Reklama na e-Konkursy.info

Wyniki wyszukiwania

Szukano wśród postów użytkownika mczarna

mczarna

#6273680 Napisano: 22.10.2016 18:07:20 w SZUKAM....
adrian1309 napisał(a):

W lays po pierwsze trzeba mieć oryginalne nazwisko A dopiero potem dobry pomysł. Jeśli jesteś Nowak czy Kowalski nie graj

Pierwszy post i juz zamęt siejesz Wyświetl w wątku >>
0 0

mczarna

#6273040 Napisano: 21.10.2016 11:06:39 w moje dzisiejsze wygrane :)
Piłka Lays oraz właśnie odkryta wygrana w konkursie Eurostudenta:-) Wyświetl w wątku >>
1 Prad 0

mczarna

#6272922 Napisano: 20.10.2016 22:22:39 w Dziś nic nie wygrałem! To już było!
Smolaremotka      i  Lubella nawet mi osobiście ścierki nie chce dać. Wyświetl w wątku >>
0 0

mczarna

#6272917 Napisano: 20.10.2016 22:12:39 w Ambasadorinnowacji - Philips
andzianecia napisał(a):

tusienka napisał(a):

andzianecia napisał(a):

tusienka napisał(a):

Dziewczyny - głowa do góry- jeszcze został model 2005  emotka  Nadzieja umiera ostatnia  emotka

to moja nadzieja właśnie umarła  emotka

i moja  emotka  Philipstester  3 x na NIE  emotka

chyba nas nie lubią emotka  

U mnie 2 negatywne odpowiedzi  na Lumea , zero odpowiedzi na lokówkę Wyświetl w wątku >>
0 0

mczarna

#6272852 Napisano: 20.10.2016 19:58:56 w moje dzisiejsze wygrane :)
0 0

mczarna

#6272827 Napisano: 20.10.2016 19:04:59 w WC - rozmowy o wszystkim
kumulacja napisał(a):

gosia16 napisał(a):

mczarna napisał(a):

Czy działa Wam poczta wp?

nie

Od rana są z nią kłopoty!

Mi wszystko działało ok do czasu powrotu do domu... Wyświetl w wątku >>
0 0

mczarna

#6272818 Napisano: 20.10.2016 18:47:57 w WC - rozmowy o wszystkim
Czy działa Wam poczta wp? Wyświetl w wątku >>
0 0

mczarna

#6272194 Napisano: 19.10.2016 22:16:04 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
pakowa napisał(a):

loteria bezgotówkowa
numer rachunku (dowodu sprzedaży) w formularzu to 4 pozycja z Jak czytać dowód płatności kartą?  (https://zakupybezgotowki.pl/zasady   )

była już o tym mowa, w razie co-jest na stronie zakładka Kontakt... Wyświetl w wątku >>
0 0

mczarna

#6272193 Napisano: 19.10.2016 22:11:10 w Czy informują/ informowali?
mia napisał(a):

mariolakal napisał(a):

buka napisał(a):

Z jakiego dnia informowało już kinder bueno?

Podbijam i dorzucam Vegetę, Orlen oraz "Radość z wygranej"...  emotka

Podbijam. Zlitujta się dobrzy ludzie, i choć na PW napiszcie, a ja poniosę wieść dalej... emotka

ta cisza niestety źle brzmi ale może ktoś coś?
Wyświetl w wątku >>
1 bridget 0

mczarna

#6272092 Napisano: 19.10.2016 19:03:52 w Giełda Kodów ; )
Oddam kod z Kinder ( 2 głosy) za 2 kody mentos Wyświetl w wątku >>
0 0

mczarna

#6272087 Napisano: 19.10.2016 18:47:13 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
luko922 napisał(a):

Teraz to bardziej mnie wkurza to, że wpisuję w pole numer rachunku (dowodu sprzedaży) coś, co na paragonie podpisane jest nr dowodu sprzedaży, ale ma 3 cyfry i wyskakuje błąd w formularzu, że jest nieprawidłowe. No kurde  emotka

Jeśli masz też numer , ten sam co numer paragonu, to wpisz ten. Wyświetl w wątku >>
0 0

mczarna

#6271904 Napisano: 19.10.2016 13:38:22 w Wkurza mnie...

mczarna

#6271797 Napisano: 19.10.2016 11:42:56 w moje dzisiejsze wygrane :)
Pilka Lays, wreszcie Wyświetl w wątku >>
0 0

mczarna

#6271466 Napisano: 18.10.2016 16:11:07 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
izak1000 napisał(a):

Halszka napisał(a):

29renata napisał(a):

wioleczka83 napisał(a):

czy ktos juz rejestrował potwierdzenie płatności w loterii bez gotowkowej ?? najlepiej z biedronki mam pare pytań.

Tak, ja.

Podpowiedzcie, numer rachunku to:  (paragon z Biedronki)
- naprzeciwko daty?
- "numer dowodu sprzedaży"?

w reg: numer rachunku (tj. dowodu sprzedaży, np. paragonu) z wydruku z terminala płatniczego emotka

Ja mam  na wydruku z Freshmarket taką poz. Nr dowodu sprzedaży:...0012.... i to wpisałam.

Jeśli jest numer paragonu i też numer dowodu sprzedaży to należy podać numer paragonu. Na innych kwitach miałam wyraźnie numer rachunku, a na innych jak wspomniałam. Wyświetl w wątku >>
1 Halszka 0

mczarna

#6271051 Napisano: 17.10.2016 22:18:42 w Dziś nic nie wygrałem! To już było!
luzak napisał(a):

violetta napisał(a):

Ferrero nic, cola nic, paczka sprzątaczka nic, mentos nic- po co jeszcze gram w tych loteriach emotka

dodam jeszcze Winiary,kinder bueno itd. rok 2016 to najgorszy rok konkursowy w mojej karierze emotka

Dołączam się i ja do tych wszystkich wyżej wymienionych, tylko w ferrero mi żal grać Wyświetl w wątku >>
0 0

mczarna

#6271006 Napisano: 17.10.2016 20:55:00 w SZUKAM....
pioge7 napisał(a):

mczarna napisał(a):

pioge7 napisał(a):

toka napisał(a):

chochliczka napisał(a):

szukam odp na pytanie czy załapie sie jeszcze na zwrot z Dove jak dzis wysle?

ostatnio gdy był test w Biedronce starczyło dla wszystkich chętnych-nawet tych którzy wysłali zgłoszenie ostatniego dnia

Nie wiem bo siostra do dziś nie dostała emotka  
mczarna napisał(a):

pioge7 napisał(a):

macie możliwość pisania raportów na trnd ? dam radę tylko opinie wysłać, raportów nie emotka

W Jogobelli breakfast było to samo i we wcześniejszych kilku projektach też.Im chodzi bardziej o linki do publikacji wpisów.

Ciekawe... moje ciotki chętnie pozowały ale nie chcą by zdjęcia krążyły po sieci tylko by były u nich w bazie i nie udostępniać im, to jak to im wysłać emotka  żeby ładnie było... muszę do nich napsiac emotka   

Umieszczaj wpisy na jakiś "opiniowych" forach, bez ciotek. Fotki możesz im (trnd) wysłać z ciotkami , z zaznaczeniem,że nie chcesz by je publikowali.

No tak... niby tak ale te raporty ze zdjęciami ładniej wyglądały emotka  nie chce mi się szukać tych forów emotka  

Jak każdemu...Raporty lepsza sprawa... Wyświetl w wątku >>
0 0

mczarna

#6270995 Napisano: 17.10.2016 20:28:07 w SZUKAM....
pioge7 napisał(a):

toka napisał(a):

chochliczka napisał(a):

szukam odp na pytanie czy załapie sie jeszcze na zwrot z Dove jak dzis wysle?

ostatnio gdy był test w Biedronce starczyło dla wszystkich chętnych-nawet tych którzy wysłali zgłoszenie ostatniego dnia

Nie wiem bo siostra do dziś nie dostała emotka  
mczarna napisał(a):

pioge7 napisał(a):

macie możliwość pisania raportów na trnd ? dam radę tylko opinie wysłać, raportów nie emotka

W Jogobelli breakfast było to samo i we wcześniejszych kilku projektach też.Im chodzi bardziej o linki do publikacji wpisów.

Ciekawe... moje ciotki chętnie pozowały ale nie chcą by zdjęcia krążyły po sieci tylko by były u nich w bazie i nie udostępniać im, to jak to im wysłać emotka  żeby ładnie było... muszę do nich napsiac emotka   

Umieszczaj wpisy na jakiś "opiniowych" forach, bez ciotek. Fotki możesz im (trnd) wysłać z ciotkami , z zaznaczeniem,że nie chcesz by je publikowali. Wyświetl w wątku >>
0 0

mczarna

#6270958 Napisano: 17.10.2016 19:46:45 w SZUKAM....
pioge7 napisał(a):

W Jogobelli breakfast było to samo i we wcześniejszych kilku projektach też.Im chodzi bardziej o linki do publikacji wpisów. Wyświetl w wątku >>
0 0

mczarna

#6270950 Napisano: 17.10.2016 19:31:59 w Biedronka
ivanotta napisał(a):

olunka napisał(a):

marzenier napisał(a):

Agnes napisał(a):

luko922 napisał(a):

marzenier napisał(a):

Zobaczyć początek i koniec swojego nr.po czym zorientować się ze nr.paragonu nie pasuje...
No.....k!!!! Zawał !!!

Ja mam dokładnie tak samo!!! emotka   emotka
Ale smutek...

ja jestem na liście rezerwowej
niepotrzebnie to wklejali
teraz będę ryczeć bo wiadomo że wszyscy paragony odeślą

O rany!!!
Ok...wygrałaś w konkursie na wysokość poziomu wk....;)
No,ale Smolar się tak lubi pastwic właśnie emotka  w tamtym roku też tu była taka "wygrana" na forum emotka
Współczuje..

ja tak w tym roku do Rio na olimpiadę "pojechałam" z Visy , pani dzwoniła z rezerwą a w sumie nawet karty nie wygrałam:( więc się łączę w bólu

mnie szczęśliwie wylosowali w tym roku na rezerwę auta w loterii tesco, w tym ich magicznym losowaniu.. i oczywiście na rezerwie pozostało. Uczucie zaje*iste, nie polecam nikomu.. 

O kurde, współczuję Wam. Natomiast życzę powodzenia by ta obecna rezerwa okazała się jednak prawdziwie szczęśliwa
Wyświetl w wątku >>
0 0

mczarna

#6270882 Napisano: 17.10.2016 18:14:47 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
donia7 napisał(a):

mirai napisał(a):

bibeck napisał(a):

No to kto może się pochwailić autem z loterii Coli ? emotka  - ja niestety muszę przyznać, że ta loteria to moja totalna klęska, sporo zgłoszeń, a nawet karty nie ugrałem...

Ja niestety Aygo też nie pojeżdżę...Jest jeszcze szansa na jakąś kartę za 400 zł z ostatniego etapu albo rezerwy. Ale cóż to za pocieszenie... emotka .

oj.. jak ja bym chciała takie pocieszenie emotka

i ja też, bo nawet 1 karty nie mam ... Wyświetl w wątku >>
0 0