Reklama na e-Konkursy.info

Wyniki wyszukiwania

Szukano wśród postów użytkownika mczarna

mczarna

#6256971 Napisano: 20.09.2016 11:22:21 w Informują
Carex nadal dzwoni Wyświetl w wątku >>
0 0

mczarna

#6256802 Napisano: 19.09.2016 22:53:22 w Zjazd e-konkursowiczów
trebor1 napisał(a):

bruce napisał(a):

malutka456 napisał(a):

:D 

Jaka super fotka! emotka A można poprosić o info, kto jest kto? emotka

aż by się chciało, na te roześmiane mordki, ponaklejać odpowiednie avatary, aż mnie fotoshop swędzi...

Ja mam już pewne typy, szczególnie po wpisie ze "stoję" emotka . Pozazdrościć spotkania! Oby kiedyś wyszło wielkie ogólnopolskie:-) Pozdrowienia dla Was! Wyświetl w wątku >>
2 brucee, kemli 0

mczarna

#6256796 Napisano: 19.09.2016 22:47:14 w GFK
parysek10 napisał(a):

mczarna napisał(a):

parysek10 napisał(a):

Domino123 napisał(a):

zbiera ktoś z Was pkt w ankietach Ariadna? Ostatnio gdzieś na forum ktoś polecał i nie wiem czy jest sens zbierania pkt jak w gfk.. 

Moim zdaniem nie warto. Ankiety nie przychodzą często, a jak już są to bardzo słabo płatne i nazbieranie na  coś porządniejszego to kwestia paru lat. Także moim zdaniem to gra niewarta świeczki.
Za to bardzo polecam opinie.pl - link w moim podpisie i ipsos i-say (chętnych proszę o podanie maila, wyślę zaproszenie).

Poza tym odkryłam prosty sposób na ominięcie blokady gfk, przez którą można wypełnić daną ankietę tylko raz. Jeśli ktoś chce wiedzieć jak to zrobić, proszę o kontakt na pw  emotka

Tak, tak, chcesz uzbierać punkty za polecenie nowych...
Jakoś w GFK nie jest tak źle, ankiety przychodzą czasami w masowych ilościach, a czasami zastój ale jakoś do tej pory nie narzekam.
P.S. Jeśli jesteś aż takim łamaczem systemów to lepiej się tym nie chwal.

Akurat moim odkryciem dzielę się bezinteresownie i uwierz, że do tego nie są potrzebne żadne zdolności hakerskie tylko zastosowanie pewnej opcji przeglądarki internetowej.  emotka  A jeśli mogę polecić inne serwisy z ankietami to nie widzę w tym nic złego, korzyści są dwustronne. Także bez spiny.

Ja tam się nie spinam,tylko widzę,że coś odradzasz,a polecasz coś gdzie masz zyski. GFK nie jest takie złe,trzeba po prostu trafić w ich poszukiwane profile.Kiedyś miałam Ipsos i tak spamowali,że masakra, a z wypełnionych ankiet nic ciekawego,więc im podziękowałam.Czyżby się poprawili, zmienili? 
P.S Jak masz taki chwyt na GFK to chętnie otrzymam PW z tajnym łamaczem:P Wyświetl w wątku >>
0 0

mczarna

#6256778 Napisano: 19.09.2016 22:25:56 w GFK
parysek10 napisał(a):

Domino123 napisał(a):

zbiera ktoś z Was pkt w ankietach Ariadna? Ostatnio gdzieś na forum ktoś polecał i nie wiem czy jest sens zbierania pkt jak w gfk.. 

Moim zdaniem nie warto. Ankiety nie przychodzą często, a jak już są to bardzo słabo płatne i nazbieranie na  coś porządniejszego to kwestia paru lat. Także moim zdaniem to gra niewarta świeczki.
Za to bardzo polecam opinie.pl - link w moim podpisie i ipsos i-say (chętnych proszę o podanie maila, wyślę zaproszenie).

Poza tym odkryłam prosty sposób na ominięcie blokady gfk, przez którą można wypełnić daną ankietę tylko raz. Jeśli ktoś chce wiedzieć jak to zrobić, proszę o kontakt na pw  emotka

Tak, tak, chcesz uzbierać punkty za polecenie nowych...
Jakoś w GFK nie jest tak źle, ankiety przychodzą czasami w masowych ilościach, a czasami zastój ale jakoś do tej pory nie narzekam.
P.S. Jeśli jesteś aż takim łamaczem systemów to lepiej się tym nie chwal. Wyświetl w wątku >>
0 0

mczarna

#6256747 Napisano: 19.09.2016 21:44:33 w Wkurza mnie...
Wkurza mnie,że lato się kończy i jest już zimno ( choć słonecznie-jedyne pocieszenie) i tak szybko się już ciemno robi. Wiem,wiem, taka pora roku ale ja co roku tego nie mogę znieść.Dziś mnie tak wypi....o,że szok. Wyświetl w wątku >>

mczarna

#6256689 Napisano: 19.09.2016 20:43:09 w Dziś dotarła nagroda z.... (tylko info!)
0 0

mczarna

#6255588 Napisano: 16.09.2016 15:47:49 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
teodozja napisał(a):

myszania napisał(a):

Dzis facet przede mną w Biedrze kupowal Cole i zostawił rachunek....już, już...prawie go miałam ale pani go sprzątneła i do smieci.....

Takie marnotrawstwo paragonowe, aż serce konkursowicza boli emotka emotka

A ja dziś w Biedrze znalazłam paragon, patrzę jest Coca Cola, już gęba się cieszy, a tu napis 2L...Żesz nie mieli jakiej Coli kupować... Wyświetl w wątku >>

mczarna

#6255442 Napisano: 16.09.2016 13:06:04 w Carrefour konkursy
milka77 napisał(a):

donia7 napisał(a):

pioge7 napisał(a):

Odpisał mi carrefour że w konkursie hortex biorą udział tylko hipermarkety emotka  

Carrefour? Czy Jet?

Z jakiej racji? Bo na pewno nie z racji regulaminu emotka

Hahah, a mi napisali,że w konkursie będą brać udział paragony ze wszystkich sklepów. Wyświetl w wątku >>
0 0

mczarna

#6255242 Napisano: 15.09.2016 23:33:33 w Wkurza mnie...
bruce napisał(a):

defed napisał(a):

bruce - w ogole nie obawiam sie nalotu policji czy skarbowki, bo jak wspominasz nie mam nic do ukrycia. Pod koniec roku sobie zagladam do mojej "kolekcji" gdy rozliczam sie z US zeby o niczym nie zapomniec.. Mialam tam linki do interesujacych mnie regulaminow, zeby nie musiec szperac po necie. Pomocne mi bylo to miejsce w wielu plaszczyznach. Ulozylam sobie tam konkursowy mikro seiat, ale zbyt wiele pisalam publicznie. Zachowalam sie jak nieodpowiedzialna gowniara.

emotka No coś Ty?! Ja wcale nie mam na myśli urzędów i mundurowych, ja mam na myśli tego gościa i jego kumpla, o którym sama wspominałaś. emotka

po**b... ich?Mi słow brakło, sorry Wyświetl w wątku >>
1 brucee 0

mczarna

#6255115 Napisano: 15.09.2016 20:39:19 w Wkurza mnie...
giulietta napisał(a):

cherry_coke napisał(a):

A były jakieś poprzednie edycje tego Unicefu? Bo się zastanawiam jak będzie z wysyłką nagród? Do rodziców czy do dzieci? Bo może komuś z rodziny oddam paragon z poleceniem zrobienia rysunku przez dziecko z rodziny tylko nie chcę narobić nikomu kłopotów, bo rodzinka nie gra w konkursy?

to wyniki z tamtego roku  emotka  http://st-majewsk...koly-rozstrzygniety/

buhahah:-) Ależ te dzieci zdolne:P Wyświetl w wątku >>
1 brucee 0

mczarna

#6255089 Napisano: 15.09.2016 19:55:09 w Wkurza mnie...
mia napisał(a):

Spam na moich telefonach - a to z 7353, a to z 72047, 7168, potem na odmianę 7232, i tak dalej... emotka emotka emotka
Tak, wiem, że można się tego pozbyć, ale nie chce mi się brać za taką akcję - przy zmieniających się jak w kalejdoskopie numerach i 4 telefonach, trzeba by pewnie z 40 maili/podań napisać. A dochodzą co pewien czas nowe. emotka

Oj mnie też. Ja dostaję smsy o jakiś wróżbach-nie wiem skąd do cholerstwo. Wkurza mnie też mbank- wydzwaniają dzień w dzień z g...o ofertą,której mi się nawet nie chce słuchać, zablokowałam ich numer i widzę,że próbowali dzwonić.Są tak nachalni,że masakra, nawet sobota z rana. Wyświetl w wątku >>
0 0

mczarna

#6254959 Napisano: 15.09.2016 15:14:24 w moje dzisiejsze wygrane :)
@amójtka napisał(a):

Mój mąż również będzie testował Tyskie  emotka

I mojemotka Wyświetl w wątku >>
0 0

mczarna

#6254894 Napisano: 15.09.2016 13:32:48 w WC - rozmowy o wszystkim
Czy dyskusja o kodach kinder może zniknąć z wątku MDW??? Wyświetl w wątku >>
1 joan 0

mczarna

#6254505 Napisano: 14.09.2016 19:37:58 w Dyskusje o wynikach konkursu
joan napisał(a):

mczarna napisał(a):

Nie no- lepsze to niż auto pomalowane albo inne wariacje. Ale zadaniem chyba była fotka ze śniadania? To chyba troszkę nie ten teges? 

No i masz śniadanie: BelVita w różnych odsłonach, winogrona plus owoce cytrusowe. Nie ma niby mortadeli czy jajecznicy z boczkiem, ale najwidoczniej BelVita woli owocowe towarzystwo. Jak dla mnie: fajne śniadanie na łonie natury.

Może i tak, są owoce, jest Belvita ale głównym motywem jest książka przed twarzami i to jeszcze nie z tej strony. Nie tak sobie wyobrażam śniadanie.Może jakby była fota z jedzenia tego , a książka obok itd ,no nie wiem...Takie moje zdanie.Jak wspomniałam, nie brałam udziału, nie krytykuję na fejsie ale mam pewne "ale" i tak sobie o nim tu piszę. Wyświetl w wątku >>
0 0

mczarna

#6254496 Napisano: 14.09.2016 19:27:40 w Dyskusje o wynikach konkursu
joan napisał(a):

mattadore napisał(a):

Ja tam im gratuluję wygranej emotka  grunt , że nie wygrali powielanymi napisami na stopach emotka

Albo zdjęciem z kartonem na głowie! emotka

Nie no- lepsze to niż auto pomalowane albo inne wariacje. Ale zadaniem chyba była fotka ze śniadania? To chyba troszkę nie ten teges?  Wyświetl w wątku >>
0 0

mczarna

#6254488 Napisano: 14.09.2016 19:21:00 w Dyskusje o wynikach konkursu
mattadore napisał(a):

mczarna napisał(a):

poprostuanette napisał(a):

mattadore napisał(a):

Jak ja lubię IQ Marketing za te ich główne emotka  :P emotka  Bedzie się działo, tylko powstrzymajcie emocje, u nich łatwo podpaść szczekaniem  emotka

dLATEGO SIĘ NIE ODZYWAM... ALE CÓŻ. iCH WYBÓR :d

A ja u nich wiele razy szczekałam , wydzwaniałam i jakoś torby w Oreo  2/2 zgarnęłam bez problemu,więć nie taki diabeł...

miałem na myśli konkretne nagrody , nie gadżety co sa w multi ilościach  emotka

hahaha, chyba,że tak - TV w Tyskim nie zgarnęłam emotka     Wyświetl w wątku >>
1 andii 0

mczarna

#6254480 Napisano: 14.09.2016 19:01:59 w Dyskusje o wynikach konkursu
poprostuanette napisał(a):

mattadore napisał(a):

Jak ja lubię IQ Marketing za te ich główne emotka  :P emotka  Bedzie się działo, tylko powstrzymajcie emocje, u nich łatwo podpaść szczekaniem  emotka

dLATEGO SIĘ NIE ODZYWAM... ALE CÓŻ. iCH WYBÓR :d

A ja u nich wiele razy szczekałam , wydzwaniałam i jakoś torby w Oreo  2/2 zgarnęłam bez problemu,więć nie taki diabeł... Wyświetl w wątku >>
0 0

mczarna

#6254476 Napisano: 14.09.2016 18:55:19 w moje dzisiejsze wygrane :)
500 pkt Vitay (które pewnie zaraz przegram) + kawa za 2 zł. Wyświetl w wątku >>
1 lager 0

mczarna

#6254462 Napisano: 14.09.2016 18:11:38 w SZUKAM....
olunka napisał(a):

onlyrybka napisał(a):

Dzieci nikt nie wyprasza z pokładu, nawet jak krzyczą. Moje latały już od 4 m-ca życia, był i płacz głównie przy starcie i lądowaniu tak do 1-2 roku życia. Później latanie okazało się fajną przygodą. Teraz denerwuje mnie w samolocie nie krzyczące dziecko (to z reguły rodzic uspokaja) - lecz dziecko grające na telefonie/tablecie bez słuchawek. 

dokładnie, ale nie tylko w samolocie, ostatnio w autokarze na wycieczce chłopak ok 10 lat cały czas grał, po godzinie mozna było zwariować

Płaczą zwykle malutkie dzieci i często bardzo długo, te już trochę starsze ,typu przedszkole, znoszą to o wiele lepiej.  Wyświetl w wątku >>
1 defed 0

mczarna

#6254461 Napisano: 14.09.2016 18:03:21 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
ilona162 napisał(a):

u mnie to w ogóle.. chyba 0/20.. Tylko jak ten system rozgryźć emotka

bluegirl napisał(a):

ilonaxx5 napisał(a):

elmo napisał(a):

ilona162 napisał(a):

A czy komuś udało się coś skubnąć w konkursie milka - batony? emotka

u mnie 0/5... 

0/8

A miałam iść za chwile kupić, bo widzę powtarzające się miasta i inicjały. Czyli trzeba jednak rozgryźć system, by mieć jakiekolwiek szanse z tymi osobami.
To chyba obejdę się smakiem.

To taki standardzik w loteriach IQ... Wyświetl w wątku >>
0 0