Reklama na e-Konkursy.info

Wyniki wyszukiwania

Szukano wśród postów użytkownika mczarna

mczarna

#6270152 Napisano: 16.10.2016 12:28:55 w Wkurza mnie...
pionas napisał(a):

mczarna cb656 dostał zgodę ode mnie ma kilka konkursów z którymi chętnie by się podzielił ale nie ma czasu (nie chce) wypełnić formularza w związku z czym napisał do mnie gdzie takie coś wrzucić i napisałem mu aby do teraz z notatką aby dodać do bazy...

Na tygodniu postaram się zrobić specjalną podstronę na której będzie lista konkursów, ale to jak będę zdrowy...

W temacie: wkurza mnie przeziębienie i chyba zatoki emotka

pionas- ale mi nie chodzi tylko o wątek Teraz, pisałam też o innych.Ostatnio w MDW toczyła się jakaś namiętna dyskusja o pierdołach,co każdego myślę zmylało,że skoro wątek jest na samej górze to ktoś coś wygrał,są jakieś wyniki,ktoś informuje, a tu nie-weszło się w wątek a tam debata... Wyświetl w wątku >>
0 0

mczarna

#6270018 Napisano: 15.10.2016 19:38:43 w Dyskusje o wynikach konkursu
szindy napisał(a):

Właśnie zobaczyłam wspomniane wyżej wyniki z Prince Polo i aż za głowę się złapałam. Ktoś jeszcze wierzy w to, że ludzie inwestują w setki/tysiące paragonów żeby wygrać bon na ciuchy za 500zł? emotka  Toż to nie samochód. Z góry widać, że to niezła ściema. Pytanie czy można to gdzieś zgłosić? Zesłanie jakiejś kontroli na szanowną agencję wchodzi w grę?

Wątpię, to sławne już IQ Marketing obsługujące akcje Mondelez... Wyświetl w wątku >>
0 0

mczarna

#6270013 Napisano: 15.10.2016 19:24:56 w WC - rozmowy o wszystkim
olunka napisał(a):

No i skończyły sie konkursy w kolejnym markecie:(
http://wiadomosci...-o-upadlosc-00030100

Akurat tam za wiele konkursów nie było ale jestem ciekawa co powstanie w zamian...Natomiast żal po Almie i ich ofercie pozostanie... Wyświetl w wątku >>
1 brucee 0

mczarna

#6269965 Napisano: 15.10.2016 17:48:32 w Wkurza mnie...
Wkurza mnie,że od jakiegoś czasu jest straszny bałagan w danych wątkach.Głosy zbiera się poza wątkiem Kliknijcie i do tego ludzie jeszcze klikają, linki do konkursów,żeby sobie leniwcy dodawali wrzuca się do topu Teraz .Niedługo w topie Biedronka będzie się pisać o Carrefourze,a we Wkurza mnie o Moich Dzisiejszych Wygranych itd... Wyświetl w wątku >>

mczarna

#6269726 Napisano: 14.10.2016 21:39:53 w Biedronka
joasiajulia napisał(a):

Mi wpadly karty,okolo 120 paragonow wyslanychWiniary lipa-nic,,ale kto nie wygral karty ma samochod )

Odechciewa się... Wyświetl w wątku >>
2 brucee, ZetZ 0

mczarna

#6269689 Napisano: 14.10.2016 20:20:55 w Biedronka
malgosia74 napisał(a):

frodo napisał(a):

lena5_1985 napisał(a):

zabcia0410 napisał(a):

klaryska napisał(a):

tereniagno napisał(a):

jokan napisał(a):

marionzzz napisał(a):

leman8 napisał(a):

aga17 napisał(a):

monisss napisał(a):

a kto nie trafił i w cole i w winiary?:P zmniejszy się lista dotycząca coli? emotka
 słuchajcie jest jeszcze przeciez 4 etap, może coś nam skapnie?

Ja się zgłaszam

ja też w żadnej z tych loterii ...

jeszcze ani w Coli ani w Winiarach  emotka  cierpliwie czekam...

Cola nic, winiar nie wysylalam bo niechec mnie naszla:), ale z coli moze licze na razerwę czy cóś ? emotka
I prawdę mówiac nie chce mi sie wysylac na 4 etap, bo co to zmieni ? emotka

I ja dopisuję się do listy emotka

To i ja się dopiszę

przykre,ale ja też

I niestety ja. Już straciłam nadzieje na cokolwiek 

I ja, i ja emotka

biedronkowe dno w kropki  i u mnie , fatality  emotka  

W Winiary nic-nawet fartucha ( 1 zgł), w coli nic, a nic (ok 10 zgł albo i więcej na różne nr). Mi się odechciało
Wyświetl w wątku >>
0 0

mczarna

#6269681 Napisano: 14.10.2016 20:10:28 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
[quote=
do.ta.3 napisał(a):

monisss napisał(a):

[quote=monisss napisał(a):

monisss] ja dziś o 24.00 i też nic.. lipa straszna z tym ferrero...
a mam pytanie odnośnie tego konkursu :
http://www.e-konk...en.html#.V_83A7PZ_2Y
trzeba kupić w tesco czy nie? bo tak jakoś dziwnie jest ten regulamin napisany, że ja już nie wiem...
p.s. zobaczcie na wartośc nagród I stopnia a III emotka

Coś mają zamieszanie, według regulaminu to konkurs ogólnopolski. Jednak sms przyjmują róznie: albo prefix Elseve, a w reg Tesco ( może błąd). Wysyłałam wczoraj z prefixem Elseve i było OK Wyświetl w wątku >>
0 0

mczarna

#6269634 Napisano: 14.10.2016 19:02:56 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
lola.lola napisał(a):

Jest teraz jakiś konkurs, w którym do wygrania są telewizory  emotka

sprzątaczka ale to loteria Wyświetl w wątku >>
0 0

mczarna

#6269597 Napisano: 14.10.2016 17:13:25 w Dziś dotarła nagroda z.... (tylko info!)
magdalena-1989 napisał(a):

Zwrot za projekt Jogobella - 66 zł

i u mnie też zwrot Wyświetl w wątku >>
0 0

mczarna

#6269480 Napisano: 14.10.2016 13:06:05 w Dziś dotarła nagroda z.... (tylko info!)
krowa z mlekiem Wyświetl w wątku >>
0 0

mczarna

#6269232 Napisano: 13.10.2016 20:53:56 w SZUKAM....
mariolakal napisał(a):

Monika11 napisał(a):

czy są gdzieś do wygrania bilety na mecze emotka  dawniej było pełno.....a teraz cisza

Podbijam...  emotka

W Laysach są  Wyświetl w wątku >>
0 0

mczarna

#6269220 Napisano: 13.10.2016 20:11:18 w Gdzie najtaniej kupić produkt konkursowy?
radosna napisał(a):

shell napisał(a):

bibeck napisał(a):

Gdzie można nabyć małe paczki lays z promocją (informacja na paczce). Zaglądałem i do żabek i do Lewiatana, C4, Auchan i nigdzie nie ma. Wszędzie trzeba wydać minimum 3,50 za większą paczkę. Chyba że te małe nie mają info na paczce, a posiadają wewnątrz kody? Wie ktoś?

Kaufland 1,69zł
i Żabka 1,89zł

W moim carrefourze są po 1,85 zł

W moim sklepie tylko te średnio duże, po 5.30!!! W C4 brak małych, w Żabce brak małych,w Biedrze brak.Mój facet dziś w jakimś małym sklepiku wyczaił małe Laysy Wyświetl w wątku >>
0 0

mczarna

#6269193 Napisano: 13.10.2016 19:11:20 w Co jest zbędne, co potrzebne a co mogłoby być??
luko922 napisał(a):

czeko napisał(a):

cb656 napisał(a):

Halszka napisał(a):

A co powiecie na powiadomienie w formie jakiegoś alertu, ew. wiadomości o tym, że za 2 dni powinieneś dodać nowy konkurs, by móc dalej korzystać ze wszystkich wątków forum?
Dziś zaskoczyła mnie inf o braku dostępu, bo "wyszedł" mi konkurs emotka

Moim zdaniem zbędny kwiatek do kożucha - wystarczy informacja o braku dostępu. To też dyscyplinuje zapominalskich i działa jak kubeł zimnej wody - raz się natnie, to na przyszłość się nauczy (być może).

Czego zbędny? Moim zdaniem przydałoby się takie coś

jestem za!

I ja jestem za!  Wyświetl w wątku >>
0 0

mczarna

#6268975 Napisano: 13.10.2016 14:36:41 w moje dzisiejsze wygrane :)

mczarna

#6268582 Napisano: 12.10.2016 20:29:23 w Dyskusje o wynikach konkursu
taalvikki napisał(a):

bamfarfe22 napisał(a):

assal napisał(a):

Siedzę w poczekalni u dentysty, przeglądam gazety, w tym nowy numer "Cztery Kąty", a tam wyniki konkursu fotograficznego.
Czuję, że co niektórzy niepotrzebnie czas tracili.
Niech mi ktoś powie, na czym polega fenomen panny na drabinie?  emotka
Widzę ją co konkurs ostatnio  emotka
W gazecie kilka zdjęć, reszta ma być na stronie. Jak ktoś wysłał coś fajnego, lepiej niech nie zerka i się nie denerwuje  emotka

Niestety widziałam dziś w kiosku. Chyba faktycznie zbyt fajne zdjęcie wysyłałam  emotka  sorry ale rozumiem w konkursach dla dzieci rysowanie kredą po asfalcie ale żeby cztery kąty dało za to 1 miejsce? Gdyby jeszcze całość miała świetne kolory czy cuś  emotka  reszta też mnie jakoś nie urzekła a mówię tylko o forach w gazecie zamieszczonych. Aż jestem ciekawa co wygra/wygrało w Dom&Wnetrze bo nie wiem czy wyniki były a dałam tam na prawdę myślę oryginalną i fajną fotkę. 

ostatnio wszyscy się opętańczo spuszczają nad jakimś rysowaniem kredą, ale na szczęście bóg na to patrzy i zesłał nieustający deszcz.  

gdy będę w jakimś saloniku prasowym, to sobie zerknę do tego pisemka, ale już teraz wyobrażam sobie, jakie rzeczy wygrały. od dawna nie biorę w takich konkursach udziału, głównie dlatego, że... widzę nagradzane prace. 

Czyżbyś mieszkała na tym "kredowym" osiedlu i wnioskowała o to co wszyscy wyśmiali?

Ciekawa jestem tych drabin kredowych, nie kojarzę... Wyświetl w wątku >>
0 0

mczarna

#6268552 Napisano: 12.10.2016 19:41:56 w Dyskusje o wynikach konkursu
bluegirl napisał(a):

bamfarfe22 napisał(a):

assal napisał(a):

Siedzę w poczekalni u dentysty, przeglądam gazety, w tym nowy numer "Cztery Kąty", a tam wyniki konkursu fotograficznego.
Czuję, że co niektórzy niepotrzebnie czas tracili.
Niech mi ktoś powie, na czym polega fenomen panny na drabinie?  emotka
Widzę ją co konkurs ostatnio  emotka
W gazecie kilka zdjęć, reszta ma być na stronie. Jak ktoś wysłał coś fajnego, lepiej niech nie zerka i się nie denerwuje  emotka

Niestety widziałam dziś w kiosku. Chyba faktycznie zbyt fajne zdjęcie wysyłałam  emotka  sorry ale rozumiem w konkursach dla dzieci rysowanie kredą po asfalcie ale żeby cztery kąty dało za to 1 miejsce? Gdyby jeszcze całość miała świetne kolory czy cuś  emotka  reszta też mnie jakoś nie urzekła a mówię tylko o forach w gazecie zamieszczonych. Aż jestem ciekawa co wygra/wygrało w Dom&Wnetrze bo nie wiem czy wyniki były a dałam tam na prawdę myślę oryginalną i fajną fotkę. 

Chyba nie chcę się denerwować. Zgłosiłam swoje foto i tu i tu. Powiem szczerze że liczyłam że się uda.
Dom i Wnętrze nikt się na forum nie chwalił, ake też już pewnie  pozamiatane

Zróbcie proszę fotkę i wrzućcie. Nie brałam udziału ale jestem ciekawa co to za zdjęcie ma takie znowu fory. Wyświetl w wątku >>
0 0

mczarna

#6268541 Napisano: 12.10.2016 19:35:18 w Wkurza mnie...
zdolnabestia napisał(a):

U mnie na studiach był WF raz w tygodniu na hali sportowej, co tydzień coś innego, raz graliśmy w siatkówkę, raz w unihokej, czasami był aerobic, albo lekcje masażu dla sportowców. Można było zamiast WF zapisać się na aikido, albo przynieść zaświadczenie, że się regularnie chodzi na siłownię lub uprawia jakiś sport. Mieliśmy studentów z turystyki, którzy zamiast WF chodzili na rajdy w góry i można też było iść z nimi na rajd, co równało się 5 godzinom WF. 
Nie ma co narzekać na latanie po sali, to dużo daje. Od 4 roku studiów nie miałam już WF i mocno to na sobie odczułam.

Ja studiowałam turystykę i jakiś taki wf był (coś w stylu liceum-czyli siatkówka przez cały rok) + obowiązkowy obóz letni- z żeglowaniem,rowerami itd ( i dobrą imprezą:p) , zimowy- z nartami (i jeszcze większą imprezą) . Potem jak poszłam na magisterkę z ekonomii to w ogóle na żadnym kierunku wf-u nie było.Najmilej wspominam podstawówkę-wtedy było dosłownie wszystko,od gimnastyki po uni-hokey ( w tamtych latach byłam wielką miłośniczką sportów wszelakich, liceum mnie zraziło do wszystkiego praktycznie).

W temacie- wkurza mnie,że w sklepach,w których robię zakupy,w mojej okolicy ( Rossmann,C4,Żabka itd) nie ma kostek Duck. Szkoda, bo one się szybko zużywały i nie musiałam robić zapasów z płynem do okien itd. Wyświetl w wątku >>
0 0

mczarna

#6268510 Napisano: 12.10.2016 18:45:37 w moje dzisiejsze wygrane :)
Jedynie zwroty z Dove Wyświetl w wątku >>
0 0

mczarna

#6267902 Napisano: 11.10.2016 20:25:28 w WC - rozmowy o wszystkim
kalisto1986 napisał(a):

mczarna napisał(a):

kalisto1986 napisał(a):

mczarna napisał(a):

kalisto1986 

Ja rozumiem,że pomagasz i to doceniam emotka  W wątku Kliknijcie, pewnie jak za starych czasów, za kliknięcie ktoś prosi o głos w zamian i Ci się nie chce/nie masz czasu itd ale wystarczy,że ktoś zobaczy,że ten wątek WC-Rozmowy o wszystkim tak super działa w klikaniu to i wszyscy się zaraz tu przeniosą i będzie śmietnik...

Wejdź proszę do wątku Kliknijcie i sprawdź, czy mi się chce, czy nie.

Możesz mi wierzyć,  ale znam zasady forum,  nie pisze w każdym możliwym wątku,  a tylko tutaj w którym jak przystało na wc, czasami wszystko wleci. I nie sądzę,  żebym zrobiła tutaj nie wiem jaki bałagan.

Nie mam zamiaru tam wchodzić...Liczę tylko na to,że nie przeniesie się temat stamtąd tu i tyle. Koniec tematu. Życzę też powodzenia znajomej w wygranej. Wyświetl w wątku >>
0 0

mczarna

#6267862 Napisano: 11.10.2016 19:24:13 w WC - rozmowy o wszystkim
kalisto1986 napisał(a):

mczarna napisał(a):

kalisto1986 napisał(a):

kalisto1986 napisał(a):

Ryzykuje karniakiem,   ale tak jestem w ostatnim czasięgu grzeczna, że przeżyje

Ludziska, groźbą, przekupstwem i błaganiem namowilam bardzo bliska mi osobę do udziału w konkursie o wesele.  Żeby miała na to szansę musi być w pierwszej 10 wśród osób z największą ilością głosów.  Trochę już późno,  ale liczę,  ze uda się ich dogonić.  Głosować z jednego kompa można raz dziennie. Pomożecie? 
http://welcometab.../3207/work_id/594955

Dołączy ktoś jeszcze do pomocy?

Żeby tutaj nie spamowac, chętnie będę przypominać na pw 

Nie dasz rady zbierać głosów w wątku Kliknijcie?

Niestety nie dam emotka

Kazdy  że nie biorę się za takie konkursy, a tutaj pomagam, bo jest ku temu powód.  
Staram się nie spamowac i dlatego proszę o pw.

Ja rozumiem,że pomagasz i to doceniamemotka  W wątku Kliknijcie, pewnie jak za starych czasów, za kliknięcie ktoś prosi o głos w zamian i Ci się nie chce/nie masz czasu itd ale wystarczy,że ktoś zobaczy,że ten wątek WC-Rozmowy o wszystkim tak super działa w klikaniu to i wszyscy się zaraz tu przeniosą i będzie śmietnik... Wyświetl w wątku >>
1 mia 0