Reklama na e-Konkursy.info

Wyniki wyszukiwania

Szukano wśród postów użytkownika mczarna

mczarna

#6264264 Napisano: 04.10.2016 21:21:30 w Ambasadorinnowacji - Philips
andzianecia napisał(a):

tusienka napisał(a):

katrin22 napisał(a):

A macie jakieś info o niedostaniu sie?

ja mam

też dostałam maila o niedostaniu się emotka

ja nic nie mam, więc się połudzę zatem Wyświetl w wątku >>
0 0

mczarna

#6264263 Napisano: 04.10.2016 21:15:30 w Wkurza mnie...
ludzka_istota napisał(a):

kasiach napisał(a):

magdalena-1989 napisał(a):

Wkurza mnie to, że gdy wchodzę do Biedronki nigdy przy wejściu nie ma tych czerwonych koszyczków - bo są przy kasach.. Często muszę iść do kasy, która znajduje się na samym końcu. Wczoraj ochroniarz sobie chodzi wokoło kas to mówię "przepraszam, dlaczego te koszyki tutaj są a  nie przy wejściu" A on na to, że klienci je tu zostawiają. To co, wyciągając zakupy mam lecieć do wejścia sklepu i odłożyć koszyk i wrócić i płacić za zakupy? Dlaczego on widząc stertę koszy, nie zaniesie ich do wejścia - bo tam PUSTKI ! Tak mnie to denerwuje, bo nieraz jak idę po koszyk to akurat są kolejki do kas, to muszę się przeciskać między ludźmi  i iść na początek sklepu by zrobić zakupy zaczynając od warzyw. U Was też tak w Biedronkach jest?! Kto ma obowiązek zanoszenia tych czerwonych koszyczków pod wejście ? 

Problemem jest polityka firmy a dokładnie ilość osób na zmianie,  4-5 osób plus kierownik na zmianę na taki sklep to bardzo mało. Gdy chodzi trzy kasy praktycznie non stop a pozostali kasjerzy w między czasie robią wypiek, dokładają towar, sprzątają, myją podłogę i inne rzeczy na bieżąco a z doskoku siadają na kasę.  Natomiast ochroniarz ma swoje obowiązki i na pewno nie należy do nich pilowanie koszyków.

Ochroniarzowi nie wolno zajmować się koszykami, czy pomaganiem obsłudze. Bratowa swego czasu była ochroniarką (jest takie słowo?) w Biedronce. Z nudów pomagała- właśnie z koszykami, czy ustawianiem towarów, jak kasjerki miały młyn. No i raz, i drugi szef ją na tym przyuważył. Dostała "po łapkach" i zakaz pomagania pracownikom B. Firma ochroniarska byłą zewnętrzna.

Głupotą jest,że ochroniarz ma sprzątać wózki,koszyki itd... To raczej nie ich zadanie... Natomiast faktem jest,że w Biedrze te koszyki są dostępne tyko przy kasach,pozostawione przez innych kupujących, ktoś o to powinien zadbać,tylko pytanie kto? Ostatnio kolejki do kasy full, pika piec od bułek i kto pobiegł? Oczywiście kasjer..., a kolejka rosła i rosła... Wyświetl w wątku >>
0 0

mczarna

#6264258 Napisano: 04.10.2016 21:06:28 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
Czy ktoś może dać znać w jakich godzinach wygrał w bramkach (mentosy, herbapol itd)? Może być PW. Wyświetl w wątku >>
0 0

mczarna

#6264250 Napisano: 04.10.2016 20:52:01 w PLAGIATY
To teraz poprosimy czerwone gatki i trawę o wersję: moje rodzinne zabawy z dzieckiem, spacer jesienny czy też moja chwila z kawą i co tam komuś jakiś konkurs foto do głowy wejdzie emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

mczarna

#6264223 Napisano: 04.10.2016 20:15:15 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
jokan napisał(a):

czy ktos bral udzial w konkursie Verbena na testowanie cukierkow? Bez sensu, nagroda za 3,70 zł, a oni beda chcieli pesel? emotka

W Danononie też chcieli, koło warte podobnie. Powinni być zgłoszeni w GIODO, skoro chcą takie dane Wyświetl w wątku >>
1 jokan 0

mczarna

#6264132 Napisano: 04.10.2016 17:38:45 w Dziś nic nie wygrałem! To już było!
Płyn nie dla mnie i nawet fartuszek się nie trafił ( zgł z niedzieli ok 14), jak żyć?
Edit: nawet ścierką nową od Lubelli nie powycieram, wyciskarki z moją obecną nie porównam, a Mentos to już kompletnie na mnie urok rzucił.
Czas na urlop. Czas na bunt!emotka
Wyświetl w wątku >>
0 0

mczarna

#6263715 Napisano: 04.10.2016 07:42:02 w Co jest zbędne, co potrzebne a co mogłoby być??
Co to za strzałka do góry? ?? Wyświetl w wątku >>
0 0

mczarna

#6263627 Napisano: 03.10.2016 22:02:06 w PLAGIATY
inter81 napisał(a):

no widze tego pajaca w czerwonych gaciach przerabia 1 zdjecie na 20 produktów, mi si eosobiscie nie podobają szczególnie te LOL pajac z niego może i jest pajacem ale za to ma kasiore

Chyba nikomu, poza nim i jego otoczeniem, to się nie podoba.. Wyświetl w wątku >>
1 bethan 0

mczarna

#6263623 Napisano: 03.10.2016 21:56:33 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
taalvikki napisał(a):

agadawid napisał(a):

violka88 napisał(a):

Glade mnie rozczarowało - już się napaliłam na główną nagrodę dzienną - wyjazd w góry emotka  a  już myślałam że całą rodzinką na ferie - a tu JEDNA osoba  emotka  konkurs dla singli

Faktycznie rozczarowuje. Żeby chociaż dla 2 osób...

ta, i dla całego powiatu. zawsze można namówić rodzinę, by też zagrała, w końcu i tak tutaj lud zazwyczaj gra na wszystkie możliwe ciotki. emotka  

mnie bardziej niż nagroda rozczarowuje forma, czyli - tfu! - loteria. 

ciesz się,że nie ma bramek Wyświetl w wątku >>
1 petunija1 0

mczarna

#6263592 Napisano: 03.10.2016 20:57:27 w PLAGIATY
banka-manka napisał(a):

mczarna napisał(a):

Jakbyście dali jeszcze linki do wygranych konkursów z trawą i czerwonymi gatkami to mogę im maila wysłać. Nie wiem tylko czy mailem wystarczy reklamacja, bo wiele chce listem...Nie brałam udziału ale dla dobra ogółu mogę wysłać

Do plagoatów to się może nie zalicza, ale kilka prac ma też nieregulaminową ilość znaków w haśle, miało być do 160, a np. miejsce 10 ma conaj mniej dwa raz tyle. Może warto to dołączyć do reklamacji, wtedy osoby z niższych miejsc skoczą wyżej.
Kilka fot z pierwszy kilku miejsc też mają wklejony (nieudolnie) graficznie produkt, co chyba też nie było zgodne z regulaminem. 

Co do Pana w spodenkach. Jakiś czas temu był zbiór linków do jego prac, chyba w wątku o wynikach konkursu. Ale jestem słaba w wyszukiwaniu na forum, więc może ktoś inny potrafi to ogarnąć  emotka

Były linki ale ja też nie mam kiedy tego wyszukiwać, może ktoś pomoże ?  Wyświetl w wątku >>
0 0

mczarna

#6263571 Napisano: 03.10.2016 20:34:19 w PLAGIATY
kumulacja napisał(a):

kumulacja napisał(a):

Niebieska_Laguna napisał(a):

Czy to nie to foto wgrało w konkursie Soraya XD?

To kradzione zdjęcie wygrało skuter za 13 000 zł. Coś z tym trzeba zrobić!

Proszę pisać na adres:
soraya@cederroth.com
I proszę zamieszczać ten link:

http://www.tapeci...atla_za_szyba_deszcz

Jakbyście dali jeszcze linki do wygranych konkursów z trawą i czerwonymi gatkami to mogę im maila wysłać. Nie wiem tylko czy mailem wystarczy reklamacja, bo wiele chce listem...Nie brałam udziału ale dla dobra ogółu mogę wysłać Wyświetl w wątku >>
1 kumulacja 0

mczarna

#6263457 Napisano: 03.10.2016 17:38:37 w Ambasadorinnowacji - Philips
ivanotta napisał(a):

luko922 napisał(a):

Trochę mnie martwi, że ostatni post na fp PHILIPS jest z 29 sierpnia... Coś to dziwne.

ktoś ma długi urlop, albo zmieniają agencję marketingową do obsługi fb  emotka

Ale na komentarze odpisują Wyświetl w wątku >>
0 0

mczarna

#6263437 Napisano: 03.10.2016 17:12:35 w Czy informują/ informowali?
Czy Almette informuje z nr stacjonarnego czy też z komórkowego? Wyświetl w wątku >>
0 0

mczarna

#6263000 Napisano: 02.10.2016 21:57:30 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
jokan napisał(a):

mczarna napisał(a):

jokan napisał(a):

mczarna napisał(a):

petunija1 napisał(a):

scrabble napisał(a):

cudaczek121 napisał(a):

mia napisał(a):

delvitto napisał(a):

już ok, kurczę, ale się rozczarowałam! nie dość że bramki, to w dodatku jest limit na jedną wygraną dla 1 osoby emotka  
z tymi bramkami to się zmówili, czy jak, wrrr:(

I pewnie jeszcze nie ma rezerwy w związku z powyższym? emotka

widzę,że jest rezerwa- informują 2 osobę jak pierwsza nie spełni warunków

Moim zdaniem to nie jest rezerwa tylko przepada. Dajmy na to, że 12:00 jest otwarta bramka, kolejna o 14:00. W regulaminie jest zapis, że nieodebrana nagroda ( w sensie, że nikt akurat się nie zgłosił), przechodzi na miejsce kolejnej brami. Bramek jest 1000.  Nie ma nic o tym, że zostaną utworzone nowe... Jak dla mnie nagroda przepada na rzecz organizatora .

Koszmarne są te loterie  emotka  Dlaczego wszyscy idą na łatwiznę, zamiast zrobić fajny konkurs? Wystarczy, że bramki zrobią w krótkich odstępach czasowych i dam sobie głowę uciąć, ze połowa kasy zostanie w puli.

Powariowali z tymi bramkami.Każda loteria to samo.
Nie lubię. emotka

Ja nie rozumiem tych bramek... Czy one niby są o konkretnej godzinie typu 15.00 czy też można trafić o 11.39? Nie kapuję tych loterii bramkowych, bo próbuję różnie i d.pa

a o ktorym konkursie sa znowu bramki? Bramki polegaja na tym wlasnie ze sobie otwieraja np. na 3 minuty w danej godzinie i jak trafisz to twoje, a jak nie to musisz ponownie kupic produkt, aby wklepac kod. Tak czy inaczej Ty masz coraz mniej w portfelu, a im kupka ze sprzedazy rosnie:)

jokan, te bramki są już w prawie wszystkich loteriach: Mentos, Herbapol,Ferrero itd, to coś mega mnie wkurza. Za każdym razem sobie mówię,że to j ż ostatni raz ale to brzmi jak słowa hazardzisty...

wiem:(, gralam pare razy w mentosa, ale oczywiscie pudlo, z tym, ze w mentosie jakos przeboleje stracona kasę, gorzje w innych konkursach jak np. byl kawa Nescafe, czy Ferrero, zakup za ponad 10 zł i to tym bardziej, ze kawy ani pralinek tych nie kupuje, dlatego odpuszczam, trzeba miec spore szczescie

te bramki są do d..y ,jakaś ostatnio zmowa... Wyświetl w wątku >>
0 0

mczarna

#6262969 Napisano: 02.10.2016 20:46:47 w WC - rozmowy o wszystkim
taalvikki napisał(a):

nkba napisał(a):

mczarna napisał(a):

Jak tam Kobietki  akcja ze Strajkiem 03.10 u Was?

Z laskami dołączymy do większej grupy (w wiekszym mieście) emotka

trochę śmieszne, że ktoś strajkujący sam kobiety nazywa "laskami".  ;p

a co do tematu, to nie mam żadnego powodu do strajku. lubię ugotować obiad swojemu chłopakowi, podobnie jak On lubi skręcić nam fajne meble.

Ty nie masz powodu do strajku?TY? Wyświetl w wątku >>
1 ace 0

mczarna

#6262966 Napisano: 02.10.2016 20:33:38 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
jokan napisał(a):

mczarna napisał(a):

petunija1 napisał(a):

scrabble napisał(a):

cudaczek121 napisał(a):

mia napisał(a):

delvitto napisał(a):

już ok, kurczę, ale się rozczarowałam! nie dość że bramki, to w dodatku jest limit na jedną wygraną dla 1 osoby emotka  

Moim zdaniem to nie jest rezerwa tylko przepada. Dajmy na to, że 12:00 jest otwarta bramka, kolejna o 14:00. W regulaminie jest zapis, że nieodebrana nagroda ( w sensie, że nikt akurat się nie zgłosił), przechodzi na miejsce kolejnej brami. Bramek jest 1000.  Nie ma nic o tym, że zostaną utworzone nowe... Jak dla mnie nagroda przepada na rzecz organizatora .

Koszmarne są te loterie  emotka  Dlaczego wszyscy idą na łatwiznę, zamiast zrobić fajny konkurs? Wystarczy, że bramki zrobią w krótkich odstępach czasowych i dam sobie głowę uciąć, ze połowa kasy zostanie w puli.

Nie lubię. emotka

Ja nie rozumiem tych bramek... Czy one niby są o konkretnej godzinie typu 15.00 czy też można trafić o 11.39? Nie kapuję tych loterii bramkowych, bo próbuję różnie i d.pa

a o ktorym konkursie sa znowu bramki? Bramki polegaja na tym wlasnie ze sobie otwieraja np. na 3 minuty w danej godzinie i jak trafisz to twoje, a jak nie to musisz ponownie kupic produkt, aby wklepac kod. Tak czy inaczej Ty masz coraz mniej w portfelu, a im kupka ze sprzedazy rosnie:)

jokan, te bramki są już w prawie wszystkich loteriach: Mentos, Herbapol,Ferrero itd, to coś mega mnie wkurza. Za każdym razem sobie mówię,że to już ostatni raz ale to brzmi jak słowa hazardzisty... Wyświetl w wątku >>

mczarna

#6262910 Napisano: 02.10.2016 17:45:04 w Biedronka
gosia16 napisał(a):

Wkurzają mnie paragony z Biedronki.Dzisiaj kupiłam na Winiary produkty,a paragon dostałam takiej jakości ,że za tydzień juz nic na nim  nie będzie widać. emotka

Ja dziś to samo, ostatnią cyfrę z numeru paragonu ledwo widać.  Wyświetl w wątku >>
0 0

mczarna

#6262730 Napisano: 01.10.2016 21:42:27 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
petunija1 napisał(a):

scrabble napisał(a):

cudaczek121 napisał(a):

mia napisał(a):

delvitto napisał(a):

Nie lubię. emotka

Ja nie rozumiem tych bramek... Czy one niby są o konkretnej godzinie typu 15.00 czy też można trafić o 11.39? Nie kapuję tych loterii bramkowych, bo próbuję różnie i d.pa Wyświetl w wątku >>
0 0

mczarna

#6262671 Napisano: 01.10.2016 18:27:56 w Dziś nic nie wygrałem! To już było!
Jakas masakra... Wyświetl w wątku >>
0 0

mczarna

#6262645 Napisano: 01.10.2016 16:51:00 w Dyskusje o wynikach konkursu
magalan83 napisał(a):

Hamiltonian napisał(a):

Odnośnie konkursu Soraya - czy tylko ja bym wiele zdjęć zamienił miejscami?

https://business.facebook.com/notes/lidl-polska/wyniki-konkursu-soraya-najlepsza-pod-s%C5%82o%C5%84cem-cz-1/1175558139176596

Ja rownież bym to zrobiła. Jedne są powiedziałabym beznadziejne ale też są bardzo pomysłowe, które nie zistaly docenione... No cóż takie gusta jury emotka  ja na szczęście mam hulajnogę emotka

I znowu ta trawa i czerwone spodenki... Wyświetl w wątku >>
0 0