Reklama na e-Konkursy.info

Wyniki wyszukiwania

Szukano wśród postów użytkownika mczarna

mczarna

#6254025 Napisano: 13.09.2016 21:12:57 w Wkurza mnie...
joasiajulia napisał(a):

Jak jest u was z ubezpieczeniem samochodu ?????
Za 6 dni kończy Mi się ubezpieczenie i w związku z tym dostałam smsa od ubezpieczalni o zapłatę danej należności......i tu zrobiłam oczy jak pięciozłotówki !Wiem że ubezpieczenie wzrosło,ale żeby aż tak?????Płaciłam co roku po około 600zł ,a teraz poprosili o wpłatę 2534zł za auto!!!!To chyba jakieś jaja..... emotka

Hmm, a co to za firma?OC i AC? Czy tylko OC? Wyświetl w wątku >>
0 0

mczarna

#6253976 Napisano: 13.09.2016 19:49:28 w Czy informują/ informowali?
Nowa kampania Loreal do kiedy ma być poinformowanie? Wyświetl w wątku >>
0 0

mczarna

#6253950 Napisano: 13.09.2016 18:53:59 w Dziś dotarła nagroda z.... (tylko info!)
0 0

mczarna

#6253941 Napisano: 13.09.2016 18:44:30 w Czy informują/ informowali?
mrmax napisał(a):

czy wyniki Kasztelana w C4 już były?

Tak, w piątek Wyświetl w wątku >>
0 0

mczarna

#6253904 Napisano: 13.09.2016 17:27:03 w moje dzisiejsze wygrane :)
Projekt Jogobella emotka ) Wyświetl w wątku >>
0 0

mczarna

#6253763 Napisano: 13.09.2016 14:13:04 w Ambasadorinnowacji - Philips
scrabble napisał(a):

I ja... 

i mnie nie chcą... Wyświetl w wątku >>
0 0

mczarna

#6253711 Napisano: 13.09.2016 13:15:18 w Czy informują/ informowali?
magdalena-1989 napisał(a):

mczarna napisał(a):

Z jakiego dnia powiadamiają teraz o torbach ? Czy to 07.09?

wczoraj informowali z 6, więc dziś pewnie z 7

Oni informują różnie,czasami jednego dnia z kilku dni,więc dlatego pytam. Wyświetl w wątku >>
0 0

mczarna

#6253628 Napisano: 13.09.2016 11:45:59 w Czy informują/ informowali?
Z jakiego dnia powiadamiają teraz o torbach ? Czy to 07.09? Wyświetl w wątku >>
0 0

mczarna

#6253383 Napisano: 12.09.2016 22:03:15 w Carrefour konkursy
izak1000 napisał(a):

mczarna napisał(a):

defed napisał(a):

toolip123 napisał(a):

Czy w Hortexie zakup możliwy jest w dowolnym sklepie Carrefour? W regulaminie nie ma żadnej listy, ale na stronie C4 jest w prawym rogu, a mojego sklepu tam brak...dokonałam już zakupu kierując sie regulaminem i nie wiem co teraz  emotka  ktoś pisał lub dzwonił może w tej sprawie do Jeta? 

emotka  mam to samo, kupiłam u siebie bo regulaminie nie ma wzmianki o liście wybranych sklepów, ale trzymam się regulaminu  emotka  Nie, nie pisałam do nich... Może coś potem skrobnę.

Ja robiłam zakupy pierwszego dnia i widziałam zakładkę lista sklepów i co....i były tam inne sklepy niż są obecnie.Napisałam do nich maila, zobaczymy co napiszą.Sprawdzam takie rzeczy,bo po hipermarketach C4 nie biegam,mam koło siebie market, a nie raz już były wymienione tylko hiper.

Kupowałam 09. 09 wieczorem i wtedy też było więcej sklepów nie tylko hipermarkety, Ja do nich piszę..w regulaminie nic nie ma o sklepach z listy ,jest tylko zał.3 z listą produktów.

To dobrze,że nas więcej... Wyświetl w wątku >>
1 andii 0

mczarna

#6253361 Napisano: 12.09.2016 21:25:38 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
fragles napisał(a):

scrabble napisał(a):

fragles napisał(a):

joan napisał(a):

scrabble napisał(a):

emotka   z jednej strony ma to sens, ukróca kombinatorstwo (...) 

Właśnie, że to nie ma sensu i to dopiero jest kombinatorstwo (agencyjne). Chcą naszych PESELI, kserówki dowodów osobistych i uj wie, co jeszcze, a potem gromadzą to w stosach segregatorów, do których każda praktykantka, sprzątaczka i portier mają dostęp. I nie dojdziesz po latach, kto na Ciebie kredyt wziął...

Jedno wydawnictwo przestało, po samym postraszeniu interwencją w GIODO  emotka  Bo bardzo ładnie sami się sypią swoimi komentarzami w stylu "pesel już mam", albo kończąc za mnie adres itp., gdy poprzednia wygrana była 5 lat wcześniej ... To, że gram w konkursach nie jest niczym złym, dotrzymuję regulaminu, spełniam wszystkie warunki i mam dosyć znoszenia kombinatorstwa ich organizatorów. Nie mam zamiaru się godzić na obracania danymi wrażliwymi agencji bez odpowiednich uprawnień. I nie mówcie mi, że potem nas nie lubią itp., bo interweniowałem w swojej sprawie, bo to, że czasem gram nie znaczy, że mam siedzieć cicho i godzić się na wszystko.

Wiesz, przestało albo poinstruowało pracowników jak mają przeprowadzać rozmowy telefoniczne z laureatami.

Mam nadzieję, że przestało, bo już nie żądają numeru pesel. Sprawdzone przy osobie, która u nich nigdy nic nie wygrała.

I tu powinny wypowiedzieć się osby,które w takowych agencjach pracują, a jakoś cisza (a na forum pełno)  :p Wyświetl w wątku >>
1 belca 0

mczarna

#6253348 Napisano: 12.09.2016 21:02:08 w Pomocy!!!!
marta_1234 napisał(a):

Mam pytanie odnosnie konkursu z harmonella. Do zwycięzców:  jak zostaliście poinformowani?  
Brałam w nim udział i nie wiem czy robić sobie jeszcze nadzieję...

Maila dostali, też  brałam udział ale cisza... Wyświetl w wątku >>
0 0

mczarna

#6253274 Napisano: 12.09.2016 18:02:36 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
Odnośnie Kamisa- to mają tam "mały" bałagan.Do mojego taty dzwonili 3 razy,że wygrał, w tym raz jak już nagroda jest u niego w domu, hehehe. Wyświetl w wątku >>
0 0

mczarna

#6253270 Napisano: 12.09.2016 17:59:42 w Carrefour konkursy
defed napisał(a):

mczarna napisał(a):

Ja robiłam zakupy pierwszego dnia i widziałam zakładkę lista sklepów i co....i były tam inne sklepy niż są obecnie.

O! To widzisz, może i ja zaglądałam do pierwotnej listy. Tak czy siak w regulaminie nie ma tabelki, ani słowa o załączniku. 1 hasełko wysłałam. Zobaczymy co Ci odpiszą...   emotka

No i właśnie ten regulamin nas broni,bo lista to sobie może być na stronie, a w reg o niej nie wspominają. Zobaczymy czy w ogóle odpiszą. Wyświetl w wątku >>
2 defed, andii 0

mczarna

#6253267 Napisano: 12.09.2016 17:51:54 w Carrefour konkursy
defed napisał(a):

toolip123 napisał(a):

Czy w Hortexie zakup możliwy jest w dowolnym sklepie Carrefour? W regulaminie nie ma żadnej listy, ale na stronie C4 jest w prawym rogu, a mojego sklepu tam brak...dokonałam już zakupu kierując sie regulaminem i nie wiem co teraz  emotka  ktoś pisał lub dzwonił może w tej sprawie do Jeta? 

emotka  mam to samo, kupiłam u siebie bo regulaminie nie ma wzmianki o liście wybranych sklepów, ale trzymam się regulaminu  emotka  Nie, nie pisałam do nich... Może coś potem skrobnę.

Ja robiłam zakupy pierwszego dnia i widziałam zakładkę lista sklepów i co....i były tam inne sklepy niż są obecnie.Napisałam do nich maila, zobaczymy co napiszą.Sprawdzam takie rzeczy,bo po hipermarketach C4 nie biegam,mam koło siebie market, a nie raz już były wymienione tylko hiper. Wyświetl w wątku >>
1 defed 0

mczarna

#6253260 Napisano: 12.09.2016 17:37:07 w Gratulacje! Dla wygranych!
Gratulacje defedemotka Wyświetl w wątku >>
1 defed 0

mczarna

#6252610 Napisano: 10.09.2016 15:27:51 w moje dzisiejsze wygrane :)
0 0

mczarna

#6252357 Napisano: 09.09.2016 19:13:43 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
nelunia napisał(a):

edzia21 napisał(a):

nelunia napisał(a):

jakoś mało ludzi  wpisało się w MDW z kasztelana z Tesco i C4.

To akurat o niczym nie swiadczy emotka  ja mam sporo nagrod z kasztelana w c4 ale np. nie odczuwam potrzeby wpisywania sie emotka

gratuluję wygranych... za gorąco jest i nie chce mi się już polemizować emotka

edzia21- hamaki też? Wyświetl w wątku >>
0 0

mczarna

#6252342 Napisano: 09.09.2016 18:33:27 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
dorota8331 napisał(a):

pawio25 napisał(a):

Nie wydaje Wam się to jakieś podejrzana ta stokrotka z Lechem Free? Nikt wcześniej na forum nie pochwalił się wygranym rowerem, a teraz nagle wysyłają nagrody niespodzianki, które wcześniej nie były przewidziane. Mi to wygląda tak jakby sami sobie pozgarniali rowery. A że teraz ludzie zaczęli do nich pisać w sprawie tych wyników to nagle chcą wszystkich uciszyć i dają te niespodzianki. 

No właśnie... nie było niespodzianek w regulaminie wiec to dziwne..napisałam maila co to za niespodzianka i czekam co odpiszą. dla puszki piwa nie bede podawac adresu.

Hahha, a gdzie mają niby wysłać nagrodę? Jak masz takie obawy to podaj adres paczkomatu, najlepiej 200 km od Twojego adresu (czy to domu,czy to firmy)... Wyświetl w wątku >>
0 0

mczarna

#6252340 Napisano: 09.09.2016 18:25:01 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
dorota8331 napisał(a):

pawio25 napisał(a):

Nie wydaje Wam się to jakieś podejrzana ta stokrotka z Lechem Free? Nikt wcześniej na forum nie pochwalił się wygranym rowerem, a teraz nagle wysyłają nagrody niespodzianki, które wcześniej nie były przewidziane. Mi to wygląda tak jakby sami sobie pozgarniali rowery. A że teraz ludzie zaczęli do nich pisać w sprawie tych wyników to nagle chcą wszystkich uciszyć i dają te niespodzianki. 

No właśnie... nie było niespodzianek w regulaminie wiec to dziwne..napisałam maila co to za niespodzianka i czekam co odpiszą. dla puszki piwa nie bede podawac adresu.

nkba napisał(a):

agicho napisał(a):

To samo zdjęcie nagrodzone w różnych konkursach
https://www.faceb...sts/1219567458081990
http://www.radioz...ne-wakacje-z-Peugeot

emotka

Właśnie  emotka i wydaje mi się, że jeszcze gdzieś je widziałam emotka

Przed chwilą widziałam komentarze pod wynikami, a teraz ich brak? O co kaman? Wyświetl w wątku >>
0 0

mczarna

#6252222 Napisano: 09.09.2016 15:14:46 w Dziś dotarła nagroda z.... (tylko info!)
Surf i torby Lays Wyświetl w wątku >>
0 0