Reklama na e-Konkursy.info

Wyniki wyszukiwania

Szukano wśród postów użytkownika mczarna

mczarna

#6262335 Napisano: 30.09.2016 18:33:44 w Biedronka
kalka napisał(a):

Od dnia, gdy wygrałam w Smolarze w konkursie, o którego istnieniu nie wiedziałam, doszłam do wniosku, ze największą szansę na wygraną w Smolarze mam wtedy, gdy nie zagram emotka  

hehe ale nagrodę przesłali? Wyświetl w wątku >>
0 0

mczarna

#6261842 Napisano: 29.09.2016 22:40:23 w WC - rozmowy o wszystkim
Jak tam Kobietki  akcja ze Strajkiem 03.10 u Was? Wyświetl w wątku >>
0 0

mczarna

#6261831 Napisano: 29.09.2016 22:11:17 w Wkurza mnie...
teodozja napisał(a):

joan napisał(a):

teodozja napisał(a):

Wkurzam się bo chciałabym coś wygrać,bardzo lubię chwilę gdy podjeżdża kurier pod dom i daje mi paczusie emotka ale nie chce mi się brać udziału w konkach, no i jak żyć? emotka emotka

Rób codziennie zakupy w internecie z dostawą rączkami kuriera DPD, listy przewozowe wklepuj na loterię emotka

Niestety jak rąsie kuriera wyciągają się po moje pieniążki za pobraniem emotka to już szanowny pan kurier, a raczej jego wizyta już mnie tak nie cieszy,no i jak żyć?

No faktycznie tragedia życiowa...Mnie wkurza remont jednego wyjścia ze stacji metra, nie widomo do kiedy i ocb i trzeba kombinować. Wyświetl w wątku >>
0 0

mczarna

#6261823 Napisano: 29.09.2016 21:47:31 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
trampek, napisał(a):

andii napisał(a):

mczarna napisał(a):

trampek, napisał(a):

orientuje sie ktoś z was gdzie znajde produkty na ten konkurs hapsnij z angry birds chce tylko na szlafrok 10 pkt emotka

Widziałam u mnie w kiosku emotka  W żadnych większych sklepach,w których byłam nie ma emotka

kurka, teraz nawet paragonów żądają emotka

aha nigdy nie widziałam tych produktów
szkoda ze nie ma w duzych sklepach moze gdzies znajde przypadkiem

trampek-napisz do nich na fejsie wiadomość, oni odpowiadają w jakich sklepach produkty są, w moim pobliżu akurat nic ciekawego nie było,oprócz tego kiosku,co zobaczyłam przypadkiem. Wyświetl w wątku >>
0 0

mczarna

#6261795 Napisano: 29.09.2016 21:13:26 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
trampek, napisał(a):

orientuje sie ktoś z was gdzie znajde produkty na ten konkurs hapsnij z angry birds chce tylko na szlafrok 10 pkt emotka

Widziałam u mnie w kiosku emotka  W żadnych większych sklepach,w których byłam nie maemotka Wyświetl w wątku >>
0 0

mczarna

#6261793 Napisano: 29.09.2016 21:12:21 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
wiesia30 napisał(a):

xpac napisał(a):

Hej emotka może mi ktoś odpisać czy miał tak samo, a mianowicie dostałem 6 maili od Almette, proszą mnie o przesłanie wieczek i paragonów, a jeśli tego nie zrobię zostanę wykluczony z loterii, to jakaś dodatkowa weryfikacja ??

ja dostałam jeden,tak,weryfikacja

A kiedy wysyłaliście zgłoszenie? Ja póki co żadnego maila nie mam... Wyświetl w wątku >>
0 0

mczarna

#6261731 Napisano: 29.09.2016 18:20:23 w Dziś dotarła nagroda z.... (tylko info!)
0 0

mczarna

#6261252 Napisano: 28.09.2016 20:19:06 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
szindy napisał(a):

Dostałam dziś sms z konkursu Almette że mam przesłać wieczko z kodem wraz z paragonem na adres organizatora bo inaczej nie będzie brało udziału w loterii. Czy to znaczy, że ktoś przede mną zgłosił ten sam numer kodu?

Przecież kody się powtarzają i była o tym już tu mowa... Ale informowali o wygranej dzwoniąc? Wyświetl w wątku >>
0 0

mczarna

mczarna

#6261180 Napisano: 28.09.2016 17:41:42 w Ambasadorinnowacji - Philips
tusienka napisał(a):

mczarna napisał(a):

Nie bardzo rozumiem jak mam odesłać ten protokół. Ok, dane uzupełniam ale co z datą odbioru nagrody i podpisem? Jak mam im odesłać w WORD skoro mam się na tym podpisać, czy może wpisać tylko imie i nazwisko z klawiatury?

Wysyłasz niepodpisany po czym protokół w dwóch egzemplarzach przywozi kurier wraz z nagrodą. Wtedy podpisujesz i jeden wraca wraz z kurierem jako dokument zwrotny

Dzięki za info! Wyświetl w wątku >>
0 0

mczarna

#6261177 Napisano: 28.09.2016 17:34:31 w Ambasadorinnowacji - Philips
Nie bardzo rozumiem jak mam odesłać ten protokół. Ok, dane uzupełniam ale co z datą odbioru nagrody i podpisem? Jak mam im odesłać w WORD skoro mam się na tym podpisać, czy może wpisać tylko imie i nazwisko z klawiatury? Wyświetl w wątku >>
0 0

mczarna

mczarna

#6259671 Napisano: 25.09.2016 20:57:32 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
cc_investigator napisał(a):

mczarna napisał(a):

giulietta napisał(a):

giulietta napisał(a):

xpac napisał(a):

gopablo1 napisał(a):

xpac napisał(a):

tosca napisał(a):

W związku z tym,że rzadko biorę udział w konkursach promocyjnych,mam problem ze zrozumieniem regulaminu Konkursu „Jak sprytnie dbasz o dom”,w którym należy zakupić dowolny produkt Calgon.Nigdzie nie widzę zapisu odnośnie długości smsa,będącego odpowiedzią oraz tego,czy można używać polskich znaków w tekście.Czy to oznacza,że mogę napisać dłuższą odpowiedź składającą się  z kilku wiadomości?No i jak to jest z tymi znakami.Używać polskich,czy lepiej nie? Będę wdzięczna za każdą podpowiedź.

Nie ma limitu znaków, najlepiej pisać bez polskich liter emotka

ale jak napiszesz dłuższą niż jedna wiadomość, to dostaniesz dwie zwrotki: jedna, że poprawne zgłoszenie, a druga, że błędne, czyli dla bezpieczeństwa wg mnie lepiej nie przekraczać 1 smsa  emotka

Absolutnie nie, wysłałem na 4 smsy i dostałem jedną zwrotkę " Dziękujemy.... "

A kiedy? Bo ja z 2 tygodnie temu wyslalam na 2 smsy i dostalam 2 zwrotki, 1 prawidlową i 1 nie.

to też zależy od modelu tel.  emotka  ale jak masz dwie zwrotki w tym jedną na NIE to ten drugi sms nie doszedł....

Tego się domyslam, zgloszenie poszlo na zmarnowanie. Tylko z tego modelu nie jeden raz wysylalam dlugie smsy i bylo ok. A tu nagle taka niespodzianka.

numer ag. może mieć inne parametry

Ja dzwoniłam do nich-niby nie ma ogranczeń ale zależy od operatora itd i jak to traktuje. Jak operator traktuje więcej niż 160 znaków jako kolejny sms to trzeba mieć kolejny paragon.

Wiesz co, gram od prawie 5 lat i pierwszy raz spotykam się z takim tłumaczeniem agencji...
Wysyłałam często >160 znaków (play i orange) i zawsze szło jako 1 sms, za który płaciłam podwójnie/potrójnie itd.
Traktowany był jako 1 zgłoszenie=1 paragon.
I operator nie miał tu nic do rzeczy.
Pierwszy raz taka niemiła niespodzianka ze zwrotkami, ewidentnie zgłoszenie w ich bazie będzie ucięte w połowie, co pozbawia mnie nawet teoretycznej nagrody już na starcie.

Dlatego najlepiej wysyłać smsy o tresci do 160 znaków,jak masz wiele paragonów to ślij poematy.
Wyświetl w wątku >>
0 0

mczarna

#6259644 Napisano: 25.09.2016 20:00:26 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
giulietta napisał(a):

giulietta napisał(a):

xpac napisał(a):

gopablo1 napisał(a):

xpac napisał(a):

tosca napisał(a):

W związku z tym,że rzadko biorę udział w konkursach promocyjnych,mam problem ze zrozumieniem regulaminu Konkursu „Jak sprytnie dbasz o dom”,w którym należy zakupić dowolny produkt Calgon.Nigdzie nie widzę zapisu odnośnie długości smsa,będącego odpowiedzią oraz tego,czy można używać polskich znaków w tekście.Czy to oznacza,że mogę napisać dłuższą odpowiedź składającą się  z kilku wiadomości?No i jak to jest z tymi znakami.Używać polskich,czy lepiej nie? Będę wdzięczna za każdą podpowiedź.

Nie ma limitu znaków, najlepiej pisać bez polskich liter emotka

ale jak napiszesz dłuższą niż jedna wiadomość, to dostaniesz dwie zwrotki: jedna, że poprawne zgłoszenie, a druga, że błędne, czyli dla bezpieczeństwa wg mnie lepiej nie przekraczać 1 smsa  emotka

Absolutnie nie, wysłałem na 4 smsy i dostałem jedną zwrotkę " Dziękujemy.... "

A kiedy? Bo ja z 2 tygodnie temu wyslalam na 2 smsy i dostalam 2 zwrotki, 1 prawidlową i 1 nie.

to też zależy od modelu tel.  emotka  ale jak masz dwie zwrotki w tym jedną na NIE to ten drugi sms nie doszedł....

Tego się domyslam, zgloszenie poszlo na zmarnowanie. Tylko z tego modelu nie jeden raz wysylalam dlugie smsy i bylo ok. A tu nagle taka niespodzianka.

numer ag. może mieć inne parametry

Ja dzwoniłam do nich-niby nie ma ogranczeń ale zależy od operatora itd i jak to traktuje. Jak operator traktuje więcej niż 160 znaków jako kolejny sms to trzeba mieć kolejny paragon. Wyświetl w wątku >>
0 0

mczarna

#6259472 Napisano: 24.09.2016 21:45:49 w Wkurza mnie...
marta_1234 napisał(a):

mczarna napisał(a):

marta_1234 napisał(a):

Powoli zaczyna wkurzać mnie pytanie konkursowe o treści "Dlaczego to właśnie Ty powinnaś przetestować/wygrać...". Kolejny konkurs i to samo znów. I to kombinuj, kiedy chce się napisać,że chce się po prostu wygrać...

Powoli? Mnie to od dłuższego czasu wkurza....

Właśnie teraz do tego wniosku doszłam. Jakoś wybrnelam z tego impasu tym razem.

Ja już pasuję takie cuda. Tak samo jak lajki/głosy, a widzę że ludzie dalej walczą,więc takie typy konkursów nie znikną,skoro są maniacy lajków i wierszolkleci od "dlaczego chcę". Wyświetl w wątku >>
0 0

mczarna

#6259442 Napisano: 24.09.2016 20:20:46 w Wkurza mnie...
marta_1234 napisał(a):

Powoli zaczyna wkurzać mnie pytanie konkursowe o treści "Dlaczego to właśnie Ty powinnaś przetestować/wygrać...". Kolejny konkurs i to samo znów. I to kombinuj, kiedy chce się napisać,że chce się po prostu wygrać...

Powoli? Mnie to od dłuższego czasu wkurza.... Wyświetl w wątku >>
1 kumulacja 0

mczarna

#6259412 Napisano: 24.09.2016 18:33:51 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
mahuska napisał(a):

może mi ktoś powiedzieć co i gdzie trzeba wysłać - wygrana w konkursie Carex emotka

kontakt@promocja-carex.pl      skan paragonu i profilaktycznie można adres Wyświetl w wątku >>
1 mahuska 0

mczarna

#6259352 Napisano: 24.09.2016 11:28:42 w Ambasadorinnowacji - Philips
katrin22 napisał(a):

mczarna napisał(a):

katrin22 napisał(a):

defed napisał(a):

katrin22 napisał(a):

Powiem Wam tak..trzeba odswiezac strone, tak zrobilam i siue udalo

u mnie po odświeżeniu 40 sekund ładowania... jakbym nie próbowała, lipa straszna...

u mnie takze, ale po chwilki zaskoczylo i bylo "odbieram"

Ja się czaiłam na czajnik i niestety na samym początku wyskoczył błąd 505 bla bla bla,potem strona się ładowała i ładowała, byłam pewna,że już po jabłkach, a jak już się załadowała to  już wiele było wybranych rzeczy ale golarkę udało się, kubków już nie. Ale emocje,heheh

którą golarkę? ja tą za 1300 filipsow

Ja załapałam sie na tą 2w 1 (golarka + trymer) za 1000 flipsów Wyświetl w wątku >>
0 0

mczarna

#6259246 Napisano: 23.09.2016 19:23:20 w Biedronka
Monika11 napisał(a):

Walizki, które dzisiaj przyszły warte z regulaminu 321 zł - na necie kosztują 199 emotka -czy źle widzę

To nic dziwnego... Wyświetl w wątku >>
0 0

mczarna

#6259225 Napisano: 23.09.2016 18:36:39 w Ambasadorinnowacji - Philips
katrin22 napisał(a):

defed napisał(a):

katrin22 napisał(a):

Powiem Wam tak..trzeba odswiezac strone, tak zrobilam i siue udalo

u mnie po odświeżeniu 40 sekund ładowania... jakbym nie próbowała, lipa straszna...

u mnie takze, ale po chwilki zaskoczylo i bylo "odbieram"

Ja się czaiłam na czajnik i niestety na samym początku wyskoczył błąd 505 bla bla bla,potem strona się ładowała i ładowała, byłam pewna,że już po jabłkach, a jak już się załadowała to  już wiele było wybranych rzeczy ale golarkę udało się, kubków już nie. Ale emocje,heheh Wyświetl w wątku >>
0 0