisano: 23.08.2016 09:10:03 w Dziś dotarła nagroda z.... (tylko info!)
Monika_S napisał(a):

Nóż Gerlach z loterii Kamisa, GLS

I u mnie Wyświetl w wątku >>
0 0

mczarna

#6243407 Napisano: 19.08.2016 19:13:57 w moje dzisiejsze wygrane :)
mczarna napisał(a):

Bon do Auchan 50 zł:-)

i płyn Surf, hahah, mail przed chwilką. Wyświetl w wątku >>
0 0

mczarna

#6243189 Napisano: 19.08.2016 14:18:31 w moje dzisiejsze wygrane :)
Bon do Auchan 50 zł:-) Wyświetl w wątku >>
1 nelunia 0

mczarna

#6242875 Napisano: 18.08.2016 21:57:55 w SZUKAM....
magnus napisał(a):

mczarna napisał(a):

magnus napisał(a):

Szukam jakiej wielkości są walizki z Biedronki ?

Może to takie coś: https://sklep.puc...twarda-pc005b-7.html

No właśnie nie wiem, poprzednio były kabinówki rozmiar S

Hmm,tego i ja nie wiem, jak kabinówka to słabiutko...No ale cóż , nie miałam tej przyjemności i nie brałam udziału,bo na urlopie Biedry brak było...W każdym razie może warto napisac do Albedo?  Wyświetl w wątku >>
0 0

mczarna

#6242849 Napisano: 18.08.2016 21:17:34 w WC - rozmowy o wszystkim
staszek napisał(a):

donia7 napisał(a):

ja pierd... nie wierzę emotka ale ci rodzice głupi

Tak samo zareagowałam... Aż nie chce się wierzyć, że ktoś może coś takiego zrobić własnemu dziecku.

To o tym Johnsonie?Ręce opadają...Szkoda,że admin z dup. i tego po prostu nie zaakaceptuje z wysyłką maila do takich "cudownych" rodziców,że ich zdjęcie nadaje się na parnografię. Wyświetl w wątku >>
0 0

mczarna

#6242801 Napisano: 18.08.2016 20:27:25 w SZUKAM....
justkra napisał(a):

krycha6337 napisał(a):

szukam informacji o której godzinie a właściwe w której minucie wysyłacie numer paragonu by wygrać krowke z mlekiem

Otwierają jakąś bramkę czasową o różnych porach i trzeba się po prostu wstrzelić w moment. Mi dziś ok.13-tej nie wyszło. Poprzednie trafienia były około: 19, 11, 21. Nie wysyłałam o pełnych godzinach - to była taktyka na "chybił - trafił".

Ja wygrałam 2 krowy pod rząd- 1 po 17 i to sporo, druga kilka minut potem jak odszukałam inny paragon i było po 18. Chyba się wygrywa jak ktoś w danej godzinie nie był wcześniej przed Tobą. Wyświetl w wątku >>
0 0

mczarna

#6242798 Napisano: 18.08.2016 20:24:18 w SZUKAM....
magnus napisał(a):

Szukam jakiej wielkości są walizki z Biedronki ?

Może to takie coś: https://sklep.puc...twarda-pc005b-7.html Wyświetl w wątku >>
0 0

mczarna

#6242787 Napisano: 18.08.2016 20:06:42 w Wkurza mnie...
kaktus1012 napisał(a):

lunula napisał(a):

shell napisał(a):

wątek paragony!!!emotka

Mnie również emotka

I mnie.I konkursy bez nr paragonu.Tak moze by walizka wpadla...

I mnie i mnie! Do tego jeszcze spamerzy,którzy się zarejestrowali dopiero co i pewnie notorycznie rejestrują się różnymi kontami by w każdym wątku spamować naciąganymi niby "konkursami" i do tego nie są usuwani od razu, a dostają tylko kilka punktów karnych... Wyświetl w wątku >>
1 paula9891 0

mczarna

#6242765 Napisano: 18.08.2016 19:25:56 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
jokan napisał(a):

jokan napisał(a):

jokan napisał(a):

jokan napisał(a):

madzia1-s napisał(a):

jokan napisał(a):

madzia1-s napisał(a):

nasto napisał(a):

Czy ktoś z surf dostał już @?

jeszcze nie

jak sprawdzic te wyniki surf? ctrl+f mi nie chce za bardzo dzialac....

ja recznie szukałał emotka  wyszukiwanie nie działało i u mnie

ok, to raczej poczekam na maila.....

mi pokazuje ile trafień imię i pierwsza litera nazwiska, aż 23 trafienia, więc jest szansa że i ja tam jestem:)

U mnie to samo, za dużo szukania... Wyświetl w wątku >>
0 0

mczarna

#6242568 Napisano: 18.08.2016 14:42:59 w moje dzisiejsze wygrane :)
0 0