Reklama na e-Konkursy.info

Wyniki wyszukiwania

Szukano wśród postów użytkownika mczarna

mczarna

#6247851 Napisano: 31.08.2016 08:40:01 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
anieczka35 napisał(a):

POZYTYWNIE Z GARNIER Witam, z tego co wiem wysyłają po pozytywnej weryfikacji voucher.
Pozdrawiam

Serio?emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

mczarna

#6247822 Napisano: 30.08.2016 22:52:11 w Biedronka
giulietta napisał(a):

nanajka81 napisał(a):

pioge7 napisał(a):

Finezyjna napisał(a):

to mam chyba jakąś wybrakowaną emotka pod kodem brak, z kolei w lewym górnym rogu jest 7 cyfr ale to też nie wchodzi

pod kodem jest 13 cyfr X-XXXXXX-XXXXXX więc jeśli nie masz jakiejś części znaczy że jest źle emotka a na małych też nie masz dobrze?

a ja mam 13 cyfr i jakos ciagle tej glupiej karty nie moge zarejestrowac emotka "logowanie nie powiodlo sie, sproboj za chwile" i tak w kolko... moze tez mam jakas wybrakowana karte ech

dzwoniłam na infolinię, ale zajęta..... dziś widziałam świeżaki pluszaki, podobają mi się  emotka  ale wolę je mieć od razu niż za tyle punktów i czasu.... a na kartę oby były fajne promocje i nie w stylu : Pomidory malinowe w cenie 2 coś tam emotka  u Was też te malinowe pomidory w tej cenie wyglądały i smakowały łudząco podobnie tak jak takie standardowe?  

Hmm, ja tam wolę pomidory kupować na bazarku itd, moje balkonowe właśnie rosną i sobie dorastają, Pomidory z marketu? Ups- nie polecam. Wyświetl w wątku >>
0 0

mczarna

#6247763 Napisano: 30.08.2016 20:29:47 w Wkurza mnie...
zdolnabestia napisał(a):

mczarna napisał(a):

zdolnabestia napisał(a):

Dzięki wątkowi "Paragony" wszystko jest w jednym miejscu, przed jego otwarciem handel paragonami odbywał się gdzie popadnie. Obawiam się, że po zamknięciu tego wątku wróci bałagan, ludzie nadal będą nimi handlować. Macie jakieś pomysły na rozwiązanie tego problemu? Całkowicie zakazać paragonowych ogłoszeń?

Dawać karniaki za oferowanie i chęć zakupu paragonu/paragonów po zakonczeniu konkursu.

Wiem na pewno, że nie będę w stanie weryfikować każdego postu pod kątem tego, czy konkurs jest trwający, czy zakończony. Nie gram w promocyjne i musiałabym każdego konkursu, o którym mowa w wątku "paragony", szukać ręcznie przez wyszukiwarkę. Takie rozwiązanie, choć sprawiedliwe, odpada emotka

zdolnabestia-myślę,że chętnych do pomocy nie braknie:-) Wyświetl w wątku >>

mczarna

#6247756 Napisano: 30.08.2016 20:04:44 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
ivanotta napisał(a):

a z nożami z jakiego numeru dzwonili? Mam nieodebrane z prywatnego 0 17:30 Plus połączenie podobna godzina z numeru 61271....

Z nożami dzwoni Albedo,czyli tradycyjnie albo zastrzeżony albo 61 869....Ten 271 sobie wygooglaj to zobaczysz co to... Wyświetl w wątku >>
0 0

mczarna

#6247754 Napisano: 30.08.2016 20:00:48 w Wkurza mnie...
barcza napisał(a):

barcza napisał(a):

joan napisał(a):

edzia21 napisał(a):

Widocznie nie było takiej potrzeby emotka  
Chodzi mi jedynie o to, że bana na całe "internety" się nie da na paragonowy handel. A mentalność ludzi się nie zmieni. 
Jeśli chodzi o mnie - jest mi to obojętne. jednakże nie spodziewałabym się cudów "wygranych" po zamknięciu wątku "paragony" emotka

Ale przynajmniej nowo przybyli nie będą wk* swoimi wpisami - a to już jest sukces emotka Teraz strach komuś pokazać forum. No i wstyd.

nie rozumie dlaczego jest problem w zamknięciu tego wątku paragonowego - przecież każdy z nas gra uczciwie więc jaki problem (przynajmniej oszust nie dostanie nagrody)

ja za bzdurny wpis w wątku dostałam karniaka a  taki cwaniak zarejestruje się z fałszywego konta albo założy w ten sam dzień i ma paragon i jest wszystko Ok i to mi się nie podoba .

Właśnie dlatego napisałam wcześniej,żeby dawać taki osobom karniaki ( za szukanie paragonu czy też za oferowanie go po zakończonym konkursie). Skoro nikt tego wątku nie chce zamknąć to chociaż to i to niech nie będzie 1 punkt karny ale więcej. Wyświetl w wątku >>
0 0

mczarna

#6247751 Napisano: 30.08.2016 19:47:01 w moje dzisiejsze wygrane :)
2 noże Kamis ( u rodziców) Wyświetl w wątku >>
0 0

mczarna

#6247455 Napisano: 30.08.2016 10:03:03 w Informują
Kamis dalej z nożami dzwoni... Wyświetl w wątku >>

mczarna

#6247408 Napisano: 30.08.2016 08:01:39 w Wkurza mnie...
zdolnabestia napisał(a):

Dzięki wątkowi "Paragony" wszystko jest w jednym miejscu, przed jego otwarciem handel paragonami odbywał się gdzie popadnie. Obawiam się, że po zamknięciu tego wątku wróci bałagan, ludzie nadal będą nimi handlować. Macie jakieś pomysły na rozwiązanie tego problemu? Całkowicie zakazać paragonowych ogłoszeń?

Dawać karniaki za oferowanie i chęć zakupu paragonu/paragonów po zakonczeniu konkursu. Wyświetl w wątku >>
0 0

mczarna

#6246159 Napisano: 25.08.2016 21:37:32 w Wkurza mnie...
magnus napisał(a):

mczarna napisał(a):

Jak dla mnie żenada tego typu wklejanki. To już przestaje być śmieszne, a jest wręcz żałosne. Zrobił se chłopina w róznych pozach sesję na trawie i wydaje się to komuś fajne...Ciekawe czy ktoś to kiedyś zgłaszał i jak na to organizatorzy? Piszecie,że wygrywał i to dobre angrody ale czy coś działo się w tym kierunku? Ciekawe jak będzie przerabiał kolejne nowe fotki,które można wygooglać i które ktoś tu potem wstawił.Dla mnie to prawie jak "kartonówa" albo te włosy na dywanie...

Problem w tym , że to nie jest żadna sesja tylko jedna fotka, na której pan programista w ciągu 2 minut zmienia gadżety robiąc wszystkich w konia

To wiem ale z nogami i z czapką też ( raz tak , raz tak)? Wyświetl w wątku >>
0 0

mczarna

#6246116 Napisano: 25.08.2016 20:26:35 w SZUKAM....
A czy ktoś był może na nowej plaży w Wildze po Wawą? Jak wrażenia? Jak tłumy itd? Wyświetl w wątku >>
0 0

mczarna

#6246107 Napisano: 25.08.2016 19:54:01 w Wkurza mnie...
magnus napisał(a):

slonecznik1309 napisał(a):

ziolko napisał(a):

magnus napisał(a):

Wkurzają mnie ludzie bez twarzy. No kurde facet zgubił Tyskie (główna + inne), Prince Polo (główna) a położył Dax Sun koło siebie lezące w tych samych ciuchach juz ponad 2 lata na tej samej murawie w tej samej pozycjiemotka
Bez twarzy, bez ambicji ....
http://www.dax.co...otograficzny/gallery

tutaj tak samo http://www.radioz...Podwojna-radosc-z-HP

Wklejka i tyle emotka  to nawet nie jest pocztówka, tylko nieudolny fotomontaż 

Jak dla mnie żenada tego typu wklejanki. To już przestaje być śmieszne, a jest wręcz żałosne. Zrobił se chłopina w róznych pozach sesję na trawie i wydaje się to komuś fajne...Ciekawe czy ktoś to kiedyś zgłaszał i jak na to organizatorzy? Piszecie,że wygrywał i to dobre angrody ale czy coś działo się w tym kierunku? Ciekawe jak będzie przerabiał kolejne nowe fotki,które można wygooglać i które ktoś tu potem wstawił.Dla mnie to prawie jak "kartonówa" albo te włosy na dywanie... Wyświetl w wątku >>
1 brucee 0

mczarna

#6245811 Napisano: 25.08.2016 10:14:43 w moje dzisiejsze wygrane :)
Torba i bon Auchan 30 zl Wyświetl w wątku >>
0 0

mczarna

#6245773 Napisano: 25.08.2016 08:01:42 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
nkba napisał(a):

bruce napisał(a):

Just222 napisał(a):

bruce napisał(a):

Just222 napisał(a):

Bo ja właśnie odebrałam bon w jednym mieście a później bez problemu zrealizowałam go w innym.  A mój brat jak odbierał swój, to pytał, czy musi go zrealizować w danym miejscu i kierowniczka powiedziała mu, że nie. 

O, tak, tak, to Ty pisałaś, faktycznie, dzięki za wpis. emotka emotka Hmmm... Niby to lepiej, wygodniej nawet, ale zaczynam mieć podejrzenia, że... są różne rodzaje tych bonów... emotka

U mnie na bonie też był adres sklepu, w którym odbierałam, ale nie miałam żadnego problemu z realizacją w innym mieście. 

To byłoby najlepsze - wtedy, mimo pieczątek czy nadruków, miejsce realizacji w całym kraju jest dowolne. emotka

Potwierdzam emotka Siostra realizowała w drugim końcu Polski bez żadnych problemow emotka

No to super! Mnie zmylil ten adres na bonie.Nie wnikalam, bo będę robila zakupy tylko u siebie.  Wyświetl w wątku >>
0 0

mczarna

#6245689 Napisano: 24.08.2016 22:40:14 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
bruce napisał(a):

nie_zapominajka1 napisał(a):

Czy bony Auchan są do wykorzystania w konkretnym sklepie?

Nie mówi o tym jasno ani regulamin, ani też sam wygląd nagród:
https://www.konkurs.auchan.pl/nagrody
jednak na stronie konkursowej jest taki oto zapis:
do wygrania są bony do każdego z 78 sklepów:
https://www.konkurs.auchan.pl/zasady
nie wiem, czy to wskazuje, że realizacja jest tylko w sklepie, w którym się odbiera - ???? - laureaci, którzy już odbierali, może wiedzą więcej?emotka

Odebrałam bon wczoraj. Jest dokładny adres Auchan, czyli wygląda na to,że w konkretnym trzeba to zrealizować. Data ważności - koniec września. U mnie problemu z odbiorem nie było,tylko panie z działu obsługi wezwały panią manager i ona bon wydała, po formularzach i podpisach i oczywiście obejrzeniu DO. Wyświetl w wątku >>
0 0

mczarna

#6245684 Napisano: 24.08.2016 22:31:04 w Wkurza mnie...
szaradzista1 napisał(a):

Konkurs z Auchan, niby duza krzyzowka, faktycznie jest to logogryf. Wypisuje hasla na wesolo, na smuno, proza i wierszem i nic. Chyba juz tego do konca nie ugryze....

Dlaczego wkurza? Przecież tam wygrywają 3 osoby dziennie na dany sklep, a klientów (albo lepiej- grających) full + ktoś zgłasza na 15 osobową rodzinę na przykład. To jakie są szanse?Raczej małe.Fartownie ja wygrałam 1 bon ale,żeby to była moja najlepsza odpowiedź to bym tego nie powiedziała/napisała...Moim skromnym zdaniem to losowanie, choć się wypowiadają,że to kreatywność... Wyświetl w wątku >>
0 0

mczarna

#6245676 Napisano: 24.08.2016 22:22:54 w Smolar
giulietta napisał(a):

luko922 napisał(a):

Ooo, ładne nowe logo ma Smolarek emotka

nie podoba mi się... tamto było fajne, oryginalne, faliste, sinusoidalne, amplitudalne i takie zwyczajnie agencyjne emotka  a to... eh nie lubię niczego w czarnych sztywnych barwach emotka  

No cóż- firma, w której pracuję też zmieniła ostatnio logo, też na takie bardziej sztywne ale co poradzić...Jednym się podoba, innym nie- kwestia przyzwyczajenia... Co do ich loterii to serio z loterii Radości eski idą w soboty?  Wyświetl w wątku >>
0 0

mczarna

#6245128 Napisano: 23.08.2016 21:42:06 w Gratulacje! Dla wygranych!

mczarna

#6245065 Napisano: 23.08.2016 19:51:09 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
anialistopad napisał(a):

Noże do wszystkich dziś dotarły? I z koszami to już naprawdę koniec?

Nie do wszystkich, u nas 1/2. Spokojnie- 2500 sztuk mają do wysłania albo i mniej, a potem rezerwa... Z koszami okaże się pewnie jutro... Wyświetl w wątku >>
0 0

mczarna

#6244556 Napisano: 23.08.2016 09:10:03 w Dziś dotarła nagroda z.... (tylko info!)
Monika_S napisał(a):

Nóż Gerlach z loterii Kamisa, GLS

I u mnie Wyświetl w wątku >>
0 0

mczarna

#6243407 Napisano: 19.08.2016 19:13:57 w moje dzisiejsze wygrane :)
mczarna napisał(a):

Bon do Auchan 50 zł:-)

i płyn Surf, hahah, mail przed chwilką. Wyświetl w wątku >>
0 0